Uusi Volkswagen ID.3

Uusi Volkswagen ID.3


 


 

Sähköautoilun evoluutio. Kehittynyt ja tehokas.

Volkswagen ID.3 tarjoaa ympäristöystävällistä ja edistyksellistä ajokokemusta sitä kaipaavalle. ID.3 antaakin lisävauhtia Volkswagenin sähköautoilulle: Ulkopuolella selkeät linjat antavat ID.3:lle dynaamisemman ulkomuodon, sisätilat tekevät vaikutuksen laadukkailla materiaaleillaan ja lukuisilla vakiovarusteena asennettavilla avustinjärjestelmillään.

Kokonaisuutena Volkswagen ID.3 on vihreä ja kestävä vaihtoehto kaikille, jotka haluavat ympäristöystävällisen ja tulevaisuuteen suuntaavan ajokokemuksen. Niille, jotka etsivät kehittyneitä ominaisuuksia ja tehokasta suorituskykyä. Täyssähköistä autoilua ajan hermoilla. Tätä kaikkea on Volkswagen ID.3.

Edistyksellisyyttä. Ajamisen helppoutta.

Volkswagen ID.3 tarjoaa kehittyneitä ominaisuuksia, kuten pitkäkestoisen akun ja nopean latauksen, sekä muita edistyksellisiä teknologioita, jotka tekevät ajamisesta pidemmilläkin matkoilla entistäkin miellyttävämpää.

Modulaariseen sähkömoottorialustarakenteeseen (MEB) pohjautuva toisen sukupolven ID.3 on kypsynyt monessa suhteessa uuden ID. Software ohjelmistoversion ansiosta:  se tarjoaa esimerkiksi käyttöä helpottavia lataustoimintoja kuten Plug & Charge ja käytännöllisiä sovelluksia, jotka on saatavana osittain vielä oston jälkeen Upgrades-toimintoina. 

Volkswagen ID.3
Osta
Volkswagen ID.3

Me autamme sinua uuden auton hankinnassa.
Ota askel kohti uutta ajokokemusta Volkswagenin ratissa. Ota yhteys myyntiin alapuolelta.

Kaipaatko lisätietoja?

Kaipaatko lisätietoja?

Volkswagen ID.3 - varaa koeajo, pyydä tarjous tai löydä jälleenmyyjä

Tutustu hinnastoon, selaa jo varastosta löytyviä autoja tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!