Volkswagen-huolto tarjoaa kattavat palvelut, jotta sinä voit autoilla huolettomasti.

Volkswagen-huolto

Aito Volkswagen -huolto

Aito Volkswagen-huolto on avain hyvään autoiluun. Se tarjoaa kaikki palvelut mitä sinä ja autosi tarvitsette huolettomaan autoiluun. Tämän lisäksi varmistat, että autosi on huollettu valmistajan määrittämään mallikohtaisen huolto-ohjelma mukaisesti. 

Huoltovälit ja huoltojen laajuudet

Autossasi on varustuksesta ja käyttöolosuhteista riippuen joko kiinteä tai joustava huoltoväli. Kaikki autosi turvallisuuteen liittyvät järjestelmät tarkastetaan korjaamolla ja huolletaan ammattitaidolla. Ajoneuvodiagnoosi tunnistaa auton elektroniikan vikatoiminnot.

Huoltolaajuuteen sisältyvät kaikki huoltotyöt, jotka ovat tarpeen autosi käyttö- ja liikenneturvallisuuden ylläpitämiseksi. Huollossa erotellaan öljynvaihtohuollot (esim. jaksohuolto) ja huollot ilman öljyvaihtoa (esim. tarkastushuolto).

Varaa huoltoOpens an external link

Plussaa Volkswagen-huollosta

Saat Plussaa kaikista valtuutetuista Volkswagen-merkkihuolloista ympäri maan. Näytä Plussa-korttiasi ja kerää huoltopalveluista Plussa-pisteet talteen.

Saat pisteitä huoltotapahtuman yhteydessä huollon töistä, korjauksista ja varaosista. Muistathan näyttää Plussa-korttiasi huoltoneuvojallesi tuodessasi Volkswagenisi huoltoon.

Muut Volkswagen-huoltopalvelut ja -tarkastukset

Vauriokorjaus - Valtuutettu merkkihuolto palvelee myös kolaritilanteissa