Punainen VW ID.5 GTX etuviistosta katsottuna nykyaikaisessa Carportissa, mies kulkee konepellin editse
2
1.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 16,9–19,2; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan.

Upgrades-toiminnot ID.-malliisi 

Ota uusia toimintoja käyttöön ID.-autossasi

Oli kyseessä sitten navigointi, kuljettajaa avustavat järjestelmät tai älykäs ilmastointi – We Connect3 -asiakkaana voit päivittää ID.-autoasi myös ostamisen jälkeen, kunhan autossasi on tehdasasenteisena ID. -ohjelmistoversio 3.1 tai uudempi.4

Voit hankkia uusia toimintoja kätevästi suoraan autosta tai We Connect -verkkokaupasta autosta käsin tarvitsematta käyttää autoa huollossa.

  • Hanki autoosi toimintoja tarpeidesi mukaan
  • Aktivoi Upgrades-toimintoja suoraan ID. -autossasi tarvitsematta käyttää autoa huollossa
  • Lisää autosi arvoa uusilla toiminnoilla
--:--

Varustelun mukaan käytettävissäsi ovat seuraavat Upgrades-toiminnot ID.-autoosi:

Eikö autossasi ole navigointia? Ei mikään ongelma!

Aktivoi ajantasaiset liikennetiedot ja erikoiskohteet sisältävä intuitiivinen navigointitoiminto jälkikäteen infotainment-järjestelmässä Ready 2 Discover tai Ready 2 Discover Max.

Navigoinnin e-reittisuunnittelun avulla järjestelmä suunnittelee automaattisesti latauspysähdykset reitin varrelle. We Connect Plus3 -palvelun verkkopalveluiden avulla saat säännöllisesti karttapäivityksiä ja liikennetietoja koko Euroopasta. 

Näin aktivoit Upgrades-toiminnot ID.-mallissasi

Ohjelmistoversio ja rekisteröinti

Jotta voit hankkia Upgrades-toimintoja4, ID.-autossasi pitää olla tehdasasenteisena ohjelmistoversio 3.1 tai uudempi, jotta toimintojen tekniset edellytykset täyttyvät. Voit ryhtyä toimeen, kun olet rekisteröitynyt We Connect -palveluun3 ja sinut on varmistettu autosi pääkäyttäjäksi.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Vastuuvapauslauseke / Volkswagen

2.

Ilmoitetut kulutus- ja päästöarvot on selvitetty laissa määrättyjen mittausmenetelmien avulla. 1. tammikuuta 2022 WLTP-menettely on täysin korvannut NEDC-menettelyn, joten tämän päivämäärän jälkeen tyyppihyväksytyille autoille ei enää ilmoiteta NEDC-arvoja. Arvot eivät koske yksittäisiä autoja vaan on tarkoitettu eri autotyyppien väliseen vertailuun. Lisävarusteet ja tarvikkeet (muut osat, renkaat jne.) saattavat muuttaa oleellisia parametreja, kuten painoa, vierintävastusta ja aerodynamiikkaa, ja vaikuttaa näin sää- ja liikenneolosuhteiden ja yksilöllisen ajotavan myötä myös polttoaineenkulutukseen, virrankulutukseen ja CO2-päästöihin sekä auton tehoarvoihin. Todenmukaisten testausolosuhteiden ansiosta WLTP-menetelmän mukaisesti mitattu polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat usein korkeammat kuin NEDC-menetelmän mukaisesti mitatut arvot. Täten ne voivat 1.9.2018 lähtien aiheuttaa muutoksia myös autoverotuksessa. Saat lisätietoja WLTP- ja NEDC-menettelyn välisistä eroista osoitteesta http://www.volkswagen.de/wltp.

Lisätietoa uusien henkilöautomallien virallisesta polttoaineenkulutuksesta ja CO2-päästöistä saa teoksesta ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen”, joka on saatavilla ilmaiseksi kaikista Saksan myyntipisteistä ja osoitteesta DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern tai sivustolta www.dat.de/co2.

3.
We Connect- ja We Connect Plus -palvelujen käyttöön ID. -tuoteperheessä tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava We Connect- / We Connect Plus -palveluun käyttäjänimellä ja salasanalla. Lisäksi on solmittava erillinen We Connect- / We Connect Plus -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa. ID-tuoteperheelle tarkoitettua We Connect -sopimusta ei ole rajoitettu kolmeen vuoteen. We Connect Plus -palvelun käyttö on rajoitettu aluksi kolmeen vuoteen, minkä jälkeen sen käyttöaikaa voidaan jatkaa maksua vastaan. Auton luovutuksen jälkeen sinulla on 90 päivää aikaa rekisteröidä auto osoitteessa myvolkswagen.net tai We Connect ID. -sovelluksen kautta (saatavilla App Storessa ja Google Play Storessa) ja käyttää We Connect Plus -palveluja koko sovitun voimassaoloajan ilmaiseksi. Rekisteröidyttäessä myöhemmin maksuttoman käyttöajan kesto lyhenee. Joitakin We Connect- / We Connect Plus -mobiilipalveluja voi käyttää vain We Connect ID. -sovelluksen kautta. Maksuttoman sovelluksen käyttöön vaaditaan soveltuvalla iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta. Tiedonsiirto internetin kautta saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä (esim. roaming-maksut).Mobiilipalvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia. We Connect- ja We Connect Plus -paketteihin sisältyvät palvelut saattavat vaihdella maan mukaan. Käytettävyys määräytyy automallin, varustelun ja asennetun ohjelmistoversion mukaan. Tämä koskee myös kolmannen osapuolen palveluja. Lisätietoja saat osoitteesta www.volkswagen-we.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Huomioi myös ID.-tuoteperheen digitaalisten palvelujen kulloinkin voimassa olevat yleiset käyttöehdot.
4.
Upgrades-toimintojen hankintaan tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin, voimassa olevan We Connect -sopimuksen ja tunnistautumisen pääkäyttäjäksi, mikä tarkoittaa käyttäjätilin yhdistämistä konkreettiseen autoon. - Autossa on lisäksi oltava kulloisenkin Upgrade-toiminnon edellyttämät tekniset toiminnot, laitteet ja ohjelmisto. Upgrades-toimintojen käytettävyys saattaa lisäksi riippua mallivuodesta ja valmistuspäivästä. Pääkäyttäjä voi tarkastella kuhunkin autoon saatavia Upgrades-toimintoja infotainment-järjestelmän In-Car Shopissa tai We Connect -verkkokaupassa osoitteessa shop.volkswagen-we.com. Maksulliset tuotteet voi hankkia sekä In-Car Shopista että We Connect -verkkokaupasta niissä sillä hetkellä käytössä olevilla maksutavoilla. Volkswagen-jälleenmyyjä neuvoo sinua mielellään Upgrades-toimintoihin ja niiden käytettävyyteen liittyvissä kysymyksissä. Hankitut ja aktivoidut Upgrades-toiminnot pysyvät autossa niiden aktivointiajan verran, ja niitä voivat käyttää kaikki kuljettajat. Niitä ei voi siirtää toisiin autoihin.