Sähköautot ja hybridit

Sähköautot ja hybridit

Sähkö­auto vai hybridi? Aloita tästä

Tehdään sähköautoilusta mutkatonta. Olemmekin luoneet sinulle aloituspaketin, joka auttaa sinua sähköautoiluun siirtymisessä. Nyt sinun on helppo selvittää, soveltuuko sähkö­auto vai hybridi sinulle parhaiten.

Sähkö­auto vai hybridi? Aloita sähköinen matkasi tästä


Sähköinen
 Volkswagen-mallisto

Alapuolelta löydät kaikki Volkswagenin sähköautot, ladattavat hybridit ja kevythybridit. Tutustu automalleihin ja löydä omasi.


Sähköautot


Hybridit

Sähköauton toiminta­matka

Miten kauas sähköautolla voi ajaa lataamatta? Mitkä tekijät toimintamatkaan vaikuttavat? Tutustu sähköauton toimintamatkaan, katso tietoa toimintamatkaan vaikuttavista tekijöistä ja vertaile eri toimintamatkojen soveltuvuutta juuri sinulle. 

Lue lisää sähköauton toimintamatkasta

Sähköauton lataus

Miten sähköautoa ladataan? Mikä lataustapoja on saatavilla kotiin? Minkälaisia latauspaikkoja on matkareittien varrella? Tutustu sähköauton lataamiseen, katso tietoa ja vertaile eri lataustapoja.

Lue lisää sähköauton latauksesta

Nelivetoiset sähköautot

Volkswagenin nelivetoiset sähköautot tunnistat 4MOTION-maininnasta mallin nimessä. Nelivetoiset versiot ovat suorituskykyisempiä, ja niiden perävaunun vetomassa on takavetomallia suurempi.

— Volkswagen ID.4 (4MOTION ja GTX 4MOTION)
— Volkswagen ID.5 (GTX 4MOTION)

Sähköautoilun usein kysyttyä

Kenelle sähkö­auto sopii? Mitä eroa on sähköautolla ja hybridillä? Kuinka paljon sähköauton huolto maksaa? Tutustu sähköautoilun usein kysyttyihin kysymyksiin ja lue lisää sähköauton hyödyistä, kustannuksista, akusta, lataamisesta ja toimintamatkasta.

Siirry Usein kysyttyä -osioon

ID.-ohjelmistopäivitykset

Päivitysten avulla huolehdimme siitä, että ID.-autosi on ajan tasalla, myös hankinnan jälkeen. Saat käyttöösi useita eri toimintoja, ja ajoneuvosi optimoidaan eri tavoin. Ohjelmapäivityksillä saat kaikki hyödyt:

 — useita parannuksia suorituskykyyn
 — uusimmat ohjelmistopäivitykset
 — käytettävissä uusin teknologia myös auton hankinnan jälkeen
 — soveltuvin osin edellytys tuleville päivityksille

Way to Zero – yhdessä kohti nollapäästöjä 

Elämme autoiluhistorian suurten muutosten aikaa. Ympäristövastuu kuuluu meille kaikille. Siksi Volkswagen on autovalmistajana sitoutunut Pariisin ilmastosopimukseen. Tavoitteemme on olla CO2-neutraali yritys vuoteen 2050 mennessä.

Liikkumisen tulevaisuus on päästötön. Eikä ainoastaan joillekin, vaan kaikille. Matkalla tähän tavoitteeseen tarvitsemme tehokkaita moottoriteknologioita, jotka kuluttavat vähemmän. Ne todistavat, että jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa tavallaan.

K-Latauksen ja K-ryhmän kanssa yhdessä kohti nollapäästöjä

K-Lataus-asemilta ladattava sähkö on 100-prosenttisesti uusiutuvaa. Nyt ilmastonsuojelu on omissa käsissäsi. Täyssähköiset Volkswagen ID. -mallit mahdollistavat päästöjen vähentämisen jokaisella matkalla, olit sitten ajamassa töihin, lasten harrastuksiin tai muuten vaan reissussa.

Volkswagen sähköistää Suomen

Olemme luvanneet sähköistää koko Suomen. Volkswagen onkin ollut Suomen ostetuin sähköautomerkki kolmena vuonna peräkkäin 2020–2022 ja aiomme olla sitä myös tulevaisuudessa. Jatketaan yhdessä kohti nollapäästöjä entistä päättäväisemmin.

Mitä seuraavaksi?

Lähin jälleenmyyjäsi palvelee sinua kaikissa sähköiseen autoiluun liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi.

* Ajoneuvon kulutus ja toiminta­matka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toiminta­matka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.