VW ID.5:n digitaalinen mittaristo, näkymä kohti ohjauspyörää ja kosketusnäyttöä, näytössä näkyy In-Car Shop
2
1.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 16,1–18,4; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.
3.
Kuva saattaa poiketa ohjelmistoversion mukaan auton toimitustilanteesta.

Upgrades – aktivoi uusia toimintoja

Ota uusia toimintoja käyttöön Volkswagenissasi. Valitse Upgrades-toimintoja In-Car Shopista tai We Connect -verkkokaupastaOpens an external link.

Ota uusia toimintoja käyttöön Volkswagenissasi. Valitse Upgrades-toimintoja In-Car Shopista tai We Connect -verkkokaupastaOpens an external link.

Volkswagenisi tarjoaa paljon muutakin

We Connect -asiakkaana voit hankkia valikoituja toimintoja suoraan Volkswageniisi auton ostamisen jälkeen – kätevästi ja joustavasti Upgrades-toimintona. 

Upgrades-toimintoja ID. -malliisi

Lataa lisää toimintoja ID.-autoosi. Miten olisi vaikka seuraavaa lomaa varten navigointijärjestelmän tuoma mukavuus tai lisätoimintoja ilmastointiin? Valitset vain ID.-malliisi sopivat Upgrades5 -toiminnot.

Tietoa: käytettävissä ID. -malleille, joissa on tehdasasenteinen ID. -ohjelmistoversio 3.1 tai uudempi.

Upgrades-toimintoja Volkswageniisi

Laajenna Volkswagenisi ominaisuuksia tarpeidesi mukaan. Aktivoi malliisi sopivia Upgrades-toimintoja6 suoraan infotainment-järjestelmässä.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Vastuuvapauslauseke / Volkswagen

2.

Ilmoitetut kulutus- ja päästöarvot on selvitetty laissa määrättyjen mittausmenetelmien avulla. 1. tammikuuta 2022 WLTP-menettely on täysin korvannut NEDC-menettelyn, joten tämän päivämäärän jälkeen tyyppihyväksytyille autoille ei enää ilmoiteta NEDC-arvoja. Arvot eivät koske yksittäisiä autoja vaan on tarkoitettu eri autotyyppien väliseen vertailuun. Lisävarusteet ja tarvikkeet (muut osat, renkaat jne.) saattavat muuttaa oleellisia parametreja, kuten painoa, vierintävastusta ja aerodynamiikkaa, ja vaikuttaa näin sää- ja liikenneolosuhteiden ja yksilöllisen ajotavan myötä myös polttoaineenkulutukseen, virrankulutukseen ja CO2-päästöihin sekä auton tehoarvoihin. Todenmukaisten testausolosuhteiden ansiosta WLTP-menetelmän mukaisesti mitattu polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat usein korkeammat kuin NEDC-menetelmän mukaisesti mitatut arvot. Täten ne voivat 1.9.2018 lähtien aiheuttaa muutoksia myös autoverotuksessa. Saat lisätietoja WLTP- ja NEDC-menettelyn välisistä eroista osoitteesta http://www.volkswagen.de/wltp.

Lisätietoa uusien henkilöautomallien virallisesta polttoaineenkulutuksesta ja CO2-päästöistä saa teoksesta ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen”, joka on saatavilla ilmaiseksi kaikista Saksan myyntipisteistä ja osoitteesta DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern tai sivustolta www.dat.de/co2.

