Ajotallenne harmaasta VW ID.5:stä takaviistosta katsottuna, vasemmalla vaalea viherkasvein koristeltu rakennus
1,3

Älykästä navigointia. Rennommin perille ID.-mallillasi

2.
ID.5 Pro: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 14,6–15,9; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++. ID.5 Pro Performance: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 14,6–15,9; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++.

Älykästä navigointia. Rennommin perille ID.-mallillasi

Onko sinulla tapaaminen ja olet jo myöhässä? We Connect Plus -palvelu tuo näyttöön liikennetilanteen. ID.:si varoittaa liikennehäiriöistä, mukauttaa reittiä ennakoivasti ja tukee latauspisteiden ja pysäköintipaikkojen etsimisessä. Näin saavut sähköautollasi perille rennommin.

Reaaliaikaiset tiedot ID.-mallissasi 

Lähes reaaliaikaiset* tiedot auttavat optimoimaan ajoaikasi. Mikäli matkalla tapahtuu liikennehäiriöitä, ID.:si navigointijärjestelmä selvittää online-liikennetietojen avulla sopivan reitin kohteeseen. Lisäksi navigoinnin kohteita voi lähettää älypuhelimesta suoraan ID.-malliisi tai etsiä erikoiskohteita, kuten ravintoloita, navigoinnin online-haun avulla. Voit myös päivittää navigointikartat automaattisesti sähköautossasi.

* Saatavilla kulloisenkin matkapuhelinoperaattorin verkon kattavuuden puitteissa.

VW ID.4:n sisätilat, yksityiskohtainen näkymä kohti valkoista monitoimiohjauspyörää
4,3
4.
ID.4 Pro Performance: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 14,8–16,0; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++. ID.4 Pro Performance 4MOTION: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 15,7–17,2; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++.
Harmaa VW ID.5 seisoo pysäköintipaikassa ja latautuu lataustolpasta, näkymä eteen ja sivulle, nainen kävelee kohti autoa

Löydä pysäköintipaikat ID.-mallisi avulla

ID.-mallisi auttaa sinua myös pysäköintipaikan etsimisessä. Se osoittaa julkiset pysäköintitalot ja pysäköintialueet sen hetkisen sijaintisi ympäristössä mukaan lukien vapaiden pysäköintipaikkojen määrän sekä antaa tietoa aukioloajoista ja maksuista. Näin säästät aikaa ja hermoja. 

Latauspisteiden ohjaaminen ID.-mallillasi 

Sähköisen liikkumisen etuna on, että voit ladata autoasi kätevästi kotona kotilatauslaitteella tai matkan varrella. Jotta löydät sähköauton julkisia latauspisteitä helposti missä tahansa Euroopassa, ID.-mallisi näyttää We Connect Plus -palvelun avulla ajantasaiset latausmahdollisuudet reittisi varrella ja navigointikartassa – ilmoittaen myös aukioloajat ja ennustaen saatavuustilanteen. 

VW ID.5 GTX, yksityiskohtainen näkymä latauspistorasiaan, käsi asettaa liitintä paikalleen
5
5.
ID.5 GTX Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 15,6–17,1; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Nosta ID.-mallisi digitaaliset mahdollisuudet aivan uudelle tasolle.

Varmista yksilöllinen hyvän voinnin lämpötilasi omien henkilökohtaisten mukavuusasetusten kautta.

Vastaukset yleisimpiin mobiilipalvelujamme koskeviin kysymyksiin löydät täältä.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Vastuuvapauslauseke / Volkswagen

1.
We Connect- ja We Connect Plus -palvelujen käyttöön ID. -tuoteperheessä tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava We Connect- / We Connect Plus -palveluun käyttäjänimellä ja salasanalla. Lisäksi on solmittava erillinen We Connect- / We Connect Plus -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa. ID-tuoteperheelle tarkoitettua We Connect -sopimusta ei ole rajoitettu kolmeen vuoteen. We Connect Plus -palvelun käyttö on rajoitettu aluksi kolmeen vuoteen, minkä jälkeen sen käyttöaikaa voidaan jatkaa maksua vastaan. Auton luovutuksen jälkeen sinulla on 90 päivää aikaa rekisteröidä auto osoitteessa myvolkswagen.net tai We Connect ID. -sovelluksen kautta (saatavilla App Storessa ja Google Play Storessa) ja käyttää We Connect Plus -palveluja koko sovitun voimassaoloajan ilmaiseksi. Rekisteröidyttäessä myöhemmin maksuttoman käyttöajan kesto lyhenee. Joitakin We Connect- / We Connect Plus -mobiilipalveluja voi käyttää vain We Connect ID. -sovelluksen kautta. Maksuttoman sovelluksen käyttöön vaaditaan soveltuvalla iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta. Tiedonsiirto internetin kautta saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä (esim. roaming-maksut).Mobiilipalvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia. We Connect- ja We Connect Plus -paketteihin sisältyvät palvelut saattavat vaihdella maan mukaan. Käytettävyys määräytyy automallin, varustelun ja asennetun ohjelmistoversion mukaan. Tämä koskee myös kolmannen osapuolen palveluja. Lisätietoja saat osoitteesta www.volkswagen-we.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Huomioi myös ID.-tuoteperheen digitaalisten palvelujen kulloinkin voimassa olevat yleiset käyttöehdot.
3.
Ajoneuvon kulutus, CO2 -arvo ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Testi on tehty laboratorio-olosuhteissa noudattaen testiohjelman mukaista ajosuoritetta eikä se välttämättä kuvaa auton kulutusta normaaleissa ajotilanteissa. Ilmoitetut kulutusarvot on tarkoitettu eri automallien väliseen vertailuun. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat  vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista.