• Käyttövoimabensiini, diesel, lataushybridi
  • Tavaratila 476-615 litraa
  • Kaikki tekniset tiedot näetrakentamalla auton

  Jännittävä uudella tavalla.

  Uusi Tiguan esittäytyy vahvempana, mukavampana ja verkottuneempana kuin koskaan ennen. Älykäs tekniikka antaa sille ainutlaatuisia taitoja. Dynaaminen kaupunkimaasturi määrittää uudelleen mikä on mahdollista.

  Uudessa Tiguanissa on paljon kohokohtia. Tässä niistä kolme yhdellä silmäyksellä:

  IQ.LIGHT-LED-matriisiajovalot 
  (Style vakiovaruste, muissa lisävaruste)

  LED-päiväajovaloilla, kaarrevaloilla ja dynaamisilla vilkuilla

  Kaunis ja kaukonäköinen: älykäs valojärjestelmä

  Äänentoistojärjestelmä Harman Kardon
  (lisävaruste)

  Tällä tavalla et ole koskaan kuunnellut lempimusiikkiasi

  Travel Assist
  (R-line vakio, muissa lisävaruste)

  Uusi tiennäyttäjä

  Tiguan eHybrid

  Sähköistävä: Uusi Tiguan eHybrid on suuri askel tulevaisuuteen. Sähkö- ja TSI-bensiinimoottorilla varustettu plug-in-hybridi mahdollistaa erityisen tehokkaan matkanteon. Ajat sitten pikaisesti kaupunkiin tai lähdet pidemmälle retkelle - Tiguan eHybrid vie sinut perille. Se tarjoaa melkeinpä joka tilanteeseen oikean ajotilan, jonka voit valita nopeasti ajoprofiilin valinnasta.

  Tiguan eHybrid käynnistyy automaattisesti sähköajotilaan akun ollessa riittävästi ladattu ja korkeajänniteakun lämpötilan ollessa yli -10 astetta. Voit ajaa pelkällä sähköllä jopa 50 km - uuden WLTP-testimenetelmän mukaan.

  Kun aktivoit hybriditilan, Tiguan huolehtii moottoreiden optimaalisesta käytöstä ja pidemmätkin matkat taittuvat tehokkaasti – varsinkin kun reitti on syötetty auton navigaattoriin.

  GTE-tilassa poltto- ja sähkömoottori tuottavat jopa 180 kW:n (245 hv) järjestelmätehon. Saat käyttöösi hybridijärjestelmän koko tehovaraston ja voit nauttia ajosta leveä hymy kasvoillasi.

  Latauksen hallinta

  Täyteen lataus ei kestä kauan

  Tiguan eHybridin lataus on helppoa: Voit ladata sen tavallisesta kotipistorasiasta tai yleisestä latauspisteestä. Kotona litiumioniakku latautuu täyteen 1,8 kW:n latausteholla noin 7 tunnissa. Kun lataat akun yleisestä latauspisteestä tai lisävarusteena saatavalla ID. Charger -kotilatauslaitteella, lataus kestää 3,6 kW:n latausteholla vain 3 tuntia 40 minuuttia.

  Tiguan eHybrid on saatavana varusteversioina Tiguan, Style ja R-Line.

  Valitse varustelutaso ja rakenna auto

  Näet varustelutasojen varusteluominaisuudet ja hinnat alla. Kun olet löytänyt mieleisen varustelutason, klikkaa “Rakenna auto” aloittaaksesi auton rakennuksen.

  * Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.

  Lisätietoja 
  Tiguanista

  Kaikki ominaisuudet

  Kiinnostuitko? Valitse sinulle sopiva tapa edetä