2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Monipuolisempi kuin suurin osa muista autoista. Golf.

Golf on jo useiden sukupolvien ajan ollut oman luokkansa edelläkävijä. Myös uusi Golf näyttää suunnan seuraavalle sukupolvelle.

Testivoitaja Golf

Golf voitti Tekniikan Maailman vertailun.

Viisioviset perheautot TM 20/2018.

Varusteet ja design

Korkealuokkainen varustus ja selkeä muotokieli ovat jokaisen Volkswagenin tunnusmerkkejä. Lukuisat yksilöllistämismahdollisuudet tarjoavat sinulle tilaisuuden luoda juuri sinun näköisesi Golf. Tulet hämmästymään valikoiman monipuolisuudesta.

 • Ulkopuoli

  Dynaamisuutta, tyylikkyyttä

  Tunnistat Golfin ensi silmäyksellä – samoin kuin sen sukupolvien takaa tutun vaikuttavan ja Itsevarman ulkomuodon. Uusista ajovaloista ja puskureista dynaamiseen jäähdyttimen säleikköön, takadiffuusoriin ja vaikuttaviin LED-takavaloihin.

  Katso lisää
 • Sisäpuoli

  Tutustu uudenlaiseen ilmavuuteen.

  Tilavuus kohtaa mukavuuden, laadun ja uudet teknologiat. Tämän kaiken tarjoaa sinulle uuden Golfin matkustamo. Sillä on ainoastaan yksi tavoite: Tehdä ajostasi mahdollisimman rentoa.

  Katso lisää
 • Valot

  Ne tekevät sinuun vaikutuksen ensi silmäyksellä.

  Uuden Golfin valoratkaisuista voi olla ylpeä – houkuttelevia vaihtoehtoja on useita. Mihin tahansa ratkaisuun sitten päädytkään: valot takaavat hyvän näkyvyyden.

  Katso lisää
 • Vanteet

  Näyttävyyttä: Golf-vannemallisto

  Mikä rengas-vanne-yhdistelmä näyttää parhaalta Golfissa – se on makuasia. Kevytmetallivanteet korostavat joka tapauksessa Golfin sporttista luonnetta.

  Katso lisää
 • R-Line-ulkonäköpaketti

  Golf osaa muuntua myös urheilulliseksi – lisävarusteena saatava R-Line-ulkonäköpaketti.

  R-Line-ulkonäköpaketti antaa Golfille entistä sporttisemman ilmeen. Edessä huomio kiinnittyy R-Line-etupuskuriin ja tyypilliseen C-kuvioon sekä kennomaiseen ilmasäleikköön. Kiiltävän musta jäähdyttimen säleikkö R-Line-logolla sopii täydellisesti kunnianhimoiseen ulkonäköön. Atleettista ulkomuotoa korostavat myös kiiltävän mustat helmalevikkeet ja kylkien R-Line-elementit. R-Line-diffuusori ja puolisuunnikkaan muotoiset, kromiset pakoputket sekä takaspoileri ja ilmanohjaimet viimeistelevät dynaamisen kokonaisuuden.

  Lue lisää

Infotainment

Pitääkö sinun soittaa puheluja ajon aikana, tarvitsetko ajankohtaisia liikennetietoja, haluatko navigoida kohteeseesi tai kuunnella omaa musiikkiasi? Golf tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia hyödyntää modernia tekniikkaa mukavasti ja mutkattomasti.

 • Radio

  Halutessasi voit tietysti myös kuunnella vain radiota.

  Haluatko kuunnella musiikkia ajon aikana, mutta silti pysyä ajan tasalla ja nauttia ensiluokkaisesta mukavuudesta? Siinä tapauksessa molemmat tarjolla olevat radiot tekevät

  Katso lisää
 • Navigaatio

  Hyvin viihdytettynä turvallisesti perille.

  Molemmat lisävarusteena saatavat navigointijärjestelmät tarjoavat lukuisia innovatiivisia toimintoja ja täyttävät melkeinpä joka toiveen. Pääset hyvin viihdytettynä turvallisesti perille.

  Katso lisää
 • Car-Net Guide & Inform

  Liikkeellä ja silti ajan tasalla

  Car-Net Guide & Inform -palvelupaketin avulla löydät ympäristössä olevat jännittävät kohteet, pysäköintipaikat tai lähimmän tankkauspaikan. Saat myös ajankohtaisia liikennetietoja mahdollisilla kiertosuosituksilla ja uutisia suoraan internetistä.

  Katso lisää
 • Car-Net App-Connect

  Täydellinen liitettävyys.

  App-Connect – kolme innovatiivista teknologiaa, joiden avulla tuot älypuhelimesi sovellukset Infotainment-järjestelmän kosketusnäytölle: MirrorLink™, Google Android Auto™ ja Apple CarPlay™.

  Katso lisää
 • Puhelin

  Kommunikaation helppous.

  Puhu niin paljon kuin haluat. Mutta pidä molemmat kädet ohjauspyörässä. Uusi Golf tarjoaa lisävarusteena kaksi mukavaa matkapuhelinliitäntää.

  Katso lisää

Avustavat järjestelmät

Älykkäät avustinjärjestelmät parantavat ajomukavuutta ja avustavat sinua selviytymään kriittisissä tilanteissa tai jopa välttämään niitä.

 • Front Assist ja ACC

  Säilytä rauhallisuus myös ruuhkassa.

  Mukautuva vakionopeudensäädin ACC (lisävaruste) tekee matkanteosta rennompaa. Ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist, joka on varustettu hätäjarrutustoiminnolla ja jalankulkijatunnistuksella, asennetaan vakiona Comfortlinesta alkaen.

