Lähikuva miehestä, joka pitää älypuhelinta molemmin käsin. Näytössä näkyy We Connect ID. -sovellus
1,3

ID. yhdellä silmäyksellä.
Laajalti tietoa.

2.
ID.4 Pro Performance: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 14,8–16,0; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++. ID.4 Pro Performance 4MOTION: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 15,7–17,2; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++.

ID. yhdellä silmäyksellä.
Laajalti tietoa.

Kun tulet kotiin, mietit, riittääkö sähköautosi latausta seuraavan aamun ajoa varten. Tähän kysymykseen voi onneksi vastata älypuhelimellasi, josta voit tarkistaa ID. autosi akun, ovien ja valojen tilan. Kun lämpötilat laskevat myöhään illalla, sovellus muistuttaa sinua hyvissä ajoin esilämmittämään akun4. Täten seuraava päivä voi alkaa rennosti.

ID.-mallisi tila 

We Connect ID. -sovelluksen avulla voit tarkastella sähköautosi lataustilaa ja toimintamatkaa. Etkö ole varma, ovatko ovet ja ikkunat suljettu tai ID.-mallisi valot kytketty pois päältä? Se selviää kätevästi sovelluksesta vaikka sohvalla istuen. Mikä helpotus.

Harmaan VW ID.5:n takanäkymä, etualalla nainen käyttää älypuhelinta
Makaava nainen katsoo hymyillen älypuhelintaan

ID.-mallisi pysäköintipaikka 

Oletko uudessa kaupungissa tai suurella pysäköintialueella, etkä muista minne olet pysäköinyt autosi? We Connect auttaa sinua löytämään autosi. We Connect ID. -sovellus ilmoittaa ID.-mallisi viimeisimmän sijainnin ja navigoi sinut halutessasi suoraan autolle. Se säästää monelta kiertotieltä.

ID.-mallisi lämpötilavinkki 

Alhainen ulkolämpötila saattaa vaikuttaa akun tehoon. We Connect ID. -sovellus lähettää sinulle suosituksen akun esilämmityksestä4 tai lataamisesta, kun sijaintisi sääennuste ja akun lataustila ovat kriittisellä tasolla. Tällöin sinua pyydettään asettamaan lähtöaika tai lataamaan ID.-mallisi, jotta estetään kylmästä ilmasta johtuvat toimintamatkan rajoitukset.

Mies talvisessa maisemassa katsoo älypuhelinta
Mies seisoo älypuhelin kädessä ikkunassa, taustalla sininen VW ID.4

ID.-mallisi lataaminen 

We Connect ID. -sovellus muuntaa älypuhelimesi kauko-ohjaimeksi, jolla voit kätevästi aloittaa ja lopettaa lataustapahtuman. Lisäksi voit samalla tarkastella sähköautosi jäljellä olevaa latausaikaa, tämän hetkistä toimintamatkaa ja lataustilaa – vaikka et juuri sillä hetkellä istuisikaan autossa.

ID.-mallisi digitaalinen käyttöohjekirja 

Voit etsiä tärkeitä tietoja auton käyttöön ID.-mallisi infotainment-järjestelmän digitaalisesta käyttöohjekirjasta. Sen avulla saat tarvittaessa nopeita vastauksia kysymyksiisi koskien sähköautosi ominaisuuksia, verkkopalveluja ja kuljettajaa avustavia järjestelmiä. Alun perin käyttö ei edellytä We Connectin aktivointia, mutta sitä kuitenkin vaaditaan myöhemmin infotainment-järjestelmän kautta tehtävässä käyttöönotossa.

ID.5:n infotainment-järjestelmä, näytössä digitaalinen käyttöohjekirja
5
5.
ID.5 Pro: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 14,6–15,9; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++. ID.5 Pro Performance: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 14,6–15,9; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Nosta ID.-mallisi digitaaliset mahdollisuudet aivan uudelle tasolle.

Ota kaikki hyöty irti We Connect -palveluista omassa ID.-mallissasi kaikkine älykkäine arjen apulaisineen.

Vastaukset yleisimpiin mobiilipalvelujamme koskeviin kysymyksiin löydät täältä.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Vastuuvapauslauseke / Volkswagen

1.
We Connect- ja We Connect Plus -palvelujen käyttöön ID. -tuoteperheessä tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava We Connect- / We Connect Plus -palveluun käyttäjänimellä ja salasanalla. Lisäksi on solmittava erillinen We Connect- / We Connect Plus -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa. ID-tuoteperheelle tarkoitettua We Connect -sopimusta ei ole rajoitettu kolmeen vuoteen. We Connect Plus -palvelun käyttö on rajoitettu aluksi kolmeen vuoteen, minkä jälkeen sen käyttöaikaa voidaan jatkaa maksua vastaan. Auton luovutuksen jälkeen sinulla on 90 päivää aikaa rekisteröidä auto osoitteessa myvolkswagen.net tai We Connect ID. -sovelluksen kautta (saatavilla App Storessa ja Google Play Storessa) ja käyttää We Connect Plus -palveluja koko sovitun voimassaoloajan ilmaiseksi. Rekisteröidyttäessä myöhemmin maksuttoman käyttöajan kesto lyhenee. Joitakin We Connect- / We Connect Plus -mobiilipalveluja voi käyttää vain We Connect ID. -sovelluksen kautta. Maksuttoman sovelluksen käyttöön vaaditaan soveltuvalla iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta. Tiedonsiirto internetin kautta saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä (esim. roaming-maksut).Mobiilipalvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia. We Connect- ja We Connect Plus -paketteihin sisältyvät palvelut saattavat vaihdella maan mukaan. Käytettävyys määräytyy automallin, varustelun ja asennetun ohjelmistoversion mukaan. Tämä koskee myös kolmannen osapuolen palveluja. Lisätietoja saat osoitteesta www.volkswagen-we.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Huomioi myös ID.-tuoteperheen digitaalisten palvelujen kulloinkin voimassa olevat yleiset käyttöehdot.
3.
Ajoneuvon kulutus, CO2 -arvo ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Testi on tehty laboratorio-olosuhteissa noudattaen testiohjelman mukaista ajosuoritetta eikä se välttämättä kuvaa auton kulutusta normaaleissa ajotilanteissa. Ilmoitetut kulutusarvot on tarkoitettu eri automallien väliseen vertailuun. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat  vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista.
4.
Käytettävyys määräytyy automallin, varustelun ja asennetun ohjelmistoversion mukaan. Saat lisätietoja aiheesta Volkswagen-jälleenmyyjältä tai Volkswagenin asiakaspalvelusta.