Tehokkuutta tyylikkäässä muodossa

Tehokkaan sähköisen suorituskyvyn ja sulavalinjaisen siluetin ansiosta uusi ID.5 muodostaa SUV:n ja coupén modernin symbioosin. Saatavissa Over-the-Air-päivitykset ja valmiina määrittämään sähköinen liikkuminen uudelleen.

Valitse mallin varustelutaso ja rakenna auto

Valitse alta mieleisesi varustelutaso ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin varustelutason yhteydestä.

Volkswagen ID.5

Ulkopuolen tyylikäs coupémainen muotoilu 

Uusi ID.5 vakuuttaa futuristisella muotoilullaan, jossa yhdistyvät SUV:n voimakkuus ja coupén aerodynaaminen siluetti. 

Älykäs lataaminen

 ID.5 ei lataa pelkästään nopeasti (jopa 135 kW (DC)) vaan tulevaisuudessa myös älykkäästi.

Volkswagen ID.5: sisätilat

Runsaat sisätilat 

Älykkäät ja runsaat sisätilat tuntuvat avoimilta ja tarjoavat enemmän vapautta ja vapaata tilaa tärkeille asioille. 

Ulkopuoli

Näyttäydy säihkyvissä valoissa

Uuteen ID.5 on saatavissa todellinen katseenvangitsija, joka ihastuttaa heti ensi silmäyksellä:  innovatiiviset IQ.LIGHT-älyvalot. Matrix-tekniikka mahdollistaa jatkuvan ajon kaukovaloilla häikäisemättä vastaantulevaa liikennettä⁠1. LED-matriisiajovalojen ja Volkswagen-logon välissä kulkee kauniisti muotoiltu tyylikäs valonauha. Keulan vaikuttavan ilmeen pitää toki jatkua myös takana: pakettiin kuuluvat lisävarusteena saatavat 3D-LED-takavalot, joissa on animoitu jarruvalo ja integroidut dynaamiset vilkut, jotka osoittavat kääntymissuuntaa sivulle liikkuvalla valolla. 

1. Järjestelmärajoitusten puitteissa.

Sisätilat

Jokaiseen tunnelmaan sopiva valaistus

Lisää ID.5:n persoonallisuutta. Valittavana kymmenen sisätilan tunnelmaväriä (lisävarusteena 30 väriä) ja sisätilassa miellyttävä valaistus. Mm. kojelaudassa, matkapuhelinlokerossa ja ovissa. Viileä tai lämmin valaistus – sinä päätät.

Teknologia

Lataa kotona ID. Chargerilla

ID. Charger on latauspiste kotonasi 1. Aamuisin ID.5 odottaa sinua valmiiksi ladattuna, ja voit startata päivään täynnä energiaa. Lataat siis nukkuessasi. ID. Chargerista on saatavana kaksi versiota ID. Charger Pron älykkäitä toimintoja ohjataan We Connect ID. -sovelluksen We Chargella.

Asennuspalvelumme hoitaa asennuksen mahdollisimman vaivattomasti – maksuttomasta online-ennakkotarkastuksesta asennukseen. Lyhyesti sanoen: kaikki rennosti yhdestä paikasta. ID. Chargerin voi tietysti asentaa myös luottosähkömiehesi. Voit tilata haluamasi ID. Charger-mallit ja asennuspalvelun helposti verkosta.

1. Volkswagen Group Charging GmbH:n (Elli) tarjous. ID. Charger on tilattavissa lisävarusteena Volkswagen ID. -malleihin, se ei kuulu vakiovarustukseen.   

Usen kysyttyjä kysymyksiä

Kaikki sähköautoista
Volkswagen-sähköautot
 
Volkswagen tarjoaa täyssähköautoja, lataushybridejä ja kevythybridejä, joista jokainen voi löytää suosikkinsa. Täyssähköisen ID.-malliston myötä tavoittelemme nollapäästöjä tuotannon alusta alkaen. 

1) Ilmoitetut kulutus- ja päästöarvot on määritetty lakisääteisten mittausmenetelmien mukaisesti. 1.9.2017 alkaen tietyt uudet autot on tyyppihyväksytty henkilöautoille ja kevyille hyötyajoneuvoille tarkoitetun maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän mukaisesti (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP). Kyseessä on entistä todenmukaisempi testimenetelmä polttoaineenkulutuksen ja CO2-päästöjen mittaamiseen. 1.9.2018 alkaen WLTP-menetelmä on korvannut vaiheittain   NEDC-ajosyklin. Todenmukaisempien testausolosuhteiden ansiosta WLTP-menetelmän mukaisesti mitattu polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat usein korkeammat kuin NEDC-menetelmän mukaisesti mitatut arvot.

Tässä kuvatut autot ja varusteet saattavat poiketa joidenkin yksityiskohtien suhteen ajankohtaisesti toimitettavista autoista. Kuvien autoissa voi näkyä erikseen veloitettavia lisävarusteita. Huomaa myös Rakenna auto -osio, josta saat katsauksen tällä hetkellä saatavana olevista malleista ja varusteista.

Tiedot eivät koske yksittäistä autoa vaan toimivat vertailuna eri mallien välillä.