2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51

Edistyksellinen joka suuntaan.

Tiguanilla nautit henkeäsalpaavista vuoristoreiteistä – tai liikut suvereenisti minkä tahansa metropolin kimaltavilla bulevardeilla ja kaduilla. Kumpi tahansa sinua miellyttääkään.

Design

Tuntematon odottaa sinua. Ylivoimaisten ajo-ominaisuuksiensa ja edistyksellisten järjestelmiensä ansiosta Tiguan ei ainoastaan vie sinua uusiin elämyksiin. Se on myös itse sellainen. Design kuvastaa sen uutta, maskuliinista ja eleganttia muotokieltä. Anna katseesi vaeltaa sen ulkopuolen vaikuttavissa yksityiskohdissa. Eikä siinä vielä kaikki. Tutustu myös matkustamon laadukkaan varustelun lukuisiin poikkeuksellisiin designelementteihin.

 • Ulkopuolen design

  Muutoksen aika on aistittavissa. Tiguan.

  Viehättääkö kaikki uusi myös sinua? Tiguan tekee vaikutuksen joka tapauksessa. Eikä vain ensisilmäyksellä.

  Katso lisää
 • Sisustuksen design

  On olemassa paikkoja, joihin on mukava palata.

  Onko sinulla sellaisia mielipaikkoja? Tiguanin matkustamossa on mukava viettää aikaa pitempäänkin. Sen viihtyisyydestä on huolehdittu huolellisesti valituilla materiaaleilla ja selkeällä muotokielellä.

  Katso lisää
 • Offroad-paketti

  Hyvä tietää: Se osaa olla myös erilainen.

  Pystyt siihen silloin kun haluat: Valitse lisävarusteeksi Offroad-paketti, mikäli ajat mielelläsi myös päällystettyjen teiden ulkopuolella. Tiguan liikkuu voimakkaasti kaikkialla – onroad ja offroad.

  Katso lisää
 • Panoraamakattoluukku tunnelmavalaistuksella

  Enemmän vapautta. Joka ilmansuuntaan.

  Lisävarusteena tilattava panoraamakattoluukku huolehtii suuren kokonsa ansiosta miellyttävästä valoisuudesta ja vapaasta näkyvyydestä taivaalle. Etumainen lasielementti avautuu, nousee ja laskee sähköisesti. Mikäli tähdet tai suurkaupungin valot eivät loista riittävän kirkkaasti, voit valaista matkustamon miellyttävällä tunnelmavalaistuksella.

  Katso lisää
 • LED-ajovalot

  Huolehtivat näkyvyydestä. Ja ulkonäöstä.

  Innovatiivinen design tekee Tiguanista ainutlaatuisen ilmestyksen – tämän huomaa erityisesti vaikuttavista LED-ajovaloista ja -takavaloista (lisävaruste). Lisävarusteena tilattavan Dynamic Light Assist -järjestelmän ansiosta vastaantulijoiden silmään pistää kaukovaloillakin ainoastaan Tiguanin viehättävä design.

  Katso lisää
 • Vanteet

  Design, joka pistää silmään. Ja liikuttaa.

  Tiguan tarjoaa lukuisia ainutlaatuisia designin tunnusmerkkejä. Neljä niistä on vanteita. Ne sulautuvat täydellisesti Tiguanin designiin ja kuvastavat sen luonnetta, joka on samalla maskuliinisen sporttinen ja dynaaminen sekä tyylikkään elegantti.

  Katso lisää

Tiguaniin valittavana: R-Line-ulkonäköpaketti

Tiguan kantaa urheilullisuuta jo geeneissään. Tasoa saa siitäkin kohotettua valitsemalla R-Line-ulkonäköpaketin.

Infotainment

Pitääkö sinun soittaa puheluja ajon aikana, tarvitsetko ajankohtaisia liikennetietoja, haluatko navigoida kohteeseesi tai kuunnella omaa musiikkiasi? Tiguan tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia hyödyntää modernia tekniikkaa mukavasti ja mutkattomasti.

 • Car-Net Security & Service

  Suojaa sinua. Ja autoasi.

  Car-Netin Security & Service -palvelun (lisävaruste) avulla pääset käsiksi auton tärkeimpiin tietoihin. Voit milloin tahansa soittaa hätäpuhelun helposti SOS-painiketta painamalla: Volkswagen-hätäpuhelukeskus saa tiedon asiasta ja lähettää apua paikalle.

  Katso lisää
 • Car-Net Guide & Inform

  Älä suostu enää ajamaan ilman internetiä.

  Internet on hyödyllinen monilla elämänalueilla – myös autossa. Saat käyttöösi esim. ajantasaisia liikennetietoja. Siten voit suunnitella ja muuttaa ajoreittiäsi ennakoivasti. Lisävarusteena tilattavat Car-Netin Guide & Inform -palvelut tarjoavat vielä enemmän.

  Katso lisää
 • Car-Net App-Connect

  Käytä omia sovelluksiasi myös Volkswagenissasi.

  App-Connect – kolme innovatiivista teknologiaa, joiden avulla tuot älypuhelimesi sovellukset Infotainment-järjestelmän kosketusnäytölle: MirrorLink™, Google Android Auto™ ja Apple CarPlay™.

  Katso lisää
 • Radio ja navigointi

  Hienoa, kun matkakumppanin voi etsiä itse.

  Volkswagenissa sinä teet valinnat. Tiguanissa on helppokäyttöinen tekniikka ja lukuisia liitäntämahdollisuuksia. Valittavanasi on myös kaksi navigointijärjestelmää, jotka täyttävät kaikki multimediatoiveet.

  Katso lisää
 • App-Connect Cam-Connect

  Avaa uusia perspektiivejä. Myös matkustamossa.

  Ohjaamossa on paljon havainnoitavaa, samoin joskus takapenkillä. Jotta takapenkin tilanne pysyy hallinnassa, voit katsella ajon aikana GoPro®-kameran pysäytyskuvia mukavasti radion tai navigointijärjestelmän näytöltä Car-Net App-Connectin avulla.

  Katso lisää

Kuljettajaa avustavat järjestelmät

Tiguan avustaa sinua myös kriittisissä ajotilanteissa älykkäillä teknologioillaan ja osin lisävarusteena saatavilla kuljettajaa avustavilla järjestelmillään, jotka estävät onnettomuuksia. Se tarjoaa rauhoittavan suvereenin ajotunteen.

 • Area View

  Täydellistä ennakointia. Joka suuntaan.

  Kun pysäköit ruuhkaisessa kaupungissa tai peruutat tuntemattomassa mastossa – eikö olisi hienoa jos näkisit tuollaisessa tilanteessa auton ympäri yhdellä silmäyksellä? Lisävarusteena tilattava Area View -ympäristökamera tekee sen mahdolliseksi neljällä kamerallaan.

  Katso lisää
 • Lane Assist

  Suoraviivaisesti. Myös tien päällä.

  Yksitoikkoiset reitit, ahtaat ajokaistat tai kapeat pikkutiet saavat joskus keskittymisen herpaantumaan pidemmillä matkoilla. Lane Assist -kaistanpitoavustin avustaa sinua näissä ajotilanteissa ja minimoi riskejä.

  Katso lisää
 • Trailer Assist

  Askel eteenpäin. Jopa pysäköinnissä.

  Auto hoitaa ohjauksen puolestasi, kun haluat pysäköidä tai peruuttaa perävaunun kanssa. Lisävarusteena saatava Trailer Assist -perävaunuavustin tekee työn puolestasi.

  Katso lisää
 • Dynamic Light Assist

  Kirkkaita hetkiä. Myös pimeässä.

  Kaukovalot tuovat lisävaloa pimeään. Valojen jatkuva vaihtaminen on kuitenkin työlästä. Lisävarusteena tilattava Dynamic Light Assist huolehtii valojen mukauttamisesta ajotilanteen mukaan puolestasi.

  Katso lisää

Mukavuus

Mukavuus. Uudet alueet ovat harvoin mukavia. Siksi matkan sinne on oltava sitäkin mukavampi. Tiguan tekee matkastasi mahdollisimman miellyttävää tilavalla matkustamollaan ja lukuisilla mukavuusavustimillaan.

 • Tavaratilan Easy Open -toiminto

  Helppo avata. Helppo sulkea.

