Punainen VW ID.5 GTX, keula näkyvissä, nainen nousee autosta
1,3

Kokonainen maailma täynnä verkon tuomia mahdollisuuksia
We Connect ID. -malleihin

2.
ID.5 GTX Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 15,6–17,1; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++.

Tervetuloa ID.-mallisi verkkopalveluihin

We Connect tarkoittaa, että voit kotimatkalla välttää ruuhkapaikat online-liikennetietojen ansiosta. Voit lämmittää auton sisätilat jo nauttiessasi aamiaista, tutustua uusiin radioasemiin autossa olevan nettiradion kautta ja kuunnella erilaisia podcasteja. Lyhyesti: We Connect nostaa ID.-mallisi digitaaliset mahdollisuudet aivan uudelle tasolle. Sen mahdollistavat lukuisat pienet arjen apulaiset, jotka ovat käytettävissäsi ID.-ohjelmistosta 3.0 alkaen auton varustelun mukaan.1

Voit selvittää onko ID. -mallissasi valmius We Connect- ja We Connect Plus -palveluiden käyttöön tekemällä yhteensopivuuden tarkastuksenOpens an external link.

Rennosti perille saakka.

Optimoi reitti ja ajoaika online-karttapäivityksen avulla ja hanki tarkat liikennetiedot lähes reaaliaikaisesti. Lähetä navigointikohteesi sovelluksen kautta ID.-malliisi. Online-erikoiskohdehaku opastaa sinut niin erikoiskohteisiin, kuten nähtävyyksiin ja ravintoloihin, kuin tarjoaa laajan tietokantansa ansiosta myös paljon hyödyllistä tietoa. Voit hakea esiin myös latauspisteet ja vapaat pysäköintipaikat. Tämä kaikki helpottaa liikkuvaa arkeasi. Ja tekee siitä nautinnollisempaa.

Näin aktivoit We Connectin ID.-mallissasi 

Noudata aktivointiohjeitamme, jotta voit yhdistää ID. -mallisi verkkoon We Connect ID. -sovelluksella.

Lataa We Connect ID. -sovellus
9,10
9.
Kuvat voivat poiketa
10.
ID.3 Pro Performance: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 12,9–13,5; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++. ID.3 Pro S (4- ja 5-oviset): Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 13,1–13,7; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++.

We Connect ID. -sovelluksen lataus

Ota yhteys sähköautoosi valikoiduilla etätoiminnoilla hyödyntäen asianmukaisia auton tietoja ja We Charge -latauspalvelua. Skannaa koodi ja lataa sovellus suoraan älypuhelimeesi.

Lisätoimintoja In-Car Shopissa

ID.-mallisi on hyvin verkottunut. Niinpä voit ladata suoraan autossa hyödyllisiä digitaalisia tuotteita, aktivoida ne tai pidentää voimassa olevia sopimuksia. We Connect -verkkokaupassaOpens an external link ja suoraan autosi infotainment-järjestelmässä sijaitsevassa In-Car Shopissa näytetään kaikki ID.-malliisi sopivat tuotteet. Jos kyse on maksullisesta tuotteesta, sen voi aktivoida heti maksutapahtuman jälkeen. Tarkista vain tiedot ja maksutiedot ja viimeistele tilaus. Näin toiminto on saatavilla jo sähköautosi seuraavan käynnistyksen yhteydessä, kun verkkoyhteys on muodostettu.

Yhdistettävyys ID. -malleihin, joissa on ID. -ohjelmisto 2.4 tai vanhempi

Jos autossasi ei vielä ole vähintään ID. -ohjelmistoa 3.0, voit käyttää We Connect Start -palvelun online-liikennetietoja, viihdettä ja etätoimintoja.

Valkoinen VW ID.3 sivulta, nainen kävelee kohti autoa, keskipisteessä heijastettu logo

We Connect Start 

Myös We Connect Start -palvelun11 tarjonta yhdistää sinut ID.-malliisi ja tarjoaa monia hyödyllisiä etuja. Voit selvittää ID.-mallisi ohjelmistoversion seuraavasti:
Avaa ID.-mallisi infotainment-järjestelmässä valikkokohta ”Asetukset”. Siirry kohtaan ”Järjestelmätiedot”. ID.-ohjelmistoversio näytetään kohdassa ”ID. -ohjelmisto”. 

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Näin teet Volkswagenistasi We Connectin avulla verkkoon yhdistetyn auton.

Yhteensopivuuden tarkastus. Tarkasta, onko ajoneuvomallisi We Connect- tai Car-Net-yhteensopiva.

Vastaukset yleisimpiin mobiilipalvelujamme koskeviin kysymyksiin löydät täältä.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Vastuuvapauslauseke / Volkswagen

1.
We Connect- ja We Connect Plus -palvelujen käyttöön ID. -tuoteperheessä tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava We Connect- / We Connect Plus -palveluun käyttäjänimellä ja salasanalla. Lisäksi on solmittava erillinen We Connect- / We Connect Plus -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa. ID-tuoteperheelle tarkoitettua We Connect -sopimusta ei ole rajoitettu kolmeen vuoteen. We Connect Plus -palvelun käyttö on rajoitettu aluksi kolmeen vuoteen, minkä jälkeen sen käyttöaikaa voidaan jatkaa maksua vastaan. Auton luovutuksen jälkeen sinulla on 90 päivää aikaa rekisteröidä auto osoitteessa myvolkswagen.net tai We Connect ID. -sovelluksen kautta (saatavilla App Storessa ja Google Play Storessa) ja käyttää We Connect Plus -palveluja koko sovitun voimassaoloajan ilmaiseksi. Rekisteröidyttäessä myöhemmin maksuttoman käyttöajan kesto lyhenee. Joitakin We Connect- / We Connect Plus -mobiilipalveluja voi käyttää vain We Connect ID. -sovelluksen kautta. Maksuttoman sovelluksen käyttöön vaaditaan soveltuvalla iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta. Tiedonsiirto internetin kautta saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä (esim. roaming-maksut).Mobiilipalvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia. We Connect- ja We Connect Plus -paketteihin sisältyvät palvelut saattavat vaihdella maan mukaan. Käytettävyys määräytyy automallin, varustelun ja asennetun ohjelmistoversion mukaan. Tämä koskee myös kolmannen osapuolen palveluja. Lisätietoja saat osoitteesta www.volkswagen-we.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Huomioi myös ID.-tuoteperheen digitaalisten palvelujen kulloinkin voimassa olevat yleiset käyttöehdot.
3.
Ajoneuvon kulutus, CO2 -arvo ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Testi on tehty laboratorio-olosuhteissa noudattaen testiohjelman mukaista ajosuoritetta eikä se välttämättä kuvaa auton kulutusta normaaleissa ajotilanteissa. Ilmoitetut kulutusarvot on tarkoitettu eri automallien väliseen vertailuun. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat  vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista.
6.
Online-puheohjaus on käytettävissä tällä hetkellä seuraavilla kielillä: saksa, tanska, englanti (GB ja US), ranska, italia, hollanti, norja, puola, portugali, ruotsi, espanja ja tšekki.
8.
Maksuttoman sovelluksen käyttöön vaaditaan soveltuvalla iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta. Tiedonsiirto internetin kautta saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä (esim. roaming-maksut).
11.
Tarvitset We Connect Start -palveluiden käyttöön Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava We Connect Start -palveluun käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Lisäksi on solmittava erillinen We Connect Start -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa. Ajoneuvon luovutuksen jälkeen sinulla on 90 päivää aikaa rekisteröidä ajoneuvo We Connect ID. -sovelluksen kautta (saatavilla App Storessa ja Google Play Storessa) ja käyttää We Connect Start -palveluita sovitun voimassaoloajan koko keston ajan ilmaiseksi. We Connect Start -mobiilipalveluiden käytön mahdollistaa integroitu internetyhteys. Volkswagen AG vastaa koituvista datakustannuksista Euroopan sisällä kuuluvuusalueen puitteissa nettiradiota ja WLAN-tukiasemaa lukuun ottamatta. Nettiradion ja WLAN-tukiaseman käyttöä varten voi hankkia maksullisia datapaketteja ulkopuoliselta Cubic Telecom -matkapuhelinyhteistyökumppanilta, ja niitä voidaan käyttää verkon kuuluvuusalueella lukuisten Euroopan maiden sisällä. Tiedot hinnoista ja tuetuista maista löydät osoitteesta https://vw.cubictelecom.com. Vaihtoehtoisesti on mahdollista käyttää nettiradio- ja hybridiradio- sekä WLAN-Hotspot-palveluita oman mobiililaitteen (esim. matkapuhelimen) kautta, jos siinä on ominaisuus, jonka avulla voi muodostaa mobiilin WLAN-tukiasemayhteyden. Tällöin vastaavat palvelut ovat käytettävissä vain voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta ja vain kyseisen matkapuhelinverkon kuuluvuusalueella. Tiedonsiirto internetin kautta saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä (esim. roaming-maksut). Maksuttoman We Connect ID. -sovelluksen käyttöön vaaditaan iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta.  Paketeissa kuvattujen yksittäisten palvelujen saatavuus saattaa vaihdella varustelu-, ajoneuvo- ja maakohtaisesti. Palvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia. Lisätietoja saat osoitteesta www.volkswagen-we.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Tietoa matkapuhelinpalvelujen hinnoittelusta saat matkapuhelinoperaattoriltasi.