Sähköinen Volkswagen-mallisto

Way to Zero - yhdessä kohti nollapäästöjä 

Elämme autoiluhistorian suurten muutosten aikaa. Ympäristövastuu kuuluu meille kaikille. Siksi Volkswagen on autovalmistajana sitoutunut Pariisin ilmastosopimukseen. Tavoitteenamme on olla CO2-neutraali yritys vuoteen 2050 mennessä.

Liikkumisen tulevaisuus on päästötön. Eikä ainoastaan joillekin, vaan kaikille. Matkalla tähän tavoitteeseen tarvitsemme tehokkaita moottoriteknologioita, jotka kuluttavat vähemmän. Ne todistavat, että jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa tavallaan.

K-Latauksen ja K-ryhmän kanssa yhdessä kohti nollapäästöjä

K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on 100-prosenttisesti uusiutuvaa. Nyt ilmastonsuojelu on omissa käsissäsi. Täyssähköinen Volkswagen ID.3 mahdollistaa päästöjen vähentämisen jokaisella matkalla, olit sitten ajamassa töihin, lasten harrastuksiin tai muuten vaan reissussa.

Volkswagen sähköistää Suomen

Vuosi sitten annoimme lupauksen sähköistää koko Suomi. Volkswagen olikin Suomen ostetuin sähköautomerkki vuonna 2021. Aiomme olla sitä myös tänä vuonna. Jatketaan yhdessä kohti nollapäästöjä entistä päättäväisemmin!

Mikä käyttövoima sopii minulle?

<b>Mikä käyttövoima sopii minulle?</b>

Volkswagen-mallit

Käyttövoima

Lataaminen

Toimintamatka sähköllä

Täyssähköauto

EV, BEV

Pelkkä sähkö

Omasta tai julkisista latauspisteistä, vaihtovirta- tai pikalataus (AC, CSS)

Jopa 553km (ID.3), 529 km (ID.4).

Lataushybridi

PHEV, pistokehybridi, töpselihybridi, plug-in-hybridi, plugari

Sähkömoottori tai polttomoottori

Omasta tai julkisista latauspisteistä, vaihtovirta (AC)

Noin 50 km yhdellä latauksella, jonka jälkeen bensiinillä*

Kevythybridi

MHEV

Polttomoottori + avustava sähkömoottori

Jarrutusenergian talteenotolla

Aina bensiinillä, kiihdytyksissä sähkön avustamana

Käyttövoima

Pelkkä sähkö

Lataaminen

Omasta tai julkisista latauspisteistä, vaihtovirta- tai pikalataus (AC, CSS)

Toimintamatka sähköllä

Jopa 553km (ID.3), 529 km (ID.4).

* Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

Käyttövoimakustannusten vertailu

Voit vertailla laskurilla eri käyttövoimien kustannuksia.

 

Lataaminen ja toimintamatka

Katso tietoa eri lataustavoista kotona ja matkalla, vertaile eri lataustapoja ja tutustu tarkemmin sähköauton toimintamatkaan.

 

ID-ohjelmistopäivitykset

Päivitysten avulla huolehdimme siitä, että ID-autosi on aina ajan tasalla, myös hankinnan jälkeen. Saat käyttöösi useita eri toimintoja, ja ajoneuvosi optimoidaan eri tavoin. Huolehdi, että ohjelmistopäivitykset tehdään, jotta saat kaikki hyödyt:

 - useita parannuksia suorituskykyyn
 - uusimmat ohjelmistopäivitykset
 - käytettävissä uusin teknologia myös auton hankinnan jälkeen
 - soveltuvin osin edellytys tuleville päivityksille