Sähköinen Volkswagen-mallisto

Way to Zero - yhdessä kohti nollapäästöjä 

Elämme autoiluhistorian suurten muutosten aikaa. Ympäristövastuu kuuluu meille kaikille. Siksi olemme sitoutuneita Pariisin ilmastosopimukseen ja tavoitteenamme on olla CO2-neutraali yritys vuoteen 2050 mennessä.

Liikkumisen tulevaisuus on päästötön. Eikä ainoastaan joillekin, vaan kaikille. Matkalla tähän tavoitteeseen tarvitsemme tehokkaita moottoriteknologioita, jotka kuluttavat vähemmän. Ne todistavat, että jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa tavallaan.

K-Latauksen ja K-ryhmän kanssa yhdessä kohti nollapäästöjä

K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on 100-prosenttisesti uusiutuvaa. Nyt ilmastonsuojelu on omissa käsissäsi. Täyssähköinen Volkswagen ID.3 mahdollistaa päästöjen vähentämisen jokaisella matkalla, olit sitten ajamassa töihin, lasten harrastuksiin tai muuten vaan reissussa.

Volkswagen sähköistää Suomen

Vuosi sitten annoimme lupauksen sähköistää koko Suomi. Volkswagen olikin Suomen ostetuin sähköautomerkki vuonna 2020*. Aiomme olla sitä myös tänä vuonna. Jatketaan yhdessä kohti nollapäästöjä entistä päättäväisemmin!

*Tietolähde: Liikenneasioiden rekisteri, Liikenne- ja viestintävirasto Traficom. Henkilö- ja pakettiautojen ensirekisteröinnit vuonna 2020.

Mikä käyttövoima sopii minulle?

<b>Mikä käyttövoima sopii minulle?</b>

Volkswagen-mallit

Käyttövoima

Lataaminen

Toimintamatka sähköllä

Täyssähköauto

EV, BEV

Pelkkä sähkö

Omasta tai julkisista latauspisteistä, vaihtovirta- tai pikalataus (AC, CSS)

Jopa 540km (ID.3 Tour -varustelutaso, 77 kWh 150 kW)*,
ID.4 1st -mallin toimintamatka jopa 495 km*

Lataushybridi

PHEV, pistokehybridi, töpselihybridi, plug-in-hybridi, plugari