• Käyttövoimabensiini, diesel, lataushybridi
  • Tavaratila 650 - 1 780 litraa
  • Kaikki tekniset tiedot näetrakentamalla auton

  Lisätilaa. Designia. Mukavuutta.

  Passat Variant tarjoaa sinulle säväyttävää ulkonäköä trendikkäällä matkustamolla. Farmariauton tavaratila on myös huomionarvoinen: Jopa 650 litraa. Matkustamisesta mukavaa tekee monipuoliset vakio- ja lisävarusteet. Tätä kaikkea on Passat Variant.

  Valitse mallin varustelutaso ja rakenna auto

  Valitse alta mieleisesi varustelutaso ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin varustelutason yhteydestä.

  Mukavuus

  Uusi Passat Variant on varsinainen avaruusalus

  Passat Variant -kuljettajat kehuvat tavaratilan olevan suuri kuin urheiluhalli. Tämä on ehkä lievästi liioiteltua, vaikka tavaratilakonsepti onkin poikkeuksellinen:

  -    tavaratilan tilavuus jopa 650 litraa
  -    takaselkänoja käännettynä jopa 1 780 litraa
  -    vakiovarusteena muuntuva tavaratilanpohja
  -    lisävarusteena: kiskoihin kiinnitettävä kiristysvyö, liikuteltava tavaratilan välipohja ja teräksenvärinen tavaratilan reunasuojus
  -    lisävarusteena: sähköisesti aukeava ja sulkeutuva takaluukku ja napin painalluksella toimiva tavaratilan peite

  (kuvatut autot ja varusteet saattavat poiketa joidenkin yksityiskohtien suhteen ajankohtaisesti toimitettavista autoista. Kuvissa esiintyy joitakin erikseen veloitettavia lisävarusteita. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa vaan toimivat vertailuna eri mallien välillä.)