  Katso lisää
 • Ruuhka-avustin ja Emergency Assist

  Jotta liikutaan eteenpäin, kun vauhti on hidasta.

  Lisävarusteena saatava ruuhka-avustin säästää hermojasi pysähtelevässä liikenteessä ja auttaa ehkäisemään tyypillisiä ruuhkassa tapahtuvia peräänajoja. Lisävarusteena saatava Emergency Assist tunnistaa kuljettajan kykenemättömyyden ja ottaa auton ohjauksen osittain hallintaansa.

  Katso lisää
 • Park Assist

  Pysäköinnin ei tarvitse olla hankalaa.

  Pysäköitkö vielä itse? Park Assist -pysäköintiavustin (lisävaruste) kääntää ohjauspyörää puolestasi ja helpottaa pysäköintipaikan etsintää. Ultraäänitunnistimet tunnistavat mahtuuko Golf kyseiseen ruutuun.

  Katso lisää
 • Blind Spot -tunnistin

  Näin Golf auttaa sinua kaistanvaihdossa ja peruutuksessa.

  Blind Spot -tunnistin (lisävaruste) ja peruutusavustin varoittavat järjestelmän rajojen puitteissa kuolleesta kulmasta tulevasta liikenteestä. Peruutettaessa pois pysäköintiruudusta järjestelmä valvoo auton sivulla ja takana olevaa aluetta.

  Katso lisää

Teknologia

Golfin modernin moottoritekniikan tunnuspiirteitä ovat taloudellisuus, vääntövoima ja tehokkuus. Oikeita moottoreita sinulle, joka olet paljon ja mielellään liikkeellä, mutta haluat kuitenkin pitää kulut kurissa.

 • Moottorit

  Vääntövoimaa, alhainen kulutus – sinä voitat.

  TSI-bensiinimoottoreissa ja TDI-dieselmoottoreissa on saavutettu erittäin hyvä suorituskyky matalalla kulutuksella – ne tekevät sinuun varmasti vaikutuksen. TGI-moottori on dynaaminen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä se toimii maakaasulla.

  Katso lisää
 • Aktiivinen sylinterijärjestelmä

  Hellitä kaasua – säästät polttoainetta.

  Kun tehoa tarvitaan vähemmän, moottori käy huomaamattomasti vain kahdella sylinterillä. Tämän mahdollistaa sylinterien poiskytkentä. Se alentaa myös huomattavasti bensiininkulutusta.

  Katso lisää
 • 4MOTION

  Pitää kiinni tiessä.

  Haluatko hyvän pidon myös märällä ja epätasaisella alustalla? Hyvä pito on mahdollista melkein kaikkialla 4MOTION-nelivedon (lisävaruste) ansiosta.

  Katso lisää
 • Ajoprofiilin valinta

  Uusi Golf mukautuu ajotyyliisi.

  Ajatko mieluummin taloudellisesti tai sporttisesti? Tai arvostatko eniten mukavuutta? Lisävarusteena saatavalla ajoprofiilin valinnalla mukautat auton ajo-ominaisuudet omaan ajotyyliisi ja vallitseviin tie- ja liikenneolosuhteisiin.

  Katso lisää

Mukavuus

Nauti Golfin mukavuudesta. Sen kattava vakiovarustus, mutkaton käsittely ja lukuisat mukavuutta parantavat lisävarusteet tekevät siitä rennon kumppanin jokaiseen päivään.

 • ErgoActive -istuin

  Kun selkäsi on lähellä sydäntä.

  14 asentoon säätyvä ErgoActive-urheiluistuin (lisävaruste) takaa parhaan mahdollisen istuinmukavuuden. Voit säätää kuljettajan istuimen mukavasti omien mittojesi mukaan ja rentouttaa selkääsi. Innovatiivisessa istuimessa on integroitu hierontatoiminto ja lämmitys.

  Katso lisää
 • DYNAUDIO Excite

  Kaikki sävelet kohdallaan.

  Voiko autosi musiikki kuulostaa jopa Hi-Fi-järjestelmiä paremmalta? DYNAUDIO Excite -äänentoistojärjestelmä (lisävaruste) on optimoitu auton akustiikkaan ja se tuottaa äänen, jota et voinut kuvitella olevankaan – vaikka olisit tottunut High End -äänentoistoon.

  Katso lisää
 • Nahkaverhoilu

  Ajatonta eleganssia.

  Nauti jokaisella ajokerralla ylellisen tunnelman ainutlaatuisesta tunteesta. Saat Golfiin lisävarusteena hienoimmat nahka- ja ArtVelours-varusteet, mm. istuinlämmityksellä ja pitävällä monitoimiohjauspyörällä.

  Katso lisää
 • Active Info -näyttö

  Näet vain itsellesi tarpeelliset tiedot.

  Nopeusmittarin aika on ohi. Voit halutessasi vaihtaa perinteisen putkinäytön korkearesoluutioiseen näyttöön. Innovatiivinen digitaalinen mittaristo Active Info Display näyttää sinulle paljon muutakin kuin nopeuden ja polttoainemäärän.

  Katso lisää

Esimerkkejä huolenpitosopimuksesta.

Ei yllättäviä kuluja. Volkswagen-huolenpitosopimuksen avulla huolto- ja korjauskustannukset ovat tiedossa jo ensimmäisistä kilometreistä alkaen.

Golfin eri versiot.

Golf on menetyksekkäin malli Volkswagenin historiassa ja menestyksekästä konseptia uudistetaan jatkuvasti. Versiovalinnasta riippumatta kuuluu Golfin varusteluun aina oleellisesti enemmän kuin vain perusvarusteet. Erityisesti turvallisuuden taso on korkea innovatiivisten kuljettajaa avustavien järjestelmien ansiosta. Mukavuuden osalta on infotainment-järjestelmiin lisätty uusia älykkäitä toimintoja. Jo perusversiossa on enin mitä voi toivoa ja GT-versioiden koejo tekee houkuttelevaksi kohota sille tasolle. Ikoninen Golf GTI ja urheilumalli Golf R ovat puhtaita unelma-autoja, jälkimmäisessä on 310 hevosvoimaa, neliveto, täysi varustelu ja selkeän urheilulliset geenit.

Varusteluvaihtoehdot

Trendline

 • Matkapuhelinvalmius Bluetooth. Bluetooth -audiotoisto.
 • Jalankulkijan tunnistus
 • Led-takavalot
 • Monitoiminäyttö Plus
 • Nahkaverhoiltu ohjauspyörä

Trendline

Matkapuhelinvalmius Bluetooth. Bluetooth -audiotoisto.
Jalankulkijan tunnistus
Led-takavalot
Monitoiminäyttö Plus
Nahkaverhoiltu ohjauspyörä
Radio Composition Colour Kosketusvärinäyttö 6,5"
Sähkötoiminen seisontajarru, Auto Hold -paikallaanpitoavustin
Takaselkänoja kahdessa osassa (60/40) eteenkäännettävissä
Ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist hätäjarrutustoiminnolla
Valitse moottori ja vaihteisto
Hakuehtoja vastaavia autoja ei löytynyt

Comfortline

 • Ajo- ja päiväajovaloautomatiikka. Saattovalot.
 • App-Connect älypuhelinliitäntä.
 • Comfort-mukavuusistuimet edessä
 • Kevytmetallivanteet Toronto 6,5J x 16
 • Korkeudensäätö etuistuimissa

Comfortline

Ajo- ja päiväajovaloautomatiikka. Saattovalot.
App-Connect älypuhelinliitäntä.
Comfort-mukavuusistuimet edessä
Kevytmetallivanteet Toronto 6,5J x 16
Korkeudensäätö etuistuimissa
Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä
Pysäköintitutkat edessä ja takana. Etäisyysnäyttö ja äänimerkki.
Peruutuskamera Rear Assist
Valitse moottori ja vaihteisto
Hakuehtoja vastaavia autoja ei löytynyt

Highline

 • Ambiente-valaistus ohjaamossa. Valolistat ja valot etuovissa.
 • Automaattisesti himmentyvä sisäpeili
 • Avaimeton lukitus ja käynnistys Keyless Access
 • Top Comfort-mukavuusistuimet edessä
 • Istuimissa mikrokuituverhoilu ArtVelours

Highline

Ambiente-valaistus ohjaamossa. Valolistat ja valot etuovissa.
Automaattisesti himmentyvä sisäpeili
Avaimeton lukitus ja käynnistys Keyless Access
Top Comfort-mukavuusistuimet edessä
Istuimissa mikrokuituverhoilu ArtVelours
Kevytmetallivanteet Hita 6,5J x 16
Led-ajovalot ja päivaajovalot
Radio ja navigointi Discover Media. Kosketusvärinäyttö 8"
Ristiseläntuensäätö etuistuimissa
Valitse moottori ja vaihteisto
Hakuehtoja vastaavia autoja ei löytynyt

GTI

 • Istuimissa kangasverhoilu Clark
 • Kennokuvioitu musta jäähdyttimensäleikkö GTI-logolla ja punaisella koristelistalla
 • Kevytmetallivanteet Brooklyn 7,5J x 17
 • Kojelaudassa etumatkustajan puolella ja ovissa Honeycombed Black -koristelistat
 • Poljinpinnat ja jalkatuki harjattua jaloterästä.

GTI

Istuimissa kangasverhoilu Clark
Kennokuvioitu musta jäähdyttimensäleikkö GTI-logolla ja punaisella koristelistalla
Kevytmetallivanteet Brooklyn 7,5J x 17
Kojelaudassa etumatkustajan puolella ja ovissa Honeycombed Black -koristelistat
Poljinpinnat ja jalkatuki harjattua jaloterästä.
Progressiivinen ohjaus
Urheiluistuimet edessä
Korinvärinen takaspoileri
Musta kattoverhoilu
Valitse moottori ja vaihteisto
Hakuehtoja vastaavia autoja ei löytynyt
GTI 2.0 TSI 180 kW / 245 hv 7-vaihteinen DSG-automaattivaihteisto

GTD

 • Istuimissa kangasverhoilu Clark
 • Musta jäähdyttimensäleikkö kromilistoin
 • Kevytmetallivanteet Curitiba 7,5J x 17
 • Kojelaudassa etumatkustajan puolella ja ovissa Honeycombed Black -koristelistat
 • Poljinpinnat ja jalkatuki harjattua jaloterästä.

GTD

Istuimissa kangasverhoilu Clark
Musta jäähdyttimensäleikkö kromilistoin
Kevytmetallivanteet Curitiba 7,5J x 17
Kojelaudassa etumatkustajan puolella ja ovissa Honeycombed Black -koristelistat
Poljinpinnat ja jalkatuki harjattua jaloterästä.
Progressiivinen ohjaus
Urheiluistuimet edessä
Korinvärinen takaspoileri
Musta kattoverhoilu
Valitse moottori ja vaihteisto
Hakuehtoja vastaavia autoja ei löytynyt
GTD 2.0 TDI SCR 135 kW / 184 hv 7-vaihteinen DSG-automaattivaihteisto

R

 • Dynaamiset led-ajovalot ja päivaajovalot
 • Progressiivinen ohjaus
 • Kevytmetallivanteet Cadiz 7,5J x 18
 • Kangasverhoilu Race, istuinten sivuttaistuet mikrokuitua
 • Kojelaudassa ja ovissa Carbon Touch -koristelistat

