Auton käyttöohjekirja

Kaikkien täyssähköisten ID-mallien sekä tiettyjen muiden mallien käyttöohjekirjat löydät kätevästi verkkopalvelusta auton valmistenumeron avulla. Verkkopalvelussa on olemassa ohjeet auton valmistenumeron löytämiseen.
Etsi autosi käyttöohjekirja täältäOpens an external link

Etkö löytänyt autosi käyttöohjekirjaa verkkopalvelusta?
Valitettavasti kaikkien mallien käytöohjekirja ei ole vielä saatavilla verkkopalvelusta. Mikäli et löytänyt käyttöohjekirjaasi verkkopalvelustamme, olethan yhteydessä lähimpään jälleenmyyjäsi.
Katso kaikki Volkswagen-jälleenmyyjätOpens an external link

Volkswagen testimenestyjät

Tasaisen laadukkaat Volkswagen-mallit menestyvät testeissä ja vertailuissa vuodesta toiseen.

WLTP-kulutusmittaus

Lähempänä reaalikulutusta: WLTP määrittää kulutusarvot.

Syyskuusta 2017 alkaen markkinoille tulleita uusia autoja ovat koskeneet uudet kulutusarvot, jotka määritetään uuden WLTP-standardin mukaan. Syksyllä 2019 WLTP laajentui koskemaan myös pakettiautoja.

WLTP tulee sanoista Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure ja se tarkoittaa maailmanlaajuisesti yhtenäistä testimenetelmää polttoaineenkulutuksen ja pakokaasupäästöjen määrittämiseksi.  

Auton tuonti ulkomailta

Oletko juuri tuonut tai suunnittelemassa käytetyn Volkswagenin hankkimista ulkomailta?

Kokosimme yhteen tarvittavaa tietoa sekä hyödyllisiä vinkkejä koskien auton tuontia ulkomailta Suomeen.

Pelastuskortti

Kuinka toimia oikein onnettomuuspaikalla

Pelastuskortin (Rescue Sheet) avulla pelastustyöntekijät saavat nopeasti tietää onnettomuuspaikalla, miten ihmiset saadaan nopeimmin ja turvallisesti ulos kyseisestä automallista.

Onnettomuuden sattuessa nopeat ja ennen kaikkea oikeat toimenpiteet ovat tarpeen. Hätätilanteita varten olemme keränneet sivustollemme tietoa, jotta osaisit toimia oikein suojataksesi sekä itsesi että muut onnettomuuspaikalla. Ohjeita voi tarkastella ja ladata oheiselta kansainväliseltä sivustolta.

EA189-dieselmoottorit

Kokosimme yhteen tietoa, useimmin kysyttyjä kysymyksiä sekä vastauksia koskien EA189-dieselmoottoreiden takaisinkutsukampanjaa.