Voit valita ja asentaa Upgrade-toiminnot yhteensopivan Volkswagenisi näytössä In-Car Shopin kautta.
1

Upgrades.
Ohjelmoitu sinun tulevaisuuttasi varten.

Hyvää tulevaisuutta! Myöhemminkin.

We Connect 2 on pääsylippusi uusimman sukupolven mobiilipalveluihin ja muihin palveluihin. Alusta alkaen online-valmiudessa, jolloin käytettävissäsi on lukuisia We Connect -palveluja. Kun olet kerran aktivoinut palvelun ja kirjautunut siihen Volkswagen ID:lläsi, We Connect tekee arjestasi paitsi miellyttävämpää, myös mukavampaa. Uutta palvelussa on, että voit ottaa Volkswageniisi valittuja uusia toimintoja käyttöön myös auton oston jälkeen. Sinun tarpeidesi mukaan yksilöitävissä jälkikäteen. Ja hyvin yksinkertaisesti hankittavissa infotainment-järjestelmäsi In-Car Shopissa tai We Connect -verkkokaupassaOpens an external link. Täällä voit We Connect -pääkäyttäjänä tutustua autoosi kulloinkin saatavilla oleviin Upgrades-toimintoihin1 ja tilata ne kätevästi suoraan verkosta.

--:--

Volkswagenisi oppii aina uutta: Upgrades-toiminnot We Connect -valmiudella varustettuihin autoihin

Olipa sinulla T-Roc, Tiguan, Touran tai Polo, jos autostasi puuttuu navigointijärjestelmä, toiminnon voi ostaa kätevästi jälkikäteen.

Navigointi: Tiedä, missä hidastelee

Haluatko löytää paremmin perille? Ota Ready 2 Discover -infotainment-järjestelmäsi navigointitoiminnot käyttöön jälkikäteen ja hyödynnä intuitiivista navigointia autossasi. Ottamalla toiminnon käyttöön saat integroidun, intuitiivisen navigointipalvelun, jossa on Euroopan kartta ja mahdollisuus käyttää erikoiskohdehakua (POI). Nämä palvelut ovat jatkuvasti käytettävissäsi, kun ne aktivoitu autossa, eivätkä ne vaadi internetyhteyttä tai We Connect -sopimusta. We Connect Plus -lisenssin yhteydessä voit näiden käytännöllisten offline-toimintojen ohella käyttää hyödyllisiä online-lisäpalveluita. Online-liikennetietojen ansiosta saat pääkäyttäjänä lähes reaaliaikaisesti tietoa muutoksista ja vaaroista matkasi varrella, ja online-reitinmääritys optimoi ennakoivasti kohteeseen ohjauksen. Kun infotainment-järjestelmässä on valittu asetus ”Jaa sijainti”, online-karttapäivitys päivittää kartta-aineiston säännöllisin välein automaattisesti, kun auto on yhteydessä verkkoon.

Olipa sinulla T-Roc, Tiguan, Touran tai Polo, jos autostasi puuttuu navigointijärjestelmä, toiminnon voi ostaa kätevästi jälkikäteen.     Puheohjauksen voi ottaa käyttöön jälkikäteen. Sen jälkeen voit ohjata omalla äänelläsi Volkswagen-autoasi hyvin luonnollisesti.

Puheohjaus3: ”Hei Volkswagen

Volkswagenisi ymmärtää sinua. Keskustelunavauksella ”Hei Volkswagen” aloitat luonnollisen dialogin ja voit ohjata puhelinta, medioita tai navigointia turvallisesti ja helposti. Aktivoi lisäksi puheohjaus Ready 2 Discover 4 tai Discover Media -navigointijärjestelmällesi ja voit ohjata autosi lukuisia toimintoja äänelläsi. Puheella ohjattavia ajoneuvon toimintoja voi ajoneuvon malli- ja varustekohtaisesti olla paljon enemmän. Näin voit keskittyä täysin ja kokonaan tiehen ja nauttia automatkoistasi jatkossa entistäkin enemmän.

We Upgrade - käytä älypuhelimen tietoja nopeasti ja helposti

App Connect5: Tuo sovelluksesi autoosi

App-Connectin avulla valitut sovellukset ja sisällöt siirretään suoraan Volkswagenisi infotainment-järjestelmän näytölle ja niitä voidaan käyttää kätevästi ja selkeästi näkökentässä. Näin pääset helposti käsiksi esimerkiksi musiikkiin, uutisiin, karttoihin tai äänikirjoihin. Volkswagen tarjoaa kolme liitäntää älypuhelimien liittämiseen lukuisilla vaihtoehdoilla: Apple CarPlay™, Googlen Android Auto™ ja MirrorLink®. Apple CarPlay™ tai Googlen Android Auto™ -palvelua voi lisäksi käyttää Upgrade-toimintona myös langattomasti Discover Media- sekä Ready 2 Discover -navigointijärjestelmän kanssa. Häiriöiden välttämiseksi ajon aikana voidaan käynnistää vain sertifioituja sovelluksia.

Lisää Upgrade-toimintoja Golfiisi

ACC on jälkivarusteltava järjestelmä Volkswagen Golfiin. Se tunnistaa edessäsi ajavat autot ja säilyttää määritellyn etäisyyden niihin automaattisesti.

Automaattinen etäisyydensäätö ACC6: Säilyttää etäisyyden. Ja noudattaa nopeusrajoituksia.

Automaattinen etäisyydensäätö ACC säilyttää säätämäsi nopeuden tasaisena aina 210 km/h:iin asti. Jos Golfisi lähestyy edellä ajavaa ajoneuvoa, ACC mukauttaa nopeutta järjestelmärajoitusten puitteissa automaattisesti ja säilyttää näin säätämäsi etäisyyden.

Upgrade-toimintojen kautta voit jälkivarustella Golf 8:n jopa Light Assist -kaukovaloavustimella.

Light Assist: Häikäisemätön. Lähes kaikissa tilanteissa.

Light Assist -kaukovaloavustin auttaa näkemään yöajot Golfissa aivan uudessa valossa. Light Assist pystyy tunnistamaan tuulilasin taakse asennetun kameran avulla vastaantulevat ja edellä ajavat ajoneuvot järjestelmän rajojen puitteissa ja vaihtamaan automaattisesti lähi- ja kaukovalojen välillä. Eikö näytäkin hyvältä?

Voit asentaa Golf 8:aan maksullisen liikennemerkkien tunnistusjärjestelmän myös myöhemmin.

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä: tärkeät tiedot näkyville

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä pystyy tunnistamaan järjestelmärajoitusten puitteissa nopeusrajoitukset, ohituskiellot ja vaaramerkit kameran avulla, ja se näyttää nämä tiedot sinulle monitoiminäytössä. Näin saat helposti yleiskatsauksen liikenteestä.

Upgrade-toimintojen kautta saat lisää värivaihtoja VW Golf 8:n Ambiente-valaistukseen.

Ambiente-valaistus (monivärinen): Sisäisen rauhan vuoksi.

Tee Golfistasi yksilöllisempi. Ambiente-perusvalaistuksen laajennuksella sisätila voidaan valaista oman värivalinnan ansiosta mielialan mukaan. Ambiente-valaistuksen (monivärinen) myötä käytettävissäsi on Upgrade-toimintona laajennettu väripaketti ja siten suurempi värivalikoima valokorostusten luomista varten. Viileä tai lämmin väritunnelma, valaistussa kaupungissa tai yöllä pimeällä maantiellä: voit luoda jokaisella ajomatkalla itsellesi ja matkustajillesi erilaisen, tilanteeseen sopivan tunnelman.

Kuva Golfin sisältä yöllä. Hyvin tunnistettavissa: jälkikäteen Upgrade-toimintona hankittu Ambiente-valaistus (tehoste)

Ambiente-valaistus (tehoste): valaisevan informatiivinen

Ambiente-valaistuksen (tehoste) avulla voit laajentaa Ambiente-perusvalaistusta eri toimintojen intuitiivisesti havaittavalla esityksellä. Näihin lukeutuvat varustelusta riippuen varoittavat ja tiedottavat sisällöt, kuten esimerkiksi kiihdytyksen tai ovivaroituksen näytöt.

Tästä saat tietoa muista Volkswageniisi saatavilla olevista toiminnoista

Onko sinulla jo Golf ja voimassa oleva We Connect -sopimus? Testaa We Connect -pääkäyttäjänä nyt valittuja toimintoja maksutta kokeilukuukauden ajan.

Yleiskatsaus Volkswageniisi saatavissa olevista Upgrades-toiminnoista

Tässä on aluksi sitomaton luettelo valikoiduista Upgrades-toiminnoista, joita voidaan ottaa jälkikäteen käyttöön valitsemassasi autossa. Autossa on lisäksi oltava kulloisenkin Upgrade-toiminnon edellyttämät tekniset toiminnot ja laitteet. Katso infotainment-järjestelmän In-Car Shopista tai We Connect -verkkokaupastaOpens an external link, mitä toimintoja Volkswageniisi on konkreettisesti saatavilla. Täältä näet toiminnot, jotka voit konkreettisesti hankkia autoosi pääkäyttäjänä.

Golf 8 ja mallivaihtoehdot

Lisätietoja We Connect -valmiudella varustetuista autoista*

Navigointi

Puheohjaus

App-Connect

Kaukovaloavustin Light Assist

-

Ambiente-valaistus (monivärinen)

-

Ambiente-valaistus (tehoste)

-

Automaattinen etäisyydensäätö ACC

-

Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä

-

Golf 8 ja mallivaihtoehdot

Lisätietoja We Connect -valmiudella varustetuista autoista*

* Passat Variant, Arteon, Arteon Shooting Brake, Tiguan, Tiguan Allspace, Touran, T-Roc, T-Roc Cabriolet, T-Cross, Taigo, Polo

Aloita keskustelu kanssamme

Aloita keskustelu kanssamme

Kontakt

Onko sinulla kysymyksiä, ideoita tai palautetta? Soita meille.

Tavoitat meidät numerosta 0800 - 913 226Opens a phone link (maksuton kaikissa Suomen verkoissa). Olemme tavoitettavissa kellon ympäri. Jos puhelinoperaattorisi ei tue tätä maksutonta numeroa, soita numeroon 09 - 856 194 51Opens a phone link. Maksu riippuu operaattorisi hinnoista. Ulkomailta tulevista soitoista voidaan veloittaa roaming-maksu.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen
weconnect-support@volkswagen.deOpens a mail link

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Näin teet Volkswagenistasi We Connectin avulla verkkoon yhdistetyn auton.

We Connect -verkkokauppa. Siirry Volkswagenisi digitaalisiin tuotteisiin.

Vastaukset yleisimpiin mobiilipalvelujamme koskeviin kysymyksiin löydät täältä.

Vastuuvapauslauseke / Volkswagen

1.
Päivitysten hankintaan tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin, voimassa olevan We Connect -sopimuksen ja oikeutuksen toimia pääkäyttäjänä, mikä tarkoittaa käyttäjätilin yhdistämistä konkreettiseen autoon. Autossa on lisäksi oltava kulloisenkin Upgrade-toiminnon edellyttämät tekniset toiminnot ja laitteet. Nämä saattavat riippua mallivuodesta ja tuotantopäivästä. Pääkäyttäjä voi tarkastella kuhunkin autoon saatavia Upgrades-toimintoja infotainment-järjestelmän In-Car Shopissa tai We Connect -verkkokaupassa osoitteessa shop.volkswagen-we.com. Maksulliset tuotteet voi hankkia sekä In-Car Shopista että We Connect -verkkokaupasta niissä sillä hetkellä nähtävillä ja käytössä olevilla maksutavoilla. Volkswagen-jälleenmyyjä neuvoo sinua mielellään Upgrades-toimintoihin ja niiden käytettävyyteen liittyvissä kysymyksissä. Hankitut ja aktivoidut Upgrades-toiminnot pysyvät autossa, niitä voivat käyttää kaikki kuljettajat, eikä niitä voi siirtää toisiin autoihin.
2.

Tarvitset We Connect -palveluiden käyttöön Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava We Connect -palveluun käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Lisäksi sinun on solmittava erillinen We Connect- tai We Connect Plus -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa osoitteessa www.myvolkswagen.net tai Volkswagen We Connect -sovelluksen (saatavilla App Storessa ja Google Play Storessa) kautta. We Connect Plus -palvelua varten sinulla on auton luovutuksen jälkeen 90 päivää aikaa rekisteröidä auto osoitteessa www.myvolkswagen.net tai Volkswagen We Connect -sovelluksen kautta, minkä jälkeen voit käyttää palveluita koko sovitun voimassaoloajan maksutta. We Connect -mobiilipalveluiden käytön mahdollistaa integroitu internetyhteys. Volkswagen AG vastaa koituvista datakustannuksista Euroopan sisällä kuuluvuusalueen puitteissa Streaming & Internet -palveluja ja yksittäisiä In-Car-sovelluksia lukuun ottamatta. Streaming & Internet -palveluiden, yksittäisten In-Car-sovellusten sekä WLAN-tukiasemien käyttöön voi hankkia maksullisia datapaketteja ulkopuoliselta Cubic Telecom -matkapuhelinyhteistyökumppanilta, ja niitä voidaan käyttää verkon kuuluvuusalueella lukuisissa Euroopan maissa. Näiden pakettien datamäärä on kaikkien käyttäjien ja auton matkustajien käytettävissä. Tiedot ehdoista hinnoista ja tuetuista maista löydät osoitteesta vw.cubictelecom.com. Vaihtoehtoisesti on mahdollista käyttää nettiradiota ja median suoratoistoa mobiilipäätelaitteella (esim. älypuhelimella), joka pystyy toimimaan WLAN-tukiasemana. Tällöin vastaavat palvelut ovat käytettävissä vain voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta ja vain kyseisen matkapuhelinverkon kuuluvuusalueella. Tiedonsiirto internetin kautta saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä (esim. roaming-maksut).

Maksuttoman Volkswagen We Connect -sovelluksen käyttöön vaaditaan soveltuvalla iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta.  

We Connect- ja We Connect Plus -paketteihin sisältyvät palvelut saattavat vaihdella maan mukaan. Käytettävyys määräytyy myös automallin, varustelun ja asennetun ohjelmistoversion mukaan. Tämä koskee myös kolmannen osapuolen palveluja. Palvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia tai ne voidaan lopettaa. Lisätietoja saat osoitteesta connect.volkswagen-we.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Tietoa matkapuhelinpalvelujen hinnoittelusta saat matkapuhelinoperaattoriltasi.

3.
(Online-)puheohjaus on käytettävissä tällä hetkellä seuraavilla kielillä: saksa, englanti (UK ja US), ranska, espanja, tšekki ja italia. 
4.
Ready 2 Discover -navigointijärjestelmän navigointitoimintojen puheohjausta voidaan käyttää vasta sen jälkeen, kun navigointi on otettu käyttöön Upgrades-toimintona.
5.
App-Connect käsittää Apple CarPlay-, Android Auto- ja MirrorLink-teknologiat. Häiriöiden välttämiseksi ajon aikana voidaan käynnistää vain sertifioituja sovelluksia. Huomioi tässä yhteydessä myös se, että muutamia sovelluksia ei ole tarjolla kaikille kolmelle teknologialle, palveluntarjoajalla on oikeus sopimusaikana muuttaa toimintojen sisältöä tai lopettaa toimintoja ja näiden teknologioiden saatavuus saattaa vaihdella maakohtaisesti. Löydät tietoja älypuhelimien yhteensopivuudesta Apple CarPlay:n osalta osoitteesta https://www.apple.com/ios/carplay/, Android Auto:n osalta osoitteesta https://www.android.com/intl/fi_fi/auto/ ja MirrorLink-palvelun osalta osoitteesta https://mirrorlink.com/. Apple CarPlay on Apple Inc.:n rekisteröity tavaramerkki ja vastaavasti Android Auto on Google LLC:n rekisteröity tavaramerkki. MirrorLink on Car Connectivity Consortium LCC:n rekisteröity tavaramerkki.
6.
ACC toimii nopeusalueella 30 km/h (20 mph) – 210 km/h (130 mph). Nopeusalue voi poiketa markkinakohtaisesti. Voit kumota ACC:n säädön milloin hyvänsä. Jos jarrutat, säätö keskeytetään. Kun kiihdytät, säätö keskeytetään kiihdytyksen ajaksi, minkä jälkeen sen toiminta taas jatkuu. Jos olet kiinnittänyt perävaunun, ACC ei säädä yhtä dynaamisesti. Jos ACC:n automaattinen hidastus ei riitä, ACC pyytää sinua myös jarruttamaan mittaristossa näkyvällä ilmoituksella. Lisäksi punainen varoitusvalo palaa ja kuuluu varoitusääni. ACC:n älykäs tekniikka ei pysty ylittämään fysiikan lakien rajoja, ja se toimii vain järjestelmän rajojen sisällä. Tarjottu parannettu mukavuus ei saa koskaan johtaa turvallisuusriskeihin.