  Easy Open -toiminnon (lisävaruste) myötä rento matkanteko alkaa jo ennen liikkeellelähtöä. Nosta painava matkalaukku tavaratilaan avainta etsimättä: pieni potkaiseva liike jalalla puskurin alle riittää avaamaan takaluukun.
  Sen sulkeminen on yhtä helppoa: Painat vain sisäpuolella olevaa painiketta. Takaluukku sulkeutuu kun sinä liikut avaimen kanssa pois auton luota tai 20 sekunnin kuluttua.

  Katso lisää
 • DYNAUDIO Excite Surround

  Kaikki sävelet kohdallaan.

  Voiko autosi musiikki kuulostaa jopa Hi-Fi-järjestelmiä paremmalta? DYNAUDIO Excite Surround -äänentoistojärjestelmä (lisävaruste) on optimoitu auton akustiikkaan ja se tuottaa äänen, jota et voinut kuvitella olevankaan – vaikka olisit tottunut High End -äänentoistoon.

  Katso lisää
 • ErgoActive -istuin

  Tie edessä. Mukavuus selässä.

  AGR-tunnuksen saanut ergoActive-istuin (lisävaruste) takaa optimaalisen mukavuuden ja vähentää selkärankaan kohdistuvaa painetta ajon aikana. Siinä on kallistus- ja syvyyssäädön lisäksi myös sähköinen, neliasentoinen ristiseläntuki ja sähköinen hierontatoiminto.

  Katso lisää
 • Active Info Display -näyttö

  Muuntuu. Sinun toiveittesi mukaan.

  Kierroslukumittari, nopeusmittari, kilometrilaskuri – Active Info Display -näyttö (lisävaruste) näyttää tämän kaiken ja paljon muuta yhdellä silmäyksellä. Ja mikä parasta: Voit valita näyttöön sinun mielestäsi tärkeimmät tiedot.

  Katso lisää
 • Head-up-display -näyttö

  Kaikki yhdellä silmäyksellä. Katse silti tiessä.

  Aina ajan tasalla, katsetta kääntämättä: Lisävarusteena tilattava Head-up-display -näyttö (HUD) nousee napin painalluksella ylös kojelaudasta ja tuo kaikki tärkeät tiedot kuten nopeuden, navigointitiedot ja liikennemerkit suoraan kuljettajan näkökenttään.

  Katso lisää

Ajokokemus

Missä kohteesi ikinä sijaitseekaan – tehokkaat moottorit ja lisävarusteena tilattava 4MOTION-teknologia vievät sinut melkeinpä mihin tahansa. Säilytät kontrollin joka tilanteessa – jokaisella tiellä. 4MOTION Active Control (lisävaruste) pitää nimittäin Tiguanin aina ihanteellisesti kiinni alustassa.

 • Ajoprofiilin valinta

  Aina ihanteelliset säädöt. Jokaisella alustalla.

  Tällä lisävarusteena saatavalla ominaisuudella valitset aina sopivan ajoprofiilin: Normal, Eco, Sport, Comfort tai Individual. Moottori- ja vaihteistosäädöt sekä tiettyjen avustinjärjestelmien toiminta mukautetaan vallitseviin olosuhteisiin.

  Katso lisää
 • 4MOTION

  Pitää kiinni tiessä.

  Haluatko hyvän pidon myös märällä ja epätasaisella alustalla? Hyvä pito on mahdollista melkein kaikkialla 4MOTION-nelivedon (lisävaruste) ansiosta.

  Katso lisää
 • 4MOTION Active Control

  Aina sopiva.

  Ajat sitten moottoritiellä tai lumisella maantiellä – 4MOTION Active Control (lisävaruste) tuo käyttöösi erilaisia, mukautettuja ajoprofiileja.

  Katso lisää
 • Moottorit

  Parempi hyötysuhde.

  Valitsetpa sitten bensiini- tai dieselmoottorin: Tiguanin kaikki moottorit ovat äärimmäisen tehokkaita ja käytännöllisiä.

  Katso lisää
Huolenpitosopimus

Huolenpitosopimus Tiguaniin.

Ei yllättäviä kuluja. Kustannukset aina tiedossa.

Volkswageneita nopeaan toimitukseen

Volkswageneita nopeaan toimitukseen.

Nämä autot pian ajoon.

Kiinnostuitko? Näin jatkat eteenpäin