Volkswagen AG
Julkaisutiedot & oikeudellista asiaa

Siellä on tietoa Volkswagen AG:stä alla listattujen konkreettisten sisältöjen ja tämän verkkosivun tarjousten vastuullisena tarjoajana.

Julkaisutiedot

Customer Interaction Center (CIC)

Customer Interaction Centerin (CIC) vastuualueena on sovellusten ja digitaalisten palveluiden tuki. Ota yhteyttä CIC:iin, jos asiasi liittyy digitaalisiin palveluihimme tai sovelluksiimme.

Car2X

Jos ajoneuvosi tukee Car2X-toimintoa, ajoneuvosi pystyy käyttöönoton jälkeen vaihtamaan tärkeitä liikennetietoja esim. onnettomuuksista tai ruuhkista muiden tiellä liikkujien tai liikenneinfrastruktuurin kanssa, mikäli ne tukevat Car2X-toimintoja.

Tietojenkeräys automatisoidun ajamisen kehittämistä varten

Automatisoidun ajamisen toimintojen tutkiminen, kehitys ja turvaaminen tarvitsee merkittävän kokoisen liikennetilanteiden tietokannan, joka on mahdollisimman monipuolinen ja perustuu oikeaan ajamiseen. Tietojen lataus, jos ajoneuvosi tukee toimintoa, voidaan ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä suoraan käyttämällä ”Automaattiajon kehittäminen” -liukusäädintä yksityisyysasetuksissa.

We Charge Feature -verkkosovellus

We Charge Feature -verkkosivusovelluksen avulla voit käyttää maksutta erilaisia sähköautojen lataukseen liittyviä verkkopohjaisia toimintoja ja palveluita. Erityisesti niihin kuuluvat julkisten latauspisteiden haku ja valituille ajoneuvoille tarkoitettu reittisuunnittelu, joka ottaa huomioon julkiset latauspisteet reitin varrella.