2.17.94.1, 2019-07-05 00:05:51
image

ID. Buzz

Autoilun tulevaisuus tarkoittaa meille: Sähköauto jokaiselle. Maksimaalisella vapaudella, viehätyksellä ja persoonallisuudella. Me kehitämme autoja, jotka kuvastavat niillä ajavia ihmisiä. Ja heidän elämäntyyliään. Siksi työstämme suuria ideoita ja pieniä yksityiskohtia, jotka tekevät tulevaisuudesta paremman meille kaikille.

Kaikkialla kotonaan.

Kohokohdat.

Volkswagenin ID. Buzz on perheen ystävä. Kumppani kiireiseen arkeen. Sähköauto tarjoaa nimittäin kaikkea, mikä tekee elämästäsi helpompaa: modernin mukavuuden, täysin uudenlaisen sisätilan designin ja pian myös täysautomaattisen ajotilan. Sinusta, joka olet kuljettaja tulee matkustaja. Saat vapauden tehdä sitä, mikä sinua inspiroi.

 • Tilaihme

  Suuri seikkailu mukaan pakattuna.

  Olemme huolehtineet optimaalisesta tilankäytöstä, jotta ID. Buzz muuntuu sinun tarpeisiisi. Tilava tavaratila tarjoaa paljon tilaa suurille ideoille. Tarvittaessa saat käden käänteessä matkustamosta lisätilaa. Tämä on mahdollista muuntuvan istuinkonseptin ansiosta.

 • AR-tuulilasinäyttö

  High techiä suunnistajille.

  ID. Buzz on edelläkävijä. Sen AR-tuulilasinäyttö heijastaa navigoinnin suoraan auton eteen ajoradalle. Augmented Reality -heijastuksen ansiosta näet suuntanuolet juuri siellä, mistä sinun tulee ajaa. Pääset aina perille kääntämättä katsettasi pois tiestä.

 • LED eyes

  Katse oleelliseen.

  ID. Buzzissa on perinteisten pyöreiden ajovalojen tilalla älykkäät led-”silmät”, jotka kommunikoivat interaktiivisesti kuljettajan ja ohikulkijoiden kanssa. Kun haluat esimerkiksi kääntyä, ajovalot katsovat haluamaasi suuntaan. Kun ID. Buzz tunnistaa jalankulkijoita ja pyöräilijöitä ajoradan reunassa, se kohdistaa katseensa niihin ja kiinnittää huomiosi niihin huomaavaisesti valosignaalien avulla. Hienoa ennakointia, eikö?

 • Touchpad

  Keksimme pyörän uudelleen.

  ID. Buzzilla ajaminen on leikkisän helppoa, koska käyttö on suunniteltu sinulle mahdollisimman intuitiiviseksi. Ohjaamossa ei enää ole näppäimiä ja painikkeita. Ohjauspyörän touchpadin ansiosta vain kevyt kosketus riittää ohjaamaan sen toimintoja. Napautat vain ohjauspyörää ja seuraava seikkailusi voi jo alkaa.

Sähköautot

Volkswagenin sähköautot.

Volkswagen ID.

Uusi täyssähköauto Volkswagenin ID.

Anna yhteystietosi, kerromme kun pääset varaamaan omasi.