Varaa huolto verkossa

Varaa huolto

huolto.volkswagen.fi

Varaa huolto kätevästi verkosta. Syötä autosi rekisterinumero ja ajetut kilometrit. Palvelu ehdottaa sinulle sopivimmat huoltotoimenpiteet. 

 

Huoltopalvelut ja vauriokorjaus

Volkswagen-huolto

Turvallisesti tien päällä: tarkastukset, huollot ja palvelut autollesi

Volkswagenisi antaa sinulle kaikkensa. Anna meille muutama minuutti aikaa tarkistaa se. Tällä sivulla saat lisätietoja huolloista, niiden sisällöistä ja huoltoväleistä.

 

Alkuperäisvaraosat ja lisävarusteet

Volkswagen-alkuperäisvaraosat

100% Volkswagen

Laadukas ja tarkasti juuri sinun malliisi sovitettu: Alkuperäisosillamme Volkswagenisi pysyy 100 %:sti alkuperäisenä myös korjauksen tai huollon jälkeen.

 

Huolenpitopalvelut

Kaikki tärkeimmät huolenpitopalvelut, joita yksityisautoilijana meiltä saat. Olit sitten autoa ostamassa tai jo ajat Volkswagenilla.

Tämän lisäksi olemme keskittyneet sinun asiakasuskollisuuteesi ennennäkemättömällä tavalla. Uuden auton ostajaa palkitaan merkkiuskollisuudesta ja ajoit sitten uudehkolla tai jo vähän iäkkäämmällä autolla – tarjoamme sinulle aina kilpailukykyisen vaihtoehdon.

Volkswagen Care

Liikkumisturva

Volkswagen Liikkumisturva

Volkswagen-liikkumisturva tarjoaa apua ja turvaa kellon ympäri. Jos Volkswageniisi joskus tulee jokin vika, sijaisautopalvelumme auttaa sinua – meidän kanssamme matkasi jatkuu.

 

Volkswagen Liikkumisturva
Volkswagen Liikkumisturva

Ohjelmistot ja päivitykset

Volkswagen-ohjelmistopäivitykset

ID. -ohjelmistopäivitykset ja navigaattorin päivitys

Eri ohjelmistojen päivittäminen varmistaa, että autosi ja tietosi pysyvät aina ajan tasalla.