Punainen VW ID.5 GTX etuviistosta katsottuna nykyaikaisessa Carportissa, mies kulkee konepellin editse
1,2
1.
ID.5 GTX: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 16,2–18,6; CO2-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO2-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.

Upgrades-toiminnot ID.-malliisi 

Ota uusia toimintoja käyttöön ID.-autossasi

Oli kyseessä sitten navi­gointi, kuljettajaa avustavat järjestelmät tai älykäs ilmastointi – VW Connect- tai We Connect3 -asiakkaana voit päivittää ID.-malliasi myös ostamisen jälkeen, kunhan autossasi on tehdasasenteisena ID. -ohjelmistoversio 3.1 tai uudempi.4

Voit hankkia uusia toimintoja kätevästi suoraan autosta tai  Volkswagen Connect Shopista tarvitsematta käyttää autoa huollossa.

  • Kokeile uusia toimintoja maksutta
  • Tilaa auton toimintoja joustavasti ja tarpeen mukaan ilman sopimuksen automaattista jatkumista
  • Aktivoi Upgrade-toiminnot suoraan ID. -mallissasi tarvitsematta käyttää autoa huollossa
  • Lisää autosi arvoa uusilla toiminnoilla
--:--

Varustelun mukaan käytettävissäsi ovat seuraavat Upgrades-toiminnot ID.-autoosi:

Eikö autossasi ole navigointiaEi mikään ongelma!

Aktivoi ajantasaiset liikennetiedot ja erikoiskohteet sisältävä intuitiivinen navigointitoiminto jälkikäteen infotainment-järjestelmässä Ready 2 Discover tai Ready 2 Discover Max.

Navigoinnin e-reittisuunnittelun avulla järjestelmä suunnittelee automaattisesti latauspysähdykset reitin varrelle. VW Connect Plus- tai We Connect Plus -palvelun3 verkkopalveluiden avulla saat säännöllisesti karttapäivityksiä ja liikennetietoja koko Euroopasta. 

Hinta: kertamaksu 935 €

Voimassaoloajat ja vaihtoehdot

Tutustu nyt tapoihin, joilla voi kätevästi päivittää ID.-malliasi. VW Connect- tai We Connect -pääkäyttäjänä voit tilata lähes jokaisen Upgrade-toiminnon kertaalleen maksutta yhden kokeilukuukauden** ajaksi. Lähes jokaisessa Upgrade-toiminnoissa on lopuksi valittavissa kolme eri voimassaoloaikaa. 

1 kuukausi

Upgrade-toimintojen joustava käyttö

Täydennä autosi mukavuustoimintoja joustavien tilausten kautta ja päätä joka kuukausi uudelleen, millaisia Upgrade-toimintoja autoosi milloinkin haluat. Kuukauden voimassaoloaika tekee käytöstä joustavaa (ei automaattista pidennystä).

1 vuosi

Upgrade-toimintojen käyttö koko vuodeksi 

Haluatko jatkaa mukavuustoiminnon käyttöä ID.-autossasi vielä pidempään? Varmista siis käytettävyys saman tien koko vuoden ajaksi (ei automaattista pidennystä).

Rajaton kesto

Upgrade-toimintojen rajaton käyttö 

Lisää ID.-autosi arvoa mahdollistamalla Upgrade-toimintojen rajaton käyttö auton koko kestoiän ajan kaikille autoa ajaville.

Hintatietoja

Tilaa autoosi toimintoja joustavasti ja tarpeidesi mukaan ilman kuukausi- ja vuositilausten automaattista sopimuksen pidennystä.

Kuukausihinta**

Vuosihinta

Rajaton

Navigointi

Ei saatavilla tällä hetkellä

Ei saatavilla tällä hetkellä

935,00 €*

Kaukovaloavustin Light Assist

5,00 €*

48,00 €*

189,00 €*

Ilmastointilaite Air Care Climatronic

7,50 €*

75,00 €*

299,00 €*

Ambiente-valaistus (monivärinen)

1,50 €*

15,00 €*

59,00 €*

Kuukausihinta**

Ei saatavilla tällä hetkellä

Vuosihinta

Ei saatavilla tällä hetkellä

Rajaton

935,00 €*

*Hinta Suomessa sis. alv. Kullakin ostohetkellä ovat oikeudellisesti sitovasti voimassa Volkswagen Connect Shopissa tai In-Car Shopissa ilmoitetut hinnat. Hinnat saattavat vaihdella auton ja varustelun mukaan.

** Pääkäyttäjää ja toimintoa kohti 

Näin aktivoit Upgrades-toiminnot ID.-mallissasi

Ohjelmistoversio ja rekisteröinti

Jotta voit hankkia Upgrade-toimintoja4, ID.-mallissasi pitää olla tehdasasenteisena ohjelmistoversio 3.1 tai uudempi, jotta toimintojen tekniset edellytykset täyttyvät. Voit ryhtyä toimeen, kun olet rekisteröitynyt VW Connect- tai We Connect -palveluun3 ja sinut on varmistettu autosi pääkäyttäjäksi.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua