Volkswagen Multivan - monipuolinen tila-auto, ladattava hybridi

Volkswagen Multivan 
Monipuolinen tila-auto. Nyt jopa 7-paikkainen hybridi.

Tilava 7-paikkainen tila-auto ladattavana hybridinä. 

Volkswagen Multivan vastaa perheiden ja yritysten tarpeisiin. Se tarjoaa erinomaisen ajo­kokemuksen ja runsaasti tilaa matkustajille ja tavaroille. Multivan on saatavilla monilla eri varustelutasoilla, joten löydät varmasti juuri sinulle sopivan mallin.

Kaiken kaikkiaan Volkswagen Multivan on aina ihastuttanut ainutlaatuisilla, moderneilla kohokohdillaan. Uusi Multivan ei tee poikkeusta – se on enemmän kuin auto. Se on samanaikaisesti tapaamispaikka, koti ja kuljetusväline, joka on suunniteltu eri sukupolvien tarpeille. Tätä kaikkea on Volkswagen Multivan.

Osta Volkswagen Multivan
 — Tärkeimmät mitat
 — Ominaisuudet
 — Ladattava hybridi
 — Mukavuus

Osta Volkswagen Multivan

Monipuolinen 7-paikkainen tila-auto

Monipuolinen 7-paikkainen tila-auto

Volkswagen Multivan - monipuolinen tila-auto, ladattava hybridi

Selaa jo varastosta löytyviä autoja, ota yhteys myyntiin lomakkeella tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!

Volkswagen Multivanin tärkeimmät mitat

Volkswagen Multivan: mittapiirros (pituus 4973/5173 mm)
* lyhyt/pitkä versio

Lyhyt versio

Pitkä versio

Pituus mm

4.973

5.173

Pituus vetokoukun kanssa mm

5.076

5.276

Leveys ilman ulkopeilejä mm

1.941

1.941

Leveys ulkopeilien kanssa mm

2.252

2.252

Korkeus mm

1.907

1.907

Takaylitys mm

897

1.097

Sisäkorkeus vakiokatolla mm

1.312

1.312

Sisäkorkeus panoraamalasikaton kanssa mm

1.346

1.346

Liukuoven avausleveys mm

931

931

Tavaratilan pohjan pituus ensimmäisen istuinrivin takana mm

2.425

2.625

Tavaratilan pituus kolmannen istuinrivin takana mm

461

661

Tavaratilan suurin leveys mm

1.665

1.665

Tavaratilan suurin leveys kolmannen isturinrivin takana mm

1.245

1.245

Leveys pyöräkoteloiden kohdalla mm

1.207

1.207

Tavaratilan tilavuus ensimmäisen istuinrivin takana

3,3

3,5

Lastauskorkeus mm

580

583

Tavaratilan aukon suurin leveys mm

1.312

1.312

Korkeus takaluukku avattuna mm

2.143

2.146

Kääntösäde m

n. 12,1

n. 12,1

Lyhyt versio

4.973

Pitkä versio

5.173

Monipuolinen, ympäristöystävällinen, turvallinen.

Uuden Volkswagen Multivanin tilavassa ja modernissa sisätilassa on paljon innovatiivisia ominaisuuksia, kuten monitoiminäyttö, joka antaa käyttäjälle helpon pääsyn auton eri toimintoihin. Lisäksi saatavilla on monipuolinen infotainment-järjestelmä, joka sisältää muun muassa navigaattorin, älypuhelimen integroinnin ja musiikkisoittimen.

Volkswagen Multivanin moottorissa on huomioitu myös ympäristöystävällisyys ja Multivan kulkeekin hybridivoimalinjaa käyttäen. Lisäksi Multivanin turvallisuusominaisuudet ovat erinomaiset, mikä takaa sinulle ja matkustajillesi turvallisen matkan.

Ominaisuudet ja varustelu

Design

Ulkopuolen katseenvangitsijat

Uusi Multivan seuraa edeltäjiänsä myös optisesti selkeällä, ajattomalla designillaan – tulkiten perinteistä  designia uudella tavalla. Klassista kaksivärimaalausta 1 korostetaan uudessa Multivanissa krominauhalla 2, joka ulottuu ajovalojen keskeltä taakse saakka. Ainutlaatuinen valodesign pitää sisällään IQ.Light-LED-matriisiajovalot 2 ja vakiovarusteena LED-takavalot . Ulkopuolen uutta designia täydentää suuri valikoima ainutlaatuisia värejä ja vanteita, kuten uudet 19 tuuman kevytmetallivanteet 1, 3 – voit rakentaa uudesta Multivanista oman makusi mukaisen.

1. Maksullinen lisävaruste.
2. Vakiovaruste uudessa Multivan Stylessa. Maksullinen lisävaruste uudessa Multivan Energeticissa, uudessa Multivanissa ja uudessa Multivan Lifessa.
3. 19 tuuman kevytmetallivanteet on saatavana myöhemmin.

Voimalinjana lataus­hybridi

Uusi Volkswagen Multivan on nyt ladattava. Multivan eHybrid -lataushybridillä ajat sähkötilassa paikallisesti päästöttömästi ja lähes äänettömästi. 10,4 kWh:n (nettokapasiteetti) kokoisen litiumioniakun ansiosta toiminta­matka riittää keskimääräisten päivittäismatkojen ajamisen pelkällä sähköllä. Uuden Multivan eHybrid -lataushybridin turbobensiinimoottorin (TSI) ja sähkömoottorin yhteisteho on 160 kW / 218 hv. Nauti uudesta ajotunteesta – uudesta Multivan-ajomukavuudesta ja premium-tasoisesta ajettavuudesta. 

Monipuolinen ja käytän­nöllinen 7-paikkainen tila-auto

Liikkeestä dynaamisuuteen

Uusi Multivan tarjoaa paremman ajettavuuden dynaamisella, premium-tasoisella ajomukavuudella. Saatavana perusmalli (4,98 m) ja pitkä malli (5,18 m), molemmat matalammalla korkeudella 1,90 m – sisä­tilan korkeus on kuitenkin pysynyt ennallaan. Panoraamalasikaton 1 yhteydessä uuden Multivanin tilantuntu on entistä suurempi ja sisä­tila korkeampi. Kuormatilan maksitilavuus on panoraamalasikaton 1 ja pidemmän mallin yhteydessä 4 053 litraa (lastattuna katon korkeuteen ensimmäisen istuinrivin taakse saakka), kolmannen istuinrivin takana olevan tavaratilan tilavuus on 763 litraa (perusmallissa 469 litraa). Vaikka ulkomitat ovat hieman kapeammat, sisä­tila on kuitenkin leveämpi. Uusi Multivan osoittaa siten vahvuutensa myös kaupungissa –  sillä on helppo ajaa henkilöauton tavoin urbaanissa vilinässä varsinkin kun apuna on lukuisia kuljettajaa avustavia järjestelmiä.

1 Maksullinen lisävaruste.

Ensiluokkaista mukavuutta

Katosta taivas

Uuden Multivanin ehdoton kohokohta on erityisen suuri, kaksiosainen panoraamalasikatto1 – se on saatavana Multivaniin nyt ensi kertaa. Sen tuoma suurempi tilantuntu ja hieman korkeampi sisä­tila lisäävät mukavuutta. Saat nauttia päivällä valoa tulvivasta matkustamosta ja yöllä unohtumattomista hetkistä tähtitaivaan alla. Laminoidun turvalasin ”LowE2”-pinnoite vähentää lämpösäteilyä 78 prosenttia. Matkustajille se tarkoittaa rentoa ja nautinnollista matkustusta.

1 Lisävaruste

Teknologia: Uusi Volkswagen Multivan on älykoti

Ostoslistan teko moottoritiellä? Oman älykodin lämpötilan nosto ajon aikana? Voit tutustua jo nyt huomispäivän liitettävyyteen, sillä autosta löytyy myös digitaalinen puheavustin Amazon Alexa. Eikä siinä kaikki: mukautuvan vakionopeussäätimen ACC1 yhteydessä Car2X kommunikoi muiden ajoneuvojen ja verkottuneen infrastruktuurin kanssa ja voi varoittaa kuljettajaa ajoissa vaaroista. Teknologista mukavuutta edustavat myös älypuhelimen induktiivinen lataus1, internetyhteys ja lukuisat USB-C-liitännät ohjaamossa ja matkustamossa. Arkeasi helpottavat myös vakiovarustukseen kuuluvat mobiilipalvelut We Connect2 ja We Connect Plus. Digitaalinen mittaristo 10,25-tuumaisella värinäytöllä, tuulilasinäyttö1, vakiovarusteena asennettava liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä ja Infotainment-järjestelmä vakiovarusteena asennettavalla 10-tuumaisella värinäytöllä takaavat modernin tietoviihdejärjestelmän. Harman Kardonin premium-tason äänentoistojärjestelmä1 14 suurtehokaiuttimella varmistaa laadukkaan kuuntelukokemuksen. Uudesta Multivanista löytyy myös ensi kertaa esiteltäviä mobiilipalveluja. Innovatiivinen digitalisointi nostaa käytön, ergonomian ja toimintovalikoiman täysin uudelle tasolle – Multivanista tulee älykoti.

