Punainen VW ID.5 GTX, keula näkyvissä, nainen nousee autosta
1,3

Kokonainen maailma täynnä verkon tuomia mahdollisuuksia
We Connect ID.

2.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 16,9–19,2; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.

Tervetuloa ID.-mallisi verkkopalveluihin

We Connect tarkoittaa, että voit kotimatkalla välttää ruuhkapaikat online-liikennetietojen ansiosta. Voit lämmittää auton sisätilat jo nauttiessasi aamiaista, tutustua uusiin radioasemiin autossa olevan nettiradion kautta ja kuunnella erilaisia podcasteja. Lyhyesti: We Connect nostaa ID.-mallisi digitaaliset mahdollisuudet aivan uudelle tasolle. Sen mahdollistavat lukuisat pienet arjen apulaiset, jotka ovat käytettävissäsi ID.-ohjelmistosta 3.0 alkaen auton varustelun mukaan.1

Voit selvittää onko ID. -mallissasi valmius We Connect- ja We Connect Plus -palveluiden käyttöön tekemällä yhteensopivuuden tarkastuksenOpens an external link.

Rennosti perille saakka.

Optimoi reitti ja ajoaika online-karttapäivityksen avulla ja hanki tarkat liikennetiedot lähes reaaliaikaisesti. Lähetä navigointikohteesi sovelluksen kautta ID.-malliisi. Online-erikoiskohdehaku opastaa sinut niin erikoiskohteisiin, kuten nähtävyyksiin ja ravintoloihin, kuin tarjoaa laajan tietokantansa ansiosta myös paljon hyödyllistä tietoa. Voit hakea esiin myös latauspisteet ja vapaat pysäköintipaikat. Tämä kaikki helpottaa liikkuvaa arkeasi. Ja tekee siitä nautinnollisempaa.