Nopea internet Volkswageniisi – helposti ja selkeästi1

Jotta voit käyttää valittuja In-Car-sovelluksia, nettiradion suoratoistoa sekä WLAN-tukiasemaa, tarvitset lisädatapaketin kiinteästi ajoneuvoon asennetulle eSIM-kortille. Voit ladata sen kätevästi ulkopuolisen Cubic Telecom -matkapuhelinoperaattorin kautta. Volkswagen maksaa kaikkien muiden käytännöllisten We Connect -palveluiden kustannukset.

WLAN autossa

Cubicin datapakettien edut:

 • WLAN-tukiasema ajoneuvossa – sinulle ja matkustajillesi ja enintään kahdeksalle mobiililaitteelle
 • Nettiradion ja podcastien kuuntelu ajon aikana
 • Datapakettien kätevä ja helppo tilaus suoraan ajoneuvossa
 • Datankäytön ja kustannusten täydellinen valvonta
 • Osta datapaketti ja käytä sitä lukuisissa Euroopan maissa
Cubicin datapaketit

Edellytykset:

 • Volkswagenisi on varustettu eSIM-kortilla
 • ajoneuvossasi on aktiivinen We Connect -lisenssi
 • olet rekisteröitynyt Cubicin portaalissa
 • olet suorittanut Ident-prosessin

Hinnat:

 • 2 Gt 30 päivälle: 7,95 €
 • 5 Gt 30 päivälle: 17,95 €
 • 25 Gt 365 päivälle: 85,00 €

Kun sinulla on Volkswagen ID ja ajoneuvollesi aktivoitu We Connect, voit kirjautua We Connect -portaaliin ja valita Datapaketit ja päivitykset -valikkokohdan. Sinut ohjataan tämän jälkeen matkapuhelinoperaattori Cubic Telecomin sivuille. Kun olet suorittanut rekisteröitymisen, voit kätevästi tilata datapaketteja myös ajoneuvossa ja käyttää verkkoa.

Disclaimer by Volkswagen

1.
Tarvitset We Connect-palveluiden käyttöön Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava We Connect -palveluun käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Lisäksi on solmittava We Connect- tai We Connect Plus -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa. We Connect Plus -palvelua varten sinulla on auton luovutuksen jälkeen 90 päivää aikaa rekisteröidä auto osoitteessa www.portal.volkswagen-we.com, minkä jälkeen voit käyttää palveluita koko sovitun ajan maksutta.We Connect -mobiilipalveluiden käytön mahdollistaa integroitu Internet-yhteys. Volkswagen AG vastaa koituvista datakustannuksista Euroopan sisällä kuuluvuusalueen puitteissa Streaming & Internet -palveluja ja yksittäisiä In-Car-sovelluksia lukuun ottamatta. Streaming & Internet -palveluiden, yksittäisten In-Car-sovellusten sekä WLAN-tukiasemien käyttöön voi hankkia maksullisia datapaketteja ulkopuoliselta Cubic Telecom -matkapuhelinyhteistyökumppanilta, ja niitä voidaan käyttää verkon kuuluvuusalueella lukuisten Euroopan maiden sisällä. Tiedot hinnoista ja tuetuista maista löydät osoitteesta https://vw.cubictelecom.com. Vaihtoehtoisesti on mahdollista käyttää nettiradiota ja median suoratoistoa mobiilipäätelaitteella (esim. älypuhelimella), joka pystyy toimimaan WLAN-tukiasemana. Tällöin vastaavat palvelut ovat käytettävissä vain voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta ja vain kyseisen matkapuhelinverkon kuuluvuusalueella. Datapakettien vastaanottaminen internetistä saattaa aiheuttaa kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä lisäkustannuksia (esim. roaming-maksut). Maksuttoman We Connect -sovelluksen käyttöön vaaditaan iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta.  Paketeissa kuvattujen yksittäisten We Connect- ja We Connect Plus -palvelujen saatavuus saattaa vaihdella maakohtaisesti ja riippuu sekä ajoneuvosta että varustelusta. Palvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia. Tarkempia tietoja saat osoitteesta www.portal.volkswagen-we.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Tietoa matkapuhelinpalvelujen hinnoittelusta saat matkapuhelinoperaattoriltasi.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome