Caddy

Entistä tilavampi Caddy on luotettava ja turvallinen kumppani, joka tarjoaa jopa seitsemän paikan sisätilat tavaratiloineen, kuljettajalle ajoa avustavat järjestelmät sekä edistyksellistä digitaalisuutta.

Caddy on myynnissä ja koeajettavissa lähimmällä Volkswagen-jälleenmyyjällä. 

Valitse varustelutaso ja rakenna auto

Näet varustelutasojen varusteluominaisuudet ja hinnat alla. Kun olet löytänyt mieleisen varustelutason, klikkaa “Rakenna auto” aloittaaksesi auton rakennuksen.

Muutoksesta seuraa edistysaskel

Luontevaa toiminnallisuutta

Caddyn sisustus on täysin uudistettu ja digitalisoitu. Monitaituriin on saatavana nyt ensi kertaa lisävarusteeksi digitaalinen mittaristo. Mittaristo ja Infotainment muodostavat huippumodernin digitaalisen näyttöympäristön (Innovision Cockpit). Myös lukuisat muut hallintalaitteet on digitalisoitu: esim. valo- ja näkyvyystoimintojen painikemoduuli monitoimiohjauspyörän vasemmalla puolella ja erilaisten valikkotoimintojen suoravalintapainikkeet Infotainment-järjestelmän alla olevassa moduulissa. Caddy tekee vaikutuksen myös aktiivisella matkustamotuuletuksella, mukavilla ergoComfort-istuimilla ja uudella istuinkonseptilla, joka tarjoaa kaksi erillisistuinta kolmannelle istuinriville.