Huoltopalvelut ja vauriokorjaus

Volkswagen-huolto
Huoltopalvelut ja vauriokorjaus

Volkswagen-huolto

Aito Volkswagen -huolto

Aito Volkswagen-huolto on avain huolettomaan autoiluun. Se sisältää kaikki palvelut, joita autosi tarvitsee. Merkki­huoltoa käyttämällä varmistat, että autosi on huollettu Volkswagenin virallisen huolto-ohjelman mukaisesti.  

Huoltovälit ja huoltojen laajuudet

Autossasi on varustuksesta ja käyttöolosuhteista riippuen joko kiinteä tai joustava huoltoväli. Kaikki autosi turvallisuuteen liittyvät järjestelmät tarkastetaan korjaamolla ja huolletaan ammattitaidolla. Ajoneuvodiagnoosi tunnistaa auton elektroniikan vikatoiminnot.

Huoltolaajuuteen sisältyvät kaikki huoltotyöt, jotka ovat tarpeen autosi käyttö- ja liikenneturvallisuuden ylläpitämiseksi. Huollossa erotellaan öljynvaihtohuollot (esim. jaksohuolto) ja huollot ilman öljyvaihtoa (esim. tarkastushuolto).

Varaa huoltoOpens an external link

Plussaa Volkswagen-huollosta

Saat Plussaa kaikista valtuutetuista Volkswagen-merkkihuolloista ympäri maan. Näytä Plussa-korttiasi ja kerää huoltopalveluista Plussa-pisteet talteen.

Saat pisteitä huoltotapahtuman yhteydessä huollon töistä, korjauksista ja varaosista. Muistathan näyttää Plussa-korttiasi huoltoneuvojallesi tuodessasi Volkswagenisi huoltoon.

Muut Volkswagen-huoltopalvelut ja -tarkastukset

Vauriokorjaus - Valtuutettu merkki­huolto palvelee myös kolaritilanteissa

Volkswagen vauriokorjaus

Korjaamme Suomen parhaalla asiantuntemuksella, alku­peräisillä varaosilla ja nykyaikaisimmilla työkaluilla Volkswagenisi vauriot. Tiivis yhteistyö autovalmistajan kanssa takaa meille parhaan osaamisen – myös sähköautojen ja hybridien osalta.

Meillä autosi takuu luonnollisesti säilyy aina ennallaan. Tavoitteemme on, että autosi tulee mahdollisimman nopeasti taas kuntoon. Palvelemme yhteistyössä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa.

Vahingon sattuessa

  1. Pysy rauhallisena ja huolehdi sekä omasta että muiden turvallisuudesta. Soita tarvittaessa hätänumeroon 112.
  2. Estä mahdolliset lisäonnettomuudet varoittamalla muita ja viemällä varoituskolmion riittävän matkan päähän.
  3. Siirrä ajoneuvot syrjään ja kutsu tarvittaessa hinausauto
  4. Selvitä vahinkotilanteen aiheuttaja ja ota ylös sekä auton että kuljettajan tiedot. Vahingot on hyvä kuvata myös tuoreeltaan.
  5. Tee vahinkoilmoitus omaan vakuutusyhtiöösi.
  6. Varaa vahinkotarkastus soittamalla tai verkosta lähimmän toimipisteesi kanssa, tarkastuksen yhteydessä saat sovittua myös korjaukselle ajan.

Etsi lähin vauriokorjaamosi alla olevasta listasta valitsemalla maakunta ja toimipiste. 
Ole yhteydessä valitsemasi toimipisteen vauriokorjaamoon.

 

Lue lisää vaurio- ja korjauspalveluista

Volkswagen Liikkumis­turva

Volkswagen Liikkumis­turva tarjoaa apua ja turvaa kellon ympäri. Jos Volkswageniisi joskus tulee jokin vika, sijaisautopalvelumme auttaa sinua – meidän kanssamme matkasi jatkuu.

Jos matkasi keskeytyy, ota yhteyttä Volkswagen Liikkumis­turvan palvelu­numeroon 0800 188 288

Lue lisää Volkswagen Liikkumis­turvasta