R

Dynaamiset led-ajovalot ja päivaajovalot
Progressiivinen ohjaus
Kevytmetallivanteet Cadiz 7,5J x 18
Kangasverhoilu Race, istuinten sivuttaistuet mikrokuitua
Kojelaudassa ja ovissa Carbon Touch -koristelistat
Mattakrominväriset ulkopeilinkotelot
Musta jäähdyttimensäleikkö R-logolla ja krominvärisellä koristelistalla
Puskurit Motorsport-optiikalla, korinväriset helmalevikkeet
Urheilullinen alusta, madallettu n. 20 mm
Varashälytin. Elektroninen ajonestojärjestelmä. Sisätilatutka ja kallistuksentunnistin.
Valitse moottori ja vaihteisto
Hakuehtoja vastaavia autoja ei löytynyt
R 2.0 TSI 4MOTION 221 kW / 300 hv 7-vaihteinen DSG-automaattivaihteisto
Volkswageneita nopeaan toimitukseen

Volkswageneita nopeaan toimitukseen.

Nämä autot pian ajoon.

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin

Näin Golf avustaa sinua kaistanvaihdossa ja peruutuksessa.

Takaapäin lähestyvä auto, jota ei voi nähdä sivu- tai taustapeileistä, on pelätyssä kuolleessa kulmassa. Ennen kaistanvaihtoa sinun kannattaa katsoa perinteisesti olkasi ylitse ja nyt apunasi on myös Blind Spot -tunnistin (lisävaruste). Se varoittaa sinua jo 15 km/h nopeudesta alkaen ulkopeilissä olevalla LED-valolla. Jos kytket vilkun päälle siitä huolimatta, valo alkaa vilkkua kirkkaammin ja nopeammin varoittaen kuolleessa kulmassa olevasta ajoneuvosta.

Lane Assist -kaistanpitoavustimeen yhdistettynä Blind Spot -tunnistin voi varoittaa jopa korjaavalla ohjausliikkeellä järjestelmän rajojen puitteissa.

Peruutusavustin taas avustaa sinua parkkiruudusta ulos peruutettaessa järjestelmän rajojen puitteissa. Takapuskurissa olevat tunnistimet valvovat takana kulkevaa risteävää liikennettä. Jos sivulta lähestyy auto, polkupyörä tai jalankulkija, järjestelmä varoittaa sinua merkkiäänellä ja Infotainment-järjestelmän näytölle tulevalla varoituksella. Mikäli et reagoi ajoissa törmäysvaaran uhatessa, järjestelmä jarruttaa automaattisesti ja vähentää mahdollisen onnettomuuden seurauksia tai ihannetapauksessa jopa estää sen.

Säilytä rauhallisuus myös ruuhkassa.

Liikenteessä on miellyttävää säilyttää riittävä etäisyys edellä ajavaan. Lisävarusteena saatava mukautuva vakionopeudensäädin ACC on tällöin apunasi. 

ACC mittaa edellä ajavien ajoneuvojen etäisyyden ja nopeuden. Kun järjestelmä yhdistetään DSG-kaksoiskytkinvaihteistoon (lisävaruste), se pysäyttää autosi ruuhkassa ja lähtee uudelleen automaattisesti liikkeelle. Järjestelmä säilyttää etäisyyden edellä ajavaan rajojensa puitteissa aina 210 km/h nopeuteen saakka. 

Välillä tulee eteen odottamattomia tilanteita, jolloin pitää suorittaa hätäjarrutus. Tällaisissa tilanteissa sinua auttaa ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist (lisävaruste). Järjestelmä varoittaa sinua tunnistaessaan kriittisen törmäysvaaran. Äärimmäisen kriittisissä tilanteissa järjestelmä avustaa jarrutuksessa tai jarruttaa jopa automaattisesti törmäysnopeuden alentamiseksi. 

Hätäjarrutustoiminto puuttuu tilanteeseen kaupunkiliikenteessä alhaisissa nopeuksissa. Jalankulkijatunnistus tunnistaa rajojensa puitteissa esim. mikäli jalankulkija astuu yhtäkkiä ajoradalle. Avustinjärjestelmät varoittavat, avustavat jarrutuksessa tai jarruttavat automaattisesti – aina kuitenkin järjestelmän rajojen puitteissa. Tämä estää ihannetapauksessa kolarin kokonaan tai ainakin vähentää sen vaikutuksia.

Pysäköinnin ei tarvitse olla hankalaa.

80 cm etäisyys riittää Park Assistille (lisävaruste) Golfin pysäköimiseksi ruutuun. Se osaa tunnistaa sen myös itse – ajettaessa ohi enintään 40 km/h nopeudella. Se avustaa sivulle taaksepäin pysäköitäessä ja eteen poikittais- ja pitkittäisruutuihin pysäköitäessä - esim. parkkihalleissa, joissa tilaa on vähän. 

Sinä painat kytkintä, kaasua ja jarrua ja avustin ohjaa auton ihannelinjaa pitkin parkkiruutuun – ja pois pitkittäisparkkiruuduista. Voit milloin tahansa palauttaa ohjauksen itsellesi tarttumalla ohjauspyörään, ottamalla vaihteen pois päältä tai painamalla Park Assist -painiketta.

Jotta liikutaan eteenpäin, kun vauhti on hidasta.

Ruuhka-avustin (lisävaruste) hyödyntää tuttuja toimintoja kuten mukautuvaa vakionopeussäädintä ACC ja Lane Assist -kaistanpitoavustinta mahdollistaakseen mahdollisimman mukavan perässäajon ruuhkassa. Käytännössä Golf seuraa edellä ajavaa ajoneuvoa kaasuttaen ja jarruttaen omatoimisesti (järjestelmän rajojen puitteissa). Auto pysyy omalla kaistallaan. 

Emergency Assist (lisävaruste) puuttuu automaattisesti tilanteeseen mikäli se ei tunnista kuljettajan ohjausliikkeitä ja kuljettaja ei reagoi varoituksista huolimatta. Järjestelmä yrittää aktivoida kuljettajan jarrunykäyksillä, varoitusäänillä, varoitusvilkuilla ja vaeltelemalla omalla kaistalla ja varoittaa samalla matkustajia ja muita tiellä liikkujia uhkaavasta vaaratilanteesta. Mikäli kuljettaja ei vieläkään puutu ohjaukseen, järjestelmä pysäyttää auton hallitusti. Onnettomuus pystytään siten estämään järjestelmän rajojen puitteissa. 

Ruuhka-avustin ja Emergency Assist ovat osa kuljettajan avustinpakettia.

Tutustu uudenlaiseen ilmavuuteen.

Dynaamisuutta, tyylikkyyttä

Uusi Golf tekee vaikutuksen myös muotoseikkojen suhteen pienimpään yksityiskohtaan saakka: Keulassa huomiota herättää äärimmäisen atleettinen, Volkswagen-logolla varustettu jäähdyttimen säleikkö, jonka takaa löytyy erilaisten, lisävarusteena saatavien avustinjärjestelmien keulatunnistin. Comfortline- ja Highline-varusteversioissa jäähdyttimen säleikköä koristavat kauniit kromilistat. Kapeat, ylös lokasuojaan ulottuvat ajovalot ja alas laskeva puskuri saavat aikaan erityisen matalan ja dynaamisen vaikutelman. Vauhdikas silhuetti ja tyypillinen C-pilari yhdistettynä suureen akseliväliin ja lyhyisiin ylityksiin kuvastaa Golfin innokkuutta. Takaosassa katse kiinnittyy voimakkaan elegantteihin muotoihin, takadiffuusoriin ja itsevarmoihin LED-takavaloihin.

Ne tekevät sinuun vaikutuksen ensisilmäyksellä.

Vakioasenteiset halogeeniajovalot LED-päiväajovaloilla tarjoavat hyvän näkyvyyden hankalissakin valo-olosuhteissa. Vakioasenteinen ajovalojen korkeussäätö korjaa valojen korkeutta erilaisissa kuormaustiloissa. 

 

Lisävarusteena saatavat LED-ajovalot kuvastavat erityisen hyvin uuden Golfin muotoilua. Ne säästävät energiaa ja niiden päivänvaloa muistuttava valospektri ei rasita silmiäsi. Niitä voi täydentää myös lisävarusteena saatavilla LED-sumuvaloilla. Niiden avulla näet tien ja muun liikenteen huonoissakin olosuhteissa. 

 

Lisävarusteena saatavat integroidut kaarrevalot auttavat tunnistamaan kaarteissa olevat esteet ajoissa. Hyvää näkyvyyttä edistävät myös lisävarusteena saatavat ajovalonpesimet (pesunestemäärän varoitusvalolla). Valodesignin kohokohtiin kuuluvat myös lisävarusteena saatavat dynaamisilla vilkkuvaloilla varustetut takavalot: animoitu valonauha näyttää kääntymissuunnan.

Näyttävyyttä: Golfin vannemallisto.

Voit itse valita. Minkä tahansa kevytmetallivanteen valitsetkaan, se korostaa uuden Golfisi sporttisuutta. Voit valita haluamasi koon 15-18 tuuman väliltä ja sinua miellyttävän dynaamisen designin. Valikoima on runsas myös vanteen pinnan ja värin suhteen. Valitset sitten matat, eloksoidut tai kiiltävät kevytmetallivanteet, ne antavat uudelle Golfillesi dynaamisen ilmeen, joka korostaa entisestään sen vaikuttavaa designia.

 • Kevytmetallivanteet Hita 6,5 J x 16
  Vakiovarusteena Comfortline-varustetasossa

 • Kevytmetallivanteet Toronto 6,5 J x 16
  Lisävarusteena Trendline ja Comfortline -varustetasoissa. • Kevytmetallivanteet Dijon 6 J x 17
  Lisävarusteena Comfortline ja Highline -varustetasoissa.

 • Kevytmetallivanteet Karlskoga 7 J x 17
  Lisävarusteena Comfortline ja Highline -varustetasoissa

 • Kevytmetallivanteet Singapore 7 J x 17, Volkswagen R
  Lisävarusteena Comfortline ja Highline -varustetasoissa.

 • Kevytmetallivanteet Madrid" 7 J x 17 Anthrazit -värisenä
  Lisävarusteena Comfortline ja Highline -varustetasoissa.

 • Kevytmetallivanteet Madrid 7 J x 17 Atlantic Blue -värisenä
  Lisävarusteena Comfortline ja Highline -varustetasoissa.

 • Kevytmetallivanteet Jurva 7,5 J x 18
  Lisävarusteena Highline-varustetasossa.

 • Kevytmetallivanteet Marseille 7,5 J x 18, Volkswagen R
  Lisävarusteena Highline-varustetasossa.

 • Kevytmetallivanteet Durban 7,5 J x 18
  Lisävarusteena Highline-varustetasossa.

Golf.

Klassikko

 

Koska turvallisuus on Volkswagenille tärkeää, on perusversion turvallisuusvarustelu parantunut entisestään ja aikaisempaan on täydennyksenä mm. mukautuva vakionopeudensäädin (ACC) City Emergency Brake ja Front Assist. Etuistuimissa on säädettävä ristiselän tuki. Päivitetty infotainment-järjestelmä Composition Media on saanut uuden designin ja suuremman 8 tuuman värikosketusnäytön entisen 6,5-tuumaisen tilalle. Golfin moottorivaihtoehdot ovat 1,0 litran bensiinimoottori jossa on 110 hevosvoimaa, 1,6 litran dieselmoottori jossa on 115 hevosvoimaa, 1,4 litran bensiinimoottori jossa on 125 tai 150 hevosvoimaa tai 1,5 litran bensiinimoottori jossa on 150 hevosvoimaa. Vaihteistovaihtoehdot ovat käsivalintainen tai automaattinen DSG7.

Golf GTD.

Dieselsportti

Uusi Golf GTD perustuu suurelta osin uuteen GTI:hin ja on voimalinjaa lukuunottamatta samanlainen. Nyt se on voimakas dieselmoottori jossa on 184 hevosvoimaa ja 380 Nm:n vääntömomentti jotka antavat kiihtyvyydeksi nollasta sataan 7,5 sekuntia ja huippunopeudeksi 230 km/h. Tunnistat Golf GTD:n kromatusta listasta keulassa, kiiltävästä GTD-merkistä, kuvioidusta etumaskista, suuremmasta etuspoilerista jossa on suuremmat ilmanottoaukot, suuremmista jarrulevyistä ja leveämmistä helmoista.

Golf GTI.

Kylläinen adrenaliinista

 

Golf GTI:n tuntomerkkejä ovat punainen linja keulassa, tehokas hunajakennokuvioitu jäähdyttimen säleikkö, suurempi etuspoileri, 17 tuuman Brooklyn-vanteet, suuret jarrulevyt ja punaiset jarrusatulatja leveämmät helmat. Sisältä löydät GTI:n klassisen ruutukuvioisen Clark-verhoilun, golfpallon muotoisen vaihdekepin nupin ja ruostumattomasta teräksestä tehdyt urheilulliset polkimet. Kaksilitrainen moottori on hieman piristetympi ja tuottaa nyt 245 hevosvoimaa. Tätä urheiluautoa voi aina käyttää käytännöllisenä perheautona. Turvallisuuteen on panostettu, GTI on varustettu sähköisellä XDS+ -tasauspyörästön lukolla joka mahdollistaa paremman pidon kaarteissa. Valittavana on 6-vaihteinen käsivalintainen vaihteisto tai 7-vaihteinen DSG-kaksoiskytkinautomaatti.

Golf R.

Estotonta innostusta

 

Sen lisäksi että Golf R tarjoaa 310 hevosvoimaa, 380 Nm vääntömomentin, 5,1 sekunnin kiihtyvyyden nollasta sataan ja 250 km/h:iin rajoitetun huippunopeuden, on tässä huippuversiossa paljon muita ominaisuuksia joiden vuoksi kannattaa jatkaa lukemista. Kilpailuvalmiissa Golf R:ssä on vakiovarusteena 4MOTION-neliveto, Servotronic-ohjaus, 20 mm madallettu alusta, 18 tuuman Cadiz-kevytmetallivanteet, Active Info Display ja Mode Select ja ajoprofiilin valinta. Jarrut on mitoitettu kovempiin tarpeisiin. Golf R:n tuntomerkkejä ovat koko-LED-valonheittimet, mustat jarrusatulat joissa on R-logo, neljä kromattua pakoputkenpäätä ja 18 tuuman Cadiz-kevytmetallivanteet. Ohjaamossa kuuluu vakiovarustukseen urheiluistuimet, nahkaverhoilu, monitoiminto-ohjauspyörä ja sinisävyinen LED-sisävalaistus.

Täydellinen liitettävyys.

Lisävarusteena saatava Car-Net App-Connect mahdollistaa älypuhelimen mukavan liittämisen Composition Media -radioon (lisävaruste) tai Discover Media ja Discover Pro -navigointijärjestelmiin (lisävarusteita). Sen avulla voit käyttää älypuhelimesi valikoituja sovelluksia kosketusnäytöltä. Helppokäyttöisyys ei ole sen ainoa etu: Lukuisat sovellukset hyödyntävät auton käyttöön tuomia tietoja ja tarjoavat lisää hyödyllisiä ja viihdyttäviä toimintoja.

Volkswagen tarjoaa kolme monipuolista liitäntää älypuhelimen liittämiseksi: MirrorLink™, Google Android Auto™ ja Apple CarPlay™. Tarkasta osoitteesta www.volkswagen.de/mobiltelefon mikä mainituista teknologioista on yhteensopiva sinun älypuhelimesi kanssa. Huomaa, että osa sovelluksista ei ole saatavana kaikissa teknologioissa ja teknologioiden saatavuus vaihtelee maakohtaisesti.

Pysy ajan tasalla myös tien päällä.

Car-Net Guide & Inform -palvelupaketin saat halutessasi käyttöösi Discover Media ja Discover Pro Infotainment-järjestelmien yhteydessä. Voit hyödyntää internetin ajankohtaisia tietoja ja saada reaaliaikaisia tietoja esim. ruuhkista tai parkkitalojen vapaista parkkipaikoista. Erikoiskohdehaun avulla voit etsiä esim. hotelleja, ravintoloita tai tankkauspaikkoja.

Guide & Inform Plus, jota saat testata vuoden ajan maksutta Discover Pro:n yhteydessä, helpottaa myös matkantekoasi. Se tuo nimittäin käyttöösi mm. satelliittikuvia,  yksityiskohtaisia Google Earth®-kuvia ja Google Street View®:n 360°-panoraamakuvia.

