Näitä asioita meiltä kysytään eniten

Keräsimme tähän osioon vastauksia asiakaspalvelustamme usein kysyttyihin kysymyksiin.  

Mallisto

Tietoa Volkswagen-malleista löydät sekä mallikohtaisista esittelyistä, niiden yhteydessä voit suunnitella unelmiesi auton.

Voit halutessasi tutustua myös hinnastoihin ja esitteisiin

Varastoautot

Nopean toimituksen autojen hakupalvelumme sisältää kattavan valikoiman jo maassa olevia Volkswagen-malleja. Tästä pääset hakupalveluunOpens an external link.

Mitat ja tekniset tiedot

Uusien autojen mitat ja tekniset tiedot kerrotaan mallisivulla moottorivalinnan yhteydessä ja lisätietoja saat jälleenmyyjiltämme. Myynnistä poistuneiden mallien tiedot löytyvät parhaiten auton käyttöohjekirjasta.

Autoetu

Kun ostat auton uutena Suomesta, saat halutessasi automyyjältä autoedun verotusarvolaskelman. Mikäli tarvitset laskelman käytettynä ostettuun tai yksittäisenä maahantuotuun autoon, ota yhteyttä verovirastoon vero.fiOpens an external link.

Takuu

Kaikki takuut ovat voimassa auton käyttöönotto- tai luovutuspäivästä lukien (aikaisemmasta alkaen).

·        Uuden auton takuu 2 vuotta
·        Maalitakuu 3 vuotta
·        Puhkiruostumattomuustakuu 12 vuotta

Takuuehdot ovat auton mukana toimitettavassa takuutodistuksessa. Lisätietoja saat jälleenmyyjiltämme.

Uuden auton takuu

Uuden auton takuista löydät tietoa auton mukana tulevasta takuutodistuksesta.

Uuden auton takuu ei kata kaikkia vikoja. Takuun ulkopuolelle voivat jäädä esim. kuluvia osia, kuten jarruja ja kytkintä koskevat viat, sekä viat, jotka johtuvat auton vääränlaisesta käytöstä tai ovat ulkoisen tekijän aiheuttamia. Omistajan on tärkeää hoitaa autoaan eli huolehtia huolloista, auton pesusta ja muusta huolenpidosta ohjekirjan mukaisesti. Valtuutettu Volkswagen-huolto tutkii auton ennen kuin päätetään, kuuluuko vika takuun piiriin. Takuun myöntää aina ensisijaisesti jälleenmyyjä, ja jälleenmyyjä myös vastaa kaikista takuuseen ja reklamaatioihin liittyvistä asioista. Lisätietoja saat jälleenmyyjiltämme.

 

Koritakuu

Autossa on 3 vuoden maalipinnan takuu ja 12 vuoden puhkiruostumattomuustakuu. Kaikki takuut ovat voimassa auton käyttöönotto- tai luovutuspäivästä lukien (aikaisemmasta alkaen). Puhkiruostumisella tarkoitetaan tapauksia, joissa ruoste leviää sisältäpäin. Toisin sanoen ulkoapäin tuleva ruoste, joka johtuu esimerkiksi kiveniskemistä tai muista vaurioista, ei kuulu takuun piiriin.

Ota välittömästi yhteyttä valtuutettuun Volkswagen-huoltoon, jos huomaat autossa maali- tai ruostevaurioita. Kun vaurio on tutkittu, voidaan päätellä kuuluuko se takuun piiriin. Jos vauriosta ei ilmoiteta kohtuullisessa ajassa vaurion havaitsemisesta tai siitä, kun se olisi pitänyt havaita, vaurio voi pahentua eikä sen enää katsota kuuluvan takuun piiriin. Lisätietoja saat jälleenmyyjiltämme.