ID.4

100 % SUV. 100 % sähköauto. 

100 % SUV. 100 % sähköauto. 

Yhdessä kohti nollapäästöjä

Volkswagenin täyssähköinen ID-mallisto kasvaa uudella ID.4-mallilla, jossa yhdistyy SUV:n tehokkuus ja sähköauton ekologisuus. ID.4 nyt ennakkomyynnissä.

Lisätietoa Volkswagenin sähköautouutuuksista sähköpostiisi!

Volkswagenin sähköautomallisto täydentyy jatkuvasti uusilla täyssähköautoilla ja lataushybrideillä.

Täytä yhteystietosi, niin saat lisätietoa uutuusmalleista aina kun se on ajankohtaista! Kerromme heti myös mallien vahvistetuista hinnoista ja koeajomahdollisuuksista.

Avustaa, verkottaa ja avaa uusia mahdollisuuksia

Sähkö vie sinut perille

Aamulla lapset kouluun, sen jälkeen itse töihin ja illalla takaisin – onnistuu helposti yhdellä akkulatauksella. Pure-varusteversio on 52 kWh:n akulla (nettokapasiteetti) ja Pro-varusteversio 77 kWh:n akulla (nettokapasiteetti). Pro:n toimintamatka on 520 km WLTP-normin* mukaan.

Käytännön toimintamatka**, jonka 80 % kuljettajista ID.4 Pro Performance -versiolla saavuttaa, on 360-520 km.
 
* Ajoneuvon kulutus, toimintamatka ja co2-päästöt on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitetut WLTP-kulutus, -toimintamatka ja päästöt saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Tässä annetut tiedot perustuvat valitun mallin tyyppihyväksyntään ottaen huomioon valitut lisävarusteet. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.
 
**Todellinen toimintamatka riippuu myös ajotyylistä, nopeudesta, mukavuuslaitteiden ja muiden sähkölaitteiden käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien määrästä/kuormasta ja topografiasta. Auton toimintamatkan arvioinnissa suuntaa antaa ilmoittamamme oletettu toimintamatkaväli eli vuosikeskiarvo, jonka 80 % asiakkaistamme saavuttaa. Välin alaraja kattaa myös ajot kohtuullisilla moottoritienopeuksilla ja alhaisissa talvilämpötiloissa.

 

Varusteltu välineitäsi varten

Vaatiiko harrastuksesi isoja välineitä? Kuljetatko työssäsi paljon tavaraa? Ei ongelma ID.4:lle: Lisävarusteena saatava vetokoukku soveltuu enintään 750 kg:n (ilman jarruja) / 1000 kg:n (jarruilla) kuormille. Kun et tarvitse vetokoukkua, voit kääntää sen helposti puskurin alle piiloon.

Taivaalliset näkymät

Lisävarusteena saatava panoraamakattoluukku on jättimäisen, koko katon levyisen lasipinnan ansiosta todellinen katseenvangitsija. Kaikkein parasta on kuitenkin vapaa näkyvyys taivaalle. Sävylasi varmistaa miellyttävän lämpötilan. Kuumalta auringolta sinua suojaa aurinkoverho, jota voit ohjata mukavasti myös puheohjauksella. Sanot vain "Hei ID, näytä minulle tähdet", ja aurinkoverho aukeaa.

Nouse ensimmäisenä ID.4 1St:n ja ID.4 1ST Maxin kyytiin

Houkutteleva tarjous: ID.4 1ST 

Kohokohdat

 • vetokoukku
 • Discover Pro -navigointijärjestelmä 10"
 • 20" Drammen-kevytmetallivanteet
 • Rear View -peruutuskamera
 • LED-ajovalot & LED-takavalot
 • Lane Assist -kaistanpitoavustin

Ainutlaatuinen tarjous: ID.4 1ST Max

Kohokohdat

 • vetokoukku
 • Discover Pro -navigointijärjestelmä 12"
 • 21" Narvik-kevytmetallivanteet
 • Area View  -ympäristökamera ml. Rear View
 • LED-matriisiajovalot & 3D-LED-takavalot
 • Travel Assist -ajoavustin
 • Augmented Reality -tuulilasinäyttö
 • panoraamakatto

 

Lisätietoa Volkswagenin sähköautouutuuksista sähköpostiisi!

Volkswagenin sähköautomallisto täydentyy jatkuvasti uusilla täyssähköautoilla ja lataushybrideillä.

Täytä yhteystietosi, niin saat lisätietoa uutuusmalleista aina kun se on ajankohtaista! Kerromme heti myös mallien vahvistetuista hinnoista ja koeajomahdollisuuksista.

e-teknologia

Sähkö vie sinut perille

Aamulla urheilemaan, sitten toimistolle, ja töiden jälkeen täydellä varustuksella viikonloppureissuun – onnistuu helposti ID.4:lla . 1ST ja 1ST Max -malleissa saat käyttöösi 77 kWh:n akun (nettokapasiteetti) jolloin toimintamatka WLTP-standardin * mukaan mitattuna on 520 km.

Käytännön toimintamatka, jonka 80 % kuljettajista saavuttaa, on 360-520 km **

* Ajoneuvon kulutus/toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus/toimintamatka saattaa vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista.

** ID.4:n käytännön toimintamatka 77 kWh:n akulla ja takavedolla. Todellinen toimintamatka riippuu myös ajotyylistä, nopeudesta, mukavuuslaitteiden ja muiden sähkölaitteiden käytöstä, ulkolämpötilasta, matkustajien määrästä/kuormasta ja topografiasta. Auton toimintamatkan arvioinnissa suuntaa antaa ilmoittamamme oletettu toimintamatkaväli eli vuosikeskiarvo, jonka 80 % asiakkaistamme saavuttaa. Välin alaraja kattaa myös ajot kohtuullisilla moottoritienopeuksilla ja alhaisissa talvilämpötiloissa.