Volkswagen Golf

Golf - kukapa sitä ei rakastaisi

  • Käyttövoimabensiini, diesel, kaasu, kevythybridi, lataushybridi
  • Kulutus alk. 5,2 l/100 km (bensiini)
  • Kulutus alk. 4,5 l/100 km (diesel)
  • Tavaratila 380 litraa
  • Kaikki tekniset tiedot näetrakentamalla auton

  Ikoninen Golf on muotoiltu uudelleen turvallisuus ensin. Kuljettajaa avustavat järjestelmät tekevät auton käsittelystä helppoa. Rakastettava uusi Golf on saatavilla lähes kaikilla käyttövoimavaihtoehdoilla. 

  Valitse mallin varustelutaso ja rakenna auto

  Valitse alta mieleisesi varustelutaso ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin varustelutason yhteydestä.

  Hyödynnä ajankohtaiset tarjoukset

  Nopea toimitus

  Nyt uusi Volkswagen Golf nopeaan toimitukseen

  Nopean toimituksen autojen hakupalvelumme sisältää kattavan valikoiman jo maassa olevista uusista Volkswagen-malleista. Nämä saat ajoon jo ensi viikoksi. Valitse auto ja sinulle sopivin jälleenmyyjä.

  Etsi omia haaveitasi vastaava autoOpens an external link

  Nopean toimituksen autot ovat saatavilla myös Volkswagen Yksityisleasingillä! Asiantuntevat jälleenmyyjämme auttavat joustavasti myös digitaalisten asiointikanavien kautta.

  Golfin kolme kohokohtaa

  Digitaalinen mittaristo ja navigointi yhdessä: Innovision Cockpit 

  Golf tunnistaa sinut ja mukauttaa autosi varustuksesta riippuen istuinsäädöt, valaistuksen, ilmastoinnin, radion, navigoinnin ja kuljettajaa avustavat järjestelmät henkilökohtaisen profiilisi mukaan. Valitse asetukset Innovision Cockpitin (saatavana lisävarusteena) upeilta 10 tuuman näytöiltä. Digitaalisesta mittaristosta näet perinteisen kierroslukumittarin, nopeusmittarin ja kilometrilaskurin lisäksi paljon muuta hyödyllistä tietoa.

  IQ.LIGHT Led-matriisiajovalot

  Saatavana lisävarusteena. Dynamic Light Assist -kaukovalojärjestelmä mukauttaa valojakauman automaattisesti muun liikenteen mukaan.

  Avustavat järjestelmät: Car2X

  Vakiovarustukseen kuuluva vaaravaroitin antaa hyödyllistä tietoa esim. tietöistä ja erikoisajoneuvoista. Mukautuva vakionopeussäädin puuttuu tarvittaessa aktiivisesti tilanteeseen esimerkiksi ruuhkajonon päässä.

  Esittelyssä uusi Golf

  --:--
  Uuden Golfin muotoilu

  Tutustu uuden Golfin ominaisuuksiin suomenkielisten videoiden avulla

  • muotoilu on selvästi dynaamisempi kuin aikaisemmin
  • tarjolla on lähes kaikki käyttövoimavaihtoehdot
  • ohjaamossa on tapahtunut suuria muutoksia
  --:--
  Uuden Golfin käyttövoimavaihtoehdot
  --:--
  Uuden Golfin sisätilat

  Digitaalinen mukavuus

  Kaikki mukautuu mielesi mukaan

  Golfisi tunnistaa sinut – ja aktivoi automaattisesti varustuksen mukaisen, henkilökohtaisen kuljettajaprofiilisi Volkswagen ID:n aktivoinnin ja ensikirjautumisen jälkeen: istuinsäädöt, valaistus, mieltymyksesi mukainen ilmastointi, radio, navigointi ja kuljettajaa avustavat järjestelmät. Voit valita haluamasi asetukset mukavasti Innovision Cockpitista (lisävaruste): 25,4 cm:n (10 tuuman) kokoisesta digitaalisesta mittaristosta ja 25,4 cm:n (10 tuuman) kokoisesta Discover Pro -navigointijärjestelmästä. Digitaalinen mittaristo näyttää perinteisen kierroslukumittarin, nopeusmittarin ja kilometrilaskurin lisäksi monia hyödyllisiä tietoja. Se näyttää esim. koko alueen kokoisen navigointikartan.

  Discover Media ja Discover Pro -navigointijärjestelmien jättikokoista näyttöpintaa käytetään monien toimintojen esittämiseen käyttäen viehättäviä grafiikoita ja animaatioita aivan kuten älypuhelimessasi. Home-näyttöön voidaan tuoda omia valokuvia tai haluttuja toimintoja.

  Design

  Dynaaminen design. Selvästi Golf.

  Alas vedetty keula kapeilla, 4-silmäisillä LED-matriisiajovaloilla ja uusi Volkswagen-logo. Kaikki sovitettu toisiinsa johdonmukaisen harmonisesti ja vakuuttavasti – kuten Golfissa tavallisestikin. Uutta takaosaa dominoi niin ikään kapeat takavalot, joiden väliin on sijoitettu uusi logo ja suoraviivainen Golf-teksti. Pakoputket katoavat hienostuneesti kauniisti muotoillun takadiffuusorin alle.

  Avustavat järjestelmät 1

  Car2X tunnistaa mitä saattaa olla tulossa

  Autot, jotka kommunikoivat toistensa kanssa liikenteessä, voivat tehdä autoilusta turvallisempaa, vähentää ruuhkia ja varoittaa paikallisista vaaratilanteista. Vakiovarustukseen kuuluva vaaravaroitin avustaa kuljettajaa hyödyllisillä tiedoillaan varoittamalla esim. tietyömaista ja erikoisajoneuvoista. Kommunikaatioon käytetään WLAN:n (pWLAN) avulla toimivaa Car2X-teknologiaa.

  Mukautuva vakionopeussäädin ACC ja Car2X-toiminto avustavat kuljettajaa lukuisilla hyödyllisillä tiedoillaan ja puuttuvat tarvittaessa aktiivisesti tilanteeseen. Esimerkiksi ruuhkajonon päässä. WLAN:n (pWLAN) avulla toimivan jatkuvan tiedonsiirron ansiosta.