Volkswagenin yhdistettävyyspalvelut
Volkswagenin yhdistettävyyspalvelut
Volkswagenin yhdistettävyyspalvelut

Volkswagenin
yhdistettävyyspalvelut

Mitä yhdistettävyys tarkoittaa?

Volkswagenin tarjoamalla yhdistettävyydellä digitalisoituminen raivaa tiensä Volkswageniisi ja tarjoaa sinulle lisää mukavuutta, turvallisuutta ja viihdettä. Yhdistämällä ajoneuvosi internetiin saat reaaliaikaisia tietoja liikenteestä, muistutuksia seuraavasta huoltovälistä, suoratoistopalvelut ja nettiradion sekä nopeasti apua ajoneuvon hajotessa. 

Huomaa, että yksittäisten toimintojen saatavuus ja vaatimukset riippuvat valitusta palvelusta. 

We Connect

Seuraavan sukupolven mobiilipalvelut. Olet halutessasi jatkuvasti verkossa kaikissa We Connectia tukevissa ajoneuvoissa, kuten uudessa Golfissa, Passatissa, T-Roc Cabriossa ja Arteonissa. Kiinteästi asennetun eSIM-kortin ansiosta Volkswagenisi on alusta lähtien verkossa.

Car-Net

Car-Netin mobiilipalveluiden avulla saavutat määränpääsi nopeammin ja saat runsaasti tietoa. Reaaliaikaiset liikennetiedot, ilmaiset pysäköintipaikat ja huoltoasemien hinnat, kaikki yhdistettynä navigointiin Car-Netin Guide & Inform -järjestelmään.
Älypuhelimesi toimii kaukosäätimenä Car-Netin Security & Service -järjestelmässä, ja sillä voidaan kätevästi lukita ja avata ovet ja takaluukku We Connect -sovelluksen kautta.

We Connect Go

Haluatko käyttää Volkswagenissasi käytännöllisiä yhdistettävyysominaisuuksia, mutta We Connect tai Car-Net ei ole käytettävissä ajoneuvossasi? Onnistuu. DataPlugimme yhteydessä sovellus We Connect Go yhdistää käden käänteessä uuden autosi tai ajoneuvomallisi vuodesta 2008 alkaen. Tämä on Volkswagenin Plug & Play Connectivity.

App-Connect

Laajenna ohjaamoa – App Connect tuo valitut älypuhelimesi sovellukset ajotietokoneesi kosketusnäytölle: Apple CarPlay™, Googlen Android Auto™ ja MirrorLink® – kaikki kolme innovatiivista tekniikkaa ovat käytettävissäsi ja tarjoavat lisää hyödyllisiä ja viihdyttäviä toimintoja.

Seuraavat vaiheet

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome