Volkswagen Center
-jälleenmyyjät

Emme hae
automyyjiä,
me teemme
automyyjiä.

Testaa onko sinusta uuden ajan automyyjäksi. Täytä lomake, niin tiedät oletko jatkossa.

Huolto, korjaukset ja huolenpito

Huoltomme ja korjaamomme ovat aina ajan tasalla autosi huolto-ohjelmasta ja -tarpeista. Käytössämme on tuorein Volkswagen-mallistoa koskeva tekninen tieto sekä viimeisimmät työvälineet ja ohjelmistot autosi toimivuuden varmistamiseksi. Mekaanikkomme ovat erikoistuneet juuri Volkswagen-autojen huoltoihin ja korjauksiin.

Kaikissa toimenpiteissä käytämme vain tehtaan hyväksymiä alkuperäisiä osia ja tarvikkeita. Näin autosi pysyy luotettavana ja turvallisena. Ja mikä parasta, autosi jälleenmyyntiarvo säilyy hyvän huolenpidon ansiosta mahdollisimman korkeana

Kierrätämme vastuullisesti lähes 100 % jätteistä

Autoalalla syntyy paljon erilaista jätettä, kuten metallia, lasia, muovia, puuta, akkuja ja renkaita. Käytössämme on kierrätysjärjestelmä jokaiselle jätelajikkeelle. Esimerkiksi kaikki meillä kerätty vanha voiteluöljy kierrätetään kokonaan.

Jätteiden kuljetus on optimoitu ja kaikkien toimipisteidemme jätepuristimissa on etävalvonta. Laitteet tilaavat itse itselleen tyhjennyksen tarvittaessa, joten jätteiden kuljettamisesta syntyy päästöjä mahdollisimman vähän.

Pyrimme myös minimoimaan pakkausjätteen määrän. Varaosat ja tarvikkeet tulevat Suomeen yleensä kierrätettävissä laatikoissa tai häkeissä, jotka palautamme tyhjinä keskusvarastoon Ruotsiin.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome