2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Winter Edition

Winter Edition.

Talven etu on edullinen neliveto.

Volkswagenin edistyksellinen 4MOTION-nelivetomallisto tarjoaa turvallisuutta, paremman pidon eri ajo-oloissa ja väkevämmän vetovoiman haastavimpiinkin talviolosuhteisiin. Nyt löydät suosituimmat nelivetomallit Winter Edition-erikoismallistosta todelliseen etuhintaan. 

Katso lähin jälleenmyyjä

Asiakasetu jopa 2 000 €

Passat. Kestomenestyjä.

Volkswagen Passat

Kestomenestyjä Passat on jälleen voittanut Auto Motor und Sport –lehden vertailutestin (20/2017). Testissä mukana Passat Variantin lisäksi Skoda Superb Combi, Opel Insignia Sports Tourer ja Mercedes-Benz C 180 T. 

Passat Winter Edition
2,0 TDI 140 kW (190hv) 4MOTION DSG-automaatti alk. 44 647 €

Passat Variant Winter Edition 
2,0 TDI 140 kW (190hv) 4MOTION DSG-automaatti alk. 46 885 €

Tiguan. Talven taittaja.

Volkswagen Passat

Tiguan on kaikin puolin vaikuttava ilmestys. Virtaviivainen ja terävä muotokieli jatkuu myös Tiguanin sisätiloihin, joissa älykkäät järjestelmät huolehtivat ajonautinnosta. Tiguanissa on helppokäyttöiset tavaratilat ja reilusti tilaa myös takapenkillä matkustaville. Kattavaa vakiovarustelua vot halutessasi maustaa vaikkapa persoonallisella erikoisvärillä.

Golf Variant. Tilaa tyylillä.

Volkswagen Arteon

Golf Variant on uudistunut ulkonäöltään ja moottoreiltaan, ja se on nyt parempi kuin koskaan. Mukavan ajonautinnon kruunaavat uuden sukupolven kuljettajaa avustavat 
järjestelmät, suuri 605 litran tavaratila sekä lisävarusteena saatava eleohjattava Discover Pro -navigointijärjestelmä.

Uusi Golf. Kestosuosikki.


Golf on menetyksekkäin malli Volkswagenin historiassa. Lukuisat yksilöllistämismahdollisuudet tarjoavat tilaisuuden luoda juuri sinun näköisesi Golf. Turvallisuudesta huolehtii mm. vakiona oleva automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä jalankulkijan tunnistuksella ja mukavuuden osalta on infotainment-järjestelmiin lisätty uusia älykkäitä toimintoja.

4MOTION-neliveto tuo turvaa talveen

Volkswagen 4MOTION

Volkswa­ge­nin älykäs 4MOTION-ne­li­ve­to tuo erin­omai­sen pi­don ja te­kee au­toi­lus­ta kak­si­ve­tois­ta hel­pom­paa, käytännölli­sempää ja tur­val­li­sem­paa. 4MOTION-ne­li­ve­to mah­dol­lis­taa liik­ku­mi­sen huo­no­kun­toi­sil­la teillä kaik­ki­na neljänä vuo­den­ai­ka­na.

Tal­vel­la ohi­tus- ja koh­taa­mis­ti­lan­teis­sa 4MOTION-auto on suun­ta­va­kaa ja yllätyk­setön. Lu­mi­sa­teen jäljiltä tal­vi­tiet maa­seu­dul­la ovat usein kol­miu­rai­sia ja päätei­den kes­ki­kais­tat keräävät ir­to­lun­ta tai los­kaa. Lu­miu­ras­ta si­vuun tai los­kan päälle ajet­taes­sa kak­si­ve­toi­nen auto me­nettää hel­pos­ti ot­teen­sa tie­hen, mut­ta 4MOTION-ne­li­ve­dol­la va­rus­tet­tu auto säilyttää suun­ta­va­kau­ten­sa.

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin