Volkswagen Golf Variant

Golf Variant  - nyt myös kevythybridinä

  • Käyttövoimabensiini, diesel, kaasu, kevythybridi
  • CO2-päästöt alk.112 g/km
  • Tavaratila 611 - 1 642 litraa
  • Kaikki tekniset tiedot näetrakentamalla auton

  Enemmän rakastettavaa

  Enemmän pituutta, enemmän sähköä, enemmän rakastettavaa. Uusi Golf Variant on nyt entistä tilavampi – saatavissa myös kevythybridinä!

  Valitse mallin varustelutaso

  Näet varustelutasojen varusteluominaisuudet ja hinnat alla. Kun olet löytänyt mieleisen varustelutason, klikkaa “Rakenna auto” aloittaaksesi auton rakennuksen.

  Hyödynnä ajankohtaiset tarjoukset

  Nopea toimitus
  Nyt uusi Volkswagen Golf Variant nopeaan toimitukseen
   
  Nopean toimituksen autojen hakupalvelumme sisältää kattavan valikoiman jo maassa olevista uusista Volkswagen-malleista. Nämä saat ajoon jo ensi viikoksi. Valitse auto ja sinulle sopivin jälleenmyyjä.
   
   
  Nopean toimituksen autot ovat saatavilla myös Volkswagen Yksityisleasingillä! Asiantuntevat jälleenmyyjämme auttavat joustavasti myös digitaalisten asiointikanavien kautta.

  Ominaisuudet ja varustelu

  Sisätilat

  Avaa ovet. Ja mahdollisuudet.

  Lisävarusteena saatavalla Easy Open -toiminnolla saat takaluukun auki, vaikka kätesi olisivat täynnä tavaraa. Pieni potkaiseva liike jalalla puskurin alla riittää avaamaan takaluukun. Käytössäsi on 611 litran tavaratila ja korkeussäädettavä, muuntuva tavaratilapohja. Saat ostokset lastattua helposti matalan lastausreunan ansiosta.

  Digitaalinen mukavuus

  Kaikki yhdellä silmäyksellä

  Vakiovarustukseen kuuluva digitaalinen mittaristo näyttää 25,4 cm:n (10,25 tuuman) kokoisella teräväpiirtovärinäytöllä kaiken sinulle tärkeän. Voit valita siihen toivomasi sisällön, esimerkiksi käyntinopeusmittarin, nopeusmittarin ja matkamittarin. Halutessasi saat näytölle kuljettajaa avustavia järjestelmiä, navigointikartan ja medianäytön yhdistelmän. Näytössä on upeat grafiikat ja animaatiot!

  Avustavat järjestelmät 1

  Tunnistaa, mitä saattaa olla tulossa

  Vakiovarustukseen kuuluu vaaravaroitin, joka avustaa tiedottamalla esim. tietyömaista ja erikoisajoneuvoista. Kommunikaatioon käytetään WLAN:n (pWLAN) avulla toimivaa Car2X-tekniikkaa.

  Mukautuva vakionopeussäädin ACC ja Car2X-teknologia avustavat sinua lukuisilla hyödyllisilla tiedoillaan ja puuttuvat tarvittaessa tilanteeseen järjestelmärajoitusten puitteissa.

  Yhdistettävyys 

  Yhteydessä maailmaan.

  Uusi Golf Variant tarjoaa käyttöösi lukuisia We Connect* -palveluja. Alkuaktivoinnin ja Volkswagen ID:llä kirjautumisen jälkeen käytössäsi on ilmaiseksi kätevät online-palvelut.

  We Connect tekee arjestasi vaivattomampaa ja mukavampaa. Näet auton tärkeät tiedot, ja käytössäsi ovat myös vikapuhelu, online-varashälytys ja huollon ajanvaraus.

  Älypuhelimen We Connect -sovelluksen kautta näet autosi tärkeimmät tiedot myös liikkeellä ollessasi. Pääset tarkistamaan vaikka jäljellä olevan toimintamatkan tai ovatko kaikki ovet ja ikkunat kiinni. Sovellus toimii myös mobiiliavaimena, jolla voit avata Golf Variantin ovet.**

   
  * We Connect -palvelujen käyttöä varten tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin ja sinun pitää kirjautua We Connectiin käyttäjänimelläsi ja salasanallasi. Sen lisäksi on solmittava erillinen We Connect / We Connect Plus -sopimus verkossa Volkswagen AG:n kanssa. Sinulla on auton luovutuksen jälkeen 90 päivää aikaa rekisteröidä auto osoitteessa www.portal.volkswagen-we.com, jotta saat We Connect Plus -palvelut käyttöönsä maksuttomaksi ajaksi.  Maksuttoman We Connect -sovelluksen käyttö edellyttää iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettua älypuhelinta ja datasiirron sallivaa SIM-korttia. Tarvitset myös olemassa olevan tai erikseen hankittavan matkapuhelinliittymän.

  **Saatavana vain Discover Pro -navigointijärjestelmän (lisävaruste) ja We Connect -sovelluksen yhteydessä. Saat toiminnon käyttöönoton jälkeen alussa käyttöösi viisi mobiiliavainta, jotka on lunastettava neljän vuoden kuluessa We Connect -sopimuksen solmimisesta. Mobiiliavaimen jakaminen edellyttää lähettäjän henkilöllisyyden tarkastusta Volkswagen Ident -menettelyllä. Kun mobiiliavain on asennettu yhteensopivaan älypuhelimeen, se on voimassa vuoden ajan.

  Design

  Enemmän Golf

  Uusi Golf Variant on ulkomuodoltaan huoliteltu. Ikonisessa Golfissa on nyt enemmän pituutta ja enemmän tilaa. Ulkopuolta korostaa sulavalinjainen keula ja sivuille ulottuvat LED-ajovalot.

  Navigaatio ja musiikki

  Äänielämys tien päällä

  Uusi Harman Kardon -äänentoistojärjestelmä (lisävaruste) vakuuttaa viimeistellyllä äänentoistollaan ja elegantilla designillaan. Harmoniset korkeat ja matalat äänet sekä tarkat bassot odottavat sinua. Harman Kardon tuo uskomattoman soundin Golf Variantiisi.

  - 8 kaiutinta
  - subwoofer
  - keskikaiutin
  - 12-kanavainen vahvistin
  - 480 watin kokonaisteho