Aerodynaaminen ja tilava. 
Jopa 700 km toimintamatka. 

Tätä kaikkea muiden huippuominaisuuksien ohella on Volkswagenin täysin uusi sähköauto, Volkswagen ID.7.

Innovatiivinen ja mukava.

Uusi ID.7 on Volkswagenin seuraava maailmanlaajuinen täyssähköautomalli. Sarjatuotantoversion maailmanensi-ilta on luvassa vuoden 2023 toiselle neljänneksellä. 

Varmista paikkasi.

Ensimmäisten joukossa uuden ID.7:n ratissa?
Jätä yhteystietosi lähimmälle jälleenmyyjällesi ja myyjämme ottaa sinuun yhteyttä.

Aerodynaaminen muotoilu. Tilavat sisätilat. Jopa 700 km toimintamatka.

Tyylisuunnaltaan ID.7 jatkaa täyssähköisen ID.-malliperheen muotokieltä. Sedan-mallin tyypilliset muodot luovat aerodynaamisen etuosan ja kattolinjan, jotka molemmat helpottavat energiankulutuksen vähentämistä ja lisäävät toimintamatkaa.

Auton etuosan ulkoreunoilla sijaitsevat ilmanottoaukot ohjaavat ilman läpi ja auton sivuille auton perää kohti kohdistetusti. Samalla ne luovat ilmaverhon, joka rauhoittaa ilmavirtaa auton sivuilla. Auton kattolinja laskee kohti auton perää, parantaen ilmanvastuskerrointa. Volkswagen ID.7 -mallin toimintamatka voi olla jopa 700 kilometriä (WLTP).   

Kuten muutkin ID.-malliperheen autot, ID.7 perustuu Volkswagen-konsernin MEB-alustarakenteelle. MEB-alustarakenteen edut, kuten lyhyet ylitykset ja pitkä akseliväli (2,97 metriä) tarjoavat paljon tilaa auton sisäpuolella. ID.7-mallin erityisen tilava matkustamo tarjoaa ylellistä tunnetta ja matkustusmukavuutta.

ID.7 tarjoaa innovaatioita ja mukavuutta  

Uusimmalla mallillaan, joka perustuu MEB-alustarakenteelle, Volkswagen vastaa asiakkaiden palautteisiin ja on parantanut käyttökokemusta entistä paremmaksi useilla merkittävillä alueilla.

Volkswagen ID.7 vakiovarusteina on joukko innovaatioita:

  • Uusi näyttökonsepti
  • Lisättyä todellisuutta käyttävä tuulilasin heijastusnäyttö (AR-HUD)
  • 15-tuumainen infotainment-järjestelmän näyttö
  • Uudet ilmastoinnin ohjausnäppäimet, jotka ovat aina näkyvissä infotainment-järjestelmän näytön alareunassa  
  • Valaistut liukunäppäimet

Uusi ilmastointikonsepti älykkäillä ilmastointiaukoilla tarjoaa useita toimintoja. Esimerkiksi, ID.7 voi havaita kun kuljettaja lähestyy autoa avain mukanaan, ja aloittaa sisätilojen jäähdyttämisen kuumina kesäpäivinä tai lämmityksen kylminä talvipäivinä – jo ennen kuin kuljettaja on sisällä autossa. Uudelleen suunnitellut älykkäät ilmastointiaukot kontrolloivat ilman virtausta ja liikkuvat dynaamisesti, jotta ilma saadaan jaettua nopeasti laajalle alueelle.

Varmista paikkasi.

Ensimmäisten joukossa uuden ID.7:n ratissa?
Jätä yhteystietosi lähimmälle jälleenmyyjällesi ja myyjämme ottaa sinuun yhteyttä.