Volkswagen ID. Buzz Cargo - tulevaisuuden sähköpakettiauto

Volkswagen ID. Buzz Cargo 
Sähköpakettiautojen edelläkävijä.

 • Käyttövoimatäyssähkö
 • Toimintamatka (WLTP)424 km*
 • Akku77 kWh
 • Latauksen kesto DC 170 kW (5–80 %)30 min
 • Tavaratila3900 l
Vuoden paketti­auto 2023

Uusi täyssähköinen ID. Buzz Cargo sai alan arvostetun ”International Van Of The Year 2023“ (IVOTY) -palkinnon. Yksinomaan akkusähköllä toimiva kuljetusauto teki vaikutuksen 24 kansainvälisestä hyötyautojournalistista koostuvaan, riippumattomaan tuomaristoon.

Volkswagen ID. Buzz Cargotulevaisuuden sähkö­pakettiauto

Mitä odotat tulevaisuuden ammattiautolta? Sähkömoottori, tavaratilan tilavuus, nopea lataus, kelpoisuus pitkille matkoille. ID. Buzz Cargo tarjoaa tämän kaiken. Ja modernin verkottumisen ja digitaalisten ominaisuuksien ansiosta vielä paljon enemmän. Määrittele ammattiautoilu uudelleen ja hyödy ekologisesti kestävästä ja edullisesta sähköautoilusta.

 • Tavaratilassa tilaa kahdelle euromalliselle kuormalavalle
 • Perävaunumassa jopa 1 000 kg
 • Kompaktit mitat, reilut tilat
 • Aina ajan tasalla We Connect over the air -päivitysten ansiosta

Pakettiautojen tulevaisuus. 100% sähköisenä.

Volkswagen ID. Buzz Cargon muotoilu yhdistää nostalgian ja modernin teknologian parhaat puolet. Tämä tilava ja monipuolinen sähkö­pakettiauto on täydellinen valinta esimerkiksi yrityksille ja yrittäjille, jotka etsivät ympäristöystävällistä ja käytännöllistä sähköautoa.

Volkswagen ID. Buzz Cargon suuri toiminta­matka ja nopea lataus tekevät siitä loistavan valinnan ympäristöystävällistä ja käytännöllistä sähköpakettiautoa etsiville. Tätä kaikkea on Volkswagen ID. Buzz Cargo.

Osta Volkswagen ID. Buzz Cargo

Tulevaisuuden sähkö­pakettiauto

Tulevaisuuden sähkö­pakettiauto

Volkswagen ID. Buzz Cargo

Selaa jo varastosta löytyviä autoja, ota yhteys myyntiin lomakkeella tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!

Volkswagen ID. Buzz Cargo - tavaratilaan mahtuu kaksi eurolavaa

Uudelleen ajateltu tavaratila tekee ID. Buzz Cargosta lastausmestarin 

Suuri tavaratila, kompaktit ulkomitat ja samalla täyssähköinen: ID. Buzz Cargo on valmis määrittämään uudelleen ammattiautoilun. Modernin tavaratiladesignin ansiosta siihen mahtuu kaksi euromallista kuormalavaa poikittain. Kun tähän yhdistetään vielä jopa 3,9 kuutiometrin tavaratila ja 650 kg:n kantavuus, ID. Buzz Cargo tekee vaikutuksen joka suhteessa. Riittävästi tilaa löytyy myös ohjaamon älykkäästä säilytyskonseptista, jossa voit säilyttää järjestyksessä ja turvassa lähes kaikkia työpäivän aikana tarvitsemiasi tavaroita – työkäsineistä tuumamittaan. Tehokas sähkömoottori mahdollistaa ongelmitta jopa 1000 kg:n perävaunumassan (vetokoukku on lisävaruste). Uusi ID. Buzz Cargo -sähkö­pakettiauto on siis varsinainen työmyyrä.

Volkswagen ID. Buzz Cargo -täyssähköpakettiauto ladattavana

Ekologista kestävyyttä moderniin ammatti­autoiluun

Uusi Volkswagen ID. Buzz Cargo tarjoaa modernia autoilua lähes jokaiseen ammattiin – myös pidemmät matkat onnistuvat tarvittaessa. ID. Buzz Cargo toimitetaan sinulle CO2-neutraalina, ja ajat sillä jopa 425 kilo­metriä yhdellä latauksella. Sinun pitää vain liittää latauskaapeli ja lataus voi alkaa. Sähkömoottorin ansiosta voit ajaa ID. Buzz Cargolla myös kaupunkien ympäristövyöhykkeitä, joihin saattaa olla polttomoottoriautoilla pääsy kielletty. Uusi ID. Buzz Cargo tekee siis ammattiautoilustasi entistä joustavampaa.

Volkswagen ID. Buzz Cargo -täyssähköpakettiauton ohjaamo

Huomispäivän tekniikkaa: jo nyt ID. Buzz Cargossa

Uusi Volkswagen ID. Buzz Cargo avustaa sinua työssäsi lukuisilla digitaalisilla ominaisuuksillaan ja tulevaisuuteen suuntautuvalla teknologiallaan. Siihen on saatavana lisävarusteena yli 30 kuljettajaa avustavaa järjestelmää ja hyvän näkyvyyden takaavat LED-matriisiajovalot: Uusi ID. Buzz Cargo tarjoaa mukavuutta ja laatua. Integroidun SIM-kortin ansiosta se on myös aina verkossa. Pystyt pitämään ID. Buzz Cargon digitaaliset toiminnot aina ajan tasalla. We Connectin over the air -päivitysten ansiosta ohjelmistot on helppo päivittää nappia painamalla.

Edistyksellistä käytännöllisyyttä.

Volkswagen ID.Buzz Cargon kuljettajan avustinjärjestelmät ovat edistyksellisiä, sisältäen esimerkiksi automaattisen hätäjarrutuksen, pysäköintitutkan ja vakionopeudensäätimen. Sen sähkömoottori tarjoaa tehokasta suorituskykyä ja nopeaa kiihtyvyyttä. ID.Buzz Cargon suuri ja tehokas akku mahdollistaa pitkän ajomatkan lyhyellä latausajalla.

ID.Buzz Cargo sisältää modernin infotainment-järjestelmän, jossa on kosketusnäyttö ja älypuhelimen integrointi. Autossa on runsaasti tilaa ja monipuolisia säilytysratkaisuja, mikä tekeekin siitä loistavan valinnan yrityksille ja yrittäjille.

Volkswagen ID. Buzz Cargon mitat

Volkswagen ID. Buzz - mittapiirros: Tavaratilan maksimitilavuus 3,9 m3, Tavaratilan maksimipituus 2208 mm

ID. Buzz Cargon tekniset tiedot – pituus, leveys, kuormaus ja muuta

ID. Buzz Cargon tekniset tiedot –&nbsp;pituus, leveys, kuormaus ja muuta<br>

Auton pituus vetokoukun kanssa mm

4 712

Auton leveys ilman ulkopeilejä mm

1 985

Auton korkeus mm

1 938

Normaali akseliväli mm

2 989

Tavaratilan maksimitilavuus m3

3,9

Tavaratilan maksimipituus mm

2 208

Tavaratilan maksimileveys mm

1 732, 1 230 (maksimileveys pyöränkoteloiden välissä)

Tavaratilan maksimikorkeus mm

1 279

Lastauskorkeus mm

623

Maksimikantavuus kg

650

Maksimaalinen perävaunumassa kg

1 000

Pienin kääntöympyrä m

11,1

Omapaino kg

2 353 ml. kuljettaja1

1.     Auton omapaino sisältää kuljettajan painon 68 kg

4 712

 • Kotilatauslaite

  Oma kotilatauslaite: älykästä latausta kotona

  Sähköautoilussa on suuri etu, joka tekee arjesta huomattavasti mukavampaa: sähköautoa eli myös uutta Volkswagen ID. Buzz Cargoa voidaan ladata helposti kotona. Home Charging -palvelun avulla pystyt kalustonhoitajana helposti korvaamaan kuljettajillesi työhön liittyvät lataukset kotona olevista latauslaitteista. Tämän edellytyksenä on Charge&Fuel Card ja ID. Charger Pro: älykäs ja tehokas kotilatauslaite, joka mahdollistaa MID-sertifioidun virranmittauksen ansiosta myös työsuhdeautokirjanpidon. Kun CO2-neutraalina toimitettavaa ID. Buzz Cargoa ladataan vielä sertifioidulla, CO2-neutraalilla vihreällä sähköllä, esim. Volkswagenin uusiutuvalla energialla, kuljettajat ajavat erityisen ilmastotietoisesti.

 • Volkswagen ID. Buzz Cargo

  Autoile ympäri Eurooppaa: lataa mukavasti tien päällä

  Volkswagen ID. Buzz Cargo tekee ammattiautoilustasi entistä joustavampaa. Voit ladata sähköpakettiautoasi silloin, kun se seisoo joka tapauksessa – myös matkan varrella: Esimerkiksi yleisessä lataustolpassa moottoritien varrella, supermarketin tai rautakaupan edessä, pysäköintitalossa tai asiakkaan luona. Tavallisen latauksen (AC) maksimaalinen latausteho on 11 kW. Pikalatauksessa (DC) – esim. moottoriteiden varrella – maksimaalinen latausteho on jopa 170 kW ja akun lataaminen 5%:sta 80%:iin kestää noin 30 minuuttia. Latausta helpottavan Plug & Chargen ansiosta sinun pitää vain liittää latauskaapeli ja lataus voi alkaa. Tässä teknologiassa tunnistustietosi tallennetaan autoon vain yhden kerran. Sen jälkeen latauspiste tunnistaa sinut automaattisesti – tämä parantaa huomattavasti mukavuutta. Tämä tekniikka otetaan käyttöön vaiheittain ISO-standardina, jotta käytössäsi olisi jatkossa yhä useampia Plug & Charge -latauspisteitä. Paikoissa, joissa Plug & Charge ei ole vielä mahdollinen, voit käyttää Charge&Fuel Cardia, joka tuo käyttöösi yli eurooppalaista 310 000 latauspistettä mukaan lukien Euroopan suurimman IONITY-pikalatausverkoston. Vapaat lataustolpat löydät helposti ja mukavasti Charge&Fuel-sovelluksella.

 • Volkswagen ID. Buzz Cargo

  Lataa varikon pihalla: yksilöllisiä ratkaisuja sinun autoilutarpeisiisi

  Ilmastotietoinen, innovatiivinen ja käytän­nöllinen: Uusi Volkswagen ID. Buzz Cargo helpottaa yrityksen siirtymistä moderniin sähköautoiluun. Tällöin herää myös kysymys: Minkälaisia latausratkaisuja yrityksen alueella tarvitaan? ID. Buzz Cargo on helppo ladata työaikana tai yöllä sopivalla kotilatauslaitteella, kuten lisävarusteena saatavalla ID. Charger Prolla. Älykäs ja tehokas ID. Charger Pro mahdollistaa MID-sertifioidun virranmittauksen ansiosta mm. ammattimaiset, digitaaliset käyttöoikeus- ja kirjanpitojärjestelmät. Jos latauksen pitää sujua nopeammin, koska ID. Buzz Cargoa käytetään päivisin esim. jakeluautona, kannattaa harkita tehokkaamman pikalatauspisteen hankintaa. Haluatko ladata useampaa sähköautoa samassa paikassa – ja tarjota latausmahdollisuutta myös vieraille? Tällöin kannattaa asentaa kuormituksenhallinta. Suurelle kalustolle tarkoitettu älykäs teknologia huolehtii siitä, että käytettävissä oleva latausteho jaetaan optimaalisesti kaikille ladattaville sähköautoille. Tällä tavalla pystytään välttämään verkkoliittymän laajentamisen suuret investointikulut ja kuormitushuiput, jotka saattaisivat johtaa vuosittain maksettavan tehohinnan nousuun. Huomaa: Voit asentaa yrityksen katolle oman aurinkosähköjärjestelmän tuottamaan sähköä latauspisteisiin. Tämä mahdollistaa uuden ID. Buzz Cargon erityisen ilmastotietoisen käytön lisäksi myös yleisen sähköverkon rasituksen vähentämisen ja sitä kautta riippumattomuuden sähkön hinnan kehityksestä.

Akut & kierrätys: luotettava, pitkäikäinen, ekologisesti kestävä

Pidemmät huoltovälit, vähemmän korjaamokäyntejä ja pienemmät huoltokulut: Sähkömoottoreita ei tarvitse huoltaa polttomoottoreiden tavoin. Niissä ei ole kuluvia osia, kuten hammashihnoja, ja öljynvaihtokin jää pois. Koska modernit sähköautot, kuten uusi Volkswagen ID. Buzz Cargo, on suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön, potentiaaliset asiakkaat kysyvät usein seuraavan kysymyksen: Miten kauan akku kestää? Uuden ID. Buzz Cargon kohdalla voit luottaa korkeaan laatuun. Takaamme sen litium­ioni­korkea­jännite­akulle vähintään 70 %:n hyödynnettävän netto-energiasisällön kahdeksan vuoden ajalle tai 160 000 kilometrin matkalle. Akulla on korkea energia- ja tehotiheys. Sillä on suuri syklinkestävyys, sen itsepurkaus on vähäistä ja se on huoltovapaa.

 

Sen kestoikään vaikuttavat kuitenkin erilaiset tekijät, kuten latausten määrä ja laatu (AC/DC), latausrajojen noudattaminen ja ympäristön lämpötilat. Ne lyhentävät väistämättä toimintamatkaa ajan myötä. Vanhoja akkuja ei kuitenkaan heitetä menemään. Päinvastoin: Ne tekevät kokonaisvaltaisesta strategiastamme entistä kestävämmän. Ne voidaan ohjata esim. second life -käyttöön, jolloin autossa palvellutta akkua voidaan jatkokäyttää esim. kiinteänä akkuna. Samalla pyrimme kierrättämään suuren osan raaka-aineista. Pystymme jo nyt kierrättämään Salzgitterin pilottitehtaallamme jopa 97 prosenttia akkuraaka-aineista kuten nikkeli, kupari ja litium.

Volkswagen ID. Buzz
Volkswagen ID. Buzz -henkilöautoversio

ID. Buzzin henkilöautoversio: tilava uusi sähkö­auto kaupunkiin tai maalle, koko perheen käyttöön tai viikonloppureissuun ystävien kanssa. Tilaa viidelle ja tavaroille.

Käyttäjän kokemus

ID. Buzz Cargo”aika lailla täydellinen” paketti­auto Vertasen perheelle

Käyttäjän kokemus

ID. Buzz Cargo”aika lailla täydellinen” paketti­auto Vertasen perheelle

ID. Buzz Cargo ja Tommi Vertanen

Kun pojan karting-harrastus mullisti Tommi Vertasen perheen autotarpeet, näppärä e-Up vaihtui täysin sähköiseen ID. Buzz Cargo -paketti­autoon. Mitä siitä seurasi?

VW pakettiautot

 
Volkswagen-pakettiautomallisto

ID. Buzz Cargo on täyssähköisen pakettiautoilun suunnannäyttäjä, mutta mitä muuta pakettiautomallistomme tarjoaa? Tutustu klassiseen Transporteriin, kompaktiin Caddy Cargoon ja erityisen tilavaan Crafteriin.

Volkswagenin pakettiautoista löydät varmasti tarpeisiisi sopivan työkaverin.

Tutustu Volkswagen-pakettiautoihin

* Ajoneuvon kulutus ja toiminta­matka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toiminta­matka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.