ID.Buzz. Nyt jälleenmyyjillä.

 Tule hämmästymään, ihastumaan ja rakastumaan.

Vuoden pakettiauto 2023 -voittaja

Uusi ID. Buzz Cargo sai alan arvostetun ”International Van Of The Year 2023“ (IVOTY) -palkinnon. Yksinomaan akkusähköllä toimiva kuljetusauto teki vaikutuksen 24 kansainvälisestä hyötyautojournalistista koostuvaan, riippumattomaan tuomaristoon.

ID. Buzz Cargo: tulevaisuuden sähköpakettiauto

Mitä odotat tulevaisuuden ammattiautolta? Sähkömoottori, tavaratilan tilavuus, pitkämatkakelpoisuus. ID. Buzz Cargo tarjoaa tämän kaiken. Ja modernin verkottumisen ja digitaalisten ominaisuuksien ansiosta vielä paljon enemmän. Määrittele ammattiautoilu uudelleen ja hyödy ekologisesti kestävästä ja edullisesta sähköautoilusta.

  • Tavaratilassa tilaa kahdelle euromalliselle kuormalavalle
  • Perävaunumassa jopa 1 000 kg
  • Kompaktit mitat, reilut tilat
  • Aina ajan tasalla We Connect over the air -päivitysten ansiosta
ID. Buzz -sähköpakettiauto kuormattavana

Uudelleen ajateltu tavaratila tekee ID. Buzz Cargosta lastausmestarin 

Suuri tavaratila, kompaktit ulkomitat ja samalla täyssähköinen: ID. Buzz Cargo on valmis määrittämään uudelleen ammattiautoilun. Modernin tavaratiladesignin ansiosta siihen mahtuu kaksi euromallista kuormalavaa poikittain. Kun tähän yhdistetään vielä jopa 3,9 kuutiometrin tavaratila ja 650 kg:n kantavuus, ID. Buzz Cargo tekee vaikutuksen joka suhteessa. Riittävästi tilaa löytyy myös ohjaamon älykkäästä säilytyskonseptista, jossa voit säilyttää järjestyksessä ja turvassa lähes kaikkia työpäivän aikana tarvitsemiasi tavaroita – työkäsineistä tuumamittaan. Tehokas sähkömoottori mahdollistaa ongelmitta jopa 1000 kg:n perävaunumassan (vetokoukku on lisävaruste). Uusi ID. Buzz on siis varsinainen työmyyrä.

ID. Buzz Cargo sähköpakettiauto ladattavana

Ekologista kestävyyttä moderniin ammattiautoiluun

Uusi ID. Buzz Cargo tarjoaa modernia autoilua lähes jokaiseen ammattiin – myös pidemmät matkat onnistuvat tarvittaessa. ID. Buzz Cargo toimitetaan sinulle CO2-neutraalina, ja ajat sillä jopa 425 kilometriä yhdellä latauksella. Sinun pitää vain liittää latauskaapeli ja lataus voi alkaa. Sähkömoottorin ansiosta voit ajaa ID. Buzz Cargolla myös kaupunkien ympäristövyöhykkeitä, joihin saattaa olla polttomoottoriautoilla pääsy kielletty. Uusi ID. Buzz Cargo tekee siis ammattiautoilustasi entistä joustavampaa.

 ID. Buzz Cargo -sähköpakettiauton ohjaamo

Huomispäivän tekniikkaa: jo nyt ID. Buzz Cargossa

Uusi ID. Buzz Cargo avustaa sinua työssäsi lukuisilla digitaalisilla ominaisuuksillaan ja tulevaisuuteen suuntautuvalla teknologiallaan. Siihen on saatavana lisävarusteena yli 30 kuljettajaa avustavaa järjestelmää ja hyvän näkyvyyden takaavat LED-matriisiajovalot: Uusi ID. Buzz Cargo tarjoaa mukavuutta ja laatua. Integroidun SIM-kortin ansiosta se on myös aina verkossa. Pystyt pitämään ID. Buzz Cargon digitaaliset toiminnot aina ajan tasalla. We Connectin over the air -päivitysten ansiosta ohjelmistot on helppo päivittää nappia painamalla.

Rakenna auto

Valitse alta mieleisesi varustelu ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin varustelutason yhteydestä.

ID. Buzz
ID. Buzz

ID. Buzzin henkilöautoversio: kaupunkiin tai maalle, koko perheen käyttöön tai viikonloppureissuun ystävien kanssa.

Lisää täyssähköisiä Volkswageneita