Sininen VW ID.4 sivulta kuvattuna, kaksi henkilöä keskustelee, etualalla VW ID.3:n takaosa
1,4

Mobiiliturvallisuus puolellasi

2.
ID.4 Pro Performance: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 14,8–16,0; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++. ID.4 Pro Performance 4MOTION: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 15,7–17,2; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++.
3.
ID.3 Pro Performance: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 12,9–13,5; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++. ID.3 Pro S (4- ja 5-oviset): Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 13,1–13,7; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++.

Mobiiliturvallisuus puolellasi

Tuliko kesken matkan rengasrikko? Kun aktivoit ID.-mallisi vikapuhelun5, apu on jo matkalla. Jos sähköautosi rekisteröi onnettomuuden, sinusta huolehditaan varmasti. Näin mukavaa mobiiliturvallisus voi olla.

Hätäpuhelupalvelu ID.-mallissasi 

Jos ID.-mallisi rekisteröi vakavan onnettomuuden, Euroopan unionin alueella toimiva eCall-hätäpuhelujärjestelmä soittaa automaattisesti apua välittäen samalla kaikki tärkeät tiedot lähimmälle pelastuspalvelulle. Lisäksi voit käyttää autosi SOS-painiketta ja soittaa hätäpuhelun sen avulla manuaalisesti. Tällöin sinua palvellaan henkilökohtaisesti puhelukeskuksessa5. Voit käyttää tätä palvelua, vaikka et olisikaan vielä aktivoinut We Connect -palvelua. Olet siis vakavassakin tilanteessa hyvissä käsissä.

Näkymä alhaalta kohti panoraamalasikatolla varustetun VW ID.4:n ohjaamoa, mies kuljettajan istuimella käyttää kattokonsolin käyttöelementtejä
Näkymä VW ID.3:n sivuikkunasta kohti naista, joka käyttää älypuhelinta

Vikapuhelu ID.-mallissasi 

Vikatilanteen sattuessa voit milloin tahansa aktivoida ID.-mallisi päivystyspalvelun5. Tämä on mahdollista useissa Euroopan maissa. Napin painalluksella sinut yhdistetään automaattisesti puhelukeskukseen, joka antaa konkreettisia toimintaohjeita tai lähettää Volkswagenin huoltoauton luoksesi. Jos sinulla on We Connect -sopimus, autosi tiedot siirtyvät automaattisesti.

6.
We Connect -mobiilipalvelut käyttävät 2G-/3G-/LTE-matkapuhelinverkkoa. 2G-/3G-matkapuhelinverkot sulkeutuvan verkkopalveluntarjoajien toimesta 2020 alkaen. Tästä lähtien mobiilipalveluiden laadussa saattaa olla rajoituksia.

Travel Assist parvitiedoilla ID.-mallissasi 

Lisävarusteena saatava Travel Assist parvitiedoilla7 voi auttaa pitämään ID.-mallisi jatkuvasti ajoradan keskellä tai valitsemallasi linjalla samalla, kun se säilyttää automaattisesti asetetun suurimman ajonopeuden sekä etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon8. Lisäksi Travel Assist valvoo ympärillä olevaa liikennettä voidakseen halutessasi tukea sinua kaistanvaihdossa moottoritiellä. We Connectin ja parvitietoja koskevan asianmukaisen lisäsopimuksen yhteydessä käyttö on mahdollista myös yksikaistaisilla maanteillä.9

Kaaviokuva kuljettajaa avustavasta Travel Assist -järjestelmästä VW ID.5 -mallissa

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Nosta ID.-mallisi digitaaliset mahdollisuudet aivan uudelle tasolle.

Selvitä älypuhelimestasi ID.-mallisi tiedot nopeasti yhdellä silmäyksellä.

Vastaukset yleisimpiin mobiilipalvelujamme koskeviin kysymyksiin löydät täältä.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Vastuuvapauslauseke / Volkswagen

1.
We Connect- ja We Connect Plus -palvelujen käyttöön ID. -tuoteperheessä tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava We Connect- / We Connect Plus -palveluun käyttäjänimellä ja salasanalla. Lisäksi on solmittava erillinen We Connect- / We Connect Plus -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa. ID-tuoteperheelle tarkoitettua We Connect -sopimusta ei ole rajoitettu kolmeen vuoteen. We Connect Plus -palvelun käyttö on rajoitettu aluksi kolmeen vuoteen, minkä jälkeen sen käyttöaikaa voidaan jatkaa maksua vastaan. Auton luovutuksen jälkeen sinulla on 90 päivää aikaa rekisteröidä auto osoitteessa myvolkswagen.net tai We Connect ID. -sovelluksen kautta (saatavilla App Storessa ja Google Play Storessa) ja käyttää We Connect Plus -palveluja koko sovitun voimassaoloajan ilmaiseksi. Rekisteröidyttäessä myöhemmin maksuttoman käyttöajan kesto lyhenee. Joitakin We Connect- / We Connect Plus -mobiilipalveluja voi käyttää vain We Connect ID. -sovelluksen kautta. Maksuttoman sovelluksen käyttöön vaaditaan soveltuvalla iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta. Tiedonsiirto internetin kautta saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä (esim. roaming-maksut).Mobiilipalvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia. We Connect- ja We Connect Plus -paketteihin sisältyvät palvelut saattavat vaihdella maan mukaan. Käytettävyys määräytyy automallin, varustelun ja asennetun ohjelmistoversion mukaan. Tämä koskee myös kolmannen osapuolen palveluja. Lisätietoja saat osoitteesta www.volkswagen-we.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Huomioi myös ID.-tuoteperheen digitaalisten palvelujen kulloinkin voimassa olevat yleiset käyttöehdot.
4.
Ajoneuvon kulutus, CO2 -arvo ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Testi on tehty laboratorio-olosuhteissa noudattaen testiohjelman mukaista ajosuoritetta eikä se välttämättä kuvaa auton kulutusta normaaleissa ajotilanteissa. Ilmoitetut kulutusarvot on tarkoitettu eri automallien väliseen vertailuun. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat  vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista.
5.
Vain ID. -mallit, jotka on toimitettu varustettuna vähintään ohjelmistoversiolla 3.0.
7.
Valinnaiset lisävarusteet ID. -malleille, jotka on toimitettu varustettuna vähintään ohjelmistoversiolla 3.0. 
8.
Järjestelmärajoitusten puitteissa.
9.
Kuljettajaa avustava järjestelmä Travel Assist parvitiedoilla on käytettävissä vain järjestelmärajoitusten puitteissa ja auton suurimpaan nopeuteen saakka. Kuljettaja on yksin vastuussa auton varovaisesta ajamisesta, ja hänen on oltava aina valmiina ohittamaan kuljettajaa avustava järjestelmä. Kun kuljettaja puuttuu auton toimintaan, hän saa aina auton täyden hallinnan takaisin itselleen. Kuljettajaa avustava järjestelmä voidaan aktivoida ja deaktivoida milloin tahansa monitoimiohjauspyörän painikkeella. Travel Assist parvitiedoilla -toiminnon ensimmäistä aktivointia varten tarvitaan Volkswagen ID -käyttäjätili ja voimassa oleva We Connect -sopimus (katso lisätietoja osoitteesta: https://www.volkswagen.fi/fi/innovaatiot-ja-teknologia/yhdistettavyys/we-connect/aktivointiohjeet.html). Lisäksi tarvitaan erillinen sopimus parvitietoja eli niin sanottua online-palveluosaa varten. Auton luovuttamisen jälkeen sinulla on 90 päivää aikaa aktivoida online-toiminto Travel Assist parvitiedoilla. Tämän määräajan päätyttyä online-palveluosan alkuperäinen käyttöaika alkaa automaattisesti. Voit pidentää voimassaoloa maksua vastaan, kun alkuperäinen käyttöaika on päättynyt.Travel Assist -toiminnon online-palveluosa on käytettävissä seuraavissa maissa: Belgia, Bulgaria, Tanska, Saksa, Viro, Suomi, Ranska, Kreikka, Iso-Britannia ja Pohjois-Irlanti, Irlanti, Italia, Kroatia, Latvia, Liettua, Luxemburg, Malta, Hollanti, Norja, Itävalta, Puola, Portugali, Romania, Ruotsi, Sveitsi, Slovakia, Slovenia, Espanja, Tsekki, Unkari ja Kypros. Travel Assist parvitiedoilla -toiminnon online-palveluosa on käytettävissä vain matkapuhelinverkon kuuluvuusalueella ja asianmukaisilla yksityisyysasetuksilla. Palvelun voi deaktivoida milloin tahansa We Connect ID. -sovelluksen ja myVolkswagen-portaalin kautta. Autoon integroitu internetyhteys mahdollistaa online-toimintojen eli parvitietojen käytön autossa. Volkswagen AG vastaa koituvista datakustannuksista Euroopan sisällä kuuluvuusalueen puitteissa. Tiedonsiirto internetin kautta saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä (esim. roaming-maksut). Palvelut ovat käytettävissä sopimuksen kulloinkin sovitun voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia tai niitä voidaan säätää. Lisätietoja saat osoitteesta www.connect.volkswagen-we.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Tietoa matkapuhelinpalvelujen hinnoittelusta saat matkapuhelinoperaattoriltasi.