Ohjelmistot ja päivitykset

Ohjelmistot ja päivitykset

ID. -ohjelmistopäivitykset ja navigaattorin päivitys.

Eri ohjelmistojen päivittäminen varmistaa, että autosi ja tietosi pysyvät aina ajan tasalla. Tutustu alapuolella Volkswagenin eri ohjelmistoihin, kuten:

Volkswagen ohhjelmistot ja päivitykset

ID. -ohjelmistopäivitys

Päivitysten avulla huolehdimme siitä, että ID.-autosi on aina ajan tasalla, myös hankinnan jälkeen. Saat käyttöösi useita eri toimintoja, ja ajoneuvosi optimoidaan eri tavoin. Huolehdi, että ohjelmistopäivitykset tehdään, jotta saat kaikki hyödyt käyttöösi.

ID.Software 3.2. saatavilla nyt Volkswagen ID.3 ja ID.4 -malleihin.

Auton nykyisestä ohjelmistoversiosta riippuen ohjelmistopäivitys saattaa sisältää lisätoimintoja sekä lukuisia parannuksia suorituskykyyn. Ohjelmistopäivitys ei koske autoja, joihin on tuotannossa asennettu ohjelmistoversio 3.1 tai uudempi. 

Lisäksi osaan autoista asennetaan tekniikaltaan parempi 12 V:n akku. Uusi akku on pienemmän sisäisen vastuksen ja elektrolyyttien paremman käyttäytymisen ansiosta vielä aiempaakin kestävämpi, ja sen käyttöikä yhdessä ID.Software 3.2:n kanssa aiempaa pidempi. Uuden, vakaamman akun ansiosta myös OTA-päivitykset (over the air) ovat jatkossa aiempaa luotettavampia.

Ohjelmistopäivitys suoritetaan Volkswagen-huollossasi.

ID. -ohjelmistopäivityksen hyödyt sinulle

ID. mallisi ohjelmiston päivittäminen pitää autosi ajan tasalla Volkswagenin digitaalisessa kehityksessä. Samalla saat erilaisia hyötyjä, kuten:
  • Useita parannuksia suorituskykyyn
  • Uusimmat ohjelmistopäivitykset
  • Käytettävissä uusin teknologia myös auton hankinnan jälkeen
  • Soveltuvin osin edellytys tuleville päivityksille

Usein kysyttyä ohjelmistopäivityksistä

Kysyttävää? Me autamme.

Me palvelemme sinua kaikissa autoiluun liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä lähimpään Volkswagen-liikkeeseesi.

Navigaattorin karttapäivitys

Navigaattorin karttojen päivitys.

Pidä karttasi ajan tasalla. 
Alla näet ohjet, joiden avulla voit päivittää autosi navigaattorin karttamateriaalit. Riippuen navigaattorisi mallista voit joko ladata päivitettävän karttamateriaalin itse verkosta tai ostaa tarvittavan aineiston Volkswagenin varusteverkkokaupasta.

Discover Media ja Discover Pro -laitteiden päivitys.

Näiden laitteiden karttamateriaalin voit ladata maksutta verkosta ja päivittää itse. Löydät karttapäivityspaketit nykään kätevästi myVolkswagen -portaalista. Klikkaa alla olevaa linkkiä, kirjaudu myVolkswageniin VW ID -tunnuksellasi ja löydä oikea karttapakettisi Aiheet-välilehdeltä kohdasta “Karttapäivitykset”.

RNS 310, RNS 315 sekä RNS 510 –laitteiden päivitys.

Näiden laitteiden päivittäminen on maksullista. Voit ostaa tarvittavan aineiston laitteiden päivittämiseen lähimmästä Volkswagen-liikkeestäsi.

Navigaattorin karttapäivitys

erWin-palvelu 

Korjaustietoutta korjaamollesi.
Elektronisiin korjaus- ja korjaamotietoihin, kuten korjausohjeisiin, korjaamolaitteisiin ja  erikoistyökaluihin liittyvää teknistä tukea korjaamollesi tarjoaa erWin -palvelu. erWin -palvelu antaa korjaamollesi kaikki ne tiedot, joita työn tekemiseen tarvitaan – aina korjaamokäsikirjoista itseopiskeluohjelmiin. Tiedot saa käyttöön tunniksi, päiväksi tai kiinteällä hinnalla.

Kysyttävää? Me autamme.

Me palvelemme sinua kaikissa autoiluun liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä lähimpään Volkswagen-liikkeeseesi.