Ohjelmistopäivitys

Ohjelmistopäivitys

Varmista kaikki hyödyt päivittämällä ID.-mallisi säännöllisesti

 

Varmista kaikki hyödyt päivittämällä ID.-mallisi säännöllisesti

 

Ohjelmistopäivitykset varmistavat, että sähköautosi pysyy ajan tasalla. Lue lisää Volkswagen ID.-mallien ajankohtaisista päivityksistä. 

Täytyykö minun käydä Volkswagen-huollossa jokaisen päivityksen takia? 

Ei, kaikki ohjelmistopäivitykset eivät edellytä käyntiä jälleenmyyjän luona. Tietyt päivitykset voidaan suorittaa ID.-autoosi langattomasti verkossa. Näiltä sivuilta saat lisätietoja saatavilla olevista päivityksistä.

Päivityksen hyödyt sinulle

Päivitysten avulla huolehdimme siitä, että ID.-autosi on aina ajan tasalla, myös hankinnan jälkeen. Saat käyttöösi useita eri toimintoja, ja ajoneuvosi optimoidaan eri tavoin. Huolehdi, että ohjelmistopäivitykset tehdään, jotta saat kaikki hyödyt:

  • useita parannuksia suorituskykyyn
  • uusimmat ohjelmistopäivitykset
  • käytettävissä uusin teknologia myös auton hankinnan jälkeen
  • soveltuvin osin edellytys tuleville päivityksille.
A VW ID drives through a mountainous landscape
A man in a yellow jacket leans against his VW ID.
ID. 3.0 -päivitys langattomasti 

Uuden langattoman ID. 3.0 - ohjelmistopäivityksen kautta saat käyttöösi lisää toimintoja ja optimointeja, kuten parannuksia lataamiseen ja energianhallintaan, navigointiin, puheohjaukseen ja moneen muuhun toimintoon.

Päivityksen edellytyksenä on huollossa tehty ID. 2.4 -ohjelmistopäivitys ja 12 V:n akun vaihto sekä voimassa oleva We Connect -sopimus. 

ID. 3.0 -ohjelmistopäivitys edellyttää We Connect -sopimusta ja Volkswagen ID -käyttäjätiliä. 

ID. 2.4 -päivitys huollossa

ID. 2.4 -päivitys huollossa

A service employee stands leaning against a wall with a tablet in her hand

Sisältää 12 voltin akun vaihdon.

Uusi ID. 2.4 -ohjelmistopäivitys ja 12 voltin akun vaihto ovat saatavissa ID.-autoosi maksutta. Varaa aika Volkswagen-huollosta. Tämä päivitys tarjoaa käyttöösi uusimman ohjelmistoversion ja pääset hyötymään alhaisemmasta energiankulutuksesta erityisesti kylmässä ja pätkäajossa korkeajänniteakun optimoidun lämmönhallinnan ansiosta.

A man is standing at the window with his mobile phone in his hand, his ID. is outside
ID. 2.3 -päivitys langattomasti

Langattomat ohjelmistopäivitykset ovat saatavilla ID.-autoosi. Ohjelmiston voi päivittää kätevästi verkossa, eikä se edellytä käyntiä jälleenmyyjällä. Lue tästä lisää, mitä tämä edellyttää autoltasi ja mitä uusi ohjelmistoversio 2.3 tuo mukanaan.

Suomessa sähköpostitukset, joilla hyväksytään langattoman päivityksen asennus, alkoivat viikolla 39/2021. Sähköpostit tulevat We Connect -tilin sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostilla annetun hyväksynnän jälkeen voi kulua useita viikkoja päivityksen latauksen alkamiseen.

 View through the passenger window – a service employee checking a VW ID.3 e-car can be seen
ID. 2.1 -päivitys huollossa

Tämä päivitys on erityisen tärkeä, koska se on edellytyksenä tuleville päivityksille. Tuo sähköautosi jälleenmyyjälle, niin päivitämme siihen ID. 2.1 -ohjelmistoversion. Toivottavasti uusista toiminnoista on iloa!

Onko sinulla muuta kysyttävää?

Onko sinuun jo otettu yhteyttä ohjelmistopäivityksen osalta vai onko sinulla kysyttävää?

Ota yhteyttä omaan Volkswagen-jälleenmyyjääsi.