Volkswagen ID. BUZZ

ID. Buzz ja ID. Buzz Cargo nyt ennakkomyynnissä


 


 

Nyt ennakkomyynnissä Volkswagen-jälleenmyyjillä

Tervetuloa tulevaisuus: ID. Buzz ja ID. Buzz Cargo

Saammeko esitellä: täyssähköiset ID. Buzz ja ID. Buzz Cargo. Etsitpä sitten autoa koko perheelle tai tavarankuljetukseen: Tutustu uuteen, ikoniseen designiin, joka yhdistää modernit mittasuhteet innovatiiviseen teknologiaan. Tutustu täydelliseen verkottumiseen, digitaalisiin ominaisuuksiin ja uudelleen määritettyyn tilantuntuun. Tutustu uuteen, ilmastotietoiseen autoiluun – kaiken tämän tarjoavat täyssähköiset ID. Buzz ja ID. Buzz Cargo.

Kohti uudenlaista liikkumista

Uusi ID. Buzz ja ID. Buzz Cargo määrittelevät uuden vertailutason yksityiselle ja ammattimaiselle autoilulle. Volkswagen Hyötyautot kehitti ensi kertaa bussin täyssähköautoksi, ensimmäisestä luonnoksesta viimeiseen kädensijaan. On sitten kyseessä tilankäyttö, verkottuminen tai moottori: ID. Buzzin konsepti muuttaa autoilua.

 • Toimitetaan asiakkaalle täysin CO2-neutraalina
 • Innovatiivinen verkottuminen We Connect ja Car2X over the air -päivityksillä
 • 423 km toimintamatka
 • Uudet, älykkäät kuljettajaa avustavat järjestelmät
 • Kompaktit mitat, suuri tilantuntu

ID. Buzz: uuden ajan uudelleen määritetty tilantuntu

Kaupunkiin tai maalle, koko perheen käyttöön tai viikonloppureissuun ystävien kanssa: ID. Buzz tekee ekologisesti kestävästä autoilusta käytännöllistä ja mukavaa. Olemme uudistaneet kokonaan sisätilakonseptin, siinä digitaaliset innovaatiot kohtaavat futuristisen muunneltavuuden. Ihastu uuteen ID. Buzziin – ilman latauspysähdystä jopa 425 km matkan.

 • ID. Light
 • Irrotettava, monitoiminen ID. Buzz Box 
 • Sisätilan Ambiente-valaistus jopa 30 värillä
 • Sisustuksessa ei ole eläimen nahkaa
 • Kierrätysmateriaaleja käytetty mm. istuinverhoiluissa, matoissa ja sisäkatossa
 • We Connect tarjoaa pääsyn over the air -päivityksiin

ID. Buzz Cargo: uudistettu tavaratila tulevaisuuden haasteisiin

Mitä odotat tulevaisuuden ammattiautolta? Sähkömoottori, tavaratilan tilavuus, pitkämatkakelpoisuus. ID. Buzz Cargo tarjoaa tämän kaiken. Ja modernin verkottumisen ja digitaalisten ominaisuuksien ansiosta vielä paljon enemmän. Määrittele ammattiautoilu uudelleen ja hyödy ekologisesti kestävästä ja edullisesta sähköautoilusta.

 • Tavaratilassa tilaa kahdelle euromalliselle kuormalavalle
 • Perävaunumassa jopa 1 000 kg
 • Kompaktit mitat, reilut tilat
 • Aina ajan tasalla We Connect over the air -päivitysten ansiosta

Valitse mallin varustelutaso ja rakenna auto

Valitse alta mieleisesi varustelutaso ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin varustelutason yhteydestä.

Kokonaisvaltaista sähköautoilua: innovatiivista autoilua ID. Buzzilla ja ID. Buzz Cargolla

Kestävä autoilu on mahdollista vain ajattelemalla auton koko elinkaarta ja vähentämällä jokaisen vaiheen CO2-päästöjä. ID. Buzzin ja ID. Buzz Cargon myötä jatkamme johdonmukaisesti tällä tiellä – ID. Buzz toimitetaan asiakkaalle täysin CO2-neutraalina, sitä voidaan ladata kotilatauslaitteella, esim. ID. Chargerilla. Tämä muuttaa yksilöllistä autoiluasi. Siitä tulee ekologisesti kestävämpää, edullisempaa ja joustavampaa. Voit unohtaa huoltoasemalla käynnin. Hyödy sinäkin sähköautoilusta – valitse innovatiivinen, verkottunut ID. Buzz tai ID. Buzz Cargo.

 • 360° sähköautoilua

  Edessämme on yrityshistoriamme suurin haaste. Ehkäpä jopa koko autoiluhistorian suurin haaste: Kannamme vastuumme autojemme arvoketjussa ja sitoudumme Pariisin ilmastosopimukseen – tavoitteenamme on olla CO2-neutraali1 yritys vuoteen 2050 mennessä. ID. Buzzin myötä esittelemme Volkswagen Hyötyautojen ensimmäisen auton, joka kehitettiin täyssähköautoksi. Se on keskeinen osa kokonaisvaltaista sähköautoilun 360°-ekosysteemiä. Saavutamme nimittäin tavoitteemme vain toimimalla kokonaisvaltaisesti kestävällä tavalla. Sen lisäksi, että toimitamme ID. Buzzin täysin CO2-neutraalina asiakkaalle, tarjoamme myös lisävarusteena sopivan kotilatauslaitteen, esim. ID. Charger2. Jos ID. Buzzia vielä ladataan Volkswagenin uusiutuvalla energialla2, joka on kokonaan peräisin uusiutuvista energianlähteistä, ID. Buzzilla voidaan ajaa paikallisesti ilman CO2-päästöjä. ID. Buzz muuttaa siis yritystämme ja autoiluamme – ja näyttää meille tien kestävämpään tulevaisuuteen.

 • Kokonaisvaltaiset latausratkaisut

  ID. Buzzilla ajat ilmastotietoisesti ja entistä mukautuvammin. Sähköauto tarjoaa nimittäin yksilöllisen, kestävän ekosysteemin, joka mukautuu autoiluusi. Aiemmin sinun piti hakeutua huoltoasemalle tankkaamaan, ID. Buzzin voit ladata silloin, kun se seisoo joka tapauksessa paikallaan. Se voi olla työpaikan latauspisteessä, moottoritien yleisessä lataustolpassa, supermarketin edessä, pysäköintitalossa, ystävien luona tai omassa kotilatauspisteessäsi. Pikalatauksen (DC) maksimaalinen latausteho on jopa 170 kW ja akun lataaminen 5%:sta 80%:iin kestää noin 30 minuuttia. Plug & Charge -toiminto1 helpottaa latausta: Tunnistautuminen, lataus ja laskutus tapahtuvat automaattisesti latauskaapelin kytkennän jälkeen. Tavallisen latauksen (AC) maksimaalinen latausteho on 11 kW. Tien päällä voit käyttää We Charge -latauspalvelua vapaiden lataustolppien etsimiseen. Kotilatausta varten saat lisävarusteena myös ID. Chargerin, älykkään kotilatauslaitteen, joka pystyy muodostamaan verkkoyhteyden ja jota voit kauko-ohjata sovelluksen avulla, ja joka mahdollistaa integroidun MID:n ansiosta jopa työsuhdeautokirjanpidon. Toimitetaan CO2-neutraalina, ajetaan paikallisesti CO2-vapaasti: ID. Buzzilla voit ajaa paikallisesti ilman CO2-päästöjä.

   

 • Tehokasta sähkövoimaa

  Paikallisesti CO2-päästötön ja pitkille matkoille soveltuva – siinä käytännön vaatimukset sähkömoottorille. ID. Buzzin kohdalla meidän pitää täyttää erilaisten ihmisten tarpeet, sekä yksityis- että yritysasiakkaiden. Se on mahdollista ID. Buzzin innovatiivisen sähkömoottorin ansiosta. Sähkömoottori on asennettu taakse tilaa säästäen, sen maksimiteho on 150 kW ja se vetää vaivatta jopa 1 000 kg:n perävaunumassaa. 145 km/h huippunopeuden myötä se täyttää lähes kaikki tarpeet. Akun netto-energiasisältö on 77 kWh, jonka ansiosta voit ajaa ID. Buzzilla jopa 425 kilometriä1 ilman latauspysähdystä. Ekologisesti kestävä, käytännöllinen ja vahva: ID. Buzzin sähkömoottori sovittaa yhteen ilmastotietoisuuden ja yksilöllisen autoilun.

  1. WLTP:n mukainen ennustearvo (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP); lopulliset mittausarvot puuttuvat.

Teknologia & liitettävyys: Tervetuloa ID-perheeseen

Ajanmukaisen tuotesuunnittelun tulee auttaa ihmisiä päivittäin. Haluamme antaa ihmisille enemmän aikaa ID. Buzzilla.  

--:--

Uusi ID. Buzz asettaa uuden vertailutason. Lisävarusteena saatavana yli 30 kuljettajaa avustavaa järjestelmää ja mahdollisuus kommunikoida muiden verkottuneiden autojen kanssa – ID. Buzz on valmis tulevaisuuden autoiluun.

