Volkswagen kuljettaa Suomen jalkapalloperhettä

Kiitos Huuhkajat.
Kiitos Suomen jalkapalloperhe.

Huuhkajat

Volkswagen kuljettaa Suomen jalkapalloperhettä

Kesällä 2019 Volkswagen luovutti 14 Tourania junioriseurojen käyttöön, tuki kuplahallien rakentamista ja tarjosi apua jalkapalloseuroille.

Volkswagenilta löydät laajan malliston autoja, joista jokainen jalkapalloperheen jäsen löytää tarpeisiinsa sopivan, vähemmän ympäristöä kuormittavan auton.

Volkswagen on Suomen jalkapallomaajoukkueen ja Veikkausliigan virallinen yhteistyökumppani.

Maajoukkueet

Huuhkajat ja Helmarit

Suomen jalkapallomaajoukkue edustaa Suomea kansainvälisessä jalkapallossa ja toimii Suomen jalkapalloa hallinnoivan Suomen Palloliiton (SPL) alaisuudessa.

Miesten jalkapallomaajoukkueen lempinimi on Huuhkajat, naisten jalkapallomaajoukkue tunnetaan nimellä Helmarit.

Suomen Palloliitto perustettiin vuonna 1907 ja Suomi on ollut Kansainvälisen jalkapalloliitto FIFA:n jäsen vuodesta 1908. Ensimmäisen maaottelun Suomi pelasi vuonna 1911 Ruotsia vastaan.

Veikkausliiga

Veikkausliiga on suomalaisen jalkapalloilun miesten pääsarja.

Veikkausliigan keskeisin tehtävä on liigajalkapalloilun, sen seurojen, pelaajien sekä lajin toimintaedellytysten kehittäminen ja arvomaailman esiintuominen.  

Veikkausliigassa syntyy jatkuvasti suomalaisen jalkapalloilun sankareita. Tulevat kansainväliset tähtemme ja maajoukkuepelaajat kehittyvät tälläkin kaudella Veikkausliigan kentillä. Pelaajien lisäksi valmentajat ja muut jalkapallokasvot ovat kaikki Veikkausliigan sankareita.

Nummelan Palloseuran juniorit matkasivat Huuhkajien ratkaisupeliin Helsinkiin. Ilta päättyi unohtumattomaan lopputulokseen.

Volkswagen kuljettaa Suomen jalkapalloperhettä
Jalkapallotreenit