UEFA Women’s EURO 2022TM: Women play football. #NotWomensFootball

UEFA Women’s EURO 2022TM :

Naiset pelaavat jalkapalloa. Ei naisten jalkapalloa.
#NotWomensFootball

Naiset pelaavat jalkapalloa. Ei naisten jalkapalloa.
#NotWomensFootball

Miehet pelaavat "jalkapalloa". Ja naiset pelaavat "naisten jalkapalloa". Anteeksi kuinka? Nyt riittää! Olemme pidemmällä. Jalkapallofaneina. Ja yhteiskuntana. Osoittakaamme se yhdessä! UEFA Women’s EURO 2022™ -turnauksen puitteissa haluamme ottaa kantaa sanomallamme #NotWomensFootball. 

Koska naiset eivät jaa naisten syöttöjä, eivätkä tee naisten maaleja. Naiset pelaavat jalkapalloa. #NotWomensFootball 

 

--:--

Tietoisesti kaksimerkityksinen hashtagimme (englanniksi: Women play football. #NotWomensFootball) osoittaa, että olemme tosissamme! Haluamme edistää tasa-arvoa jalkapallossa. Fanit, seurat, liitot, kaikki: Herätkää! Silmät auki! Naiset ovat taitavia. Tämän sisäistämiseksi meidän pitää erottua joukosta, kertoa epämukavia tosiasioita, käydä kiivaita keskusteluja, kehittyä ja poistaa ennakkoluuloja. Naiset rehkivät ja taistelevat, antavat aina kaikkensa 90 minuutin ajan. Katsokaa heitä kentillä ja stadioneilla. Naiset muuttavat peliä ja pelaavat yhtä kovaa kuin miehet. Vähintään.

UEFA Women’s EURO 2022™ -turnauksen virallisena liikkuvuuskumppanina aloitamme turnauksen täysillä avauspelistä 6. heinäkuuta Manchesterissa. Siellä räjäytämme kansainvälisen hashtagimme ”Women play football. #NotWomensFootball“ eurooppalaisten fanien nähtäville. Siten, että se ei jää keneltäkään huomaamatta!

Siellä ei ole naisten liukutaklauksia, naisten torjuntoja tai naisten maalipotkuja. Siellä pelataan jalkapalloa. #NotWomensFootball

UEFA Women’s EURO 2022™ -turnaus on vain alku sanomallemme #NotWomensFootball. Tehtävämme jatkuu. Seuraamme asiaa. Lisää tarinoita, syvyyttä ja voimaa. Tasa-arvo ei ole nimittäin koskaan loppuun käsitelty. Annamme äänen naisille, jotka antavat kaikkensa urheilulle. 

Naiset pelaavat, hengittävät, rakastavat ja elävät jalkapalloa. #NotWomensFootball

--:--
Julkaistu: 6.7.2022
Naiset pelaavat jalkapalloa. #NotWomensFootball

Lisätietoja UEFA Women’s EURO 2022™

Naiset pelaavat jalkapalloa. #NotWomensFootball

Lisätietoja UEFA Women’s EURO 2022™

Olemme Englannissa aina avauspelistä finaaliin saakka, raportoimme peleistä ja aistimme tunteita. Tarjoamme jännittäviä tarinoita ja videoita inspiroivista naisista, jotka muuttavat jalkapalloa.