Sähköauto vai hybridi? - Aloita tästä

Tehdään sähköautoilusta mutkatonta. Olemmekin luoneet sinulle aloituspaketin, joka auttaa sinua sähköautoiluun siirtymisessä! Koostimme yhteen olennaiset tiedot, joiden avulla voit selvittää, mikä sähköinen mallimme soveltuu sinulle parhaiten.

Aloita sähköinen matkasi tästä

Sähköinen Volkswagen-mallisto

Volkswagen sähköautot, ladattavat hybridit ja kevythybridit. Tutustu ja löydä omasi.

Sähköauton toimintamatka

Tutustu sähköauton toimintamatkaan, katso tietoa toimintamatkaan vaikuttavista tekijöistä ja vertaile eri toimintamatkojen soveltuvuutta juuri sinulle. 

Lue lisää toimintamatkasta

Sähköauton lataaminen

Tutustu sähköauton lataamiseen, katso tietoa eri lataustavoista kotona ja matkalla ja vertaile eri lataustapoja.

Lue lisää lataamisesta

Usein kysyttyä sähköautoilusta

Tutustu sähköautoilun usein kysyttyihin kysymyksiin ja lue lisää sähköauton hyödyistä, kustannuksista, akusta, lataamisesta ja toimintamatkasta.

Siirry Usein kysyttyä -osioon

ID.-ohjelmistopäivitykset

Päivitysten avulla huolehdimme siitä, että ID.-autosi on aina ajan tasalla, myös hankinnan jälkeen. Saat käyttöösi useita eri toimintoja, ja ajoneuvosi optimoidaan eri tavoin. Huolehdi, että ohjelmistopäivitykset tehdään, jotta saat kaikki hyödyt:

 - useita parannuksia suorituskykyyn
 - uusimmat ohjelmistopäivitykset
 - käytettävissä uusin teknologia myös auton hankinnan jälkeen
 - soveltuvin osin edellytys tuleville päivityksille

Way to Zero - yhdessä kohti nollapäästöjä 

Elämme autoiluhistorian suurten muutosten aikaa. Ympäristövastuu kuuluu meille kaikille. Siksi Volkswagen on autovalmistajana sitoutunut Pariisin ilmastosopimukseen. Tavoitteenamme on olla CO2-neutraali yritys vuoteen 2050 mennessä.

Liikkumisen tulevaisuus on päästötön. Eikä ainoastaan joillekin, vaan kaikille. Matkalla tähän tavoitteeseen tarvitsemme tehokkaita moottoriteknologioita, jotka kuluttavat vähemmän. Ne todistavat, että jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa tavallaan.

K-Latauksen ja K-ryhmän kanssa yhdessä kohti nollapäästöjä

K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on 100-prosenttisesti uusiutuvaa. Nyt ilmastonsuojelu on omissa käsissäsi. Täyssähköiset Volkswagen ID. -mallit mahdollistavat päästöjen vähentämisen jokaisella matkalla, olit sitten ajamassa töihin, lasten harrastuksiin tai muuten vaan reissussa.

Volkswagen sähköistää Suomen

Olemme antaneet lupauksen sähköistää koko Suomi. Volkswagen onkin ollut Suomen ostetuin sähköautomerkki kolmena vuotena peräkkäin (2020-2022) ja aiomme olla sitä myös jatkossa. Jatketaan yhdessä kohti nollapäästöjä entistä päättäväisemmin

Mitä seuraavaksi?

Lähin jälleenmyyjäsi palvelee sinua kaikissa sähköiseen autoiluun liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi.

* Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.