2.7.59.2, 2018-07-27 07:59:52
Uusi Volkswagen Golf.

Uusi Golf.

Monipuolisempi kuin suurin osa muista autoista. Uusi Golf.

Golf on jo useiden sukupolvien ajan ollut oman luokkansa edelläkävijä. Myös uusi Golf näyttää suunnan seuraavalle sukupolvelle.

Varusteet ja design

Korkealuokkainen varustus ja selkeä muotokieli ovat jokaisen Volkswagenin tunnusmerkkejä. Lukuisat yksilöllistämismahdollisuudet tarjoavat sinulle tilaisuuden luoda juuri sinun näköisesi Golf. Tulet hämmästymään valikoiman monipuolisuudesta.

 • Ulkopuoli

  Dynaamisuutta, tyylikkyyttä

  Tunnistat Golfin ensi silmäyksellä – samoin kuin sen sukupolvien takaa tutun vaikuttavan ja Itsevarman ulkomuodon. Uusista ajovaloista ja puskureista dynaamiseen jäähdyttimen säleikköön, takadiffuusoriin ja vaikuttaviin LED-takavaloihin.

  Katso lisää
 • Sisäpuoli

  Tutustu uudenlaiseen ilmavuuteen.

  Tilavuus kohtaa mukavuuden, laadun ja uudet teknologiat. Tämän kaiken tarjoaa sinulle uuden Golfin matkustamo. Sillä on ainoastaan yksi tavoite: Tehdä ajostasi mahdollisimman rentoa.

  Katso lisää
 • Valot

  Ne tekevät sinuun vaikutuksen ensi silmäyksellä.

  Uuden Golfin valoratkaisuista voi olla ylpeä – houkuttelevia vaihtoehtoja on useita. Mihin tahansa ratkaisuun sitten päädytkään: valot takaavat hyvän näkyvyyden.

  Katso lisää
 • Vanteet

  Näyttävyyttä: Golf-vannemallisto

  Mikä rengas-vanne-yhdistelmä näyttää parhaalta Golfissa – se on makuasia. Kevytmetallivanteet korostavat joka tapauksessa Golfin sporttista luonnetta.

  Katso lisää
 • R-Line-ulkonäköpaketti

  Golf osaa muuntua myös urheilulliseksi – lisävarusteena saatava R-Line-ulkonäköpaketti.

  R-Line-ulkonäköpaketti antaa Golfille entistä sporttisemman ilmeen. Edessä huomio kiinnittyy R-Line-etupuskuriin ja tyypilliseen C-kuvioon sekä kennomaiseen ilmasäleikköön. Kiiltävän musta jäähdyttimen säleikkö R-Line-logolla sopii täydellisesti kunnianhimoiseen ulkonäköön. Atleettista ulkomuotoa korostavat myös kiiltävän mustat helmalevikkeet ja kylkien R-Line-elementit. R-Line-diffuusori ja puolisuunnikkaan muotoiset, kromiset pakoputket sekä takaspoileri ja ilmanohjaimet viimeistelevät dynaamisen kokonaisuuden.

  Lue lisää

Infotainment

Pitääkö sinun soittaa puheluja ajon aikana, tarvitsetko ajankohtaisia liikennetietoja, haluatko navigoida kohteeseesi tai kuunnella omaa musiikkiasi? Golf tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia hyödyntää modernia tekniikkaa mukavasti ja mutkattomasti.

 • Radio

  Halutessasi voit tietysti myös kuunnella vain radiota.

  Haluatko kuunnella musiikkia ajon aikana, mutta silti pysyä ajan tasalla ja nauttia ensiluokkaisesta mukavuudesta? Siinä tapauksessa molemmat tarjolla olevat radiot tekevät

  Katso lisää
 • Navigaatio

  Hyvin viihdytettynä turvallisesti perille.

  Molemmat lisävarusteena saatavat navigointijärjestelmät tarjoavat lukuisia innovatiivisia toimintoja ja täyttävät melkeinpä joka toiveen. Pääset hyvin viihdytettynä turvallisesti perille.

  Katso lisää
 • Car-Net Guide & Inform

  Liikkeellä ja silti ajan tasalla

  Car-Net Guide & Inform -palvelupaketin avulla löydät ympäristössä olevat jännittävät kohteet, pysäköintipaikat tai lähimmän tankkauspaikan. Saat myös ajankohtaisia liikennetietoja mahdollisilla kiertosuosituksilla ja uutisia suoraan internetistä.

  Katso lisää
 • Car-Net App-Connect

  Täydellinen liitettävyys.

  App-Connect – kolme innovatiivista teknologiaa, joiden avulla tuot älypuhelimesi sovellukset Infotainment-järjestelmän kosketusnäytölle: MirrorLink™, Google Android Auto™ ja Apple CarPlay™.

  Katso lisää
 • Puhelin

  Kommunikaation helppous.

  Puhu niin paljon kuin haluat. Mutta pidä molemmat kädet ohjauspyörässä. Uusi Golf tarjoaa lisävarusteena kaksi mukavaa matkapuhelinliitäntää.

  Katso lisää

Avustavat järjestelmät

Älykkäät avustinjärjestelmät parantavat ajomukavuutta ja avustavat sinua selviytymään kriittisissä tilanteissa tai jopa välttämään niitä.

 • Front Assist ja ACC

  Säilytä rauhallisuus myös ruuhkassa.

  Mukautuva vakionopeudensäädin ACC (lisävaruste) tekee matkanteosta rennompaa. Ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist, joka on varustettu hätäjarrutustoiminnolla ja jalankulkijatunnistuksella, asennetaan vakiona Comfortlinesta alkaen.

  Katso lisää
 • Ruuhka-avustin ja Emergency Assist

  Jotta liikutaan eteenpäin, kun vauhti on hidasta.

  Lisävarusteena saatava ruuhka-avustin säästää hermojasi pysähtelevässä liikenteessä ja auttaa ehkäisemään tyypillisiä ruuhkassa tapahtuvia peräänajoja. Lisävarusteena saatava Emergency Assist tunnistaa kuljettajan kykenemättömyyden ja ottaa auton ohjauksen osittain hallintaansa.

  Katso lisää
 • Park Assist

  Pysäköinnin ei tarvitse olla hankalaa.

  Pysäköitkö vielä itse? Park Assist -pysäköintiavustin (lisävaruste) kääntää ohjauspyörää puolestasi ja helpottaa pysäköintipaikan etsintää. Ultraäänitunnistimet tunnistavat mahtuuko Golf kyseiseen ruutuun.

  Katso lisää
 • Blind Spot -tunnistin

  Näin Golf auttaa sinua kaistanvaihdossa ja peruutuksessa.

  Blind Spot -tunnistin (lisävaruste) ja peruutusavustin varoittavat järjestelmän rajojen puitteissa kuolleesta kulmasta tulevasta liikenteestä. Peruutettaessa pois pysäköintiruudusta järjestelmä valvoo auton sivulla ja takana olevaa aluetta.

  Katso lisää

Teknologia

Golfin modernin moottoritekniikan tunnuspiirteitä ovat taloudellisuus, vääntövoima ja tehokkuus. Oikeita moottoreita sinulle, joka olet paljon ja mielellään liikkeellä, mutta haluat kuitenkin pitää kulut kurissa.

 • Moottorit

  Vääntövoimaa, alhainen kulutus – sinä voitat.

  TSI-bensiinimoottoreissa ja TDI-dieselmoottoreissa on saavutettu erittäin hyvä suorituskyky matalalla kulutuksella – ne tekevät sinuun varmasti vaikutuksen. TGI-moottori on dynaaminen ja ympäristöystävällinen vaihtoehto, sillä se toimii maakaasulla.

  Katso lisää
 • Aktiivinen sylinterijärjestelmä

  Hellitä kaasua – säästät polttoainetta.

  Kun tehoa tarvitaan vähemmän, moottori käy huomaamattomasti vain kahdella sylinterillä. Tämän mahdollistaa sylinterien poiskytkentä. Se alentaa myös huomattavasti bensiininkulutusta.

  Katso lisää
 • 4MOTION

  Pitää kiinni tiessä.

  Haluatko hyvän pidon myös märällä ja epätasaisella alustalla? Hyvä pito on mahdollista melkein kaikkialla 4MOTION-nelivedon (lisävaruste) ansiosta.

  Katso lisää
 • Ajoprofiilin valinta

  Uusi Golf mukautuu ajotyyliisi.

  Ajatko mieluummin taloudellisesti tai sporttisesti? Tai arvostatko eniten mukavuutta? Lisävarusteena saatavalla ajoprofiilin valinnalla mukautat auton ajo-ominaisuudet omaan ajotyyliisi ja vallitseviin tie- ja liikenneolosuhteisiin.

  Katso lisää

Mukavuus

Nauti Golfin mukavuudesta. Sen kattava vakiovarustus, mutkaton käsittely ja lukuisat mukavuutta parantavat lisävarusteet tekevät siitä rennon kumppanin jokaiseen päivään.

 • ErgoActive -istuin

  Kun selkäsi on lähellä sydäntä.

  14 asentoon säätyvä ErgoActive-urheiluistuin (lisävaruste) takaa parhaan mahdollisen istuinmukavuuden. Voit säätää kuljettajan istuimen mukavasti omien mittojesi mukaan ja rentouttaa selkääsi. Innovatiivisessa istuimessa on integroitu hierontatoiminto ja lämmitys.

  Katso lisää
 • DYNAUDIO Excite

  Kaikki sävelet kohdallaan.

  Voiko autosi musiikki kuulostaa jopa Hi-Fi-järjestelmiä paremmalta? DYNAUDIO Excite -äänentoistojärjestelmä (lisävaruste) on optimoitu auton akustiikkaan ja se tuottaa äänen, jota et voinut kuvitella olevankaan – vaikka olisit tottunut High End -äänentoistoon.

  Katso lisää
 • Nahkaverhoilu

  Ajatonta eleganssia.

  Nauti jokaisella ajokerralla ylellisen tunnelman ainutlaatuisesta tunteesta. Saat Golfiin lisävarusteena hienoimmat nahka- ja ArtVelours-varusteet, mm. istuinlämmityksellä ja pitävällä monitoimiohjauspyörällä.

  Katso lisää
 • Active Info -näyttö

  Näet vain itsellesi tarpeelliset tiedot.

  Nopeusmittarin aika on ohi. Voit halutessasi vaihtaa perinteisen putkinäytön korkearesoluutioiseen näyttöön. Innovatiivinen digitaalinen mittaristo Active Info Display näyttää sinulle paljon muutakin kuin nopeuden ja polttoainemäärän.

  Katso lisää

Uuden Golfin eri versiot.

Golf on menetyksekkäin malli Volkswagenin historiassa ja menestyksekästä konseptia uudistetaan jatkuvasti. Versiovalinnasta riippumatta kuuluu Golfin varusteluun aina oleellisesti enemmän kuin vain perusvarusteet. Erityisesti turvallisuuden taso on korkea innovatiivisten kuljettajaa avustavien järjestelmien ansiosta. Mukavuuden osalta on infotainment-järjestelmiin lisätty uusia älykkäitä toimintoja. Jo perusversiossa on enin mitä voi toivoa ja GT-versioiden koejo tekee houkuttelevaksi kohota sille tasolle. Ikoninen Golf GTI ja urheilumalli Golf R ovat puhtaita unelma-autoja, jälkimmäisessä on 310 hevosvoimaa, neliveto, täysi varustelu ja selkeän urheilulliset geenit.

Varusteluvaihtoehdot

R

 • Dynaamiset led-ajovalot ja päivaajovalot
 • Progressiivinen ohjaus
 • Kevytmetallivanteet Cadiz 7,5J x 18
 • Kangasverhoilu Race, istuinten sivuttaistuet mikrokuitua
 • Kojelaudassa ja ovissa Carbon Touch -koristelistat

R

Dynaamiset led-ajovalot ja päivaajovalot
Progressiivinen ohjaus
Kevytmetallivanteet Cadiz 7,5J x 18
Kangasverhoilu Race, istuinten sivuttaistuet mikrokuitua
Kojelaudassa ja ovissa Carbon Touch -koristelistat
Mattakrominväriset ulkopeilinkotelot
Musta jäähdyttimensäleikkö R-logolla ja krominvärisellä koristelistalla
Puskurit Motorsport-optiikalla, korinväriset helmalevikkeet
Urheilullinen alusta, madallettu n. 20 mm
Varashälytin. Elektroninen ajonestojärjestelmä. Sisätilatutka ja kallistuksentunnistin.
Valitse moottori ja vaihteisto
Hakuehtoja vastaavia autoja ei löytynyt
R 2.0 TSI 4MOTION 228 kW / 310 hv 7-vaihteinen DSG-automaattivaihteisto

Trendline

 • Istuimissa kangasverhoilu Basket
 • Jalankulkijan tunnistus
 • Led-takavalot
 • Monitoiminäyttö Plus
 • Nahkaverhoiltu ohjauspyörä

Trendline

Istuimissa kangasverhoilu Basket
Jalankulkijan tunnistus
Led-takavalot
Monitoiminäyttö Plus
Nahkaverhoiltu ohjauspyörä
Radio Composition Colour Kosketusvärinäyttö 6,5"
Sähkötoiminen seisontajarru, Auto Hold -paikallaanpitoavustin
Takaselkänoja kahdessa osassa (60/40) eteenkäännettävissä
Ympäristönvalvontajärjestelmä Front Assist hätäjarrutustoiminnolla
Valitse moottori ja vaihteisto
Hakuehtoja vastaavia autoja ei löytynyt

Comfortline

 • Ajo- ja päiväajovaloautomatiikka. Saattovalot.
 • App-Connect älypuhelinliitäntä.
 • Comfort-mukavuusistuimet edessä
 • Kevytmetallivanteet Toronto 6,5J x 16
 • Korkeudensäätö etuistuimissa

Comfortline

Ajo- ja päiväajovaloautomatiikka. Saattovalot.
App-Connect älypuhelinliitäntä.
Comfort-mukavuusistuimet edessä
Kevytmetallivanteet Toronto 6,5J x 16
Korkeudensäätö etuistuimissa
Mukautuva vakionopeussäädin ACC. Nopeudenrajoitin.
Nahkaverhoiltu monitoimiohjauspyörä
Pysäköintitutkat edessä ja takana. Etäisyysnäyttö ja äänimerkki.
Peruutuskamera Rear Assist
Radio Composition Media. Kosketusvärinäyttö 8"
Valitse moottori ja vaihteisto
Hakuehtoja vastaavia autoja ei löytynyt

Highline

 • Ambiente-valaistus ohjaamossa. Valolistat ja valot etuovissa.
 • Automaattisesti himmentyvä sisäpeili
 • Avaimeton lukitus ja käynnistys Keyless Access.
 • Top Comfort-mukavuusistuimet edessä
 • Digitaalinen mittaristo Active Info Display 12,3" mukautettava värinäyttö (ei TGI)

Highline

Ambiente-valaistus ohjaamossa. Valolistat ja valot etuovissa.
Automaattisesti himmentyvä sisäpeili
Avaimeton lukitus ja käynnistys Keyless Access.
Top Comfort-mukavuusistuimet edessä
Digitaalinen mittaristo Active Info Display 12,3" mukautettava värinäyttö (ei TGI)
Istuimissa mikrokuituverhoilu ArtVelours
Kevytmetallivanteet Hita 6,5J x 16
Led-ajovalot ja päivaajovalot
Radio ja navigointi Discover Media. Kosketusvärinäyttö 8"
Ristiseläntuensäätö etuistuimissa
Valitse moottori ja vaihteisto
Hakuehtoja vastaavia autoja ei löytynyt

GTD

 • Istuimissa kangasverhoilu Clark
 • Musta jäähdyttimensäleikkö kromilistoin
 • Kevytmetallivanteet Curitiba 7,5J x 17
 • Kojelaudassa etumatkustajan puolella ja ovissa Honeycombed Black -koristelistat
 • Poljinpinnat ja jalkatuki harjattua jaloterästä.

GTD

Istuimissa kangasverhoilu Clark
Musta jäähdyttimensäleikkö kromilistoin
Kevytmetallivanteet Curitiba 7,5J x 17
Kojelaudassa etumatkustajan puolella ja ovissa Honeycombed Black -koristelistat
Poljinpinnat ja jalkatuki harjattua jaloterästä.
Progressiivinen ohjaus
Urheiluistuimet edessä
Korinvärinen takaspoileri
Musta kattoverhoilu
Valitse moottori ja vaihteisto
Hakuehtoja vastaavia autoja ei löytynyt
GTD 2.0 TDI 135 kW / 184 hv 7-vaihteinen DSG-automaattivaihteisto

GTI

 • Istuimissa kangasverhoilu Clark
 • Kennokuvioitu musta jäähdyttimensäleikkö GTI-logolla ja punaisella koristelistalla
 • Kevytmetallivanteet Brooklyn 7,5J x 17
 • Kojelaudassa etumatkustajan puolella ja ovissa Honeycombed Black -koristelistat
 • Poljinpinnat ja jalkatuki harjattua jaloterästä.

GTI

Istuimissa kangasverhoilu Clark
Kennokuvioitu musta jäähdyttimensäleikkö GTI-logolla ja punaisella koristelistalla
Kevytmetallivanteet Brooklyn 7,5J x 17
Kojelaudassa etumatkustajan puolella ja ovissa Honeycombed Black -koristelistat
Poljinpinnat ja jalkatuki harjattua jaloterästä.
Progressiivinen ohjaus
Urheiluistuimet edessä
Korinvärinen takaspoileri
Musta kattoverhoilu
Valitse moottori ja vaihteisto
Hakuehtoja vastaavia autoja ei löytynyt
GTI 2.0 TSI 180 kW / 245 hv 7-vaihteinen DSG-automaattivaihteisto

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin