Sininen VW ID.4 sivulta kuvattuna, kaksi henkilöä keskustelee, etualalla VW ID.3:n takaosa
1,4

Mobiiliturvallisuus puolellasi

2.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 16,4–19,3; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.
3.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 15,2–16,3; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.

Mobiiliturvallisuus puolellasi

Tuliko kesken matkan rengasrikko? Kun aktivoit ID.-mallisi vikapuhelun5, apu on jo matkalla. Jos sähköautosi rekisteröi onnettomuuden, sinusta huolehditaan varmasti. Näin mukavaa mobiiliturvallisus voi olla.

Hätäpuhelupalvelu ID.-mallissasi 

Jos ID.-mallisi rekisteröi vakavan onnettomuuden, Euroopan unionin alueella toimiva eCall-hätäpuhelujärjestelmä soittaa automaattisesti apua välittäen samalla kaikki tärkeät tiedot lähimmälle pelastuspalvelulle. Lisäksi voit käyttää autosi SOS-painiketta ja soittaa hätäpuhelun sen avulla manuaalisesti. Tällöin sinua palvellaan henkilökohtaisesti puhelukeskuksessa5. Voit käyttää tätä palvelua, vaikka et olisikaan vielä aktivoinut We Connect -palvelua. Olet siis vakavassakin tilanteessa hyvissä käsissä.

Näkymä alhaalta kohti panoraamalasikatolla varustetun VW ID.4:n ohjaamoa, mies kuljettajan istuimella käyttää kattokonsolin käyttöelementtejä
Näkymä VW ID.3:n sivuikkunasta kohti naista, joka käyttää älypuhelinta

Vikapuhelu ID.-mallissasi 

Vikatilanteen sattuessa voit milloin tahansa aktivoida ID.-mallisi päivystyspalvelun5. Tämä on mahdollista useissa Euroopan maissa. Napin painalluksella sinut yhdistetään automaattisesti puhelukeskukseen, joka antaa konkreettisia toimintaohjeita tai lähettää Volkswagenin huoltoauton luoksesi. Jos sinulla on We Connect -sopimus, autosi tiedot siirtyvät automaattisesti.

6.
We Connect -mobiilipalvelut käyttävät 2G-/3G-/LTE-matkapuhelinverkkoa. 2G-/3G-matkapuhelinverkot sulkeutuvat verkkopalveluntarjoajien toimesta 2020 alkaen. Tästä lähtien mobiilipalveluiden laadussa saattaa olla rajoituksia.

Travel Assist parvitiedoilla ID.-mallissasi 

Lisävarusteena saatava Travel Assist parvitiedoilla7 voi auttaa pitämään ID.-mallisi jatkuvasti ajoradan keskellä tai valitsemallasi linjalla samalla, kun se säilyttää automaattisesti asetetun suurimman ajonopeuden sekä etäisyyden edellä ajavaan ajoneuvoon8. Lisäksi Travel Assist valvoo ympärillä olevaa liikennettä voidakseen halutessasi tukea sinua kaistanvaihdossa moottoritiellä. We Connectin ja parvitietoja koskevan asianmukaisen lisäsopimuksen yhteydessä käyttö on mahdollista myös yksikaistaisilla maanteillä.9

Kaaviokuva kuljettajaa avustavasta Travel Assist -järjestelmästä VW ID.5 -mallissa
4,10
10.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 16,1–18,4; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua