Your browser is outdated!

For the best user experience, please update your browser.

Car-Netin aktivointi

Lue täältä, miten voit aktivoida mobiilipalvelut We Connect -sovelluksen kautta. Lisäksi voit tehdä aktivoinnin infotainment-järjestelmän kautta Volkswagenissasi tai We Connect -portaalin kautta.

Näin aktivoit Car-Netin

Aktivoi Car-Net We Connect -sovelluksen kautta

Aktivointi We Connect-sovelluksella

Aktivoi Volkswagenin mobiilipalvelut helposti älypuhelimesi avulla: We Connect -sovelluksella voit luoda käyttäjätilin helposti ja nopeasti ja käyttää mobiilipalveluita ajoneuvossasi.

Tässä kirjallisessa ohjeessa kuvaamme tähän tarvittavat yksittäiset vaiheet.

Aktivoi Car-Net infotainment-järjestelmän kautta Volkswagenissasi.

Aktivointi infotainment-järjestelmän kautta

Onko Volkswagenissasi Car-Net-palvelupaketti Guide & Inform? Silloin voit aktivoida verkkopalvelumme nopeasti ja helposti myös pysäköidyssä ajoneuvossa infotainment-järjestelmän kautta. Tässä kirjallisessa ohjeessa viemme sinut aktivointiprosessin läpi.

Aktivoi Car-Net portaalin kautta.

Aktivointi portaalin kautta

Haluatko määrittää Car-Net-palvelun kotoasi käsin? Onnistuu! Käytä omaa tietokonettasi tai tablettiasi ja hyödynnä Car-Net-palvelujen monipuoliset mahdollisuudet.

Muodosta internetyhteys

Jotta voit hyödyntää mobiilipalvelujen kaikkia etuja, ajoneuvossasi on oltava aktiivisen Car-Net-lisenssin lisäksi internetyhteys. Sen muodostamiseen on varusteluista riippuen erilaisia mahdollisuuksia. Video esittelee ne ja näyttää sinulle yksittäiset vaiheet.

Jos haluat palata niihin uudelleen, voit myös ladata kirjalliset ohjeet.