Car-Netin aktivointi 1

Lue täältä, miten voit ottaa mobiilipalvelut käyttöön We Connect -sovelluksen kautta.

Näin aktivoit Car-Netin

Car-Netillä selviät päivästä rentoutuneena. Täältä voit lukea ohjeet Car-Netin mobiilipalveluiden käyttöönottoa varten Volkswagenissasi sekä ohjeet Car-Net e-Remoten käyttöönottoa varten e-up!-autossasi. (Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 14,4–14,8; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.)2.

Haluatko tietää, onko ajoneuvossasi Car-net tai We Connect? Täällä voit tehdä yhteensopivuuden tarkastuksenOpens an external link

Aktivoi Car-Net We Connect -sovelluksen kautta

Aktivointi We Connect-sovelluksella

Aktivoi Volkswagenin mobiilipalvelut helposti älypuhelimesi avulla: We Connect -sovelluksella voit luoda käyttäjätilin helposti ja nopeasti ja käyttää mobiilipalveluita ajoneuvossasi.

Tässä kirjallisessa ohjeessa kuvaamme tähän tarvittavat yksittäiset vaiheet.

Nainen istuu muurilla pysäköidyn e-up!-auton yllä ja katsoo kameraan
2,3,4
3.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 14,4–14,8; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.

e-Remoten käyttöönotto e-up!-autossasi 

Car-Net e-Remote tarjoaa kätevän pääsyn e-up!-autosi tärkeimpiin toimintoihin. Voit katsoa jokaisen vaiheen selittävästi ohjeestamme, miten voit ottaa e-Remote-mobiilipalvelut käyttöön e-up!-autossasi.