Ajotallenne harmaasta VW ID.5:stä takaviistosta katsottuna, vasemmalla vaalea viherkasvein koristeltu rakennus
1,3

Älykästä navigointia. Rennommin perille ID.-mallillasi

2.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 16,1–18,4; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.

Älykästä navigointia. Rennommin perille ID.-mallillasi

Onko sinulla tapaaminen ja olet jo myöhässä? We Connect Plus -palvelu tuo näyttöön liikennetilanteen. ID.:si varoittaa liikennehäiriöistä, mukauttaa reittiä ennakoivasti ja tukee latauspisteiden ja pysäköintipaikkojen etsimisessä. Näin saavut sähköautollasi perille rennommin.

Reaaliaikaiset tiedot ID.-mallissasi 

Lähes reaaliaikaiset* tiedot auttavat optimoimaan ajoaikasi. Mikäli matkalla tapahtuu liikennehäiriöitä, ID.:si navigointijärjestelmä selvittää online-liikennetietojen avulla sopivan reitin kohteeseen. Lisäksi navigoinnin kohteita voi lähettää älypuhelimesta suoraan ID.-malliisi tai etsiä erikoiskohteita, kuten ravintoloita, navigoinnin online-haun avulla. Voit myös päivittää navigointikartat automaattisesti sähköautossasi.

* Saatavilla kulloisenkin matkapuhelinoperaattorin verkon kattavuuden puitteissa.

VW ID.4:n sisätilat, yksityiskohtainen näkymä kohti valkoista monitoimiohjauspyörää
3,4
4.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 16,4–19,3; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.
Harmaa VW ID.5 seisoo pysäköintipaikassa ja latautuu lataustolpasta, näkymä eteen ja sivulle, nainen kävelee kohti autoa

Löydä pysäköintipaikat ID.-mallisi avulla

ID.-mallisi auttaa sinua myös pysäköintipaikan etsimisessä. Se osoittaa julkiset pysäköintitalot ja pysäköintialueet sen hetkisen sijaintisi ympäristössä mukaan lukien vapaiden pysäköintipaikkojen määrän sekä antaa tietoa aukioloajoista ja maksuista. Näin säästät aikaa ja hermoja. 

Latauspisteiden ohjaaminen ID.-mallillasi 

Sähköisen liikkumisen etuna on, että voit ladata autoasi kätevästi kotona kotilatauslaitteella tai matkan varrella. Jotta löydät sähköauton julkisia latauspisteitä helposti missä tahansa Euroopassa, ID.-mallisi näyttää We Connect Plus -palvelun avulla ajantasaiset latausmahdollisuudet reittisi varrella ja navigointikartassa – ilmoittaen myös aukioloajat ja ennustaen saatavuustilanteen. 

VW ID.5 GTX, yksityiskohtainen näkymä latauspistorasiaan, käsi asettaa liitintä paikalleen
5
5.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 16,9–19,2; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua