Volkswagen Golf

Volkswagen Golf 
Ikoni. Käytännöllinen hatchback.

  • Käyttövoimabensiini, diesel, kaasu, kevythybridi, lataushybridi
  • Kulutus alk. 5,2 l/100 km (bensiini)
  • Kulutus alk. 4,5 l/100 km (diesel)
  • Tavaratila 380 litraa
  • Kaikki tekniset tiedot näetrakentamalla auton

Volkswagen Golf. Kukapa sitä ei rakastaisi.

Volkswagen Golf on yksi maailman tunnetuimmista ja suosituimmista autoista, joka on ollut markkinoilla jo yli 40 vuoden ajan. Golf on ollut suosittu valinta perheautojen ja urheiluautojen ystäville ympäri maailmaa. Viimeisin Golf-malli on muotoiltu turvallisuus ensin. Kuljettajaa avustavat järjestelmät tekevät auton käsittelystä helppoa. Entistä parempi suorituskyky ja ajomukavuus.

Kokonaisuutena Volkswagen Golf mahdollistaa korkealaatuisen ajamisen mukavuuden, tehokkaan liikkumisen ja tyylikkään ulkonäön. Golf on saatavilla lähes kaikilla käyttövoimavaihtoehdoilla, kuten bensiini, hybridi tai diesel. Tätä kaikkea on Volkswagen Golf.

Osta Volkswagen Golf

Käytännöllinen hatchback

Käytännöllinen hatchback

Volkswagen Golf

Selaa jo varastosta löytyviä autoja, ota yhteys myyntiin lomakkeella tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!

Modernia mukavuutta. Erottuvan urheilullinen.

Volkswagen Golfin moderni muotoilu on yhdistelmä tyylikkyyttä ja käytännöllisyyttä. Auton keulan uudistetut LED-ajovalot ja takavalot antavat autolle entistäkin dynaamisemman ilmeen. Täysin uudistettu sisätila tarjoaa paljon tilaa ja modernin infotainment-järjestelmän, jossa on kosketusnäyttö ja viimesimmät älypuhelintoiminnot.

Golf GTI on urheilullisempi versio perusmallista, joka on suunniteltu vaativille kuljettajille. GTI:n moottorin suorituskyky on erinomainen, joka tarjoaa voimakkaan kiihtyvyyden ja vakaan ajokokemuksen. GTI:ssä on myös erityinen sporttinen muotoilu, joka erottaakin sen perusmallista sekä muusta liikenteestä.

Volkswagen Golfin kolme kohokohtaa

Digitaalinen mittaristo ja navigointi yhdessä: Innovision Cockpit 

Golf tunnistaa sinut ja mukauttaa autosi varustuksesta riippuen istuinsäädöt, valaistuksen, ilmastoinnin, radion, navigoinnin ja kuljettajaa avustavat järjestelmät henkilökohtaisen profiilisi mukaan. Valitse asetukset Innovision Cockpitin (saatavana lisävarusteena) upeilta 10 tuuman näytöiltä. Digitaalisesta mittaristosta näet perinteisen kierroslukumittarin, nopeusmittarin ja kilometrilaskurin lisäksi paljon muuta hyödyllistä tietoa.

IQ.LIGHT Led-matriisiajovalot

Saatavana lisävarusteena. Dynamic Light Assist -kaukovalojärjestelmä mukauttaa valojakauman automaattisesti muun liikenteen mukaan.

Avustavat järjestelmät: Car2X

Vakiovarustukseen kuuluva vaaravaroitin antaa hyödyllistä tietoa esim. tietöistä ja erikoisajoneuvoista. Mukautuva vakionopeussäädin puuttuu tarvittaessa aktiivisesti tilanteeseen esimerkiksi ruuhkajonon päässä.

Esittelyssä uusi Volkswagen Golf

--:--
Uuden Golfin muotoilu

Tutustu uuden Golfin ominaisuuksiin suomenkielisten videoiden avulla

  • muotoilu on selvästi dynaamisempi kuin aikaisemmin
  • tarjolla on lähes kaikki käyttövoimavaihtoehdot
  • ohjaamossa on tapahtunut suuria muutoksia
--:--
Uuden Golfin käyttövoimavaihtoehdot
--:--
Uuden Golfin sisätilat

Digitaalinen mukavuus

Kaikki mukautuu mielesi mukaan

Golfisi tunnistaa sinut – ja aktivoi automaattisesti varustuksen mukaisen, henkilökohtaisen kuljettajaprofiilisi Volkswagen ID:n aktivoinnin ja ensikirjautumisen jälkeen: istuinsäädöt, valaistus, mieltymyksesi mukainen ilmastointi, radio, navigointi ja kuljettajaa avustavat järjestelmät. Voit valita haluamasi asetukset mukavasti Innovision Cockpitista (lisävaruste): 10-tuumaisesta digitaalisesta mittaristosta ja 10-tuumaisesta Discover Pro -navigointijärjestelmästä. Digitaalinen mittaristo näyttää perinteisen kierroslukumittarin, nopeusmittarin ja kilometrilaskurin lisäksi monia hyödyllisiä tietoja. Se näyttää esim. koko alueen kokoisen navigointikartan.

Discover Media ja Discover Pro -navigointijärjestelmien jättikokoista näyttöpintaa käytetään monien toimintojen esittämiseen käyttäen viehättäviä grafiikoita ja animaatioita aivan kuten älypuhelimessasi. Home-näyttöön voidaan tuoda omia valokuvia tai haluttuja toimintoja.

Design

Dynaaminen design. Selvästi Golf.

Alas vedetty keula kapeilla, 4-silmäisillä LED-matriisiajovaloilla ja uusi Volkswagen-logo. Kaikki sovitettu toisiinsa johdonmukaisen harmonisesti ja vakuuttavasti – kuten Golfissa tavallisestikin. Uutta takaosaa dominoi niin ikään kapeat takavalot, joiden väliin on sijoitettu uusi logo ja suoraviivainen Golf-teksti. Pakoputket katoavat hienostuneesti kauniisti muotoillun takadiffuusorin alle.

Avustavat järjestelmät 1

Car2X tunnistaa mitä saattaa olla tulossa

Autot, jotka kommunikoivat toistensa kanssa liikenteessä, voivat tehdä autoilusta turvallisempaa, vähentää ruuhkia ja varoittaa paikallisista vaaratilanteista. Vakiovarustukseen kuuluva vaaravaroitin avustaa kuljettajaa hyödyllisillä tiedoillaan varoittamalla esim. tietyömaista ja erikoisajoneuvoista. Kommunikaatioon käytetään WLAN:n (pWLAN) avulla toimivaa Car2X-teknologiaa.

Mukautuva vakionopeussäädin ACC ja Car2X-toiminto avustavat kuljettajaa lukuisilla hyödyllisillä tiedoillaan ja puuttuvat tarvittaessa aktiivisesti tilanteeseen. Esimerkiksi ruuhkajonon päässä. WLAN:n (pWLAN) avulla toimivan jatkuvan tiedonsiirron ansiosta.

Lisätietoja uudesta Golfista:

Volkswagen Golf kuvaa kokonaista ajoneuvosukupolvea. Digitaalisilla innovaatioillaan, dynaamisella designillaan ja huomattavalla käyttömukavuudellaan.

Lue lisää

Volkswagen Golf GTI