2.3.47.2, 2017-10-10 18:26:25
Volkswagen huolto ja palvelut

Huolto ja palvelut.

Huolettomampaa autoilua.

Parempaa käyttömukavuutta ja turvallisuutta: Tutustu Volkswagenin kattaviin huoltopalveluihin sekä lisäpalveluihin ja koe niiden tuoma huolettomuus.

Varaa huolto verkossa.

Volkswagen huolto

Aito Volkswagen-huolto on avain hyvään autoiluun. Se takaa sinulle oikein ja nopeasti tehdyn huollon, huolettomat kilometrit ja hyvän jälleenmyyntiarvon.

Volkswagen Liikkumisturva.

Volkswagen Liikkumisturva

Jos matkasi keskeytyy, ota yhteyttä Volkswagen Liikkumisturvan palvelunumeroon: 0800 188 288.

Numeroon voi soittaa sekä Suomesta että ulkomailta, ja sieltä saat tarvittavat ohjeet. Palvelunumero on maksuton soitettaessa Suomesta ja se on käytössä vuorokauden ympäri. Volkswagen ei vastaa puhelun kustannuksista jos soitat ulkomailta.

Car-Net -palvelut.

Volkswagenin mobiilit online-palvelut.
Volkswagen Car-Net palvelut

Car-Net on yhtäkuin Volkswagenin mobiilit online-palvelut.

Uusia toimintoja, käytännöllisiä palveluja ja hyödyllisiä sovelluksia: Tämän kaiken tarjoaa Car-Net. On kyse sitten henkilökohtaisista navigointipalveluista tai auton liittämisestä älypuhelimeen. Car-Net -paveluiden verkkosivustolla voit tutustua tarkemmin kaikkiin Volkswagenin verkkopalvelujen tarjoamiin mahdollisuuksiin. Jos omistat jo Volkswagenin, jossa Car-Net -palveluiden käyttö on mahdollista, voit etsiä tietoja koskien omaa malliasi.

Volkswagen-varustekauppa.

Volkswagen varustekauppa

Meiltä löydät Volkswagenin kaikenkokoisille kuskeille.

Verkkokaupassamme on saatavilla sopivat varusteet Volkswagen-malliisi, sekä Volkswagen Lifestyle- että Volkswagen Motorsport -aiheiset tuotteet


Volkswagen Navigaattorin karttamateriaalin päivitysohjeet.

Volkswagen Car-Net palvelut

Tältä sivulta löydät tietoja siitä, miten voit päivittää Volkswagen navigaattorisi karttamateriaalit. Riippuen navigaattorisi mallista voit joko ladata päivitettävän karttamateriaalin itse verkosta tai ostaa tarvittavan aineiston Volkswagen varusteiden verkkokaupasta.

Liikennetiedot navigaattoriin.

Discover Media – ja Discover Pro-navigaattoreissa käytetään V-Traffic-liikennetietoja Suomesta.
Liikennetiedot navigaattoriin

Disco­ver Me­dia- ja Disco­ver Pro -na­vi­goin­tijärjes­telmät sisältävät V-Traf­fic TMC -lii­ken­ne­tie­dot. Koko Suo­men kat­ta­va pal­ve­lu välittää ajan­ta­sais­ta tie­toa muun muas­sa ruuh­kis­ta, on­net­to­muuk­sis­ta, tietöistä ja no­peis­ta ke­li­vaih­te­luis­ta. Uusimpina lisäyksinä ovat käyttöön tulleet aktiiviset poro- sekä hirvivaroitukset. Tie­dot näkyvät sel­keänä lis­ta­na tie­nu­me­roit­tain ja häiriöte­kijät kar­tal­la sym­bo­lein. Näytöltä voi va­li­ta, ha­lu­aa­ko nähdä kaik­ki lii­ken­ne­tie­dot vai vain omal­le rei­til­le osu­vat. Pal­ve­luun voi myös itse il­moit­taa lii­ken­ne­tie­to­ja ruuh­kis­ta tai on­net­to­muuk­sis­ta äly­pu­he­lin­so­vel­luk­sel­la.

Palvelu kattaa koko Suomen, eikä sen käytöstä tule navigaattorin hankkimisen jälkeen kuluja. V-Traffic-palvelut toimivat aina, kun navigaattori on päällä, ja navigaattori ilmoittaa reitille ilmaantuvista varoituksista.    

Tekninen tuki.

Tekninen tuki

Volkswagenin teknisiin korjausohjeisiin, korjaamolaitteisiin ja erikoistyökaluihin liittyvää teknistä tukea on saatavissa kansainväliseltä Volkswagen ErWin Webshop-sivustolta. ErWin-palvelu on valmistajan ylläpitämä palvelu ja se sisältää pääosin maksullista tietoa.