Volkswagen Liikkumis­turva

Volkswagen Liikkumis­turva

Koska on tärkeää, että pääset määränpäähäsi.

Onko autosi koskaan hajonnut juuri ennen kotipihaa tai oletko joutunut onnettomuuteen ulkomailla? Liikkumis­turvan ansiosta voit autoilla mukavasti ja turvallisesti. Autamme sinua kellon ympäri ilmaiseksi.

Liikkumis­turva koskee kaikkia Volkswagen-autoja, jotka on huollettu säännöllisesti valtuutetussa Volkswagen-merkkikorjaamossa.

Huom! ID.-automalliston Liikkumis­turvan kesto on 3 vuotta.

Jos matkasi keskeytyy, ota yhteyttä Volkswagen Liikkumis­turvan palvelu­numeroon 0800 188 288

Liikkumis­turvan numeroon 0800 188 288 voi soittaa ympäri vuorokauden sekä Suomesta että ulkomailta.

Palvelunumero on maksuton Suomesta soitettaessa. Kun soitat ulkomailta, Volkswagen ei vastaa puhelun kustannuksista.

Volkswagen Liikkumis­turva on valtuutettujen Volkswagen huoltojen asiakkailleen tarjoama lisäpalvelu.

Yksinkertaista ja nopeaa. Liikkumis­turvalla varmistetaan matkan jatkuminen, jos matka katkeaa tien päälle autosta johtuvan teknisen vian vuoksi.

Liikkumis­turva on voimassa auton ensirekisteröinnistä huolto-ohjelman mukaiseen ensimmäiseen huoltoon asti. Liikkumis­turva jatkuu katkeamattomana, kun autoa huollatetaan valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti valtuutetussa Volkswagen-huollossa ja kaikki huollossa havaitut viat on korjattu.

Huom! ID.-automalliston Liikkumis­turva on 3 vuotta. ID.-malliston Liikkumis­turva on voimassa kolme vuotta, eikä se ole jatkettavissa. Kesto alkaa joko siitä, kun turvan antaja tai valtuutettu Volkswagen-jälleen­myyjä luovuttaa auton ensiostajalle, tai ensirekisteröintipäivästä, sen mukaan kumpi on ensin.

Vaihtoehtoiset palvelut.

Mikäli autoasi ei saada hinauksen jälkeen korjattua Volkswagen-huollossa kohtuullisessa ajassa, käytössäsi ovat seuraavat vaihtoehtoiset palvelut:

  • Vaihtoehtoinen kulkuväline (taksi, linja-auto, juna)
  • Sijaisauto oman auton korjauksen ajaksi, enintään kolmeksi vuorokaudeksi (ei sisällä polttoaineita)
  • Yhden yön majoittuminen kaikille autossa matkustaneille

Kustannukset korvataan edullisimman vaihtoehdon mukaan.

Liikkumis­turva sisältää:

  • Ensisijaisesti pienkorjauksen tien päällä tai hinauksen lähimpään valtuutettuun Volkswagen-huoltoon, jos autoa ei saada ajokuntoon tien päällä.

Liikkumisturvaa ei voida käyttää, jos..

  • matkan katkeaminen aiheutuu käyttäjän omasta toiminnasta tai välinpitämättömyydestä, esimerkiksi öljyn tai polttoaineen puutteesta, sopimattoman polttoaineen käytöstä tai muusta käyttöohjekirjan vastaisesta käytöstä.
  • auton huolto-ohjelmaa ei ole noudatettu tai matkan katkeaminen johtuu huollossa havaittujen vikojen korjaamatta jättämisestä.
  • matkan katkeaminen johtuu ulkoisesta tekijästä (esim. varkaus, ilkivalta, onnettomuus, luonnonmullistus tai muu ulkoisen aiheuttajan aikaan saama vioittuminen).

Liikkumis­turva ei kata:

  • Palvelunumerosta saatujen ohjeiden vastaisesta toiminnasta aiheutuneita kustannuksia.
  • Auton korjauskustannuksia.

Apua ja turvaa kellon ympäri