Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc 
Kompakti, mutta tilava katumaasturi.

  • Käyttövoimabensiini tai diesel
  • CO2-päästöt alk.122 g/km (WLTP)
  • Vetotapaetuveto tai neliveto
  • Kaikki tekniset tiedot näetrakentamalla auton
T-Roc
Talvirenkaat veloituksetta.
Volkswagen T-Roc
+ talvirengaspaketti
Edun arvo jopa
1829 €*

Etu on voimassa uusiin yksityisasiakkaiden nopean toimituksen autojen tilauksiin 31.12.2023 asti.

Katso nopean toimituksen autot ja ostaOpens an external link

*Esimerkiksi nastarenkaat Goodyear, 16" alumiinivanteet, hinta 1829 €. Kuvan autot erikoisvarustein. Oikeudet muutoksiin pidätetään. Volkswagenin Suomen maahantuoja on K Auto Oy. Kysy lisätietoja ja tarkempaa toimitusaikaa lähimmältä Volkswagen-jälleenmyyjältäsi.

Itsevarmuuden uusi muoto.

Volkswagen T-Roc on suosittu kompakti SUV, joka tarjoaa urheilullisen ulkonäön ja mukavan ajokokemuksen. T-Rocin muotoilu on moderni ja linjakas, ja se tarjoaa monipuoliset sisätilat sekä lukuisia uusia teknisiä ominaisuuksia korostaen T-Rocin ominaista persoonallisuutta.

Kokonaisuutena Volkswagen T-Roc on tyylikäs ja käytännöllinen katumaasturi, joka tarjoaa monipuoliset sisätilat, urheilullisen ajokokemuksen sekä lukuisia turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksia. Tätä kaikkea on Volkswagen T-Roc.

Osta Volkswagen T-Roc

T-Roc - tyylikästä mukavuutta

T-Roc R - tyylikästä suorituskykyä

Osta Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc

Selaa jo varastosta löytyviä autoja, ota yhteys myyntiin lomakkeella tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!

Erinomaista ajettavuutta. Rohkeaa mukavuutta.

Volkswagen T-Roc on erinomainen ajettava ja sen jousitus tarjoaakin vakautta ja mukavuutta kaikissa ajo-olosuhteissa. Lisäksi auton edistykselliset kuljettajan avustinjärjestelmät, kuten kaistanpitoavustin ja automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä ja adaptiivinen vakionopeussäädin varmistavat turvallisen ja mukavan ajokokemuksen.

T-Rocin sisätilat ovat tilavat ja monipuoliset ja autossa onkin runsaasti säilytystilaa sekä korkealaatuisilla materiaaleilla viimesitelty design. Autossa on myös moderni infotainment-järjestelmä, joka sisältää muun muassa kosketusnäytön, langattoman latauksen ja älypuhelimen integroinnin.

VW T-Roc

Vahvoja muotoja ulkona ja sisällä

VW T-Roc ja avustavat järjestelmät

Ulkopuoli ja sisätilat

Itsevarmaa säteilyä

Uusi T-Roc vakuuttaa edestä taakse uudella valodesignillaan: Luonteenomaiset LED-huomiovalot ja modernit, tummennetut takavalot pistävät silmään jo kaukaa. Lisävarusteena saatava, valaistu jäähdyttimen säleikkö tuo näyttävään keulaan erityistä säteilyä. Kaksi muuta kohokohtaa: sisätilan etuosan Ambiente-valaistus ja logoheijastus, joka valaisee sisääntulon tehokkaasti kun etuovet avataan. Modernin tunnelman viimeistelevät tummanpunaiset takavalot lisävarusteena saatavilla dynaamisilla vilkuilla, jolloin animoitu valonauha näyttää kääntymissuunnan. 

Yhdistettävyys ja tietoviihdejärjestelmät

Katse oleellisessa: ajoradassa

Vakiovarustukseen kuuluva digitaalinen mittaristo kokoaa kaikki uuden T-Rocin tärkeät tiedot 20,3 cm:n (8 tuuman) kokoiselle värinäytölle käyttäen viehättäviä grafiikkoja. Pääset ajon aikana monitoimiohjauspyörän kautta käsiksi audion, puhelimen tai avustavien järjestelmien toimintoihin. T-Rociin on saatavana lisävarusteena myös Digital Cockpit Pro1. 26,04 cm:n (10,25 tuuman) kokoinen teräväpiirtonäyttö tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia yksilöllisille asetuksille ja lisänäytöille, esim. navigointikartan näyttö suoraan ohjauspyörän takana.

1. Vakiovaruste T-Roc Stylesta alkaen.

Teknologia ja avustavat järjestelmät

Vielä yksi kohokohta: älykkäät valot

Ajat sitten päivällä, yöllä tai huonossa säässä: T-Roc Stylesta alkaen lisävarusteena saatavat IQ.LIGHT-LED-matriisiajovalot varmistavat hyvän näkyvyyden. Dynamic Light Assistin ansiosta mutkikkaat tiet valaistaan ennakoivasti, eivätkä kaukovalot häikäise muita tiellä liikkujia1. Hightech-valojärjestelmän yksittäisten LED-segmenttien kohdistettu kytkentä päälle ja pois takaa paremman valonjakauman jokaisessa ajotilanteessa. Tämä parantaa sekä sinun että muiden tielläliikkujien turvallisuutta.

1. Järjestelmärajoitusten puitteissa.

Volkswagen T-Roc R - kauneuden voimaa.

T-Rocin uusi R-malli tekee jälleen kerran vaikutuksen tehollaan. Se erottuu arvokkuudellaan ja herättää entistä vahvempia tunteita. Uusi T-Roc R edustaa henkeäsalpaavaa ketteryyttä ja voimakasta muotoilua yhdistettynä käytännöllisyyteen. Ulko- ja sisäpuolen R-mallikohtainen, sporttinen design korostaa uuden R-mallin ominaista kauneutta.

T-Roc R

Rear view of the VW T-Roc R driving down a road

Kouriintuntuva tehokkuus

Kiinnitä turvavyö ja nauti kiihtyvyydestä: 221 kW (300 hv) tekee siitä mahdollista.

The sporty and elegant interior of the VW T-Roc R with Digital Cockpit Pro

Digitaalinen suorituskyky

Digitaalinen mittaristo Digital Cockpit Pro toimii keskitettynä hallintalaitteena: selkeä yleisnäkymä, R-mallikohtainen ulkonäkö ja ajoprofiiliksi valittavissa erityinen Race-tila.

A man looks at his VW R T-Roc R parked in a yard

Ulkopuoli

Voimakas R-luonne korostuu näyttävillä yksityiskohdilla, kuten krominvärisillä peilinsuojuksilla.

T-Roc R: suorituskyky

Kuuntele sisäistä draiviasi

Uusi T-Roc R kykenee huippusuorituksiin 2,0 l TSI 4MOTION -moottorillaan ja 7-vaihteisella DSG-vaihteistollaan. Sen maksimaalinen suorituskyky on 221 kW (300 hv) ja maksimaalinen vääntömomentti 400 Nm. T-Roc R kiihtyy Launch Controlin ansiosta nollasta sataan 4,9 sekunnissa. Huippunopeus on rajoitettu elektronisesti arvoon 250 km/h.

T-Roc R: Tekniikka

Digitaalista suorituskykyä

Digitaalinen mittaristo Digital Cockpit Pro toimii keskitettynä hallintalaitteena: selkeä yleisnäkymä ja kontrolli R-mallikohtaisella ulkonäöllä. Ajoprofiiliksi on valittavana myös erityinen Race-tila, joka mahdollistaa erittäin tehokkaan ajotuntuman. Elektroninen ajonvakautusjärjestelmä on mahdollista kytkeä pois toiminnasta manuaalisesti. 

T-Roc R: R-styling

Suorituskykyä silmille

Voimapesä kerää katseita uudistetulla jäähdyttimen säleiköllä, jossa on R-logo ja eloksoidusta alumiinista valmistetut hopeanväriset koristelistat. Erityisen vaikuttavia ovat myös kattospoileri, korinvärinen takapuskuri sekä optiset ilmanottoaukot ja diffuusori. Uudessa T-Roc R:n urheilullisia kohokohtia ovat urheilualusta ja näkyvissä olevat neljä pakoputken ulostuloa.