Se nostaa liitettävyyden uudelle tasolle verkottumisellaan, internetyhteydellään, mobiilipalveluillaan ja integroidulla puheohjauksellaan. ID. Buzz on valmis tulevaisuuteen. Valmis määrittelemään uudelleen yksilöllisen autoilusi.

 • Over-the-air -päivitykset

  Ohjelmistopäivitykset parantavat ID. Buzzin digitaalisten järjestelmien toimivuutta. Järjestelmät voidaan päivittää ja optimoida säännöllisesti over the air -päivityksillä1 We Connect -sopimuksen2 kautta. Over the air -päivitykset ladataan taustalla ID. Buzzin mobiiliverkon kautta. Heti kun päivitys on saatavilla, siitä tulee ilmoitus Infotainment-järjestelmään ja ID. Buzz ohjaa sinut vaihe vaiheelta asennukseen.

  1.       Over the air -päivitykset edellyttävät, että auto on online ja internetyhteys olemassa. Sen lisäksi tarvitaan voimassa oleva We Connect -sopimus. 

  2.       We Connect -palvelujen käyttöä varten tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin ja sinun on kirjauduttava We Connectiin käyttäjänimellä ja salasanalla. Lisäksi Volkswagen AG:n kanssa on tehtävä erillinen We Connect- tai We Connect Plus -sopimus.

 • Car2X

  Autot, jotka kommunikoivat toistensa kanssa liikenteessä, voivat tehdä autoilusta turvallisempaa, vähentää ruuhkia ja varoittaa paikallisista vaaratilanteista. Car2X-teknologia laajentaa auton tunnistimien toimintasädettä moninkertaisesti käyttämällä muiden tiellä liikkujien ja infrastruktuurin tietoja ajankohtaisen kokonaistilanteen laskennassa. Turvallisuus nostetaan uudelle tasolle käyttämällä älykästä ohjelmistoa ja elektroniikkaa. Tästä esimerkkinä ”Paikalliset vaarailmoitukset” -palvelu. ID.-mallit kommunikoivat toistensa kanssa muutamassa millisekunnissa 800 metrin etäisyydellä. Lukuisten tunnistimien ansiosta sähköautot tunnistavat mahdolliset vaarat ajoissa – ja varoittavat muita lähialueella liikkujia automaattisesti WLAN-radiosignaalilla.  

 • ID. Light

  ID. Light kommunikoi visuaalisesti kanssasi ja auttaa sinua ajamaan rennommin yhdessä navigointijärjestelmän (lisävaruste) kanssa. Kun käytät puheohjausta, saat äänestäsi palautteen valosignaalina. Kun poistut ID. Buzzista, ID. Light hyvästelee sinut tervehdyksellään – älykkäällä valomerkillään.

 • Travel Assist parvitiedoilla

  Travel Assist parvitiedoilla auttaa pitämään autosi omalla kaistalla, oikealla etäisyydellä edellä ajavasta sekä noudattamaan asettamaasi suurinta sallittua nopeutta1. Travel Assist käyttää tähän mukautuvaa kaistaohjausta, joka pitää auton aktiivisesti keskellä ajokaistaa1. Halutessasi se auttaa sinua moottoritiellä aktiivisesti kaistanvaihdossa1. Travel Assist parvitiedoilla voi myös mukauttaa auton nopeuden voimassa oleviin nopeusrajoituksiin ja tien kulkuun (kaarteet, liikenneympyrät jne.)1

  1       Avustintoiminto on käytettävissä vain järjestelmärajoitusten puitteissa. Kuljettajan on oltava aina valmiina ohittamaan avustava järjestelmä, ja hän on vastuussa siitä, että ajoneuvoa ajetaan harkitusti. Toiminto voidaan kytkeä pois milloin tahansa. Järjestelmä on käytössä auton huippunopeuteen saakka. Saatavana vain navigointijärjestelmän yhteydessä. 

Haluatko lisätietoja

Uutiskirjeestä saat säännöllisesti ajankohtaista tietoa Volkswagenin täyssähköisestä ID. -tuoteperheestä ja sähköautoilusta.

Uusi Multivan - nyt lataushybridinä

Tutustu sähköautoperheeseemme

Kaikki sähköautoista
Volkswagen-sähköautot
 
Volkswagen tarjoaa täyssähköautoja, lataushybridejä ja kevythybridejä joista jokainen voi löytää suosikkinsa. Uuden täyssähköisen Volkswagen ID.3:n myötä tavoittelemme nollapäästöjä tuotannon alusta alkaen.