Volkswagenin yhdistettävyyspalvelut

Volkswagenin
yhdistettävyyspalvelut

Mitä yhdistettävyys tarkoittaa?

Volkswagenin tarjoamalla yhdistettävyydellä digitalisoituminen raivaa tiensä Volkswageniisi ja tarjoaa sinulle lisää mukavuutta, turvallisuutta ja viihdettä. Yhdistämällä ajoneuvosi internetiin saat reaaliaikaisia tietoja liikenteestä, muistutuksia seuraavasta huoltovälistä, suoratoistopalvelut ja nettiradion sekä nopeasti apua ajoneuvon hajotessa. 

Huomaa, että yksittäisten toimintojen saatavuus ja vaatimukset riippuvat valitusta palvelusta. 

--:--

We Connect

Seuraavan sukupolven mobiilipalvelut. Olet halutessasi Online kaikissa We Connect 1 -valmistelluissa autoissa, kuten Golfissa, Passatissa sekä lukuisissa muissa Volkswagenin uusissa ajankohtaisissa autoissa mallivuodesta 2021 alkaen. Kiinteästi asennetun eSIM-kortin ansiosta Volkswagenisi on alusta lähtien verkkokelpoinen.

Nainen istuu huoneessa ja katselee älypuhelintaan, ikkunasta näkyy harmaan VW ID.5:n takaosa

We Connect ID.-malliisi

We Connect ID.-malliisi2 yhdistää sinut autoosi. Kiinteästi asennetun eSIM-kortin ansiosta ID.-autosi on heti alusta lähtien verkkokelpoinen ja tarjoaa käyttöösi viihdettä, online-liikennetietoja, etätoimintoja ja paljon muuta. 

Car-Net

Car-Net

Car-Netin mobiilipalveluiden avulla saavutat määränpääsi nopeammin ja saat runsaasti tietoa. Reaaliaikaiset liikennetiedot, ilmaiset pysäköintipaikat ja huoltoasemien hinnat, kaikki yhdistettynä navigointiin Car-Netin Guide & Inform -järjestelmään.
Älypuhelimesi toimii kaukosäätimenä Car-Netin Security & Service -järjestelmässä, ja sillä voidaan kätevästi lukita ja avata ovet ja takaluukku We Connect -sovelluksen kautta.3

--:--

We Connect Go

Haluatko käyttää Volkswagenissasi käytännöllisiä yhdistettävyysominaisuuksia, mutta We Connect tai Car-Net ei ole käytettävissä ajoneuvossasi? Onnistuu. DataPlugimme yhteydessä sovellus We Connect Go yhdistää käden käänteessä uuden autosi tai ajoneuvomallisi vuodesta 2008 alkaen4. Tämä on Volkswagenin Plug & Play Connectivity.

--:--

App-Connect

Laajenna ohjaamoa – App Connect tuo valitut älypuhelimesi sovellukset ajotietokoneesi kosketusnäytölle: Apple CarPlay, Googlen Android Auto ja MirrorLink – kaikki kolme innovatiivista tekniikkaa ovat käytettävissäsi ja tarjoavat lisää hyödyllisiä ja viihdyttäviä toimintoja. 5

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Yhteensopivuuden tarkastus. Tarkasta, onko ajoneuvomallisi We Connect- tai Car-Net-yhteensopiva.

Näin teet Volkswagenistasi We Connectin avulla verkkoon yhdistetyn auton.

Vastaukset yleisimpiin mobiilipalvelujamme koskeviin kysymyksiin löydät täältä.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua