Uusi Volkswagen Passat Variant

Uusi Volkswagen Passat Variant
alk. 44 994 €
(sis. toimitus­kulut 600 €) 

Koe farmariautojen business-luokka uudella tavalla. Volkswagen Passat Variant.

Menestykseen vaikuttavat monet tekijät. Usein ratkaiseva merkitys on kuitenkin arkipäiväisillä asioilla. Kuten rentoutuneena perille pääseminen – tai business-lounas tai lasten jalkapalloharjoitukset. Uusi Volkswagen Passat Variant tarjoaa sinulle entistä suuremmat farmariauton tilat viihtymiseen ja tekee vaikutuksen sporttisella designillaan, erinomaisella mukavuudellaan ja innovatiivisilla teknologioillaan.

Kaipaatko lisä­tietoja?

Kaipaatko lisä­tietoja?

Volkswagen Passat Variant

Ota yhteyttä lomakkeella tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!

Ulkopuoli, sisä­tilat, kohokohdat
Tutustu uuteen Volkswagen Passat Variantiin.

Lisätilaa. Designia. Mukavuutta.

Volkswagen Passat Variant tarjoaa sinulle säväyttävää ulkonäköä trendikkäällä matkustamolla. Passat Variant tarjoaa sujuvan ja mukavan ajo­kokemuksen sekä jopa 650 litran tavaratilan. Matkustamisesta mukavaa tekee monipuoliset vakio- ja lisä­varusteet.

Kaiken kaikkiaan Volkswagen Passat Variant on ennen kaikkea tilava ja monipuolinen farmari, joka tarjoaa erinomaista ajettavuutta ja huippuluokan turvallisuutta. Tämä automalli on suunniteltu vaativaan käyttöön ja se tarjoaa ylellistä ajamisen iloa kaikissa tilanteissa. Tätä kaikkea on Volkswagen Passat Variant.

Aiemman sukupolven Volkswagen Passat Variant

Aiemman sukupolven Volkswagen Passat Variant

Volkswagen Passat Variant

Selaa jo varastosta löytyviä autoja, rakenna oma autosi tai tutustu hinnastoon ja siirry kaupan puolelle!

Turvallinen, mukava, tekno­loginen.

Volkswagen Passat Variantin sisä­tilat ovat tilavat ja mukavat, ja autossa on runsaasti säilytystilaa. Lisäksi se on varustettu modernilla viihdejärjestelmällä, joka sisältää esimerkiksi kosketusnäytön, Bluetooth-yhteyden ja USB-portit.

Passat Variant on myös erittäin turvallinen auto, ja se onkin varustettu edistyksellisillä turvajärjestelmillä, kuten mukautuvalla vakionopeudensäätimellä, kaistanpitoavustimella, pysäköintitutkilla ja ympäristönvalvontajärjestelmällä. Tämä tekee Passat Variantista erinomaisen valinnan perheille ja työmatkailijoille, jotka arvostavat turvallisuutta ja mukavuutta.