VW ID.4 GTX:n sisätilat, näkymä kohti etuistuimia ja kojelautaa. Nainen istuu etumatkustajan istuimella ja katsoo taakse.
1,3

Entertainment non-stop. Parasta viihdettä ID.-mallissasi.

2.
ID.4 GTX Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 15,8–17,2; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++.

Entertainment non-stop. Parasta viihdettä ID.-mallissasi.

Oletko lomamatkalla sähköautollasi? ID.-mallisi internetyhteyden ansiosta aika ei käy pitkäksi. Nettiradio tarjoaa ehtymättömän valikoiman maailmanlaajuisia radioasemia ja podcasteja – Volkswagen vastaa datamääristä We Connect Plus -sopimuksen kautta. Jos haluat mieluummin surffata internetissä, voit käyttää WLAN-tukiasemaa*. Näin matka sujuu kuin siivillä.

* Edellyttää yksityistä datapakettia (Cubic Telecom tai Tethering omalla älypuhelimella).

Nettiradio ID.-mallissasi 

ID.-mallisi nettiradio tarjoaa vaihtelevia radioasemia. Parasta on se, että Volkswagen vastaa datamääristä We Connect Plus -sopimuksen kautta. Voit siis kuunnella verkossa lempiradioasemaasi noin 40 000 kansainvälisestä radioasemasta tai suoratoistaa lukuisia eri podcasteja, jotka löydät helppokäyttöisellä hakutoiminnolla varustetusta tietokannastamme. 

Sivunäkymä harmaasta VW ID.5:stä satamalaiturilla, etualalla hymyilevä, vaaleisiin vaatteisiin pukeutunut nainen
4
4.
ID.5 Pro: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 14,6–15,9; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++. ID.5 Pro Performance: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 14,6–15,9; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++.
Takanäkymä sinisestä VW ID.4:stä vinosti ylhäältä, urheilullisesti pukeutunut henkilö nojaa autoon ja käyttää älypuhelinta
5
5.
ID.4 Pro Performance: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 14,8–16,0; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++. ID.4 Pro Performance 4MOTION: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 15,7–17,2; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++.

WLAN-tukiasema ID.-mallissasi 

Kanssamatkustajien ei tarvitse ID.-mallissasi luopua internetin käytöstä: integroitu WLAN-tukiasema6 mahdollistaa surffauksen internetissä jopa kahdeksalle laitteelle. Saat yleiskatsauksen kustannuksista tilaamalla datapaketteja Cubic TelecomiltaOpens an external link suoraan sähköautoosi.

Cubic Telecomin datapaketit ID.-mallissasi 

Hanki nopea internet ID.-malliisi. Matkapuhelinkumppanimme Cubic Telecomin kautta voit hankkia lisää datamääriä sähköautoon kiinteästi asennettuun eSIM-korttiin, jotta voit nauttia integroidulla WLAN-tukiasemalla lähes rajattomasta viihteestä. Etuna on, että datapaketteja voi käyttää monissa Euroopan maissa. Näe myös kustannukset yhdellä silmäyksellä. 

Mies VW ID.5:n etumatkustajan istuimella käyttää infotainment-järjestelmää

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Nosta ID.-mallisi digitaaliset mahdollisuudet aivan uudelle tasolle.

Nopeasti apua ja henkilökohtaista palvelua hätätilanteessa: We Connectin ansiosta olet hyvissä käsissä.

Vastaukset yleisimpiin mobiilipalvelujamme koskeviin kysymyksiin löydät täältä.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Vastuuvapauslauseke / Volkswagen

1.
We Connect- ja We Connect Plus -palvelujen käyttöön ID. -tuoteperheessä tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava We Connect- / We Connect Plus -palveluun käyttäjänimellä ja salasanalla. Lisäksi on solmittava erillinen We Connect- / We Connect Plus -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa. ID-tuoteperheelle tarkoitettua We Connect -sopimusta ei ole rajoitettu kolmeen vuoteen. We Connect Plus -palvelun käyttö on rajoitettu aluksi kolmeen vuoteen, minkä jälkeen sen käyttöaikaa voidaan jatkaa maksua vastaan. Auton luovutuksen jälkeen sinulla on 90 päivää aikaa rekisteröidä auto osoitteessa myvolkswagen.net tai We Connect ID. -sovelluksen kautta (saatavilla App Storessa ja Google Play Storessa) ja käyttää We Connect Plus -palveluja koko sovitun voimassaoloajan ilmaiseksi. Rekisteröidyttäessä myöhemmin maksuttoman käyttöajan kesto lyhenee. Joitakin We Connect- / We Connect Plus -mobiilipalveluja voi käyttää vain We Connect ID. -sovelluksen kautta. Maksuttoman sovelluksen käyttöön vaaditaan soveltuvalla iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta. Tiedonsiirto internetin kautta saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä (esim. roaming-maksut).Mobiilipalvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia. We Connect- ja We Connect Plus -paketteihin sisältyvät palvelut saattavat vaihdella maan mukaan. Käytettävyys määräytyy automallin, varustelun ja asennetun ohjelmistoversion mukaan. Tämä koskee myös kolmannen osapuolen palveluja. Lisätietoja saat osoitteesta www.volkswagen-we.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Huomioi myös ID.-tuoteperheen digitaalisten palvelujen kulloinkin voimassa olevat yleiset käyttöehdot.
3.
Ajoneuvon kulutus, CO2 -arvo ja toimintamatka on määritelty maailmanlaajuisesti yhtenäistetyn WLTP-testimenetelmän mukaisesti. Testi on tehty laboratorio-olosuhteissa noudattaen testiohjelman mukaista ajosuoritetta eikä se välttämättä kuvaa auton kulutusta normaaleissa ajotilanteissa. Ilmoitetut kulutusarvot on tarkoitettu eri automallien väliseen vertailuun. Ilmoitettu WLTP-kulutus ja -toimintamatka saattavat  vaihdella olennaisestikin riippuen mm. kuljettajan ajotavasta, akkukapasiteetista, lataamisen säännöllisyydestä, sähkövarusteiden käytöstä, mahdollisen lisälämmittimen käytöstä, ulkolämpötilasta, sääolosuhteista, matkustajien ja kuorman määrästä, valitusta ajoprofiilista tai tieprofiilista.
6.
We Connect- / We Connect Plus -mobiilipalveluiden käytön mahdollistaa integroitu internetyhteys. WLAN-tukiaseman käyttöä varten pääkäyttäjä voi hankkia maksullisia datapaketteja ulkopuolisen matkapuhelinkumppanin Cubic Telecomin kautta. Näiden pakettien datamäärä on kaikkien käyttäjien ja auton matkustajien käytettävissä verkon kuuluvuusalueella useissa Euroopan maissa. Tiedot hinnoista ja tuetuista maista löydät osoitteesta https://vw.cubictelecom.com. Vaihtoehtoisesti WLAN-tukiasemaa on mahdollista käyttää mobiilipäätelaitteella (esim. älypuhelimella), joka pystyy toimimaan WLAN-tukiasemana. Tällöin vastaavat palvelut ovat käytettävissä vain voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välillä tehtävän matkaviestintäsopimuksen perusteella ja vain kyseisen matkapuhelinverkon kuuluvuusalueella. Tiedonsiirto internetin kautta saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä (esim. roaming-maksut).