• Käyttövoimabensiini, diesel, lataushybridi
  • Tavaratila 650 - 1 780 litraa
  • Kaikki tekniset tiedot näetrakentamalla auton

  Valitse mallin varustelutaso ja rakenna auto

  Valitse alta mieleisesi varustelutaso ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin varustelutason yhteydestä.

  Mukavuus

  Uusi Passat Variant on varsinainen avaruusalus

  Passat Variant -kuljettajat kehuvat tavaratilan olevan suuri kuin urheiluhalli. Tämä on ehkä lievästi liioiteltua, vaikka tavaratilakonsepti onkin poikkeuksellinen:

  -    tavaratilan tilavuus jopa 650 litraa
  -    takaselkänoja käännettynä jopa 1 780 litraa
  -    vakiovarusteena muuntuva tavaratilanpohja
  -    lisävarusteena: kiskoihin kiinnitettävä kiristysvyö, liikuteltava tavaratilan välipohja ja teräksenvärinen tavaratilan reunasuojus
  -    lisävarusteena: sähköisesti aukeava ja sulkeutuva takaluukku ja napin painalluksella toimiva tavaratilan peite

  (kuvatut autot ja varusteet saattavat poiketa joidenkin yksityiskohtien suhteen ajankohtaisesti toimitettavista autoista. Kuvissa esiintyy joitakin erikseen veloitettavia lisävarusteita. Tiedot eivät koske yksittäistä autoa vaan toimivat vertailuna eri mallien välillä.)

  Design

  Dynaaminen katse. Muita häikäisemättä.

  IQ.LIGHT led-matriisiajovalot (Suomessa Style-varustelutasossa lisävaruste, R-Line ja GTE vakiovaruste) loistavat dynaamisella kaukovalo-ohjauksellaan muita häikäisemättä (järjestelmän rajojen puitteissa). Yksittäisiä led-segmenttejä ohjataan päälle ja pois ajotilanteen mukaisesti.
  Ajat sitten päivällä kaupungissa, yöllä maantiellä tai huonossa säässä moottoritiellä: IQ.LIGHT led-matriisiajovalot mukautuvat tilanteeseen. Ne tekevät ajostasi rennompaa – samoin kuin edellä ajavien ja vastaan tulevien.

  Tutustu myös