Voit valita ja asentaa Upgrade-toiminnot yhteensopivan Volkswagenisi näytössä In-Car Shopin kautta.
1

Upgrades.
Ohjelmoitu sinun tulevaisuuttasi varten.

Hyvää tulevaisuutta! Myöhemminkin.

VW Connect ja We Connect2 ovat pääsylippusi uusimman suku­polven mobiilipalveluihin ja muihin palveluihin Volkswagenin monissa eri malleissa. Voit olla alusta lähtien halutessasi online-valmiudessa, jolloin käytettävissäsi on lukuisia VW Connect- tai We Connect -palveluja. Kun olet kerran aktivoinut palvelun ja kirjautunut siihen Volkswagen ID:lläsi, VW Connect tai  We Connect tekee arjestasi paitsi miellyttävämpää, myös mukavampaa. Uutta palvelussa on, että voit ottaa Volkswagenissasi valikoituja uusia toimintoja käyttöön myös auton oston jälkeen. Sinun tarpeidesi mukaan yksilöitävissä jälkikäteen. Ja hyvin yksinkertaisesti hankittavissa infotainment-järjestelmäsi In-Car Shopista tai Volkswagen Connect ShopistaOpens an external link. Täällä voit VW Connect- tai We Connect -pääkäyttäjänä tutustua autoosi kulloinkin saatavilla oleviin Upgrade-toimintoihin1 ja tilata ne kätevästi suoraan verkosta.

--:--

Volkswagenisi oppii aina uutta: Upgrade-toimintoja VW Connect- tai We Connect -valmiudella varustettuihin autoihin

Olipa sinulla T-Roc, Tiguan, Touran tai Polo, jos autostasi puuttuu navigointijärjestelmä, toiminnon voi ostaa kätevästi jälkikäteen.

Navigointi: Tiedä, missä hidastelee

Haluatko löytää paremmin perille? Ota infotainment-järjestelmäsi Ready 2 Discover -navigointitoiminnot käyttöön jälkikäteen ja hyödynnä intuitiivista navigointia autossasi. Ottamalla palvelun käyttöön saat integroidun, intuitiivisen navigointipalvelun, jossa on karttaesitys Euroopalle ja mahdollisuus käyttää erikoiskohteita (POI). Nämä toiminnot ovat jatkuvasti käytettävissäsi, kun ne on aktivoitu autossa, eivätkä ne vaadi internetyhteyttä tai VW Connect- tai We Connect -sopimusta. VW Connect Plus- tai We Connect Plus -lisenssin yhteydessä voit näiden käytännöllisten offline-toimintojen ohella käyttää hyödyllisiä online-lisäpalveluita. Online-liikennetietojen ansiosta saat pääkäyttäjänä lähes reaaliaikaisesti tietoa muutoksista ja vaaroista matkasi varrella, ja online-reitinmääritys optimoi ennakoivasti kohteeseen opastuksen. Kun infotainment-järjestelmässä on valittu asetus ”Jaa sijainti”, online-karttapäivitys päivittää kartta-aineiston säännöllisin välein automaattisesti, kun auto on yhteydessä verkkoon.

Olipa sinulla T-Roc, Tiguan, Touran tai Polo, jos autostasi puuttuu navigointijärjestelmä, toiminnon voi ostaa kätevästi jälkikäteen.     Puheohjauksen voi ottaa käyttöön jälkikäteen. Sen jälkeen voit ohjata omalla äänelläsi Volkswagen-autoasi hyvin luonnollisesti.

Puheohjaus3: ”Hei Volkswagen

Volkswagenisi ymmärtää sinua. Keskustelunavauksella ”Hei Volkswagen” aloitat luonnollisen dialogin ja voit ohjata puhelinta, medioita tai navigointia turvallisesti ja helposti. Aktivoi lisäksi puhe­ohjaus Ready 2 Discover 4 tai Discover Media -navigointijärjestelmällesi ja voit ohjata autosi lukuisia toimintoja äänelläsi. Puheella ohjattavia ajoneuvon toimintoja voi ajoneuvon malli- ja varustekohtaisesti olla paljon enemmän. Näin voit keskittyä täysin ja kokonaan tiehen ja nauttia automatkoistasi jatkossa entistäkin enemmän.

Lataa App-Connect ja käytä älypuhelimen Apple CarPlaytä ja Android Autoa langattomasti .

App Connect5: Tuo sovelluksesi autoosi

App-Connectin avulla valitut sovellukset ja sisällöt siirretään suoraan Volkswagenisi infotainment-järjestelmän näyttöön, ja niitä voidaan käyttää kätevästi ja selkeästi näkökentässä. Näin pääset helposti käsiksi esimerkiksi musiikkiin, uutisiin, karttoihin tai äänikirjoihin. Volkswagen tarjoaa kaksi rajapintaa älypuhelimien liittämiseen lukuisilla vaihtoehdoilla: Apple CarPlay ja  Googlen Android Auto. Apple CarPlay- tai Googlen Android Auto -palvelua voi lisäksi käyttää Upgrade-toimintona myös langattomasti Discover Media- sekä Ready 2 Discover -navigointijärjestelmän kanssa. Häiriöiden välttämiseksi ajon aikana voidaan käynnistää vain sertifioituja sovelluksia.

Lisää Upgrade-toimintoja Golfiisi

ACC on jälkivarusteltava järjestelmä Volkswagen Golfiin. Se tunnistaa edessäsi ajavat autot ja säilyttää määritellyn etäisyyden niihin automaattisesti.

Automaattinen etäisyydensäätö ACC6: Säilyttää etäisyyden. Ja noudattaa nopeusrajoituksia.

Automaattinen etäisyydensäätö ACC säilyttää säätämäsi nopeuden tasaisena aina 210 km/h:iin asti. Jos Golfisi lähestyy edellä ajavaa ajoneuvoa, ACC mukauttaa nopeutta järjestelmärajoitusten puitteissa automaattisesti ja säilyttää näin säätämäsi etäisyyden.

Upgrade-toimintojen kautta voit jälkivarustella Golf 8:n jopa Light Assist -kaukovaloavustimella.

Light Assist: Häikäisemätön. Lähes kaikissa tilanteissa.

Light Assist -kaukovaloavustin auttaa näkemään yöajot Golfissa aivan uudessa valossa. Light Assist pystyy tunnistamaan tuulilasin taakse asennetun kameran avulla vastaantulevat ja edellä ajavat ajoneuvot järjestelmän rajojen puitteissa ja vaihtamaan automaattisesti lähi- ja kaukovalojen välillä. Eikö näytäkin hyvältä?

Voit asentaa Golf 8:aan maksullisen liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän myös myöhemmin.

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä: tärkeät tiedot näkyville

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä pystyy tunnistamaan järjestelmärajoitusten puitteissa nopeusrajoitukset, ohituskiellot ja vaaramerkit kameran avulla, ja se näyttää nämä tiedot sinulle monitoiminäytössä. Näin saat helposti yleiskatsauksen liikenteestä.

Upgrade-toimintojen kautta saat lisää värivaihtoja VW Golf 8:n Ambiente-valaistukseen.

Ambiente-valaistus (monivärinen): Sisäisen rauhan vuoksi.

Tee Golfistasi yksilöllisempi. Ambiente-perusvalaistuksen laajennuksella sisä­tila voidaan valaista oman värivalinnan ansiosta mielialan mukaan. Ambiente-valaistuksen (monivärinen) myötä käytettävissäsi on Upgrade-toimintona laajennettu väripaketti ja siten suurempi värivalikoima valokorostusten luomista varten. Viileä tai lämmin väritunnelma, valaistussa kaupungissa tai yöllä pimeällä maantiellä: voit luoda jokaisella ajomatkalla itsellesi ja matkustajillesi erilaisen, tilanteeseen sopivan tunnelman.

Sisätilan näkymä VW Taigossa yöaikaan. Hyvin tunnistettavissa: jälkikäteen Upgrade-toimintona hankittu Ambiente-valaistus (tehoste)

Ambiente-valaistus (tehoste): valaisevan informatiivinen

Ambiente-valaistuksen (tehoste) avulla voit laajentaa Ambiente-perusvalaistusta eri toimintojen intuitiivisesti havaittavalla esityksellä. Näihin lukeutuvat varustelusta riippuen varoittavat ja tiedottavat sisällöt, kuten esimerkiksi kiihdytyksen tai ovivaroituksen näytöt.

Tästä saat tietoa muista Volkswageniisi saatavilla olevista toiminnoista

Onko sinulla jo Golf ja voimassa oleva VW Connect- tai We Connect -sopimus? Testaa VW Connect- tai We Connect -pääkäyttäjänä nyt valikoituja toimintoja maksutta kokeilukuukauden ajan.

Yleiskatsaus Volkswageniisi saatavissa olevista Upgrades-toiminnoista

Tässä on aluksi sitomaton luettelo valikoiduista Upgrades-toiminnoista, joita voidaan ottaa jälkikäteen käyttöön valitsemassasi autossa. Autossa on lisäksi oltava kulloisenkin Upgrade-toiminnon edellyttämät tekniset toiminnot ja laitteet. Katso infotainment-järjestelmän In-Car Shopista tai Volkswagen Connect ShopistaOpens an external link, mitä toimintoja Volkswageniisi on konkreettisesti saatavilla. Täältä näet toiminnot, jotka voit konkreettisesti hankkia autoosi pääkäyttäjänä.

Golf 8 ja mallivaihtoehdot

Lisätietoja VW Connect- / We Connect -valmiudella varustetuista autoista*

Hinta

Navigointi

695 €

Puheohjaus

279 €

App-Connect

279 €

Kaukovaloavustin Light Assist

-

195 €

Ambiente-valaistus (monivärinen)

-

65 €

Ambiente-valaistus (tehoste)

-

45 €

Automaattinen etäisyydensäätö ACC

-

399 €

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä

-

59 €

Golf 8 ja mallivaihtoehdot

Lisätietoja VW Connect- / We Connect -valmiudella varustetuista autoista*

Hinta

695 €

* Passat Variant, Arteon, Arteon Shooting Brake, Tiguan, Tiguan Allspace, Touran, T-Roc, T-Roc Cabriolet, T-Cross, Taigo, Polo

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Verkkopalvelut. Näin teet Volkswagenistasi verkkoon yhdistetyn auton.

Volkswagen Connect Shop. Siirry Volkswagenisi digitaalisiin tuotteisiin.

Onko sinulla kysyttävää? Nopeita vastauksia tai henkilökohtaisia neuvoja digitaalisiin palveluihimme saat tästä.

Vastuuvapauslauseke / Volkswagen

1.
Upgrade-toimintojen hankintaan tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin, voimassa olevan VW Connect- / We Connect -sopimuksen ja tunnistautumisen pääkäyttäjäksi, mikä tarkoittaa käyttäjätilin yhdistämistä konkreettiseen autoon. Autossa on lisäksi oltava kulloisenkin Upgrade-toiminnon edellyttämä tekninen toiminto, laitteet ja ohjelmisto. Upgrade-toimintojen saatavuus saattaa lisäksi riippua mallivuodesta ja valmistuspäivästä. Pääkäyttäjä voi tarkastella kuhunkin autoon saatavia Upgrade-toimintoja infotainment-järjestelmän In-Car Shopissa tai Volkswagen Connect Shopissa osoitteessa connect-shop.volkswagen.com. Maksulliset tuotteet voi hankkia In-Car Shopista ja/tai Volkswagen Connect Shopista niissä sillä hetkellä nähtävillä ja käytössä olevilla maksutavoilla. Upgrade-toimintojen saatavuus saattaa poiketa verkkokaupan ja In-Car Shopin välillä. Volkswagen-jälleen­myyjä neuvoo sinua mielellään Upgrade-toimintoihin ja niiden saatavuuteen liittyvissä kysymyksissä. Hankitut ja aktivoidut Upgrade-toiminnot pysyvät autossa niiden aktivointiajan verran, ja niitä voivat käyttää kaikki kuljettajat. Niitä ei voi siirtää toisiin autoihin.
2.

Kun ostat uuden auton, sinulla on mahdollisuus käyttää VW Connectin tai VW Connect Plussan tai We Connectin tai We Connect Plussan digitaalisia palveluja maksuttoman sopimusajan aikana. VW Connect- tai VW Connect Plus -palveluja tai We Connect- tai We Connect Plus -palveluja varten tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava käyttäjänimellä ja salasanalla. Volkswagen ID -käyttäjätilin onnistuneen luomisen ja autoon liittämisen jälkeen voit käyttää maksutta sopimusajan aikana auto-, maa-, ohjelmisto ja varustelukohtaisia digitaalisia palveluja. Lisäksi sinun on solmittava erillinen VW Connect- tai VW Connect Plus -sopimus tai We Connect- tai We Connect Plus -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa osoitteessa www.myvolkswagen.net tai Volkswagen-sovelluksen (saatavilla App Storessa ja Google Play Storessa) kautta. Maksuttoman sopimusajan todellinen pituus riippuu siitä, milloin digitaaliset palvelut aktivoidaan. Kun on kulunut 90 päivää auton ensiluovutuksesta, maksuton voimassaoloaika alkaa lyhentyä automaattisesti. Voit tarkistaa auton tarkan sopimusajan myVolkswagen-portaalista osoitteesta www.myvolkswagen.net.

Asiakkaat, joilla on VW Connect ja VW Connect Plus: Mobiilipalvelujen käytön mahdollistaa integroitu internetyhteys. Nettiradion, WLAN-tukiaseman ja Alexan käyttöä varten voi hankkia maksullisia datapaketteja ulkopuoliselta Cubic Telecom -matkapuhelinyhteistyökumppanilta, ja niitä voi käyttää verkon kuuluvuusalueella monissa Euroopan maissa. Näiden pakettien datamäärä on kaikkien käyttäjien ja auton matkustajien käytettävissä. Tiedot ehdoista hinnoista ja tuetuista maista löydät osoitteesta vw.cubictelecom.com. Vaihtoehtoisesti nettiradioa, WLAN-tukiasemaa ja Alexaa on mahdollista käyttää mobiililaitteella (esim. älypuhelimella), joka pystyy toimimaan WLAN-tukiasemana. Tällöin vastaavat palvelut ovat käytettävissä vain voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välillä tehtävän matkaviestintäsopimuksen perusteella ja vain kyseisen matkapuhelinverkon kuuluvuusalueella. Tiedonsiirto internetin kautta saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä (esim. roaming-maksut).

Asiakkaat, joilla on We Connect ja We Connect Plus: Mobiilipalvelujen käytön mahdollistaa integroitu internetyhteys. Suoratoistopalvelujen, yksittäisten In-Car-sovellusten sekä WLAN-tukiasemien käyttöön voi hankkia maksullisia datapaketteja ulkopuoliselta Cubic Telecom -matkapuhelinyhteistyökumppanilta, ja niitä voi käyttää verkon kuuluvuusalueella monissa Euroopan maissa. Näiden pakettien datamäärä on kaikkien käyttäjien ja auton matkustajien käytettävissä. Tiedot ehdoista hinnoista ja tuetuista maista löydät osoitteesta vw.cubictelecom.com. Vaihtoehtoisesti näitä palveluja on mahdollista käyttää mobiililaitteella (esim. älypuhelimella), joka pystyy toimimaan WLAN-tukiasemana. Tällöin vastaavat palvelut ovat käytettävissä vain voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välillä tehtävän matkaviestintäsopimuksen perusteella ja vain kyseisen matkapuhelinverkon kuuluvuusalueella. Tiedonsiirto internetin kautta saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä (esim. roaming-maksut).

3.
Online-puhe­ohjaus on käytettävissä tällä hetkellä seuraavilla kielillä: saksa, englanti (UK ja US), ranska, espanja, tšekki ja italia. Kieli, jolla voit olla vuorovaikutuksessa, määräytyy infotainment-järjestelmän valitun kielen mukaan.
4.
Ready 2 Discover -navigointijärjestelmän navigointitoimintojen puheohjausta voidaan käyttää vasta sen jälkeen, kun navi­gointi on otettu käyttöön Upgrades-toimintona.
5.

App-Connect mahdollistaa periaatteessa Apple CarPlay- ja Android Auto -teknologioiden käytön. Molemmat teknologiat ovat Applen ja Googlen vastuulla, joten Volkswagen AG ei voi vaikuttaa Apple CarPlayn ja Android Auton maakohtaiseen saatavuuteen, minkä vuoksi teknologiat eivät välttämättä ole käytettävissä kaikissa maissa. Apple CarPlayn saatavuuden voi tarkistaa osoitteesta https://www.apple.com/ios/carplay/ ja vastaavasti Android Auton saatavuuden osoitteesta https://www.android.com/intl/fi_fi/auto/. Toimintoihin saattaa sopimusaikana tulle sisällöllisiä muutoksia tai ne voidaan lakkauttaa. Häiriöiden välttämiseksi ajon aikana voidaan käynnistää vain sertifioituja sovelluksia. Huomioi tässä yhteydessä myös se, että monia sovelluksia ei tarjota molemmille teknologioille.

Löydät tietoja älypuhelimien yhteensopivuudesta Apple CarPlayn osalta osoitteesta https://www.apple.com/ios/carplay/ ja Android Auton osalta osoitteesta https://www.android.com/intl/fi_fi/auto/. Apple CarPlay on Apple Inc.:n rekisteröity tuotemerkki ja Android Auto on Google LLC:n rekisteröity tuotemerkki. 

6.
ACC toimii nopeusalueella 30 km/h (20 mph) – 210 km/h (130 mph). Nopeusalue voi poiketa markkinakohtaisesti. Voit kumota ACC:n säädön milloin hyvänsä. Jos jarrutat, säätö keskeytetään. Kun kiihdytät, säätö keskeytetään kiihdytyksen ajaksi, minkä jälkeen sen toiminta taas jatkuu. Jos olet kiinnittänyt perävaunun, ACC ei säädä yhtä dynaamisesti. Jos ACC:n automaattinen hidastus ei riitä, ACC pyytää sinua myös jarruttamaan mittaristossa näkyvällä ilmoituksella. Lisäksi punainen varoitusvalo palaa ja kuuluu varoitusääni. ACC:n älykäs tekniikka ei pysty ylittämään fysiikan lakien rajoja, ja se toimii vain järjestelmän rajojen sisällä. Tarjottu parannettu mukavuus ei saa koskaan johtaa turvallisuusriskeihin.