Lähikuva miehestä, joka pitää älypuhelinta molemmin käsin. Näytössä näkyy We Connect ID. -sovellus
1,3,4

ID. yhdellä silmäyksellä.
Laajalti tietoa.

2.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 14,4–14,8; CO2-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.

ID. yhdellä silmäyksellä.
Laajalti tietoa.

Kun tulet kotiin, mietit, riittääkö sähköautosi latausta seuraavan aamun ajoa varten. Tähän kysymykseen voi onneksi vastata älypuhelimellasi, josta voit tarkistaa ID. autosi akun, ovien ja valojen tilan. Kun lämpötilat laskevat myöhään illalla, sovellus muistuttaa sinua hyvissä ajoin esilämmittämään akun5. Täten seuraava päivä voi alkaa rennosti.

ID.-mallisi tila 

We Connect ID. -sovelluksen avulla voit tarkastella sähköautosi lataustilaa ja toimintamatkaa. Etkö ole varma, ovatko ovet ja ikkunat suljettu tai ID.-mallisi valot kytketty pois päältä? Se selviää kätevästi sovelluksesta vaikka sohvalla istuen. Mikä helpotus.

Harmaan VW ID.5:n takanäkymä, etualalla nainen käyttää älypuhelinta
3,4,6
6.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 16,1–18,4; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Toimintamatka: yhdistetty 480–544 km. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.
Henkilö sinisessä puvussa kävelee kohti pysäköityä harmaata VW ID.3:a

ID.-mallisi pysäköintipaikka 

Oletko uudessa kaupungissa tai suurella pysäköintialueella, etkä muista minne olet pysäköinyt autosi? We Connect auttaa sinua löytämään autosi. We Connect ID. -sovellus ilmoittaa ID.-mallisi viimeisimmän sijainnin ja navigoi sinut halutessasi suoraan autolle. Se säästää monelta kiertotieltä.

ID.-mallisi lämpötilavinkki 

Alhainen ulkolämpötila saattaa vaikuttaa akun tehoon. We Connect ID. -sovellus lähettää sinulle suosituksen akun esilämmityksestä5 tai lataamisesta, kun sijaintisi sääennuste ja akun lataustila ovat kriittisellä tasolla. Tällöin sinua pyydettään asettamaan lähtöaika tai lataamaan ID.-mallisi, jotta estetään kylmästä ilmasta johtuvat toimintamatkan rajoitukset.

Mies talvisessa maisemassa katsoo älypuhelinta
Mies seisoo älypuhelin kädessä ikkunassa, taustalla sininen VW ID.4

ID.-mallisi lataaminen 

We Connect ID. -sovellus muuntaa älypuhelimesi kauko-ohjaimeksi, jolla voit kätevästi aloittaa ja lopettaa lataustapahtuman. Lisäksi voit samalla tarkastella sähköautosi jäljellä olevaa latausaikaa, tämän hetkistä toimintamatkaa ja lataustilaa – vaikka et juuri sillä hetkellä istuisikaan autossa.

ID.-mallisi digitaalinen käyttöohjekirja 

Voit etsiä tärkeitä tietoja auton käyttöön ID.-mallisi infotainment-järjestelmän digitaalisesta käyttöohjekirjasta. Sen avulla saat tarvittaessa nopeita vastauksia kysymyksiisi koskien sähköautosi ominaisuuksia, verkkopalveluja ja kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Alun perin käyttö ei edellytä We Connectin aktivointia, mutta sitä kuitenkin vaaditaan myöhemmin infotainment-järjestelmän kautta tehtävässä käyttöönotossa.

ID.5:n infotainment-järjestelmä, näytössä digitaalinen käyttöohjekirja

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua