Red VW Tiguan viewed from the side, standing in front of a building, a young woman walks by on the driver side.

Uusi Volkswagen Tiguan
Tilava, uuden ajan katumaasturi.

Katumaasturi valmiina kaikkeen, mitä elämä tuo mukanaan. Uusi Volkswagen Tiguan.

Myynti on alkanut, varmista paikkasi uuden Tiguanin ratissa ensimmäisten joukossa.

Elämä on vaihtelevaa ja täynnä yllätyksiä. Monipuolisena SUV-mallina uusi Volkswagen Tiguan auttaa sinua selviämään kaikista näistä haasteista kattavalla ja innovatiivisella varustuksellaan. Tämä katumaasturi ihastuttaa emotionaalisella dynaamisella muotoilullaan, mutta myös käytännön tilavuudella ja arkipäivää tehostavilla ratkaisuilla.

Kaipaatko lisätietoja?

Kaipaatko lisätietoja?

Volkswagen Tiguan

Ota yhteyttä lomakkeella tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!

--:--

Uuden Volkswagen Tiguanin liitettävyys

Enemmän kuin vain bittejä ja tavuja. Volkswagenin liitettävyystarjonta tuo sinulle lisää mukavuutta ja viihdettä. Yhdistämällä Volkswagen Tiguanisi internetiin ja älypuhelimeesi pääset rennommin perille – vain ajaminen jää sinulle.

Jännittävä uudella tavalla.

Volkswagen Tiguan on monipuolinen ja luotettava SUV, joka tarjoaa ajomukavuutta ja tehokasta suorituskykyä. Se esittäytyy vahvempana, mukavampana ja verkottuneempana kuin koskaan ennen. Älykäs tekniikka antaa sille ainutlaatuisia taitoja. Tämä dynaaminen kaupunkimaasturi määrittää uudelleen mikä on mahdollista.

Kokonaisuutena Volkswagen Tiguan on monipuolinen ja tyylikäs katumaasturi, joka tarjoaa huippuluokan suorituskykyä ja ajomukavuutta, oli kyse sitten perheestä tai aktiivisen elmäntyylin harrastelijasta. Sen tilavat sisätilat ja turvallisuusominaisuudet tekevät siitä erinomaisen valinnan niille, jotka etsivät tilavaa ja käytännöllistä ajoneuvoa niin kaupunki- kuin maaseutuajoonkin. Tätä kaikkea on Volkswagen Tiguan.

Aiemman sukupolven Volkswagen Tiguan

Aiemman sukupolven Volkswagen Tiguan

Volkswagen Tiguan

Selaa jo varastosta löytyviä autoja ja siirry kaupan puolelle!

Perinteikäs, mutta moderni. Tilava, mutta ketterä.

Volkswagen Tiguanin tyylikäs muotoilu on yhdistelmä modernia teknologiaa ja perinteistä Volkswagen-tyyliä. Auton sisätilat ovat tilavat ja mukavat, ja kuljettajan avustinjärjestelmät, kuten adaptiivinen vakionopeudensäädin ja automaattinen hätäjarrutus, tekevät ajamisesta turvallista ja helppoa.

Volkswagen Tiguanin suorituskyky on huippuluokkaa sen vahvan moottorin ja erinomaisen ajettavuuden ansiosta. Autossa on myös runsaasti tilaa matkatavaroille ja se on varusteltu modernilla infotainment-järjestelmällä, joka sisältää muun muassa kosketusnäytön ja älypuhelimen integroinnin.