Volkswagen ID.5

Volkswagen ID.5 
alk. 54 190 €
(sis. toimituskulut 600 €) 

 • Käyttövoimatäyssähkö
 • Latauksen kesto DC 135/175 kW28 min (10-80 %)
 • Tavaratilan tilavuus549 - 1561 litraa
 • Kaikki tekniset tiedot näetrakentamalla auton
VW ID.4 & ID.5 UNECE-päivitys
Uuden sukupolven tekniikka.
Aina vain paranee.

Akun esilämmitys  |  Enemmän tehoa  |  Pidempi toimintamatka

Uusi teknologia, uudet kujeet. ID.7:ssä esiteltyjen akku- ja moottori-innovaatioiden ansiosta myös ID.5 tarjoaa nyt parannuksia niin tehoon kuin toimintamatkaan. Ja kirsikkana kakun päällä täysin uusi infotainment-kokemus. Tutustu lisää alapuolella ja hanki oma ID:si.

Tutustu parannuksiin tarkemmin

Tekniset tiedot

Nopean ostajan hintaetu

Osta Volkswagen ID.5

Tutustu malliin

Markkinoiden monipuolisin akun pikalatausesilämmitys.

Isompi 12” tuumainen uusi infotainment-näyttö vakiona.

Enemmän tehoa. Enemmän ajamisen iloa.

Aina vain paranee.
Tässä kaikki parannukset.

 • Toimintamatka

  Ennen 530 km
  Nyt jopa 551 km

 • Teho

  Ennen 220 kW / 299 hv
  Nyt jopa 250 kW / 340 hv

 • Kiihtyvyys 0-100 km/h

  Ennen 6,3 s
  Nyt jopa 5,4 s

 • Akun esilämmitys

  Aiemmin ei ajoakun pikalatausesilämmitystä
  Nyt markkinoiden monipuolisin ajoakun pikalatausesilämmitys

 • Infotainment-järjestelmä

  Aiemmin 10" kosketusnäyttö ja ID.Software 3.X
  Nyt 12,9" kosketusnäyttö ja ID.Software 4.0

 • Ohjaamo

  Aiemmin ajosuunnan valitsin näyttöön kiinnitettynä
  Nyt ajosuunnan valitsin uudistuneen ohjauspyörän oikean puoleisessa viiksessä

Tekniset tiedot

ID.5
Toimintamatka jopa (km)
551*
Akku (kWh)
77

Teho (kW/hv)
210/286
0-100 km/h jopa (s)
6,7
Vetokyky jopa (kg)
1000
ID.5 GTX
Toimintamatka jopa (km)
529*
Akku (kWh)
77
Teho (kW/hv)
250/340
0-100 km/h jopa (s)
5,4
Vetokyky jopa (kg)
1200

Kaikki tekniset tiedot löydät auton rakennusautomaatista.

ID.3
Nopean ostajan
hintaetu:
Täyssähköauto Volkswagen ID.5
Nyt alkaen
50 190 €*
Aiempi hinta alk. 53 490 €**. Etusi jopa 5000 €*.
Etuhinta on voimassa erikseen merkittyihin nopean toimituksen autoihin niin kauan kuin autoja riittää. Toimi nopeasti ja hyödynnä etusi! 

Katso vielä saatavilla olevat autotOpens an external link

Ota yhteys myyntiin

Katso Business- ja Business Edition -hinnastotOpens an external link

*Hinta koskee Business Edition -hinnaston mukaisia, varastossa olevia Volkswagen ID.5 -autoja. Volkswagen ID.5 Business Edition Pro Business Plus 128 kW, akku 77 kWh 128/174 (kW/hv), hinta alk. 50 190 € (sis. toimituskulut 600 €) CO₂-päästöllä 0 g/km. Hinta ei koske tehdastilattavia autoja,eikä uudistuneita ID.5 -autoja.
**Volkswagen ID.5 Pro Business Plus 128 kW, akku 77 kWh 128/174 (kW/hv), hinta alk. 53 490 € (sis. toimituskulut 600 €) CO₂-päästöllä 0 g/km.

Osta Volkswagen ID.5

Volkswagen ID.5

Selaa jo varastosta löytyviä autoja, ota yhteys myyntiin lomakkeella tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!

Tehoa tyylikkäässä muodossa. Täyssähköinen SUV.

Sähköinen katumaasturi. 
Volkswagen ID.5 on uusi sähköautojen SUV-mallisto, joka on suunniteltu yhdistämään suorituskyky ja kestävyys. ID.5 -katumaasturista on olemassa kaksi erilaista versiota eri akkukokovaihtoehtoineen: ID.5 sekä nelivetoinen ja tehokkaampi ID.5 GTX.

Volkswagen ID.5 -mallisto tarjoaakin tehokkaan sähköisen suorituskyvyn ja sulavalinjaisen siluetin, joka muodostaa SUV:n ja coupén modernin symbioosin.

Volkswagen ID.5 ladattavana

Ulkopuolen tyylikäs coupémainen muotoilu 

Uusi Volkswagen ID.5 vakuuttaa futuristisella muotoilullaan, jossa yhdistyvät SUV:n voimakkuus ja coupén aerodynaaminen siluetti. 

Älykäs lataaminen

Volkswagen ID.5 ei lataa pelkästään nopeasti (jopa 135 kW (DC)) vaan tulevaisuudessa myös älykkäästi.

Volkswagen ID.5: sisätilat

Runsaat sisätilat 

Älykkäät ja runsaat sisätilat tuntuvat avoimilta ja tarjoavat enemmän vapautta ja vapaata tilaa tärkeille asioille. 

