--:--

Uusi Golf - kukapa sitä ei rakastaisi

Käyttövoima
bensiini, diesel, kaasu, kevythybridi, lataushybridi
Kulutus alk.
5,2l/100 km (bensiini)
Kulutus alk.
4,5l/100 km (diesel)
Tavaratila
380litraa
Kaikki tekniset tiedot näet
rakentamalla auton

Ikoninen Golf on muotoiltu uudelleen turvallisuus ensin. Kuljettajaa avustavat järjestelmät tekevät auton käsittelystä helppoa. Rakastettava uusi Golf on saatavilla lähes kaikilla käyttövoimavaihtoehdoilla. 

Golfin kolme kohokohtaa

Digitaalinen mittaristo ja navigointi yhdessä: Innovision Cockpit 

Golf tunnistaa sinut ja mukauttaa autosi varustuksesta riippuen istuinsäädöt, valaistuksen, ilmastoinnin, radion, navigoinnin ja kuljettajaa avustavat järjestelmät henkilökohtaisen profiilisi mukaan. Valitse asetukset Innovision Cockpitin (saatavana lisävarusteena) upeilta 10 tuuman näytöiltä. Digitaalisesta mittaristosta näet perinteisen kierroslukumittarin, nopeusmittarin ja kilometrilaskurin lisäksi paljon muuta hyödyllistä tietoa.

IQ.LIGHT Led-matriisiajovalot

Saatavana lisävarusteena. Dynamic Light Assist -kaukovalojärjestelmä mukauttaa valojakauman automaattisesti muun liikenteen mukaan.

Avustavat järjestelmät: Car2X

Vakiovarustukseen kuuluva vaaravaroitin antaa hyödyllistä tietoa esim. tietöistä ja erikoisajoneuvoista. Mukautuva vakionopeussäädin puuttuu tarvittaessa aktiivisesti tilanteeseen esimerkiksi ruuhkajonon päässä.

Hyödynnä ajankohtaiset tarjoukset

Nopea toimitus

Nyt uusi Volkswagen Golf nopeaan toimitukseen

Nopean toimituksen autojen hakupalvelumme sisältää kattavan valikoiman jo maassa olevista uusista Volkswagen-malleista. Nämä saat ajoon jo ensi viikoksi. Valitse auto ja sinulle sopivin jälleenmyyjä.

Etsi omia haaveitasi vastaava autoOpens an external link

Nopean toimituksen autot ovat saatavilla myös Volkswagen Yksityisleasingillä! Asiantuntevat jälleenmyyjämme auttavat joustavasti myös digitaalisten asiointikanavien kautta.

Valitse mallin varustelutaso ja rakenna auto

Valitse alta mieleisesi varustelutaso ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin varustelutason yhteydestä.

Esittelyssä uusi Golf

--:--
Uuden Golfin muotoilu

Tutustu uuden Golfin ominaisuuksiin suomenkielisten videoiden avulla

  • muotoilu on selvästi dynaamisempi kuin aikaisemmin
  • tarjolla on lähes kaikki käyttövoimavaihtoehdot
  • ohjaamossa on tapahtunut suuria muutoksia
--:--
Uuden Golfin käyttövoimavaihtoehdot
--:--
Uuden Golfin sisätilat

Digitaalinen mukavuus

Kaikki mukautuu mielesi mukaan

Golfisi tunnistaa sinut – ja aktivoi automaattisesti varustuksen mukaisen, henkilökohtaisen kuljettajaprofiilisi Volkswagen ID:n aktivoinnin ja ensikirjautumisen jälkeen: istuinsäädöt, valaistus, mieltymyksesi mukainen ilmastointi, radio, navigointi ja kuljettajaa avustavat järjestelmät. Voit valita haluamasi asetukset mukavasti Innovision Cockpitista (lisävaruste): 25,4 cm:n (10 tuuman) kokoisesta digitaalisesta mittaristosta ja 25,4 cm:n (10 tuuman) kokoisesta Discover Pro -navigointijärjestelmästä. Digitaalinen mittaristo näyttää perinteisen kierroslukumittarin, nopeusmittarin ja kilometrilaskurin lisäksi monia hyödyllisiä tietoja. Se näyttää esim. koko alueen kokoisen navigointikartan.

Discover Media ja Discover Pro -navigointijärjestelmien jättikokoista näyttöpintaa käytetään monien toimintojen esittämiseen käyttäen viehättäviä grafiikoita ja animaatioita aivan kuten älypuhelimessasi. Home-näyttöön voidaan tuoda omia valokuvia tai haluttuja toimintoja.

Design

Dynaaminen design. Selvästi Golf.

Alas vedetty keula kapeilla, 4-silmäisillä LED-matriisiajovaloilla ja uusi Volkswagen-logo. Kaikki sovitettu toisiinsa johdonmukaisen harmonisesti ja vakuuttavasti – kuten Golfissa tavallisestikin. Uutta takaosaa dominoi niin ikään kapeat takavalot, joiden väliin on sijoitettu uusi logo ja suoraviivainen Golf-teksti. Pakoputket katoavat hienostuneesti kauniisti muotoillun takadiffuusorin alle.