2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
Volkswagen Golf Variant.

Golf Variant.

Uudenlaista tilavuutta. Uusi Golf Variant.

Mitä sinulla onkaan mielessäsi, se on valmis kaikkeen ja yhtä joustava kuin sinä. Golf Variant tarjoaa paljon tilaa, dynaamisen designin, sporttisen moottorin ja lukuisia kuljettajan avustinjärjestelmiä.

Varusteet ja design

Korkealuokkainen varustus ja selkeä muotokieli ovat jokaisen Volkswagenin tunnusmerkkejä. Lukuisat yksilöllistämismahdollisuudet tarjoavat sinulle tilaisuuden luoda juuri sinun näköisesi Golf Variant. Tulet hämmästymään valikoiman monipuolisuudesta.

 • Ulkopuoli

  Tätä designia kelpaa esitellä. Aivan omaa sitäkin mieluummin.

  Uusi Golf Variant on paljon enemmän kuin hyödyllinen monikäyttöauto – sen huomaa välittömästi sen dynaamisen elegantista muotokielestä ja lukuisista laadukkaista yksityiskohdista. Sen ulkomuoto on tyylikäs ja itsevarma.

  Lue lisää
 • Sisäpuoli

  Tutustu uudenlaiseen ilmavuuteen.

  Tilavuus kohtaa mukavuuden, laadun ja uudet teknologiat. Tämän kaiken tarjoaa sinulle uuden Golf Variantin matkustamo. Sillä on ainoastaan yksi tavoite: Tehdä ajostasi mahdollisimman rentoa.

  Lue lisää
 • Valot

  Led-tekniikka tuo Golf Variantiin lisää säteilyä.

  Aina hyvä näkyvyys – Golf Variantin modernilla valotekniikalla ja lukuisilla lisäominaisuuksilla.

  Lue lisää
 • Renkaat

  Näyttävyyttä: Golf Variantin vannemallisto.

  Mikä rengas-vanne-yhdistelmä näyttää parhaalta Golf Variantissa – se on makuasia. Kevytmetallivanteet korostavat joka tapauksessa Golf Variantin sporttista luonnetta.

  Lue lisää

Golf Variantin R-Line-lisävarusteet.

Viimeistele Golf Variantin urheilullinen ulkomuoto: R-Line-varusteilla teet Golf Variantista entistäkin itsevarmemman.

 • R-Line-ulkonäköpaketti

  Golf Variant voi muuntautua vieläkin urheilullisemmaksi – valinnainen R-Line-ulkonäköpaketti.

  R-Line-ulkonäköpaketilla – ilmeikkäällä etupuskurilla, urheilullisella diffuusorilla, kiiltomustilla ilmanottoaukoilla ja helmalevikkeillä – teet Golf Variantista huomiota herättävän urheilullisen.

  Lue lisää

Infotainment

Pitääkö sinun soittaa puheluja ajon aikana, tarvitsetko ajankohtaisia liikennetietoja, haluatko navigoida kohteeseesi tai kuunnella omaa musiikkiasi? Golf Variant tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia hyödyntää modernia tekniikkaa mukavasti ja mutkattomasti.

 • Radiot ja navigointi

  Hyvin viihdytettynä turvallisesti perille.

  Uudessa Golf Variantissa sinä teet valinnat. Valittavanasi on kaksi radiota sopivilla kaiuttimilla, helppokäyttöinen tekniikka ja lukuisia liitäntämahdollisuuksia. Myös navigointijärjestelmiä on kaksi – kumpikin niistä täyttää kaikki toiveet.

  Lue lisää
 • DYNAUDIO Excite

  Kaikki sävelet kohdallaan.

  Voiko autosi musiikki kuulostaa jopa Hi-Fi-järjestelmiä paremmalta? DYNAUDIO Excite -äänentoistojärjestelmä (lisävaruste) on optimoitu auton akustiikkaan ja se tuottaa äänen, jota et voinut kuvitella olevankaan – vaikka olisit tottunut High End -äänentoistoon.

  Lue lisää
 • Puhelin

  Kommunikaation helppous.

  Puhu niin paljon kuin haluat. Mutta pidä molemmat kädet ohjauspyörässä. Uusi Golf tarjoaa lisävarusteena kaksi mukavaa matkapuhelinliitäntää.

  Lue lisää
 • Car-Net Guide & Inform

  Liikkeellä ja silti ajan tasalla.

  Car-Net Guide & Inform -palvelupaketin avulla löydät ympäristössä olevat jännittävät kohteet, pysäköintipaikat tai lähimmän tankkauspaikan. Saat myös ajankohtaisia liikennetietoja mahdollisilla kiertosuosituksilla ja uutisia suoraan internetistä.

  Lue lisää
 • Car-Net App-Connect

  Täydellinen liitettävyys.

  App-Connect – kolme innovatiivista teknologiaa, joiden avulla tuot älypuhelimesi sovellukset Infotainment-järjestelmän kosketusnäytölle: MirrorLink™, Google Android Auto™ ja Apple CarPlay™.

  Lue lisää

Avustavat järjestelmät

Golf Variantin älykkäät avustinjärjestelmät parantavat ajomukavuutta, avustavat sinua kriittisissä ajotilanteissa ja estävät jopa niitä. Vaikka tämän tekniikan olemassaolon huomaa vain harvoin, on hyvä tietää, että se auttaa tiukan paikan tullen.

 • Front Assist ja ACC

  Säilytä rauhallisuus myös ruuhkassa.

  Mukautuva vakionopeudensäädin ACC (lisävaruste) tekee matkanteosta rennompaa. Ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist, joka on varustettu hätäjarrutustoiminnolla ja jalankulkijatunnistuksella, asennetaan vakiona Comfortlinesta alkaen.

