ID.4

100 % SUV. 100 % sähköauto. 

100 % SUV. 100 % sähköauto. 

Yhdessä kohti nollapäästöjä

Volkswagenin täyssähköinen ID-mallisto kasvaa uudella ID.4-mallilla, jossa yhdistyy SUV:n tehokkuus ja sähköauton ekologisuus. ID.4 nyt ennakkomyynnissä.

Lisätietoa Volkswagenin sähköautouutuuksista sähköpostiisi!

Volkswagenin sähköautomallisto täydentyy jatkuvasti uusilla täyssähköautoilla ja lataushybrideillä.

Täytä yhteystietosi, niin saat lisätietoa uutuusmalleista aina kun se on ajankohtaista! Kerromme heti myös mallien vahvistetuista hinnoista ja koeajomahdollisuuksista.

Avustaa, on yhteydessä verkkoon ja avaa uusia mahdollisuuksia

Sähkö vie sinut perille

Aamulla lapset kouluun, sen jälkeen itse töihin ja illalla takaisin – onnistuu helposti yhdellä akkulatauksella. Pure-varusteversio on 52 kWh:n akulla (nettokapasiteetti) ja Pro-varusteversio 77 kWh:n akulla (nettokapasiteetti). Pro:n toimintamatka on 520 km WLTP-normin* mukaan.

Käytännön toimintamatka**, jonka 80 % kuljettajista ID.4 Pro Performance -versiolla saavuttaa, on 360-520 km.
 
* Ajoneuvon kulutus, toimintamatka ja co2-päästöt on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitetut WLTP-kulutus, -toimintamatka ja päästöt saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Tässä annetut tiedot perustuvat valitun mallin tyyppihyväksyntään ottaen huomioon valitut lisävarusteet. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.
 
**Todellinen toimintamatka riippuu myös ajotyylistä, nopeudesta, mukavuuslaitteiden ja muiden sähkölaitteiden käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien määrästä/kuormasta ja topografiasta. Auton toimintamatkan arvioinnissa suuntaa antaa ilmoittamamme oletettu toimintamatkaväli eli vuosikeskiarvo, jonka 80 % asiakkaistamme saavuttaa. Välin alaraja kattaa myös ajot kohtuullisilla moottoritienopeuksilla ja alhaisissa talvilämpötiloissa.

 

Varusteltu välineitäsi varten

Vaatiiko harrastuksesi isoja välineitä? Kuljetatko työssäsi paljon tavaraa? Ei ongelma ID.4:lle: Lisävarusteena saatava vetokoukku soveltuu enintään 750 kg:n (ilman jarruja) / 1000 kg:n (jarruilla) kuormille. Kun et tarvitse vetokoukkua, voit kääntää sen helposti puskurin alle piiloon.

Tervetuloa avoimeen tilaan
 
Uuden ID.4:n sisätila on suunniteltu niin älykkääksi ja suurenmoiseksi, että se tarjoaa sinulle ja perheellesi vaikuttavan tilantunteen. Huomaat sen heti autoon noustessasi: suuri jalkatila, muunneltava keskikonsoli ja mukavat istuimet, valinnaisesti sähköisellä säädöllä ja muistitoiminnolla. Samoin kuin jopa 30,5 cm:n (12") kokoinen, keskellä oleva kosketusnäyttö sekä monitoimiohjauspyörä pyyhkäisytoiminnoilla ja haptisella palautteella. Haluamasi värinen Ambiente-valaistus korostaa lounge-tunnelmaa. Kun tähän yhdistetään vielä lisävarusteena saattava panoraamakattoluukku, rento ajonautinto on taattu.

e-teknologia