We Connect Start
1,2,3
2.
ID.3: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 14,9–16,3; CO2-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO2-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.

Älykäs yhteys Volkswagen ID -ajoneuvoosi 

Ajatko ID.-tuoteperheeseen kuuluvalla autolla? Sitten voitkin liikkua täysin sähköisesti ollen samalla yhteydessä verkkoon: ID.-ohjelmistolla 3.0 varustettujen ID.-mallien We Connect Startin verkkopalvelut tarjoavat digitaalisia avustimia autoon toimittaen ajantasaista tietoa latauksen hallinnasta tai liikenteen kulusta sekä ohjaten valikoituja toimintoja We Connect ID. -sovelluksella.

Kun päivitys tehdään vähintään ID. -ohjelmistoversioon 3.0, voit laajentaa liitettävyystarjontaa valitsemalla ID.-malliisi We Connect -palveluja. Voit tarkistaa oman ID.-mallisi tukemat verkkopalvelut tekemällä yhteensopivuuden tarkastuksenOpens an external link.

Etusi yhdellä silmäyksellä:

  • verkossa ja online-kykyinen
  • pääsy moniin auton toimintoihin Volkswagen-sovelluksen kautta

Lähtövalmis silloin kun sinä olet

Haluatko tarkastaa ID.-mallisi jäljellä olevan toimintamatkan? Älypuhelimesi Volkswagen-sovelluksella näet aina akun lataustilan ja jäljellä olevan toimintamatkan, kun käytössä on verkkoyhteys, ja voit tarkastaa, onko latauskaapeli liitetty. Jos se on, voit käynnistää tai lopettaa latauksen kotisohvalta. Syötä tätä varten sovellukseen yksinkertaisesti kerran lähtöaikasi töihin, ja ID.-autosi odottaa sinua joka aamu ladattuna. 

We Charge

We Charge - Lataamisesta on tehty helppoa

We Charge -palvelun avulla lataat ID.-mallisi entistä rennommin. Kotona verkotetun kotilatauslaitteen kautta ja matkoilla julkisissa latauspisteissä, jotka ovat osa yhtä Euroopan laajinta ja nopeiten kasvavaa latausverkostoa. Erityisen käytän­nöllinen on suoraan ID.-mallisi infotainment-järjestelmään integroitu In-Car-sovellus. Sen avulla voidaan etsiä senhetkisen sijaintisi ympäristöstä saatavilla olevia latauspisteitä kartalta ja käynnistää navi­gointi niihin – tiedot sisältävät myös tiedon käytettävissä olevista pistoketyypeistä ja latausnopeuksista.

5.
Lataussopimukset, latauskortit ja ID. Charger -mallit ovat Volkswagen Group Charging GmbH:n tarjoamia palveluja (Elli, Julkaisutiedot & Oikeudellista asiaa).
Yhdistettävyys

Verkottuneena Volkswagen-sovelluksen kanssa

Yhdistettävyys

Verkottuneena Volkswagen-sovelluksen kanssa

Volkswagen-sovellus – ID.-autosi digitaalinen kumppani

Lataa ID.-tuoteperheen mukavuuspäivitys: Volkswagen-sovellus yhdistää sinut Volkswagen ID.-malliisi sekä kaikkeen sinulle tärkeään. Se muuttaa älypuhelimen kauko-ohjaimeksi, jolla voit ohjata lukuisia hyödyllisiä auton toimintoja. ID. on aina hallinnassa – vaikka et istuisikaan autossa.

Käytä laajoja verkkopalveluja ID.-malliisi sopivien VW Connect- tai We Connect -palvelujen avulla.

VW Connect tai We Connect ID.-malliisi laajentaa digitaalisia mahdollisuuksiasi alkaen ID. -ohjelmistosta 3.0 tarjoamalla arjen toimintoihin enemmän älykkäitä avustimia, jotka yhdistävät autosi moniin hyödyllisiin tietoihin.

VW Connect ja We Connect ID.-malliisi

Monipuolisten verkkopalvelujen avulla ID.-mallisi tarjoaa lisää mukavuutta, jotta tuntisit olevasi kuin kotonasi. Tästä voit tarkastella, mitä palveluja voit käyttää autossasi ID.-ohjelmistosta 3.0 lähtien.

ID. -ohjelmistopäivitykset

Ohjelmistopäivitykset pitävät ID.-mallisi ajan tasalla ja mahdollistavat aina uusien palvelujen käytön. Tällaisia ovat myös ID.-malliisi tarkoitetut We Connectin laajennetut verkkopalvelut, jotka ovat käytettävissäsi alkaen ID. ohjelmistosta 3.0.

Rekisteröi ja aloita

Selitämme tässä, kuinka aktivoit We Connect Startin helposti ja käytät digitaalisia palvelujamme ajoneuvossa ja älypuhelimessa.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Vastuuvapauslauseke / Volkswagen

1.
Kun ostat uuden auton, sinulla on mahdollisuus käyttää We Connect Startin digitaalisia palveluja maksuttoman sopimusajan aikana. Tarvitset We Connect Start -palveluiden käyttöön Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava käyttäjänimellä ja salasanalla. Volkswagen ID -käyttäjätilin onnistuneen luomisen ja autoon liittämisen jälkeen voit käyttää maksutta sopimusajan aikana auto-, maa-, ohjelmisto ja varustelukohtaisia digitaalisia palveluja. Lisäksi sinun on solmittava erillinen We Connect Start -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa osoitteessa www.myvolkswagen.net tai Volkswagen-sovelluksen (saatavilla App Storessa ja Google Play Storessa) kautta. Maksuttoman sopimusajan todellinen pituus riippuu siitä, milloin digitaaliset palvelut aktivoidaan. Kun on kulunut 90 päivää auton ensiluovutuksesta, maksuton voimassaoloaika alkaa lyhentyä automaattisesti. Voit tarkistaa auton tarkan sopimusajan myVolkswagen-portaalista osoitteesta www.myvolkswagen.net. We Connect Start -mobiilipalveluiden käytön mahdollistaa integroitu internetyhteys. Volkswagen AG vastaa koituvista datakustannuksista Euroopan sisällä kuuluvuusalueen puitteissa. Maksuttoman Volkswagen-sovelluksen käyttöön vaaditaan soveltuvalla iOS tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta. Paketeissa kuvattujen yksittäisten palvelujen saatavuus saattaa vaihdella maakohtaisesti. Palvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia. Lisätietoja saat osoitteesta connect.volkswagen.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Tietoa matkapuhelinpalvelujen hinnoittelusta saat matkapuhelinoperaattoriltasi.
3.

Ilmoitetut kulutus- ja päästöarvot on selvitetty laissa määrättyjen mittausmenetelmien avulla. 1. tammikuuta 2022 WLTP-menettely on täysin korvannut NEDC-menettelyn, joten tämän päivämäärän jälkeen tyyppihyväksytyille autoille ei enää ilmoiteta NEDC-arvoja. Arvot eivät koske yksittäisiä autoja vaan on tarkoitettu eri autotyyppien väliseen vertailuun. Lisävarusteet ja tarvikkeet (muut osat, renkaat jne.) saattavat muuttaa oleellisia parametreja, kuten painoa, vierintävastusta ja aerodynamiikkaa, ja vaikuttaa näin sää- ja liikenneolosuhteiden ja yksilöllisen ajotavan myötä myös polttoaineenkulutukseen, virrankulutukseen ja CO2-päästöihin sekä auton tehoarvoihin. Todenmukaisten testausolosuhteiden ansiosta WLTP-menetelmän mukaisesti mitattu polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat usein korkeammat kuin NEDC-menetelmän mukaisesti mitatut arvot. Täten ne voivat 1.9.2018 lähtien aiheuttaa muutoksia myös autoverotuksessa. Saat lisä­tietoja WLTP- ja NEDC-menettelyn välisistä eroista osoitteesta http://www.volkswagen.de/wltp.

Lisätietoa uusien henkilöautomallien virallisesta polttoaineenkulutuksesta ja CO2-päästöistä saa teoksesta ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen”, joka on saatavilla ilmaiseksi kaikista Saksan myyntipisteistä ja osoitteesta DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern tai sivustolta www.dat.de/co2.

4.
Edellytys puhekäytölle on 2- tai 3-alueinen ilmastointi. Online-puhe­ohjaus on käytettävissä tällä hetkellä seuraavilla kielillä: saksa, tanska, englanti (GB ja US), ranska, italia, hollanti, norja, puola, portugali, ruotsi, espanja ja tšekki. Kieli, jolla voit olla vuorovaikutuksessa, määräytyy infotainment-järjestelmän valitun kielen mukaan.
7.

Kun ostat uuden auton, sinulla on mahdollisuus käyttää VW Connectin tai VW Connect Plussan tai We Connectin tai We Connect Plussan digitaalisia palveluja maksuttoman sopimusajan aikana. ID.-tuoteperheen VW Connect- ja VW Connect Plus -palvelujen tai We Connect- ja We Connect Plus -palvelujen käyttöön tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava käyttäjänimellä ja salasanalla. Volkswagen ID -käyttäjätilin onnistuneen luomisen ja autoon liittämisen jälkeen voit käyttää maksutta sopimusajan aikana auto-, maa-, ohjelmisto ja varustelukohtaisia digitaalisia palveluja. Lisäksi sinun on solmittava erillinen VW Connect- tai VW Connect Plus -sopimus tai We Connect- tai We Connect Plus -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa osoitteessa www.myvolkswagen.net tai Volkswagen-sovelluksen (saatavilla App Storessa ja Google Play Storessa) kautta. Maksuttoman sopimusajan todellinen pituus riippuu siitä, milloin digitaaliset palvelut aktivoidaan. Kun on kulunut 90 päivää auton ensiluovutuksesta, maksuton voimassaoloaika alkaa lyhentyä automaattisesti. Voit tarkistaa auton tarkan sopimusajan myVolkswagen-portaalista osoitteesta www.myvolkswagen.net.

Joitakin We Connect- / We Connect Plus -mobiilipaleluja tai VW Connect- / VW Connect Plus -mobiilipalveluja voi käyttää vain Volkswagen-sovelluksen kautta. Maksuttoman sovelluksen käyttöön vaaditaan soveltuvalla iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta. Tiedonsiirto internetin kautta saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä (esim. roaming-maksut).  

Mobiilipalvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia. We Connect- / We Connect Plus -paketteihin tai VW Connect- / VW Connect Plus -paketteihin sisältyvät palvelut saattavat vaihdella maan mukaan. Käytettävyys määräytyy automallin, varustelun ja asennetun ohjelmistoversion mukaan. Tämä koskee myös kolmannen osapuolen palveluja. Lisätietoja saat osoitteesta connect.volkswagen.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Huomioi myös ID.-tuoteperheen digitaalisten palvelujen kulloinkin voimassa olevat yleiset käyttöehdot.