2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen huolto ja palvelut

Huolto ja palvelut.

Aito Volkswagen -huolto

Aito Volkswagen-huolto on avain hyvään autoiluun. Se tarjoaa kaikki palvelut mitä sinä ja autosi tarvitsette huolettomaan autoiluun. Tämän lisäksi varmistat ,että autosi on huollettu valmistajan määrittämään mallikohtaisen huolto-ohjelma mukaisesti. 

 

Volkswagen Liikkumisturva

Plussaa huollosta.

Aito Volkswagen -huolto palvelee entistäkin paremmin. Nyt saat Plussaa kaikista valtuutetuista Volkswagen-merkkihuolloista ympäri maan*. Näytä Plussa-korttiasi ja kerää huoltopalveluista Plussa-pisteet talteen.

Volkswagen huolto

Varaa huolto verkossa.

Aito Volkswagen-huolto on avain hyvään autoiluun. Se takaa sinulle oikein ja nopeasti tehdyn huollon, huolettomat kilometrit ja hyvän jälleenmyyntiarvon.

Volkswagen varustekauppa

Volkswagen-varustekauppa.

Meiltä löydät Volkswagenin kaikenkokoisille kuskeille.

Verkkokaupassamme on saatavilla sopivat varusteet Volkswagen-malliisi, sekä Volkswagen Lifestyle- että Volkswagen Motorsport -aiheiset tuotteet

Volkswagen Liikkumisturva

Volkswagen Liikkumisturva.

Jos matkasi keskeytyy, ota yhteyttä Volkswagen Liikkumisturvan palvelunumeroon: 0800 188 288.

Numeroon voi soittaa sekä Suomesta että ulkomailta, ja sieltä saat tarvittavat ohjeet. Palvelunumero on maksuton soitettaessa Suomesta ja se on käytössä vuorokauden ympäri. Volkswagen ei vastaa puhelun kustannuksista jos soitat ulkomailta.

Volkswagen Car-Net

We Connect / Car-Net -palvelut.

Volkswagenin mobiilit online-palvelut.

We Connect / Car-Net -palvelut on yhtäkuin Volkswagenin mobiilit online-palvelut.

Uusia toimintoja, käytännöllisiä palveluja ja hyödyllisiä sovelluksia: Tämän kaiken tarjoaa We Connect / Car-Net. On kyse sitten henkilökohtaisista navigointipalveluista tai auton liittämisestä älypuhelimeen. We Connect / Car-Net -paveluiden verkkosivustolla voit tutustua tarkemmin kaikkiin Volkswagenin verkkopalvelujen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Jos omistat jo Volkswagenin, jossa We Connect / Car-Net -palveluiden käyttö on mahdollista, voit etsiä tietoja koskien omaa malliasi

Volkswagen Car-Net palvelut

Volkswagen Navigaattorin karttamateriaalin päivitysohjeet.

Tältä sivulta löydät tietoja siitä, miten voit päivittää Volkswagen navigaattorisi karttamateriaalit. Riippuen navigaattorisi mallista voit joko ladata päivitettävän karttamateriaalin itse verkosta tai ostaa tarvittavan aineiston Volkswagen varusteiden verkkokaupasta.

Oma Volkswagen ​-palvelu

Oma Volkswagen ​-palvelu.

Oma Volkswagen–palvelussa voit tarkastella oman autosi tietoja ja huoltokäyntejä, sekä varata huollon tai koeajon ja ottaa yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi. ​Lisäksi näet Huolenpitosopimuksen tiedot sekä mahdolliset laadunparannuskampanjat.​

Liikennetiedot navigaattoriin

Liikennetiedot navigaattoriin.

Discover Media – ja Discover Pro-navigaattoreissa käytetään V-Traffic-liikennetietoja Suomesta.

Disco­ver Me­dia- ja Disco­ver Pro -na­vi­goin­tijärjes­telmät sisältävät V-Traf­fic TMC -lii­ken­ne­tie­dot. Koko Suo­men kat­ta­va pal­ve­lu välittää ajan­ta­sais­ta tie­toa muun muas­sa ruuh­kis­ta, on­net­to­muuk­sis­ta, tietöistä ja no­peis­ta ke­li­vaih­te­luis­ta. Uusimpina lisäyksinä ovat käyttöön tulleet aktiiviset poro- sekä hirvivaroitukset. Tie­dot näkyvät sel­keänä lis­ta­na tie­nu­me­roit­tain ja häiriöte­kijät kar­tal­la sym­bo­lein. Näytöltä voi va­li­ta, ha­lu­aa­ko nähdä kaik­ki lii­ken­ne­tie­dot vai vain omal­le rei­til­le osu­vat. Pal­ve­luun voi myös itse il­moit­taa lii­ken­ne­tie­to­ja ruuh­kis­ta tai on­net­to­muuk­sis­ta äly­pu­he­lin­so­vel­luk­sel­la.

Palvelu kattaa koko Suomen, eikä sen käytöstä tule navigaattorin hankkimisen jälkeen kuluja. V-Traffic-palvelut toimivat aina, kun navigaattori on päällä, ja navigaattori ilmoittaa reitille ilmaantuvista varoituksista.    

Tekninen tuki

Tekninen tuki.

Volkswagenin teknisiin korjausohjeisiin, korjaamolaitteisiin ja erikoistyökaluihin liittyvää teknistä tukea on saatavissa kansainväliseltä Volkswagen ErWin Webshop-sivustolta. ErWin-palvelu on valmistajan ylläpitämä palvelu ja se sisältää pääosin maksullista tietoa.

Volkswagen-sovellus

Volkswagen-sovellus.

Volkswagenisi tärkeimmät tiedot yhdessä sovelluksessa.