Käyttövoima
täyssähkö
Toimintamatka
jopa 520km *
Akku
52/77kWh
Latauksen kesto DC 100/125 kW
38min (5-80 %)
Tavaratila
543 - 1 575litraa
Perävaunun massa (jarrullinen/jarruton)
1 000 / 750kg
Kaikki tekniset tiedot näet
rakentamalla auton

ID.4 FastLane: valmiiksi varusteltu, lyhyempi toimitusaika

FastLane-varusteluversiot on valmiiksi varusteltu, lisävarusteina valittavissa vain esim. ulkoväri, vanteita ja muotoilupaketteja sekä vetokoukku

Nopean toimituksen FastLane-varusteluversiot saatavilla takavetoisiin ID.3, ID.4 ja ID.5 -malleihin

Kysy FastLane-mallien toimitusajoista Volkswagen jälleenmyyjältäsi.

Kohokohdat

Toimintamatka ja lataus

ID.4 City -varustelutaso on varustettu 52 kWh:n akulla ja mallit Life-varustelutasosta ylöspäin 77 kWh:n akulla jolla toimintamatka on 520 km WLTP-normin mukaan. *

Sähköautojen lataus onnistuu melkein missä tahansa. Huoltoasemilla ja moottoriteiden varsilla olevista pikalatauspisteistä voit ladata auton nopeasti tasavirralla (DC). Lataamalla K-Lataus-sovelluksen saat käyttöösi koko maan kattavan latausverkoston.

Sinun elämääsi varten

Lisävarusteena saatava vetokoukku soveltuu enintään 750 kg:n (ilman jarruja) / 1000 kg:n (jarruilla) kuormille. Kun et tarvitse vetokoukkua, voit kääntää sen helposti puskurin alle piiloon.

Tavaratila on vakiomitoissaan täydet 543 litraa, joten mukaan mahtuu kaikki tarvittava koko perheen mökkimatkalle.

Sisätilat ja matkustusmukavuus

Täyssähköauton tekniikka mahdollistaa uudet tilaratkaisut. ID.4 tarjoaa suuren jalkatilan, muunneltavan keskikonsolin ja mukavat istuimet, valinnaisesti sähköisellä säädöllä ja muistitoiminnolla.

ID.4-mallissa on Suomessa vakiovarusteena ilmalämpöpumppu, joka lämmittää sisätilan energiatehokkaasti. 

Valitse mallin varustelutaso ja rakenna auto

Valitse alta mieleisesi varustelutaso ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin varustelutason yhteydestä.

ID.4 GTX – tehokas nelivetoinen täyssähköauto

Tärkeimmät ominaisuudet

Sähkö vie sinut perille

Aamulla urheilemaan, sitten toimistolle ja töiden jälkeen täydellä varustuksella viikonloppureissuun – onnistuu helposti ID.4:lla. Toimintamatka 77 kWh:n akulla (nettokapasiteetti) on WLTP-standardin * mukaan mitattuna 520 km.

 

Lisätietoja ID.4-mallista

Kaikki ominaisuudet

Tutustu sähköautoperheeseemme

Kaikki sähköautoista
Volkswagen-sähköautot
 
Volkswagen tarjoaa täyssähköautoja, lataushybridejä ja kevythybridejä joista jokainen voi löytää suosikkinsa. Uuden täyssähköisen Volkswagen ID.3:n myötä tavoittelemme nollapäästöjä tuotannon alusta alkaen.