• Käyttövoimatäyssähkö
  • Toimintamatkajopa 520 km *
  • Akku52/77 kWh
  • Latauksen kesto DC 100/125 kW38 min (5-80 %)
  • Tavaratila 543 - 1 575 litraa
  • Perävaunun massajopa 1000 kg

  ID. 4 -täyssähköauto

  ID.4-mallissa yhdistyy SUV:n tehokkuus ja sähköauton ekologisuus. Sinulle, joka kaipaat elämääsi helppoutta, tyyliä ja tilaa. Yhdessä kohti nollapäästöjä.

  Valitse varustelutaso ja rakenna auto

  Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin varustelutason yhteydestä.

  Valmiina ajelulle?

  Valmiina ajelulle?

  Innostu, koeaja ja pyydä tarjous!

  Lisätietoja ID.4-mallista

  Kaikki ominaisuudet

  Usen kysyttyjä kysymyksiä

  Kaikki sähköautoista
  Volkswagen-sähköautot
   
  Volkswagen tarjoaa täyssähköautoja, lataushybridejä ja kevythybridejä, joista jokainen voi löytää suosikkinsa. Täyssähköisen ID.-malliston myötä tavoittelemme nollapäästöjä tuotannon alusta alkaen. 

  * Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.