VW Caddy, nyt pidempi takuu

Volkswagen Caddy 
Monikäyttöinen tila-auto.

Monikäyttöinen ja tilava. Sopiva monelle.

Volkswagen Caddy on monikäyttöinen ja tilava ja se soveltuukin erinomaisesti sekä kaupunki- että maaseutuajoon. Caddy on tunnettu luotettavuudestaan ja kestävyydestään, ja se on suosittu vaihtoehto niin pienyrityksille kuin perheillekin.

Caddyn takuu on nyt 5 vuotta / 200 000 km.

Entistä tilavampi Volkswagen Caddy on luotettava ja turvallinen kumppani, joka tarjoaa jopa erinomaisen ajo­kokemuksen, kuljettajalle ajoa avustavat järjestelmät ja on helppo sovittaa erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tätä kaikkea on Volkswagen Caddy.

Osta Volkswagen Caddy

Ominaisuudet

Caddy Cargo -paketti­auto

Osta Volkswagen Caddy

Volkswagen Caddy

Selaa jo varastosta löytyviä autoja, ota yhteys myyntiin lomakkeella tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!

Mukautuva, käytän­nöllinen ja turvallinen.

Caddyssa on tilaa usealle matkustajalle ja matkatavaroille, ja sen muunneltava tavaratila mahdollistaa suurenkin kuorman kuljettamisen. Lisäksi Caddy on varustettu monilla kätevillä ominaisuuksilla, kuten lastausta ja pakkaamista helpottavilla liukuovilla ja monipuolisilla säilytysratkaisuilla.

Caddy on myös erittäin taloudellinen auto, ja sen monipuoliset moottorivaihtehdot tarjoavatkin hyvän suorituskyvyn ja alhaiset päästöt. Lisäksi Caddy on varustettu lukuisilla turvallisuusominaisuuksilla, kuten kuljettajan väsymyksen tunnistuksella, vakionopeudensäätimellä ja kaistanpitoavustimella.

Muutoksesta seuraa edistysaskel

Luontevaa toiminnallisuutta

Caddyn sisustus on täysin uudistettu ja digitalisoitu. Monitaituriin on saatavana nyt ensi kertaa lisävarusteeksi digitaalinen mittaristo. Mittaristo ja Infotainment muodostavat huippumodernin digitaalisen näyttöympäristön (Innovision Cockpit). Myös lukuisat muut hallintalaitteet on digitalisoitu: esim. valo- ja näkyvyystoimintojen painikemoduuli monitoimiohjauspyörän vasemmalla puolella ja erilaisten valikkotoimintojen suoravalintapainikkeet Infotainment-järjestelmän alla olevassa moduulissa. Caddy tekee vaikutuksen myös aktiivisella matkustamotuuletuksella, mukavilla ergoComfort-istuimilla ja uudella istuinkonseptilla, joka tarjoaa kaksi erillisistuinta kolmannelle istuinriville.

Volkswagen Caddy Cargo - kompakti paketti­auto

Uudistunut Caddy Cargo on luotettava, turvallinen ja entistä tilavampi työtoveri, joka tarjoaa käyttöösi modernit kuljettajaa avustavat järjestelmät sekä ergonomiset tilat ja viimeisimmän viihdeteknologian.

Caddy Cargon takuu on nyt 5 vuotta / 200 000 km.

 

Lue lisää Volkswagen Caddy Cargosta

VW Caddy Cargo -pakettiauto


 

VW-tila-autot

Volkswagen-tila-autot

Caddy on näppärä ja kompakti tilaihme, mutta meillä on myös muita ratkaisuja tila-auton tai matkailun tarpeisiin. Tutustu klassikkona syntyneeseen ID. Buzziin, 7-paikkaiseen Multivaniin sekä huippuluokan matkailuautoon, Grand Californiaan.

Volkswagenin tila-automallistosta löydät varmasti sinun ja matkaseurasi tarpeisiin sopivan auton.

Tutustu Volkswagen-tila-autoihin