5.
Upgrades-toimintojen hankintaan tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin, voimassa olevan We Connect -sopimuksen ja tunnistautumisen pääkäyttäjäksi, mikä tarkoittaa käyttäjätilin yhdistämistä konkreettiseen autoon. - Autossa on lisäksi oltava kulloisenkin Upgrade-toiminnon edellyttämät tekniset toiminnot, laitteet ja ohjelmisto. Upgrades-toimintojen käytettävyys saattaa lisäksi riippua mallivuodesta ja valmistuspäivästä. Pääkäyttäjä voi tarkastella kuhunkin autoon saatavia Upgrades-toimintoja infotainment-järjestelmän In-Car Shopissa tai We Connect -verkkokaupassa osoitteessa shop.volkswagen-we.com. Maksulliset tuotteet voi hankkia sekä In-Car Shopista että We Connect -verkkokaupasta niissä sillä hetkellä käytössä olevilla maksutavoilla. Volkswagen-jälleenmyyjä neuvoo sinua mielellään Upgrades-toimintoihin ja niiden käytettävyyteen liittyvissä kysymyksissä. Hankitut ja aktivoidut Upgrades-toiminnot pysyvät autossa niiden aktivointiajan verran, ja niitä voivat käyttää kaikki kuljettajat. Niitä ei voi siirtää toisiin autoihin.
6.
Päivitysten hankintaan tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin, voimassa olevan We Connect -sopimuksen ja oikeutuksen toimia pääkäyttäjänä, mikä tarkoittaa käyttäjätilin yhdistämistä konkreettiseen autoon. Autossa on lisäksi oltava kulloisenkin Upgrade-toiminnon edellyttämät tekniset toiminnot ja laitteet. Nämä saattavat riippua mallivuodesta ja tuotantopäivästä. Pääkäyttäjä voi tarkastella kuhunkin autoon saatavia Upgrades-toimintoja infotainment-järjestelmän In-Car Shopissa tai We Connect -verkkokaupassa osoitteessa shop.volkswagen-we.com. Maksulliset tuotteet voi hankkia sekä In-Car Shopista että We Connect -verkkokaupasta niissä sillä hetkellä nähtävillä ja käytössä olevilla maksutavoilla. Volkswagen-jälleenmyyjä neuvoo sinua mielellään Upgrades-toimintoihin ja niiden käytettävyyteen liittyvissä kysymyksissä. Hankitut ja aktivoidut Upgrades-toiminnot pysyvät autossa, niitä voivat käyttää kaikki kuljettajat, eikä niitä voi siirtää toisiin autoihin.
7.

We Connect- ja We Connect Plus -palvelujen käyttöön ID. -tuoteperheessä tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava We Connect- / We Connect Plus -palveluun käyttäjänimellä ja salasanalla. Lisäksi sinun on solmittava erillinen We Connect- / We Connect Plus -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa. Sinulla on auton luovutuksen jälkeen 90 päivää aikaa rekisteröidä auto osoitteessa myvolkswagen.net tai We Connect ID. -sovelluksen kautta (saatavissa App Storessa ja Google Play Storessa) ja käyttää We Connect- ja We Connect Plus -palveluja koko sovitun alkuperäisen voimassaoloajan ilmaiseksi.Rekisteröidyttäessä myöhemmin alkuperäisen voimassaoloajan kesto lyhenee. Näet tarkan voimassaoloajan aktivoinnin yhteydessä tai aktivoinnin jälkeen osoitteessa myVolkswagen.net. We Connect Plus -palvelun alkuperäisen voimassaoloajan päätyttyä käyttöaikaa voi jatkaa maksua vastaan.

Joitakin We Connect- / We Connect Plus -mobiilipalveluja voi käyttää vain We Connect ID. -sovelluksen kautta. Maksuttoman sovelluksen käyttöön vaaditaan soveltuvalla iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta. Tiedonsiirto internetin kautta saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä (esim. roaming-maksut).

Mobiilipalvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia.We Connect- ja We Connect Plus -paketteihin sisältyvät palvelut saattavat vaihdella maan mukaan. Käytettävyys määräytyy automallin, varustelun ja asennetun ohjelmistoversion mukaan. Tämä koskee myös kolmannen osapuolen palveluja. Lisätietoja saat osoitteesta www.volkswagen-we.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Huomioi myös ID.-tuoteperheen digitaalisten palvelujen kulloinkin voimassa olevat yleiset käyttöehdot.