• Käyttövoimatäyssähkö
  • Toimintamatkajopa 553 km *
  • Latauksen kesto DC 100/135 kW36 min (5-80 %)
  • Tavaratila 385 - 1 267 litraa
  • Kaikki tekniset tiedot näetrakentamalla auton
  ID.3
  Yksityisleasing sisältäen lataussähköt
  479 €/kk

  ID.3 Yksityisleasing -tarjous – sisältäen lataussähköt!

   - Sopimus 36 kuukautta / 30 000 km
   - Sisältää huollot ja korjaukset
   - Talvirenkaat
   - Ei ensierää

  Sisältää ilmaisen K-Latauksen jopa 36 kuukauden / 30 000 km ajalle (max. 4 620 kWh ilmaista latausta 36 kk aikana).

  Koko paketti hintaan 479 €/kk 

  Volkswagen ID.3 Pro Performance 150kW FastLane, akku 58 kWh,
  käsiraha 0e, leasinghinta esim. 479 €/kk, sopimuskausi 36 kk/30 000 km, hinta sopimuskaudelta 17 244 €. Kuukausihinta sisältää toimituskulut 600 €, kesä- ja talvirenkaat, rahoituskustannukset, sopimukselle määritetyn ajo-oikeuden, määräaikaishuollot ja tekniset korjaukset ja 4 620 kWh lataussähköä K-Latausasemilta. Ylikilometriveloitus 0,17 €/km. Leasingsopimuksen kestoa / ajomäärää voi muuttaa jolloin leasinghinta myös muuttuu. Volkswagen Yksityisleasing tuotteen rahoittaa K Auto Leasing Oy.

  Latausetu sisältää 4 620 kWh:n edestä sähköä K-Lataus -asemilla. Sopimukseen sisältyvä latausetu ei sisällä mahdollisia K-Latauksen pysäköinti- tai aikamaksuja. 30 000 km ajomatka on laskettu Volkswagen ID.3 Pro Performance 150kW FastLane, akku 58 kWh -version WLTP-kulutuksella 15,4 kWh/100km. Asiakkaan saama etu (4 620 kWh lataussähköä) aktivoituu asiakkaan K-Lataustilille ja on käytettävissä maksimissaan 36 kuukauden ajan leasingsopimuksen alkamispäivästä K-Latauksen julkisilla latausasemilla. Etua ei voi vaihtaa rahaksi tai muuksi alennukseksi. Etu koskee uusia Volkswagen jälleenmyyjien kautta tehtyjä ID.3 – yksityisleasingtilauksia ajalla 21.11.2022–31.1.2023. Autoja on rajattu määrä. Kuvan auto erikoisvarustein. Oikeudet muutoksiin pidätetään. 

  Tutustu malliin

  Ota yhteyttä myyjäänOpens an external link

  Toimintamatka ja akkuvaihtoehdot

  Aamulla lapset kouluun, sen jälkeen itse töihin ja illaksi takaisin kotiin.

  Ajat päivittäiset ajosi helposti millä tahansa ID.3:n akkukoolla. Saatavana 45 kWh:n, 58 kWh:n tai 77 kWh:n akku. Toimintamatka on mallista riippuen 348-541 km (WLTP*).

  Myönnämme kaikille ID.-malleille 8 vuoden tai 160 000 km:n akkutakuun.

  Ripeä liikkeellelähtö

  Sähkömoottori mahdollistaa liikkeellelähdön ilman viivettä täydellä vääntömomentilla alusta alkaen. ID.3:sen kanssa koet autoilun tulevaisuuden ja täysin uudenlaisen ajoilon.

  Sähköautossa jarruttaminen tapahtuu pääosin energian talteenoton (regenerointi) avulla. Painonjakauma on 50/50, jolloin esimerkiksi liukkaissa olosuhteissa takavedolla saadaan paremmat pito-ominaisuudet.

  Tehokas lataaminen ja lämmitys

  ID.3 -mallin pikalatausteho on 120 kW-135 kW versiosta riippuen. Esimerkiksi 58 kWh akku latautuu 35 minuutissa 5-80 % (latausteho DC 120 kW).

  Suomessa vakiovarusteena olevan lämpöpumpun lisäksi autossa on tehokas 6 kW:n  PTC-lämmitin. Niiden käyttö latauksen aikana on mahdollista. Akussa on nestekiertoinen lämmitys ja jäähdytys. Lämmitys toimii auton esilämmityksen yhteydessä tai ajon aikana, jolloin akkua lämmitetään tarvittaessa optimaaliseen lämpötilaan.

  Valitse mallin varustelutaso ja rakenna auto

  Valitse alta mieleisesi varustelutaso ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin varustelutason yhteydestä.

  Valmiina ajelulle?

  Valmiina ajelulle?

  Innostu, koeaja ja pyydä tarjous!

  Lisätietoja ID.3-mallista

  Kaikki ominaisuudet

  Usen kysyttyjä kysymyksiä

  Kaikki sähköautoista
  Volkswagen-sähköautot
   
  Volkswagen tarjoaa täyssähköautoja, lataushybridejä ja kevythybridejä, joista jokainen voi löytää suosikkinsa. Täyssähköisen ID.-malliston myötä tavoittelemme nollapäästöjä tuotannon alusta alkaen. 

  * Ajoneuvon kulutus ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän (WLTP) mukaisesti. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista. Ajoneuvon latausteho ja -aika voivat vaihdella olennaisestikin ilmoitetusta ohjearvosta. Latausteho ja -aika riippuvat esimerkiksi käytetystä latauspisteestä, lämpötilasta, auton käytöstä, akuston lämpötilasta ja peräkkäisten latausten tiheydestä.