Nopea internet Volkswageniisi – helposti ja selkeästi1

Jotta voit käyttää valittuja In-Car-sovelluksia, nettiradion suoratoistoa sekä WLAN-tukiasemaa, tarvitset lisädatapaketin kiinteästi ajoneuvoon asennetulle eSIM-kortille. Voit ladata sen kätevästi ulkopuolisen Cubic Telecom -matkapuhelinoperaattorin kautta. Volkswagen maksaa kaikkien muiden käytännöllisten We Connect -palveluiden kustannukset.

WLAN autossa

Cubicin datapakettien edut:

 • WLAN-tukiasema ajoneuvossa – sinulle ja matkustajillesi ja enintään kahdeksalle mobiililaitteelle
 • Nettiradion ja podcastien kuuntelu ajon aikana
 • Datapakettien kätevä ja helppo tilaus suoraan ajoneuvossa
 • Datankäytön ja kustannusten täydellinen valvonta
 • Osta datapaketti ja käytä sitä lukuisissa Euroopan maissa
Cubicin datapaketit

Edellytykset:

 • Volkswagenisi on varustettu eSIM-kortilla
 • ajoneuvossasi on aktiivinen We Connect -lisenssi
 • olet rekisteröitynyt Cubicin portaalissa
 • olet suorittanut Ident-prosessin

Hinnat:

 • 2 Gt 30 päivälle: 7,95 €
 • 5 Gt 90 päivälle: 17,95 €
 • 25 Gt 365 päivälle: 85,00 €

Näin se käy: myVolkswagenin asiakasalueella kohdassa ”Omat autot We Connect / Car-Net” ajoneuvoillesi, joilla on käytössä oleva We Connect Plus -sopimus, on linkki ”Osta datapaketteja Cubic Telecomin kautta”. Vaihtoehtoisesti voit käyttää linkkiä Cubic Telecomin verkkosivustolle myös We Connect -sovelluksessa ajoneuvon asetuksissa kohdassa ”Datapaketit”. Täältä sinut ohjataan matkapuhelinoperaattori Cubic Telecomin sivuille. Kun olet ensimmäisen kerran rekisteröitynyt onnistuneesti Cubic Telecomille, voit tulevaisuudessa tilata kätevästi ajoneuvo- ja varustelukohtaisia datapaketteja In-Car Shopin kautta infotainment-järjestelmässäsi ja mennä verkkoon.

Vastuuvapauslauseke / Volkswagen

1.
Tarvitset We Connect-palveluiden käyttöön Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava We Connect -palveluun käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Lisäksi on solmittava We Connect- tai We Connect Plus -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa. We Connect Plus -palvelua varten sinulla on auton luovutuksen jälkeen 90 päivää aikaa rekisteröidä auto osoitteessa www.myvolkswagen.net tai Volkswagen We Connect -sovelluksen kautta (saatavilla App Storessa ja Google Play Storessa), minkä jälkeen voit käyttää palveluita koko sovitun ajan maksutta.
We Connect -mobiilipalveluiden käytön mahdollistaa integroitu internetyhteys. Volkswagen AG vastaa koituvista datakustannuksista Euroopan sisällä kuuluvuusalueen puitteissa Streaming & Internet -palveluja ja yksittäisiä In-Car-sovelluksia lukuun ottamatta. Streaming & Internet -palveluiden, yksittäisten In-Car-sovellusten sekä WLAN-tukiasemien käyttöön voi hankkia maksullisia datapaketteja ulkopuoliselta Cubic Telecom -matkapuhelinyhteistyökumppanilta, ja niitä voidaan käyttää verkon kuuluvuusalueella lukuisten Euroopan maiden sisällä. Näiden pakettien datamäärä on kaikkien käyttäjien ja auton matkustajien käytettävissä. Tiedot ehdoista, hinnoista ja tuetuista maista löydät osoitteesta https://vw.cubictelecom.com. Vaihtoehtoisesti on mahdollista käyttää nettiradiota ja median suoratoistoa mobiilipäätelaitteella (esim. älypuhelimella), joka pystyy toimimaan WLAN-tukiasemana. Tällöin vastaavat palvelut ovat käytettävissä vain voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta ja vain kyseisen matkapuhelinverkon kuuluvuusalueella. Tiedonsiirto internetin kautta saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä (esim. roaming-maksut).
Maksuttoman We Connect -sovelluksen käyttöön vaaditaan iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta. 
Paketeissa kuvattujen yksittäisten We Connect- ja We Connect Plus -palvelujen saatavuus saattaa vaihdella maakohtaisesti ja riippuu sekä ajoneuvosta että varustelusta. Palvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia tai ne voidaan lopettaa. Tarkempia tietoja saat osoitteesta www.connect.volkswagen-we.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Tietoa matkapuhelinpalvelujen hinnoittelusta saat matkapuhelinoperaattoriltasi.