1 Maksullinen lisävaruste.
2 We Connect -palvelujen käyttöä varten asiakas tarvitsee Volkswagen ID -käyttäjätilin ja hänen on kirjauduttava We Connectiin käyttäjänimellä ja salasanalla. Lisäksi on tehtävä Volkswagen AG:n kanssa erillinen We Connect tai We Connect Plus -sopimus. 

VW Multivan
 • Amazon Alexa

  Paremmin verkottunut Alexalla

  Uudesta Volkswgen Multivanista löytyy myös Amazonin Alexa. Ostoslistan tekoa ajon aikana? Sään tarkastus? Lämmityksen lisääminen kotona? Onnistuu Alexalla – voit pitää katseesi liikenteessä samalla kun hoidat asioita. Voit puhua digitaaliselle avustajallesi – Alexa hoitaa loput.

 • Palvelut sähköautoille

  Uusia ominaisuuksia uudelle voimalinjalle

  Uusi Volkswagen Multivan on saatavana nyt lataushybridinä, johon saat mukaasi uusia We Connect -palveluja. Voit säätää e-Managerista lähtöajat-palvelulla akun latausaikoja, tarkastaa akun varaustilan lataus-palvelulla, käynnistää ilmastoinnin älypuhelimellasi ilmastointi-palvelulla, jäähdyttää uuden Multivanin ennen liikkeellelähtöä tai pysäyttää latauksen We Connect -sovelluksella. Uuden Multivanin tärkeät tiedot ovat aina saatavilla.

 • We Upgrade

  Uusien toimintojen aktivointi

  Ensiesittely uudessa Volkswagen Multivanissa: monivärinen Ambiente-valaistus on saatavana lisävarusteena jo tehtaalla asennettuna. Voit hankkia sen myös päivityksenä In-Car-Shopista tai We Connect Webshopista, joista voit ostaa myös muita hyödyllisiä ajoneuvotoimintoja, kuten Light Assist -kaukovalo-ohjaus tai navi­gointi reaaliaikaisilla tiedoilla – yhtä helposti kuin älypuhelimessa.

 • We Connect

  Uusi digitaalinen liikkuvuus

  Uusi Volkswagen Multivan on valmis uuden digitaalisen liikkuvuuden etuihin: We Connectin maksuttomat ominaisuudet toimivat digitaalisena kumppanina liikkuvassa arjessasi. Siihen kuuluvan We Connect -sovelluksen avulla ohjaat mukavasti oleellisia ajoneuvotoimintoja älypuhelimestasi käsin. Mobiilipalvelu tekee autoilusta entistä digitaalisempaa, verkottuneempaa ja mukavampaa – ja uudesta Multivanistasi entistä edistyksellisemmän.    

  Palvelusi yhdellä silmäyksellä:

  • Vikapuhelu
  • Pysäköintipaikan sijainti
  • Automaattinen onnettomuusilmoitus
  • Auton tila
  • Ovet & valot
  • Auton kuntoraportti
  • Ajotiedot
  • Huollon ajanvaraus
 • We Connect Plus

  Uusi Multivan – uusi taso

  Uusi Multivan on ensimmäinen Volkswagen-hyötyauto, joka on integroidun eSIM-kortin ansiosta alusta lähtien verkkokelpoinen We Connect Plussan yhteydessä. Älykäs online-navi­gointi tarjoaa reaaliaikaisia liikennetietoja. We Connect Plus sisältää We Connect -peruspaketin toimintojen lisäksi lukuisia lisäpalveluja:

  • Online-liikennetiedot
  • Online-karttapäivitykset