Ohjelmistot ja päivitykset

Ohjelmistot ja päivitykset

ID. -ohjelmistopäivitykset ja navigaattorin päivitys.

Eri ohjelmistojen päivittäminen varmistaa, että autosi ja tietosi pysyvät aina ajan tasalla. Tutustu alapuolella Volkswagenin eri ohjelmistoihin, kuten:

Volkswagen ohhjelmistot ja päivitykset

ID. -ohjelmistopäivitys

Päivitysten avulla huolehdimme siitä, että ID.-autosi on aina ajan tasalla, myös hankinnan jälkeen. Saat käyttöösi useita eri toimintoja, ja ajoneuvosi optimoidaan eri tavoin. Huolehdi, että ohjelmistopäivitykset tehdään, jotta saat kaikki hyödyt käyttöösi.

ID.Software 3.2. saatavilla nyt Volkswagen ID.3 ja ID.4 -malleihin.

Auton nykyisestä ohjelmistoversiosta riippuen ohjelmistopäivitys saattaa sisältää lisätoimintoja sekä lukuisia parannuksia suorituskykyyn. Ohjelmistopäivitys ei koske autoja, joihin on tuotannossa asennettu ohjelmistoversio 3.1 tai uudempi. 

Lisäksi osaan autoista asennetaan tekniikaltaan parempi 12 V:n akku. Uusi akku on pienemmän sisäisen vastuksen ja elektrolyyttien paremman käyttäytymisen ansiosta vielä aiempaakin kestävämpi, ja sen käyttöikä yhdessä ID.Software 3.2:n kanssa aiempaa pidempi. Uuden, vakaamman akun ansiosta myös OTA-päivitykset (over the air) ovat jatkossa aiempaa luotettavampia.

Ohjelmistopäivitys suoritetaan Volkswagen-huollossasi.

ID. -ohjelmistopäivityksen hyödyt sinulle

ID. mallisi ohjelmiston päivittäminen pitää autosi ajan tasalla Volkswagenin digitaalisessa kehityksessä. Samalla saat erilaisia hyötyjä, kuten:
  • Useita parannuksia suorituskykyyn
  • Uusimmat ohjelmistopäivitykset
  • Käytettävissä uusin teknologia myös auton hankinnan jälkeen
  • Soveltuvin osin edellytys tuleville päivityksille

Usein kysyttyä ohjelmistopäivityksistä