App-Connect. Näin tuot sovelluksesi autoosi.

App-Connect. Näin tuot sovelluksesi autoosi.

Näin se toimii

Haluatko käyttää älypuhelinsovelluksia turvallisesti ja mukavasti autossasi? App-Connectin ansiosta se on helpompaa kuin koskaan. Sen avulla voit kätevästi käyttää valittuja sovelluksia ja sisältöä suoraan Volkswagenissasi. Ne siirretään kaapelilla infotainment-järjestelmän näytölle ja niitä voidaan käyttää kätevästi ja selkeästi näkökentässä. Näin pääset helposti käsiksi esimerkiksi musiikkiin, uutisiin, yhteystietoihin tai äänikirjoihin. Volkswagen tarjoaa kolme liitäntää älypuhelimien liittämiseksi lukuisilla vaihtoehdoilla: Apple CarPlay, Googlen Android Auto ja MirrorLink. Apple CarPlay ja Googlen Android Auto  -toiminnon käyttö on nyt erityisen kätevää We Connectia tukevissa ajoneuvoissa Discover Media- ja Discover Pro sekä Ready 2 Discover -navigointijärjestelmien langattoman yhteyden ansiosta. Häiriöiden välttämiseksi ajon aikana voidaan käynnistää vain sertifioituja sovelluksia. 1

App-Connect-yhteysmahdollisuutesi

Apple CarPlay™

Apple CarPlay

Applen CarPlay -palvelulla voit ohjata valittuja iPhone-sovelluksiasi ajon aikana. Nyt langattomana We Connect -valmiissa ajoneuvoissa.

Lue lisää Apple CarPlay -palvelusta

Android Auto

Android Auto

Googlen Android Auto -palvelun avulla voit käyttää älypuhelimesi tiettyjä sovelluksia turvallisesti ajon aikana. Nyt langattomana We Connect -valmiissa ajoneuvoissa.

Lisätietoa Android Auto -palvelusta

MirrorLink

MirrorLink

MirrorLink-palvelun avulla voit käyttää käteviä apuvälineitä myös ratin takana.

Lisätietoa MirrorLink-palvelusta

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua