Ennakkomyynti alkaa kesällä 2023.

Aerodynaaminen ja tilava. Jopa 700 km toimintamatka.
Esimerkiksi tätä kaikkea on Volkswagenin uusi, maailmanlaajuinen täyssähköautomalli, Volkswagen ID.7. Tutustu Volkswagenin sähköautoperheen uusimpaan jäseneen alapuolella.

Sähköautojen tulevaisuus. Uusi premium.

Volkswagen ID.7 määrittelee uudelleen mikä sähköautolla on mahdollista. Kyse on sähköautojen tulevaisuudesta, joka yhdistää kestävän kehityksen ja tyylikkään muotoilun. Tässä virtaviivaisessa sedanissa yhdistyvät pitkä toimintamatka, nopea lataus, avarat sisätilat sekä intuitiivinen käyttökokemus muodostaen Volkswagenin uuden premium-standardin.

Volkswagen ID.7 on tyylikäs ja kestävä sähköauto, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja vaivatonta matkustamista. Se on ympäristöystävällinen vaihtoehto, joka on suunniteltu kestämään ja tarjoamaan tyylikkään matkustuskokemuksen. Tätä kaikkea on Volkswagen ID.7.

Uuden äärellä. Turvallisesti ja viihtyisästi.

Volkswagen ID.7:ssä on moderni digitaalinen kojelauta ja laaja valikoima turvaominaisuuksia, kuten hätäjarrutustoiminto, kaistanpitoavustin ja adaptiivinen vakionopeussäädin, joten matkustaminen on turvallista ja viihtyisää.

ID.7:n akku on erittäin tehokas ja tarjoaa pitkän toimintamatkan yhdellä latauksella. ID.7:n huippuluokan ominaisuuksia ovat muun muassa älykäs tuulilasinäyttö ja täysin digitaalinen ohjaamo.

Volkswagen ID.7
Varmista paikkasi.

Ensimmäisten joukossa uuden ID.7:n ratissa?
Ota askel kohti uutta ajokokemusta ja varmista paikkasi ensimmäisten joukossa uuden Volkswagen ID.7:n ratissa.

Ota yhteys myyntiin jo nyt.