Varaa huolto verkossa

Varaa huolto

huolto.volkswagen.fi

Varaa huolto kätevästi verkosta. Syötä autosi rekisterinumero ja ajetut kilometrit. Palvelu ehdottaa sinulle sopivimmat huoltotoimenpiteet. 

Huoltopalvelut ja vauriokorjaus

Volkswagen-huolto

Turvallisesti tien päällä: tarkastukset, huollot ja palvelut autollesi

Volkswagenisi antaa sinulle kaikkensa. Anna meille muutama minuutti aikaa tarkistaa se. Tällä sivulla saat lisä­tietoja huolloista, niiden sisällöistä ja huoltoväleistä.

 

Alkuperäisvaraosat ja lisä­varusteet

Volkswagen-alkuperäisvaraosat

100% Volkswagen

Laadukas ja tarkasti juuri sinun malliisi sovitettu: Alkuperäisosillamme Volkswagenisi pysyy 100 %:sti alku­peräisenä myös korjauksen tai huollon jälkeen.

 

Huolenpitopalvelut

Kaikki tärkeimmät huolen­pito­palvelut, joita yksityisautoilijana meiltä saat. Olit sitten autoa ostamassa tai jo ajat Volkswagenilla.

Tämän lisäksi olemme keskittyneet sinun asiakasuskollisuuteesi ennennäkemättömällä tavalla. Uuden auton ostajaa palkitaan merkkiuskollisuudesta ja ajoit sitten uudehkolla tai jo vähän iäkkäämmällä autolla – tarjoamme sinulle aina kilpailukykyisen vaihtoehdon.

Volkswagen Care

Liikkumis­turva

Volkswagen Liikkumis­turva

Volkswagen-liikkumis­turva tarjoaa apua ja turvaa kellon ympäri. Jos Volkswageniisi joskus tulee jokin vika, sijaisautopalvelumme auttaa sinua – meidän kanssamme matkasi jatkuu.

 

Volkswagen Liikkumisturva
Volkswagen Liikkumisturva

Renkaat ja renkaanvaihto

Renkaanvaihto ajokelien vaihtuessa on tärkeä osa auton ylläpitoa ja turvallisuutta. Vaihda renkaat hyvissä ajoin ennen sään muuttumista. 

Noudattamalla ohjeita voit varmistaa turvallisen ja sujuvan liikenteen vuodenaikojen vaihtuessa ja pidentää renkaiden käyttöikää.

Volkswagen rengaspalvelut

Ohjelmistot ja päivitykset

Volkswagen-ohjelmistopäivitykset

ID. -ohjelmistopäivitykset ja navigaattorin päivitys

Eri ohjelmistojen päivittäminen varmistaa, että autosi ja tietosi pysyvät aina ajan tasalla.