Ulkopuoli

Näyttäydy säihkyvissä valoissa

Uuteen ID.5 on saatavissa todellinen katseenvangitsija, joka ihastuttaa heti ensi silmäyksellä:  innovatiiviset IQ.LIGHT-älyvalot. Matrix-tekniikka mahdollistaa jatkuvan ajon kaukovaloilla häikäisemättä vastaantulevaa liikennettä⁠1. LED-matriisiajovalojen ja Volkswagen-logon välissä kulkee kauniisti muotoiltu tyylikäs valonauha. Keulan vaikuttavan ilmeen pitää toki jatkua myös takana: pakettiin kuuluvat lisävarusteena saatavat 3D-LED-takavalot, joissa on animoitu jarruvalo ja integroidut dynaamiset vilkut, jotka osoittavat kääntymissuuntaa sivulle liikkuvalla valolla. 

1. Järjestelmärajoitusten puitteissa.

Sisätilat

Jokaiseen tunnelmaan sopiva valaistus

Lisää ID.5:n persoonallisuutta. Valittavana kymmenen sisätilan tunnelmaväriä (lisävarusteena 30 väriä) ja sisätilassa miellyttävä valaistus. Mm. kojelaudassa, matkapuhelinlokerossa ja ovissa. Viileä tai lämmin valaistus – sinä päätät.

Teknologia

Volkswagen ID.5 GTX  on nelivetoinen sähköauto

Entistä tehokkaampi.
4MOTION-neliveto.

Volkswagen ID.5 GTX on ID.5:n tehokkaampi nelivetoinen versio, jossa huippuluokan suorituskyky ja ID.5:n moderni teknologia kohtaavat. ID.5 GTX tarjoaa entistä urheilullisemman ajokokemuksen. Se on suunniteltu erityisesti niille, jotka haluavat yhdistää kestävän sähköajon ja dynaamisen, suorituskykyisen ajokokemuksen.

ID.5 GTX on kaksimoottorinen nelivetosähköauto

Volkswagen ID.5 GTX - kahdella moottorilla toteutettu neliveto

Urheilullista ajonautintoa kaikille, joiden päämäärä on usein juuri asvaltoitujen teiden tuolla puolen.

ID.5 GTX on kaksimoottorinen nelivetosähköauto

Neliveto

Kaikille niille, jotka haluavat kuljettaa tavaroita

Tarvitsetko harrastuksessa tai työssä suurikokoisia varusteita? Ei mikään ongelma, sillä ID.5 GTX:ään on lisävarusteena saatavissa sähköisesti esiin taitettava vetokoukku. Kahden moottorin ja nelivedon ansiosta vetokoukulla voi vetää jopa 1 200 kg:n (jarrullinen) kuormaa. Kun vetokoukkua ei tarvita, sen voi taittaa takaisin puskurin alle.

ID.5 GTX on kaksimoottorinen nelivetosähköauto

Progressiivinen ohjaus ja urheilullinen alusta

Urheilullinen yhdistelmä

GTX edustaa henkeäsalpaavaa sähköistä suorituskykyä, josta et halua enää luopua. Ennen kaikkea se edustaa urheilullisuutta. Haluatko todella tuntea tien allasi? Uusi ID.5 GTX tekee sen mahdolliseksi! Voit varustaa GTX:n lisävarusteena saatavalla urheilullisella alustalla, jossa on erityisen jäykät jouset, iskunvaimentimet ja kallistuksenvaimentimet. Sport-pakettiin kuuluva progressiivinen ohjaus takaa urheilullisessa ajossa tai mutkaisilla teillä optimaalisen auton hallinnan ja suoran ajotuntuman.

Lataa kotona ID. Chargerilla

ID. Charger on latauspiste kotonasi 1. Aamuisin ID.5 odottaa sinua valmiiksi ladattuna, ja voit startata päivään täynnä energiaa. Lataat siis nukkuessasi. ID. Chargerista on saatavana kaksi versiota ID. Charger Pron älykkäitä toimintoja ohjataan We Connect ID. -sovelluksen We Chargella.

Asennuspalvelumme hoitaa asennuksen mahdollisimman vaivattomasti – maksuttomasta online-ennakkotarkastuksesta asennukseen. Lyhyesti sanoen: kaikki rennosti yhdestä paikasta. ID. Chargerin voi tietysti asentaa myös luottosähkömiehesi. Voit tilata haluamasi ID. Charger-mallit ja asennuspalvelun helposti verkosta.

1. Volkswagen Group Charging GmbH:n (Elli) tarjous. ID. Charger on tilattavissa lisävarusteena Volkswagen ID. -malleihin, se ei kuulu vakiovarustukseen.   

1) Ilmoitetut kulutus- ja päästöarvot on määritetty lakisääteisten mittausmenetelmien mukaisesti. 1.9.2017 alkaen tietyt uudet autot on tyyppihyväksytty henkilöautoille ja kevyille hyötyajoneuvoille tarkoitetun maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän mukaisesti (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP). Kyseessä on entistä todenmukaisempi testimenetelmä polttoaineenkulutuksen ja CO2-päästöjen mittaamiseen. 1.9.2018 alkaen WLTP-menetelmä on korvannut vaiheittain   NEDC-ajosyklin. Todenmukaisempien testausolosuhteiden ansiosta WLTP-menetelmän mukaisesti mitattu polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat usein korkeammat kuin NEDC-menetelmän mukaisesti mitatut arvot.

Tässä kuvatut autot ja varusteet saattavat poiketa joidenkin yksityiskohtien suhteen ajankohtaisesti toimitettavista autoista. Kuvien autoissa voi näkyä erikseen veloitettavia lisävarusteita. Huomaa myös Rakenna auto -osio, josta saat katsauksen tällä hetkellä saatavana olevista malleista ja varusteista.

Tiedot eivät koske yksittäistä autoa vaan toimivat vertailuna eri mallien välillä.