  Lue lisää
 • Ruuhka-avustin ja Emergency Assist

  Jotta liikutaan eteenpäin, kun vauhti on hidasta.

  Lisävarusteena saatava ruuhka-avustin säästää hermojasi pysähtelevässä liikenteessä ja auttaa ehkäisemään tyypillisiä ruuhkassa tapahtuvia peräänajoja. Lisävarusteena saatava Emergency Assist tunnistaa kuljettajan kykenemättömyyden ja ottaa auton ohjauksen osittain hallintaansa.

  Lue lisää
 • Trailer Assist

  Helpottaa peruuttamista perävaunun kanssa.

  Enää ei tarvitse menettää hermoja, voit ottaa rennosti. Golf Variant hoitaa ohjauksen puolestasi, kun haluat pysäköidä tai peruuttaa perävaunun kanssa. Lisävarusteena saatava Trailer Assist tekee työn puolestasi.

  Lue lisää
 • Blind Spot -tunnistin

  Näin Golf Variant avustaa sinua kaistanvaihdossa ja peruutuksessa.

  Blind Spot -tunnistin (lisävaruste) ja peruutusavustin varoittavat järjestelmän rajojen puitteissa kuolleesta kulmasta tulevasta liikenteestä. Peruutettaessa pois pysäköintiruudusta järjestelmä valvoo auton sivulla ja takana olevaa aluetta.

  Lue lisää

Teknologia

Golf Variantin modernin moottoritekniikan tunnuspiirteitä ovat taloudellisuus, vääntövoima ja tehokkuus. Oikeita moottoreita sinulle, joka olet paljon ja mielellään liikkeellä, mutta haluat kuitenkin pitää kulut kurissa.

 • Moottorit

  Vääntövoimaa, alhainen kulutus – sinä voitat.

  TSI-bensiinimoottoreissa ja TDI-dieselmoottoreissa on saavutettu erittäin hyvä suorituskyky matalalla kulutuksella – ne tekevät sinuun varmasti vaikutuksen. TGI-moottori on dynaaminen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä se toimii maakaasulla.

  Lue lisää
 • Aktiivinen sylinterijärjestelmä

  Hellitä kaasua – säästät polttoainetta.

  Kun tehoa tarvitaan vähemmän, moottori käy huomaamattomasti vain kahdella sylinterillä. Tämän mahdollistaa sylinterien poiskytkentä. Se alentaa myös huomattavasti bensiininkulutusta.

  Lue lisää
 • 4MOTION

  Pitää kiinni tiessä.

  Haluatko hyvän pidon myös märällä ja epätasaisella alustalla? Hyvä pito on mahdollista melkein kaikkialla 4MOTION-nelivedon (lisävaruste) ansiosta.

  Lue lisää
 • Ajoprofiilin valinta

  Uusi Golf Variant mukautuu ajotyyliisi.

  Ajatko mieluummin taloudellisesti tai sporttisesti? Tai arvostatko eniten mukavuutta? Lisävarusteena saatavalla ajoprofiilin valinnalla mukautat auton ajo-ominaisuudet omaan ajotyyliisi ja vallitseviin tie- ja liikenneolosuhteisiin.

  Lue lisää
 • Uusi Golf GTD Variant

  Erinomainen suorituskyky ja vähän päälle.

  Sporttinen ja muuntautuva: Golf GTD Variant tekee vaikutuksen mukavuudellaan ja tehollaan samoin kuin alhaisella kulutuksellaan.

  Lue lisää

Mukavuus

Nauti Golf Variantin mukavuudesta. Sen kattava vakiovarustus, mutkaton käsittely ja lukuisat mukavuutta parantavat lisävarusteet tekevät siitä rennon kumppanin jokaiseen päivään.

 • Tavaratila

  Tallettaa vaivatta myös kookkaammat esineet.

  Golf Variantin tavaratila on suuri ja käytännöllinen. Laskettava tavaratilapohja, kuormansidontalenkit ja kääntyvät takaistuimet ovat vain muutamia esimerkkejä käytännöllisestä vakiovarustuksesta.

  Lue lisää
 • Panoraamakattoluukku

  Näkymä joka kelpaa kaikille.

  Haluatko lisää valoa, ilmaa ja hyvää tuulta? Siinä tapauksessa panoraamakattoluukku on oikea valinta. Se on niin suuri, että siinä riittää ihmeteltävää myös takamatkustajille.

  Lue lisää
 • Nahkaverhoilut

  Ajatonta eleganssia.

  Nauti jokaisella ajokerralla ylellisen tunnelman ainutlaatuisesta tunteesta. Saat Golf Variantiin lisävarusteena hienoimmat nahka- ja ArtVelours-varusteet, mm. istuinlämmityksellä ja pitävällä monitoimiohjauspyörällä.

  Lue lisää
 • Active Info -näyttö

  Näet vain itsellesi tarpeelliset tiedot.

  Nopeusmittarin aika on ohi. Voit halutessasi vaihtaa perinteisen putkinäytön korkearesoluutioiseen näyttöön. Innovatiivinen digitaalinen mittaristo Active Info Display näyttää sinulle paljon muutakin kuin nopeuden ja polttoainemäärän.

  Lue lisää
Koeajossa Golfin 1,5 TSI Evo -moottori

Nykyaikaisinta moottoritekniikkaa.

Koeajossa Golfin 1.5 TSI Evo bensiinimoottori.

Volkswageneita nopeaan toimitukseen

Volkswageneita nopeaan toimitukseen.

Nämä autot pian ajoon.

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin