Mies ja nainen mukavasti sohvalla katselemassa älypuhelinta

Henkilökohtaista mukavuutta. Valmis kun sinäkin olet.

Henkilökohtaista mukavuutta. Valmis kun sinäkin olet.

Pitääkö lähteä toimistolle, mutta ulkona on kylmä? Tuntuu hyvältä, kun sähköautosi odottaa sinua jo valmiiksi täyteen ladattuna ja oikeaan sisälämpötilaan asetettuna kotilatauslaitteessa tai lataustolpassa. Kun astut autoon, henkilökohtaiset mukavuusasetuksesi aktivoituvat autossa. Navigointi alkaa, kun sanot ”Hei ID., aja minut töihin.” Toiveestasi ID.-mallisi on jo ladannut uusimman ohjelmiston yön aikana over the air -päivityksen kautta. Tämä on tiimityötä.

Personalisointi ID.-mallissasi 

ID.-mallisi tervehtii sinua persoonallisesti1: istuimen asento, peilien säädöt, valot, hyvän olon lämpötila ja kuljettajaa avustavat järjestelmät voidaan tallentaa kuljettajaprofiiliisi ja aktivoida ID.-mallissasi kirjautumalla Volkswagen ID -tunnuksella. Sähköautoilu voi olla näin mukavaa. 

Punainen VW ID.4 GTX sivulta katsottuna, kuljettajan ovi auki, nainen istuu rennosti kuljettajan istuimella
2
2.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 17,2–19,3; CO2-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.