VW ID.4 GTX:n sisätilat, näkymä kohti etuistuimia ja kojelautaa. Nainen istuu etumatkustajan istuimella ja katsoo taakse.
1,3

Entertainment non-stop. Parasta viihdettä ID.-mallissasi.

2.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 17,2–19,3; CO2-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.

Entertainment non-stop. Parasta viihdettä ID.-mallissasi.

Oletko lomamatkalla sähköautollasi? ID.-mallisi internetyhteyden ansiosta aika ei käy pitkäksi. Nettiradio tarjoaa ehtymättömän valikoiman maailmanlaajuisia radioasemia ja podcasteja – Volkswagen vastaa datamääristä We Connect Plus -sopimuksen kautta. Jos haluat mieluummin surffata internetissä, voit käyttää WLAN-tukiasemaa*. Näin matka sujuu kuin siivillä.

* Edellyttää yksityistä datapakettia (Cubic Telecom tai Tethering omalla älypuhelimella).

Nettiradio ID.-mallissasi 

ID.-mallisi nettiradio tarjoaa vaihtelevia radioasemia. Parasta on se, että Volkswagen vastaa datamääristä We Connect Plus -sopimuksen kautta. Voit siis kuunnella verkossa lempiradioasemaasi noin 40 000 kansainvälisestä radioasemasta tai suoratoistaa lukuisia eri podcasteja, jotka löydät helppokäyttöisellä hakutoiminnolla varustetusta tietokannastamme. 

Sivunäkymä harmaasta VW ID.5:stä satamalaiturilla, etualalla hymyilevä, vaaleisiin vaatteisiin pukeutunut nainen
4
4.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 16,1–18,4; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.
Takanäkymä sinisestä VW ID.4:stä vinosti ylhäältä, urheilullisesti pukeutunut henkilö nojaa autoon ja käyttää älypuhelinta
5
5.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 16,4–19,3; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO₂-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.

WLAN-tukiasema ID.-mallissasi 

Kanssamatkustajien ei tarvitse ID.-mallissasi luopua internetin käytöstä: integroitu WLAN-tukiasema6 mahdollistaa surffauksen internetissä jopa kahdeksalle laitteelle. Saat yleiskatsauksen kustannuksista tilaamalla datapaketteja Cubic TelecomiltaOpens an external link suoraan sähköautoosi.

Cubic Telecomin datapaketit ID.-mallissasi 

Hanki nopea internet ID.-malliisi. Matkapuhelinkumppanimme Cubic Telecomin kautta voit hankkia lisää datamääriä sähköautoon kiinteästi asennettuun eSIM-korttiin, jotta voit nauttia integroidulla WLAN-tukiasemalla lähes rajattomasta viihteestä. Etuna on, että datapaketteja voi käyttää monissa Euroopan maissa. Näe myös kustannukset yhdellä silmäyksellä. 

Mies VW ID.5:n etumatkustajan istuimella käyttää infotainment-järjestelmää

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua