Car-Netin aktivointi 1

Lue täältä, miten voit ottaa mobiilipalvelut käyttöön We Connect -sovelluksen kautta.

Näin aktivoit Car-Netin

Car-Netillä selviät päivästä rentoutuneena. Täältä voit lukea ohjeet Car-Netin mobiilipalveluiden käyttöönottoa varten Volkswagenissasi sekä ohjeet Car-Net e-Remoten käyttöönottoa varten e-up!-autossasi. (Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 14,4–14,8; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.)2.

Haluatko tietää, onko ajoneuvossasi Car-net tai We Connect? Täällä voit tehdä yhteensopivuuden tarkastuksenOpens an external link

Aktivoi Car-Net We Connect -sovelluksen kautta

Aktivointi We Connect-sovelluksella

Aktivoi Volkswagenin mobiilipalvelut helposti älypuhelimesi avulla: We Connect -sovelluksella voit luoda käyttäjätilin helposti ja nopeasti ja käyttää mobiilipalveluita ajoneuvossasi.

Tässä kirjallisessa ohjeessa kuvaamme tähän tarvittavat yksittäiset vaiheet.

Nainen istuu muurilla pysäköidyn e-up!-auton yllä ja katsoo kameraan
2,3,4
3.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 14,4–14,8; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.

e-Remoten käyttöönotto e-up!-autossasi 

Car-Net e-Remote tarjoaa kätevän pääsyn e-up!-autosi tärkeimpiin toimintoihin. Voit katsoa jokaisen vaiheen selittävästi ohjeestamme, miten voit ottaa e-Remote-mobiilipalvelut käyttöön e-up!-autossasi.

--:--

Muodosta internetyhteys

Jotta voit hyödyntää mobiilipalvelujen kaikkia etuja, ajoneuvossasi on oltava aktiivisen Car-Net-lisenssin lisäksi internetyhteys. Sen muodostamiseen on varusteluista riippuen erilaisia mahdollisuuksia. Video esittelee ne ja näyttää sinulle yksittäiset vaiheet.

Jos haluat palata niihin uudelleen, voit myös ladata kirjalliset ohjeet.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua