Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc 
Kompakti mutta tilava katumaasturi.

  • Käyttövoimabensiini tai diesel
  • CO₂-päästöt alk.122 g/km (WLTP)
  • Vetotapaetuveto tai neliveto
  • Kaikki tekniset tiedot näetrakentamalla auton

Nopean toimituksen kesäetu 1000 €!

T-Roc – nopean toimituksen autoihin nyt 1000 euron kesäetu!

Kesällä on täydellinen aika hankkia uusi Volkswagen! Osta auto nyt nopean toimituksen T-Roc, niin saat 1000 euron alennuksen auton hinnasta. Autot on luovutettava ja rekisteröitävä 31.8. mennessä.

Katso: T-Rocit nopeaan toimitukseenOpens an external link

Kampanja koskee uusia yksityisasiakkaiden tilauksia nopean toimituksen autojen T-Cross-, Taigo- ja T-Roc-valikoimasta. Autot on luovutettava ja rekisteröitävä 31.8.2024 mennessä. Kampanja ei koske tehdastilauksia. Volkswagenin Suomen maahantuoja on K Auto Oy. 

T-Roc Comfort Edition
Kun valintasi on tyyli ja tila
T-Roc Comfort Edition
Hinta alkaen 37 401 €

Volkswagen on enemmän kaikille. Siksi laitoimme hinnat ja varustelut uusiksi. Nyt tyylikäs, tehokas ja tilava kompakti katumaasturi T-Roc kattavasti varusteltuna Comfort Edition -versiona, jossa on muun muassa polttoainekäyttöinen lisälämmitin, digitaalinen mittaristo ja mukautuva vakio­nopeuden­säädin sekä muun Comfort Business -varustelun päälle tulevat Edition-varusteet!

Edition-varusteet
— Metalliväri
— Avaimeton lukitus ja käynnistys
— Peruutuskamera
— Tummennetut takasivulasit ja takalasi
— Kevytmetallivanteet Johannesburg 7 J x 17, renkaat 215/55 R 17

Rakenna autoOpens an external link
Katso T-Roc Edition -hinnasto Opens an external link
Ota yhteyttä

Volkswagen T-Roc Style Edition 1,5 TSI 110 kW hinta alk. 37 400,90 € (sis. toimitus­kulut 600 €). CO₂-päästöt 138 g/km. EU-kulutus 6,1 l/100 km. Kuvan auto erikoisvarustein.

Itsevarmuuden uusi muoto.

Volkswagen T-Roc on suosittu kompakti SUV, joka tarjoaa urheilullisen ulkonäön ja mukavan ajo­kokemuksen. T-Rocin muotoilu on moderni ja linjakas, ja se tarjoaa monipuoliset sisä­tilat sekä lukuisia uusia teknisiä ominaisuuksia korostaen T-Rocin ominaista persoonallisuutta.

Kokonaisuutena Volkswagen T-Roc on tyylikäs ja käytän­nöllinen katumaasturi, joka tarjoaa monipuoliset sisä­tilat, urheilullisen ajo­kokemuksen sekä lukuisia turvallisuus- ja mukavuusominaisuuksia. Tätä kaikkea on Volkswagen T-Roc.

Osta Volkswagen T-Roc

 

Erinomaista ajettavuutta.
Rohkeaa mukavuutta.

Volkswagen T-Roc on erinomainen ajettava ja sen jousitus tarjoaakin vakautta ja mukavuutta kaikissa ajo-olosuhteissa. Lisäksi auton edistykselliset kuljettajan avustinjärjestelmät, kuten kaistanpitoavustin ja automaattinen hätäjarrutusjärjestelmä ja adaptiivinen vakionopeussäädin varmistavat turvallisen ja mukavan ajo­kokemuksen.

T-Rocin sisä­tilat ovat tilavat ja monipuoliset ja autossa onkin runsaasti säilytystilaa sekä korkea­laatuisilla materiaaleilla viimesitelty design. Autossa on myös moderni infotainment-järjestelmä, joka sisältää muun muassa kosketusnäytön, langattoman latauksen ja älypuhelimen integroinnin.


Osta Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc

Selaa jo varastosta löytyviä autoja, ota yhteys myyntiin lomakkeella tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!


Ulkopuoli ja sisä­tilat

Itsevarmaa säteilyä

Uusi T-Roc vakuuttaa edestä taakse uudella valodesignillaan: Luonteenomaiset LED-huomiovalot ja modernit, tummennetut takavalot pistävät silmään jo kaukaa. Lisävarusteena saatava, valaistu jäähdyttimen säleikkö tuo näyttävään keulaan erityistä säteilyä. Kaksi muuta kohokohtaa: sisä­tilan etuosan Ambiente-valaistus ja logoheijastus, joka valaisee sisääntulon tehokkaasti kun etuovet avataan. Modernin tunnelman viimeistelevät tummanpunaiset takavalot lisävarusteena saatavilla dynaamisilla vilkuilla, jolloin animoitu valonauha näyttää kääntymissuunnan. 


Yhdistettävyys
ja tietoviihdejärjestelmät

Katse oleellisessa: ajoradassa

Vakiovarustukseen kuuluva digitaalinen mittaristo kokoaa kaikki uuden T-Rocin tärkeät tiedot 20,3 cm:n (8 tuuman) kokoiselle värinäytölle käyttäen viehättäviä grafiikkoja. Pääset ajon aikana monitoimiohjauspyörän kautta käsiksi audion, puhelimen tai avustavien järjestelmien toimintoihin. T-Rociin on saatavana lisävarusteena myös Digital Cockpit Pro1. 26,04 cm:n (10,25 tuuman) kokoinen teräväpiirtonäyttö tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia yksilöllisille asetuksille ja lisänäytöille, esim. navigointikartan näyttö suoraan ohjauspyörän takana.

1. Vakiovaruste T-Roc Stylesta alkaen.


Teknologia ja avustavat järjestelmät

Vielä yksi kohokohta: älykkäät valot

Ajat sitten päivällä, yöllä tai huonossa säässä: T-Roc Stylesta alkaen lisävarusteena saatavat IQ.LIGHT-LED-matriisiajovalot varmistavat hyvän näkyvyyden. Dynamic Light Assistin ansiosta mutkikkaat tiet valaistaan ennakoivasti, eivätkä kaukovalot häikäise muita tiellä liikkujia1. Hightech-valojärjestelmän yksittäisten LED-segmenttien kohdistettu kytkentä päälle ja pois takaa paremman valonjakauman jokaisessa ajotilanteessa. Tämä parantaa sekä sinun että muiden tielläliikkujien turvallisuutta.

1. Järjestelmärajoitusten puitteissa.