Punainen VW ID.5 GTX, keula näkyvissä, nainen nousee autosta
1,2,3
2.
ID.5 GTX: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 16,2–18,6; CO2-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO2-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.

Kokonainen maailma täynnä verkon tuomia mahdollisuuksia ID. -malleihin

Tervetuloa ID.-mallisi verkkopalveluihin

VW Connect tai We Connect tarkoittaa, että voit kotimatkalla välttää ruuhkapaikat online-liikennetietojen ansiosta. Voit lämmittää auton sisä­tilat jo nauttiessasi aamiaista, tutustua uusiin radioasemiin autossa olevan nettiradion kautta ja kuunnella erilaisia podcasteja. Lyhyesti: Me nostamme ID.-mallisi digitaaliset mahdollisuudet aivan uudelle tasolle. Sen mahdollistavat lukuisat pienet arjen apulaiset, jotka ovat käytettävissäsi ID. -ohjelmistoversiosta 3.0 lähtien We Connectin yhteydessä ja ID. -ohjelmistoversiosta 4.0 lähtien VW Connectin yhteydessä varustelusta riippuen.1 Volkswagen-sovelluksen kautta voit yhdistää autosi vaivattomasti älypuhelimeesi ja käyttää tätä kautta auton tiettyjä toimintoja ja saada tietoa auton tilasta – vaikka et itse olisikaan Volkswagenissasi.

Voit selvittää, onko ID. -mallissasi valmius VW Connect- / VW Connect Plus- tai We Connect- / We Connect Plus -palveluiden käyttöön tekemällä yhteensopivuuden tarkastuksenOpens an external link.

Nainen seisoo Volkswagen ID.:n vieressä

Yleiskatsaus ID.-mallisi kaikista verkkopalveluista

Jokaisella sankarilla on apurinsa. Ja ID.-malliisi saatavien VW Connect- tai We Connect -verkkopalvelujen avulla saat niitä runsaan valikoiman sormiesi ulottuville. Selvitä, mitkä palvelut sopivat parhaiten päivittäiseen elämääsi ja mitkä ovat niiden vaatimukset. Katso tästä yleiskatsaus ID.-mallisi kaikista palveluista ja vaihtoehdoista.

Henkilö istuu Volkswagenissa ja käyttää Volkswagen-sovellusta matkapuhelimella

Näin aktivoit VW Connectin tai We Connectin ID.-mallissasi

Lue täältä, miten voit ottaa ID.-mallisi mobiilipalvelut käyttöön Volkswagen-sovelluksen kautta.

Mies istuu kotona ja katsoo tablettia

Rekisteröidy nyt ja hyödynnä kaikki edut

Jotta voit yhdistää autosi ID.-mallisi VW Connect- ja We Connect -palveluihin, sinun on kirjauduttava sisään Volkswagen ID -käyttäjätililläsi. Käytä kirjautumiseen alla olevaa linkkiä ja napauta lopuksi kohtaa Kirjaudu tai rekisteröidy.

Volkswagen-sovellukset

Volkswagen-sovellus – Volkswagenisi digitaalinen kumppani

Volkswagen-sovellukset

Volkswagen-sovellus – Volkswagenisi digitaalinen kumppani

Henkilö seisoo Volkswagenin vieressä ja käyttää Volkswagen-sovellusta matkapuhelimella
4,5
4.
ID.5 Pro: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 15,5–18,0; CO2-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Toimintamatka: yhdistetty 567 km. Vaihteleviin kulutus- ja CO2-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.

Volkswagen-sovelluksessa yhdistyvät VW Connectin, We Connectin ja Car-Netin laaja liitettävien palveluiden tarjonta. Se tuo käyttöösi kaikki tärkeät toiminnot ja palvelut yhdellä silmäyksellä ja parantaa näin entisestään käyttömukavuutta. Lataa nyt kätevästi.

Valkoinen VW ID.3 sivulta, nainen kävelee kohti autoa, keskipisteessä heijastettu logo
6
6.
ID.3: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 14,9–16,3; CO2-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO2-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.

We Connect Start – Liitettävyys ID. -malleihin, joissa on ID. -ohjelmisto 2.4 tai vanhempi  

Jos autossasi ei vielä ole vähintään ID. -ohjelmistoversiota 3.0, voit käyttää We Connect Start -palvelun online-liikennetietoja, viihdettä ja etätoimintoja. Sillä We Connect Start -palvelun7 tarjonta yhdistää sinut ID.-malliisi ja tarjoaa monia hyödyllisiä etuja. Voit selvittää ID.-mallisi ohjelmistoversion seuraavasti:
Avaa ID.-mallisi infotainment-järjestelmässä valikkokohta Asetukset. Siirry kohtaan Järjestelmätiedot. ID.-ohjelmistoversio näytetään kohdassa ID. -ohjelmisto.

Lisätoimintoja In-Car Shopissa

ID.-mallisi on hyvin verkottunut. Niinpä voit ladata suoraan autossa hyödyllisiä digitaalisia tuotteita, aktivoida ne tai pidentää voimassa olevia sopimuksia. Volkswagen Connect ShopissaOpens an external link ja suoraan autosi infotainment-järjestelmässä sijaitsevassa In-Car Shopissa näytetään kaikki ID.-malliisi sopivat tuotteet. Jos kyse on maksullisesta tuotteesta, sen voi aktivoida heti maksutapahtuman jälkeen. Tarkista vain tiedot ja maksutiedot ja viimeistele tilaus. Näin toiminto on saatavilla jo sähkö­autosi seuraavan käynnistyksen yhteydessä, kun verkkoyhteys on muodostettu.

--:--

Upgrades – Volkswagenisi oppii aina uutta

VW Connect- tai We Connect -asiakkaana voit hankkia autoosi kätevästi lisää toimintoja Upgrades-toimintoina8 myös auton ostamisen jälkeen. 

Tietoa: käytettävissä ID. -malleille, joissa on tehdasasenteinen ID. -ohjelmistoversio 3.1 tai uudempi.

VW Connect ja We Connect Volkswageniisi

Nainen seisoo Volkswagenin edessä ja hymyilee

VW Connect ja We Connect – jännittäviä palveluja myös muille kuin täyssähköisille Volkswageneille.

Myös muille kuin täyssähköisille Volkswageneille soveltuvilla VW Connect- ja We Connect -palveluilla voit ohjata ja käyttää valikoituja auton toimintoja älypuhelimella. Auton tilan tiedot ja liikennetiedot tarjotaan lähes reaaliaikaisesti, joten ne auttavat sinua selviämään päivästä rennommin.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Verkkopalvelut. Näin teet Volkswagenistasi verkkoon yhdistetyn auton.

Yhteensopivuuden tarkastus. Täältä saat ensimmäisen yleiskuvan, mitkä mobiilipalvelut ovat saatavissa Volkswageniisi.  

Onko sinulla kysyttävää? Nopeita vastauksia tai henkilökohtaisia neuvoja digitaalisiin palveluihimme saat tästä.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Vastuuvapauslauseke / Volkswagen

1.

Kun ostat uuden auton, sinulla on mahdollisuus käyttää VW Connectin tai VW Connect Plussan tai We Connectin tai We Connect Plussan digitaalisia palveluja maksuttoman sopimusajan aikana. ID.-tuoteperheen VW Connect- ja VW Connect Plus -palvelujen tai We Connect- ja We Connect Plus -palvelujen käyttöön tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava käyttäjänimellä ja salasanalla. Volkswagen ID -käyttäjätilin onnistuneen luomisen ja autoon liittämisen jälkeen voit käyttää maksutta sopimusajan aikana auto-, maa-, ohjelmisto ja varustelukohtaisia digitaalisia palveluja. Lisäksi sinun on solmittava erillinen VW Connect- tai VW Connect Plus -sopimus tai We Connect- tai We Connect Plus -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa osoitteessa www.myvolkswagen.net tai Volkswagen-sovelluksen (saatavilla App Storessa ja Google Play Storessa) kautta. Maksuttoman sopimusajan todellinen pituus riippuu siitä, milloin digitaaliset palvelut aktivoidaan. Kun on kulunut 90 päivää auton ensiluovutuksesta, maksuton voimassaoloaika alkaa lyhentyä automaattisesti. Voit tarkistaa auton tarkan sopimusajan myVolkswagen-portaalista osoitteesta www.myvolkswagen.net.

Joitakin We Connect- / We Connect Plus -mobiilipaleluja tai VW Connect- / VW Connect Plus -mobiilipalveluja voi käyttää vain Volkswagen-sovelluksen kautta. Maksuttoman sovelluksen käyttöön vaaditaan soveltuvalla iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta. Tiedonsiirto internetin kautta saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä (esim. roaming-maksut).  

Mobiilipalvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia. We Connect- / We Connect Plus -paketteihin tai VW Connect- / VW Connect Plus -paketteihin sisältyvät palvelut saattavat vaihdella maan mukaan. Käytettävyys määräytyy automallin, varustelun ja asennetun ohjelmistoversion mukaan. Tämä koskee myös kolmannen osapuolen palveluja. Lisätietoja saat osoitteesta connect.volkswagen.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Huomioi myös ID.-tuoteperheen digitaalisten palvelujen kulloinkin voimassa olevat yleiset käyttöehdot.

3.

Ilmoitetut kulutus- ja päästöarvot on selvitetty laissa määrättyjen mittausmenetelmien avulla. 1. tammikuuta 2022 WLTP-menettely on täysin korvannut NEDC-menettelyn, joten tämän päivämäärän jälkeen tyyppihyväksytyille autoille ei enää ilmoiteta NEDC-arvoja. Arvot eivät koske yksittäisiä autoja vaan on tarkoitettu eri autotyyppien väliseen vertailuun. Lisävarusteet ja tarvikkeet (muut osat, renkaat jne.) saattavat muuttaa oleellisia parametreja, kuten painoa, vierintävastusta ja aerodynamiikkaa, ja vaikuttaa näin sää- ja liikenneolosuhteiden ja yksilöllisen ajotavan myötä myös polttoaineenkulutukseen, virrankulutukseen ja CO2-päästöihin sekä auton tehoarvoihin. Todenmukaisten testausolosuhteiden ansiosta WLTP-menetelmän mukaisesti mitattu polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat usein korkeammat kuin NEDC-menetelmän mukaisesti mitatut arvot. Täten ne voivat 1.9.2018 lähtien aiheuttaa muutoksia myös autoverotuksessa. Saat lisä­tietoja WLTP- ja NEDC-menettelyn välisistä eroista osoitteesta http://www.volkswagen.de/wltp.

Lisätietoa uusien henkilöautomallien virallisesta polttoaineenkulutuksesta ja CO2-päästöistä saa teoksesta ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen”, joka on saatavilla ilmaiseksi kaikista Saksan myyntipisteistä ja osoitteesta DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern tai sivustolta www.dat.de/co2.

5.
Maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn testimenetelmän mukaisesti määritetyt arvot henkilöautoille ja kevyille hyötyajoneuvoille (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP). Mallin eri varusteluversioiden toiminta­matka on määritetty dynamometrissä.Todellinen toiminta­matka vaihtelee käytännössä riippuen muun muassa ajotavasta, nopeudesta, päällä olevista mukavuus-/sähkövarusteista, ulkolämpötilasta, matkustajien/kuorman määrästä, tieprofiilista sekä akun vanhenemis- ja kulumisprosessista.
7.
Kun ostat uuden auton, sinulla on mahdollisuus käyttää We Connect Startin digitaalisia palveluja maksuttoman sopimusajan aikana. Tarvitset We Connect Start -palveluiden käyttöön Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava käyttäjänimellä ja salasanalla. Volkswagen ID -käyttäjätilin onnistuneen luomisen ja autoon liittämisen jälkeen voit käyttää maksutta sopimusajan aikana auto-, maa-, ohjelmisto ja varustelukohtaisia digitaalisia palveluja. Lisäksi sinun on solmittava erillinen We Connect Start -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa osoitteessa www.myvolkswagen.net tai Volkswagen-sovelluksen (saatavilla App Storessa ja Google Play Storessa) kautta. Maksuttoman sopimusajan todellinen pituus riippuu siitä, milloin digitaaliset palvelut aktivoidaan. Kun on kulunut 90 päivää auton ensiluovutuksesta, maksuton voimassaoloaika alkaa lyhentyä automaattisesti. Voit tarkistaa auton tarkan sopimusajan myVolkswagen-portaalista osoitteesta www.myvolkswagen.net. We Connect Start -mobiilipalveluiden käytön mahdollistaa integroitu internetyhteys. Volkswagen AG vastaa koituvista datakustannuksista Euroopan sisällä kuuluvuusalueen puitteissa. Maksuttoman Volkswagen-sovelluksen käyttöön vaaditaan soveltuvalla iOS tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta. Paketeissa kuvattujen yksittäisten palvelujen saatavuus saattaa vaihdella maakohtaisesti. Palvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia. Lisätietoja saat osoitteesta connect.volkswagen.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Tietoa matkapuhelinpalvelujen hinnoittelusta saat matkapuhelinoperaattoriltasi.
8.
Upgrade-toimintojen hankintaan tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin, voimassa olevan VW Connect- / We Connect -sopimuksen ja tunnistautumisen pääkäyttäjäksi, mikä tarkoittaa käyttäjätilin yhdistämistä konkreettiseen autoon. Autossa on lisäksi oltava kulloisenkin Upgrade-toiminnon edellyttämä tekninen toiminto, laitteet ja ohjelmisto. Upgrade-toimintojen saatavuus saattaa lisäksi riippua mallivuodesta ja valmistuspäivästä. Pääkäyttäjä voi tarkastella kuhunkin autoon saatavia Upgrade-toimintoja infotainment-järjestelmän In-Car Shopissa tai Volkswagen Connect Shopissa osoitteessa connect-shop.volkswagen.com. Maksulliset tuotteet voi hankkia In-Car Shopista ja/tai Volkswagen Connect Shopista niissä sillä hetkellä nähtävillä ja käytössä olevilla maksutavoilla. Upgrade-toimintojen saatavuus saattaa poiketa verkkokaupan ja In-Car Shopin välillä. Volkswagen-jälleen­myyjä neuvoo sinua mielellään Upgrade-toimintoihin ja niiden saatavuuteen liittyvissä kysymyksissä. Hankitut ja aktivoidut Upgrade-toiminnot pysyvät autossa niiden aktivointiajan verran, ja niitä voivat käyttää kaikki kuljettajat. Niitä ei voi siirtää toisiin autoihin.