Hyvin viihdytettynä turvallisesti perille.

Uuteen Golfiin on saatavana lisävarusteena kaksi navigointijärjestelmää. Discover Media -järjestelmän varustukseen kuuluu 20,3 cm:n (8 tuuman) värikosketusnäyttö, kahdeksan kaiutinta, FM-radiovastaanotto, CD-asema, kaksi SD-korttipaikkaa, AUX-IN- ja USB-liitäntä, Bluetooth-matkapuhelinliitäntä ja maksuttomat ohjelmistopäivitykset. 

Jos haluat vielä enemmän: Lisävarusteena saatava Discover Pro -navigointijärjestelmä tarjoaa innovatiivisen eleohjauksen. Sen avulla vaihdat pelkällä kädenliikkeellä radiokanavan toiseen tai muutat auton järjestelmäasetuksia kuten esim. sisävalojen voimakkuutta. Siinä on myös 23,4 cm:n (9,2 tuuman) näyttö, josta 3D-karttakuvat näkyvät selkeästi. Siinä on kahdeksan kaiutinta, FM-radiovastaanotto, CD-asema, joka soittaa musiikkia myös MP3-, AAC- ja WMA-muodossa, kaksi SD-korttipaikkaa, AUX-IN- ja USB-liitäntä sekä Bluetooth-matkapuhelinliitäntä.

Molemmissa radioissa on diversity-antenni, joka takaa hyvän vastaanoton huonoissakin olosuhteissa.

Kommunikaation helppous.

Nyt voit soittaa kaikki puhelusi ja keskittyä silti liikenteeseen. Kaksi lisävarusteena saatavaa matkapuhelinliitäntää takaa mukavan soittamisen ajon aikana. Ne tarjoavat erityisen hyvän puhelaadun digitaalisen puheprosessorin, sisäkaton laadukkaan mikrofonin ja auton omien kaiuttimien ansiosta. Yhteys ulkoantenniin mahdollistaa optimaalisen vastaanottolaadun kriittisilläkin peittoalueilla.

Comfort-mallissa matkapuhelin yhdistetään säilytyslokeron induktiivisella eli langattomalla antenniyhteydellä ulkoantenniin. Puhelinkohtaisten pidikkeiden oston voi siis unohtaa. Business-versiossa auton ulkopuolella aloitettu puhelu voidaan siirtää Bluetoothilla hands free -järjestelmään ja puhelin voi jäädä laukkuun. Käyttö tapahtuu puheohjauksella, monitoimiohjauspyörällä tai Infotainment-järjestelmällä. Helppoa – ja juuri niin kuin sinä haluat.

Halutessasi voit tietysti myös kuunnella vain radiota.

Vakioasenteisen Composition Colour -radion kohokohta on kosketusherkkä, 16,5 cm:n (6,5 tuuman) värinäyttö. Neljästä kaiuttimesta voit kuunnella FM-radiokanavia tai musiikkia MP3- tai WMA-muodossa. Musiikkitiedostojen lähteenä voi olla SD-kortti.

Kaikkiin varusteversioihin lisävarusteena saatavassa Composition Media -radiossa on kahdeksan kaiutinta. Siinä on CD-asema ja edellä mainitun radion liitäntämahdollisuuksien lisäksi USB-liitäntä ja matkapuhelimen Bluetooth-liitäntä. Sitä on myös erityisen mukava käyttää 20,3 cm:n (8 tuuman) kokoisen kosketusnäytön ansiosta.

Molemmissa radioissa on diversity-antenni, joka takaa hyvän vastaanoton huonoissakin olosuhteissa.

Näet juuri ne tiedot, jotka haluat nähdä.

Lisävarusteena saatavan Active Info Displayn myötä nautit korkearesoluutioisen, 31 cm:n (12,3 tuuman) TFT-värinäytön eduista. 

Sen erilaisten näkymien ansiosta voit valita näyttöön juuri haluamasi tiedot perinteisten kierroslukumittarin, nopeusmittarin ja kilometrilaskurin rinnalle. 

Nämä info-profiilit valitaan mukavasti ja nopeasti lisävarusteena saatavasta monitoimiohjauspyörästä. Voit tuoda näyttöön esimerkiksi yksityiskohtaiset ajotiedot tai optisen kuvan kuljettajan avustinjärjestelmistä. Näyttötila hyödynnetään paremmin tuomalla lisätietoja mittareiden keskelle.

Discover Media Infotainment-järjestelmässä voit päättää haluatko tuoda navigointikartan Active Info Display:hin tai perinteisesti laitteen näytölle. Discover Pro:ssa molemmat näyttömahdollisuudet ovat käytössä samanaikaisesti. 

Kaikki sävelet kohdallaan.

Jos haluat nauttia musiikkisi kaikista hienoista vivahteista, tarkoista bassoista ja kristallinkirkkaista korkeista äänistä, sinun tulisi valita DYNAUDIO Excite -äänentoistojärjestelmä tanskalaiselta Hi-Fi-spesialisti Dynaudiolta. Kahdeksan matkustamoon optimoitua kaiutinta, yksi Subwoofer ja digitaalinen 10-kanavainen vahvistin takaavat 400 watin kokonaistehollaan jokaiseen ajoon sopivan soundtrackin. 

DSP (digital signal processing), joka huomioi yksittäisten kaiuttimien äänentoiston niiden sijainnin mukaan, tuottaa äänen ikään kuin istuisit aina täydellisessä kuuntelukohdassa. Samantekevää kuunteletko mieluummin kovaa tai hiljaa tai pidätkö rokista, elektronisesta tai klassisesta: nouset jokaisen ajon jälkeen ulos autosta rentoutuneena.

Pitää huolta selästäsi.

Neljääntoista asentoon säätyvä ergoActive-urheiluistuin (lisävaruste) on sekä sporttinen että mukava. Selkärangan suorassa pitävä, tukevarakenteinen kuljettajan istuin on lämmitettävä ja säätyy sähköisesti. Istuinkorkeuden lisäksi myös istuinsyvyyttä ja selkänojan kallistusta voidaan säätää yksilöllisesti. Memory-toiminnon avulla voit tallentaa omat säätösi muistiin – käytännöllistä, jos joku muu ajaa välillä Golfillasi. Lisäksi sähköinen ristiseläntuki hierontatoiminnolla rentouttaa selkää.

Kuljettajan ErgoActive -istuin estää selkäongelmien syntyä ja parantaa ajomukavuutta. Istuin on saanut vuonna 2011 Saksassa AGR:n tunnustuksen terveemmän selän puolesta. 

Golf osaa muuntua myös urheilulliseksi – lisävarusteena saatava R-Line-ulkonäköpaketti.

R-Line -ulkonäköpaketti.

R-Line-ulkonäköpaketti antaa Golfille entistä sporttisemman ilmeen. Edessä huomio kiinnittyy R-Line-etupuskuriin ja tyypilliseen C-kuvioon sekä kennomaiseen ilmasäleikköön. Kiiltävän musta jäähdyttimen säleikkö R-Line-logolla sopii täydellisesti kunnianhimoiseen ulkonäköön. Atleettista ulkomuotoa korostavat myös kiiltävän mustat helmalevikkeet ja kylkien R-Line-elementit. R-Line-diffuusori ja puolisuunnikkaan muotoiset, kromiset pakoputket sekä takaspoileri ja ilmanohjaimet viimeistelevät dynaamisen kokonaisuuden.

Pitää kiinni tiessä.

Lisävarusteena saatava 4MOTION-neliveto jakaa moottorivoiman tarpeen mukaan jokaiselle neljälle pyörälle. Se estää pyörien sutimisen ja lukittumisen ja saa aikaan hyvän pidon melkeinpä jokaisella alustalla. 4MOTION tuo mukavuutta autoiluusi. 

Uusi Golf mukautuu ajotyyliisi.

Uudella Golfilla ajat dynaamisesti ja taloudellisesti. Toivotko välillä, että autosi olisi hieman sporttisempi? Ajaisitko mielellään hieman taloudellisemmin? Lisävarusteena saatavalla ajoprofiilin valinnalla valitset ajo-ominaisuudet tilanteen ja toiveittesi mukaisesti. Valitset haluamasi profiilin nappia painamalla tai Infotainment-järjestelmän kosketusnäytöltä. Tällöin moottori, ohjaus ja DSG-kaksoiskytkinvaihteistossa myös vaihtamiskohdat mukautetaan automaattisesti. 

Esimerkiksi ECO-ajoprofiili auttaa kuljettajaa ajamaan ympäristöystävällisesti ja taloudellisesti. Se mukauttaa mm. moottorin suorituskykyä ja aktivoi start-stop-järjestelmän, mikäli se on kytketty pois. Samalla aktivoidaan ilmastointilaitteen ja lämpöhallinnan kulutusoptimoitu säätö. Mikäli autossasi on DSG-kaksoiskytkinvaihteisto, se valitsee aikaisemmat vaihtamiskohdat ja käyttää mahdollisimman usein taloudellista purjehdustoimintoa.

Tietysti voit nauttia myös normaalista mukavuudesta – NORMAL-ajoprofiili tekee sen mahdolliseksi. Jos haluat ajaa sporttisesti tai haastaa mutkaisia teitä, SPORT-ajoprofiili on oikea valinta. INDIVIDUAL-tila on puolestaan erittäin joustava: Voit yhdistellä omia säätöjäsi ja tallentaa jopa haluamasi säädöt liittyen lämmitykseen, ilmastointilaitteeseen ja ajovaloihin. 

Hellitä kaasua – säästät polttoainetta.

Mikäli ajon aikana tarvitaan vähemmän moottoritehoa, aktiivinen sylinterien hallinta ACT kytkee kaksi sylinteriä neljästä pois toiminnasta. Tämä laskee polttoaineenkulutusta, mutta ei häiritse tuttua tasaista käyntiä. Tämä tapahtuu hyvin huomaamattomasti, voit kuitenkin nähdä taloudellisen 2-sylinteritilan monitoiminäytöstä. 

Vääntövoimaa, alhainen kulutus – sinä voitat.

TSI-bensiinimoottorit tekevät vaikutuksen tehollaan ja taloudellisuudellaan. Saat maksimivääntömomentin käyttöösi jo matalilla kierrosluvuilla. Moottoreiden voima jakautuu tasaisesti pienen iskutilavuuden, turboahdon ja suorasuihkutuksen ansiosta. Tämä on saatu aikaan downsizing-tekniikalla: Moottori tuottaa suhteellisen pienestä iskutilavuudestaan huolimatta suuren tehon. 

TDI-moottorit ovat dieselmoottoreita turboahdolla ja Common Rail -teknologiaan perustuvalla polttoaineen suorasuihkutuksella. Niiden tunnusmerkkejä ovat taloudellisuus, suuri vääntövoima ja erinomainen tehokkuus. Ne ovat myös erittäin hiljaisia ja tukevat sporttista ajotapaa korkean vääntömomenttinsa ansiosta.

TGI-moottorissa voidaan käyttää edullista maakaasua tai bensiiniä. Molempien tankkien ollessa täynnä kokonaistoimintamatka on vaikuttavat 1300 km. Maakaasusäiliö on asennettu korin alle, jotta tavaratila ei pienene.