Auton hankinta

Löydä käyttövoima ja hankintatapa

Valitse oikea käyttövoima Volkswageniisi. Auton ja käyttövoiman valinta lähtee liikkumistarpeistasi. Esimerkiksi päivittäiset ajomatkat, vuotuinen kilometrikertymä ja asuinpaikka ovat seikkoja, joita on hyvä miettiä sinulle sopivaa automallia valittaessa.

Osta uusi Volkswagen

Hakupalvelustamme löydät jo maassa olevat, uudet Volkswagenit nopeaan toimitukseen. Löydä sinulle sopivin auto ja ota yhteyttä lähimpään Volkswagen-liikkeeseesi.

Osta Volkswagen-vaihtoauto

Hakupalvelustamme löydät laajan valikoiman Volkswagen-vaihtoautoja, jotka omaavat myös "Takuuvaihtoauto"-nimikkeen. Takuuvaihtoauto on merkkihuollettu ja alku­peräisillä Volkswagenin varaosilla huollettu vaihtoauto. Löydä sinulle sopivin auto ja ota yhteyttä lähimpään Volkswagen-liikkeeseesi.

Hinnastot

Ladattavassa muodossa. Sinua varten. Tutustu ajantasaisiin hinnastoihimme ja löydä unelmiesi Volkswagen.

Kampanjat ja tarjoukset

Tutustu ajankohtaisiin kampanjoihin ja tarjouksiin. Löydä sinulle sopivin Volkswagen erilaisin huippueduin ja ota yhteyttä lähimpään Volkswagen-liikkeeseesi.

Autorahoitus

Rahoituspalvelumme on helppo ja joustava tapa rahoittaa auton osto. Maksat autoa kuukausittain etkä tarvitse muita vakuuksia kuin ostamasi auton. Tarjoamme autorahoitusta sekä yksityisille että yrityksille.

Volkswagen yksityis­leasing

Yksityis­leasing-autolla ajat kiinteällä kuukausihinnalla: et maksa auton omistamisesta, mutta saat uuden auton käyttöösi. Ei autolainaa, ei suurta viimeistä maksuerää, ei riskiä auton hinnan alenemisesta.

Yritysautot ja työsuhdeautot

Volkswagen on Suomen suosituin yritysauto. Meiltä löydät ohjeita auton hankintaan, olitpa sitten työsuhdeautoilija, yrittäjä, yrityksen päättäjä tai julkisen sektorin hankinnoista vastaava.

Volkswagen takuu

Tunnettua luotettavuutta. Volskwagenin monipuolinen ja kattava takuu varmistaa, että voit nauttia ajamisesta ja huolettomista kilometreistä vuodesta toiseen. Tutustu uuden auton takuuseen, koritakuuseen ja sähköautojen takuuseen tai kysy lisää lähimmstä Volkswagen-liikkeestäsi.