Car-Netin aktivointi

Lue täältä, miten voit aktivoida mobiilipalvelut We Connect -sovelluksen kautta. Lisäksi voit tehdä aktivoinnin infotainment-järjestelmän kautta Volkswagenissasi tai We Connect -portaalin kautta.

Näin aktivoit Car-Netin

Aktivoi Car-Net We Connect -sovelluksen kautta

Aktivointi We Connect-sovelluksella

Aktivoi Volkswagenin mobiilipalvelut helposti älypuhelimesi avulla: We Connect -sovelluksella voit luoda käyttäjätilin helposti ja nopeasti ja käyttää mobiilipalveluita ajoneuvossasi.

Tässä kirjallisessa ohjeessa kuvaamme tähän tarvittavat yksittäiset vaiheet.

Aktivoi Car-Net infotainment-järjestelmän kautta Volkswagenissasi.

Aktivointi infotainment-järjestelmän kautta

Onko Volkswagenissasi Car-Net-palvelupaketti Guide & Inform? Silloin voit aktivoida verkkopalvelumme nopeasti ja helposti myös pysäköidyssä ajoneuvossa infotainment-järjestelmän kautta. Tässä kirjallisessa ohjeessa viemme sinut aktivointiprosessin läpi.

Aktivoi Car-Net portaalin kautta.

Aktivointi portaalin kautta

Haluatko määrittää Car-Net-palvelun kotoasi käsin? Onnistuu! Käytä omaa tietokonettasi tai tablettiasi ja hyödynnä Car-Net-palvelujen monipuoliset mahdollisuudet.

Muodosta internetyhteys

Jotta voit hyödyntää mobiilipalvelujen kaikkia etuja, ajoneuvossasi on oltava aktiivisen Car-Net-lisenssin lisäksi internetyhteys. Sen muodostamiseen on varusteluista riippuen erilaisia mahdollisuuksia. Video esittelee ne ja näyttää sinulle yksittäiset vaiheet.

Jos haluat palata niihin uudelleen, voit myös ladata kirjalliset ohjeet.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome