We Connect Start
1

We Connect Start
Yhdistää, tukee, vie rentoutuneena kohteeseen

2.
ID.3 Pro Performance: Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 12,9–13,5; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++. ID.3 Pro S (4- ja 5-oviset): Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 13,1–13,7; CO₂-päästöt, g/km: yhdistetty 0; teholuokka: A+++.

Älykäs yhteys Volkswagen ID -ajoneuvoosi 

Ajatko ID.-tuoteperheeseen kuuluvalla autolla? Sitten voitkin liikkua täysin sähköisesti ollen samalla yhteydessä verkkoon: ID.-ohjelmistolla 3.0 varustettujen ID.-mallien We Connect Startin verkkopalvelut tarjoavat digitaalisia avustimia autoon toimittaen ajantasaista tietoa latauksen hallinnasta tai liikenteen kulusta sekä ohjaten valikoituja toimintoja We Connect ID. -sovelluksella.

ID. -ohjelmistosta 3.0 alkaen voit laajentaa Connectivity Level -tasoasi We Connectin ID.-malliisi sopivasta valikoimasta. Voit tarkistaa oman ID.-mallisi tukemat verkkopalvelut Yhteensopivuuden tarkastuksestaOpens an external link.

Etusi yhdellä silmäyksellä:

  • verkossa ja online-kykyinen
  • pääsy moniin auton toimintoihin We Connect ID. -sovelluksen kautta
  • kolme ensimmäistä vuotta käytössä maksutta

Lähtövalmis silloin kun sinä olet

Haluatko tarkastaa ID.-mallin jäljellä olevan toimintamatkan? Älypuhelimen We Connect ID. App -sovelluksella näet aina akun lataustilan, jäljellä olevan toimintamatkan ja voit tarkastaa onko latauskaapeli liitetty. Voit käynnistää tai lopettaa latauksen kotisohvalta. Syötä töihin lähtöaikasi sovellukseen ja ID.-autosi odottaa sinua joka aamu ladattuna.  

We Charge

We Charge - Lataamisesta on tehty helppoa

We Charge -palvelun avulla lataat ID.-mallisi entistä rennommin. Kotona verkotetun kotilatauslaitteen kautta ja matkoilla julkisissa latauspisteissä, jotka ovat osa yhtä Euroopan laajinta ja nopeiten kasvavaa latausverkostoa. Erityisen käytännöllinen on suoraan ID.-mallisi infotainment-järjestelmään integroitu In-Car-sovellus. Sen avulla voidaan etsiä senhetkisen sijaintisi ympäristöstä saatavilla olevia latauspisteitä kartalta ja käynnistää navigointi niihin – tiedot sisältävät myös tiedon käytettävissä olevista pistoketyypeistä ja latausnopeuksista.

4.
Lataustariffit, latauskortit ja ID. Charger -mallit ovat Volkswagen Group Charging GmbH:n tarjoamia palveluja (Elli, Julkaisutiedot & Oikeudellista asiaa).
Yhdistettävyys

Verkossa We Connect ID. -sovelluksella

Yhdistettävyys

Verkossa We Connect ID. -sovelluksella

We Connect ID., ID.:si sovellus.
5
5.
Kuvat voivat poiketa

Lataa ID. -perheen mukavuuspäivitys: We Connect ID. -yhdistää sinut autoosi ja kaikkeen tärkeään. Se muuttaa älypuhelimen kaukosäätimeksi, jolla voit ohjata lukuisia hyödyllisiä ajoneuvon toimintoja. ID. on aina hallinnassa – vaikka et istuisi ajoneuvossa.

Käytä laajoja verkkopalveluja ID.-malliisi sopivien We Connect -palveluiden avulla. 

We Connect ID.-malliisi laajentaa digitaalisia mahdollisuuksiasi alkaen ID. -ohjelmistosta 3.0 tarjoamalla arjen toimintoihin enemmän älykkäitä avustimia, jotka yhdistävät autosi moniin hyödyllisiin tietoihin. 

We Connect ID.-malliisi

Monipuolisten verkkopalvelujen avulla ID.-mallisi tarjoaa lisää
mukavuutta, jotta tuntisit olevasi kuin kotonasi. Tästä voit tarkastella,
mitä palveluja voit käyttää autossasi ID.-ohjelmistosta 3.0 lähtien.

ID. -ohjelmisto 3.0

Ohjelmistopäivitykset pitävät ID.-mallisi ajan tasalla ja mahdollistavat aina uusien palvelujen käytön. Tällaisia ovat myös ID.-malliisi tarkoitetut We Connectin laajennetut verkkopalvelut, jotka ovat käytettävissäsi alkaen ID. ohjelmistosta 3.0.

Rekisteröi ja aloita

Selitämme tässä, kuinka aktivoit We Connect Startin helposti ja käytät digitaalisia palvelujamme ajoneuvossa ja älypuhelimessa.

--:--

Voit myös ladata PDF-muotoisen käyttöönotto-ohjeen.

Aloita keskustelu kanssamme

Aloita keskustelu kanssamme

Kontakt

Onko sinulla kysymyksiä, ideoita tai palautetta? Soita meille.

Tavoitat meidät numerosta 0800 - 913 226Opens a phone link (maksuton kaikissa Suomen verkoissa). Olemme tavoitettavissa kellon ympäri. Jos puhelinoperaattorisi ei tue tätä maksutonta numeroa, soita numeroon 09 - 856 194 51Opens a phone link. Maksu riippuu operaattorisi hinnoista. Ulkomailta tulevista soitoista voidaan veloittaa roaming-maksu.

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen
weconnect-support@volkswagen.deOpens a mail link

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Yhteensopivuuden tarkastus. Tarkasta, onko ajoneuvomallisi We Connect- tai Car-Net-yhteensopiva.

Nosta ID.-mallisi digitaaliset mahdollisuudet aivan uudelle tasolle.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Vastuuvapauslauseke / Volkswagen

1.
Tarvitset We Connect Start -palveluiden käyttöön Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava We Connect Start -palveluun käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Lisäksi on solmittava erillinen We Connect Start -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa. Ajoneuvon luovutuksen jälkeen sinulla on 90 päivää aikaa rekisteröidä ajoneuvo We Connect ID. -sovelluksen kautta (saatavilla App Storessa ja Google Play Storessa) ja käyttää We Connect Start -palveluita sovitun voimassaoloajan koko keston ajan ilmaiseksi. We Connect Start -mobiilipalveluiden käytön mahdollistaa integroitu internetyhteys. Volkswagen AG vastaa koituvista datakustannuksista Euroopan sisällä kuuluvuusalueen puitteissa nettiradiota ja WLAN-tukiasemaa lukuun ottamatta. Nettiradion ja WLAN-tukiaseman käyttöä varten voi hankkia maksullisia datapaketteja ulkopuoliselta Cubic Telecom -matkapuhelinyhteistyökumppanilta, ja niitä voidaan käyttää verkon kuuluvuusalueella lukuisten Euroopan maiden sisällä. Tiedot hinnoista ja tuetuista maista löydät osoitteesta https://vw.cubictelecom.com. Vaihtoehtoisesti on mahdollista käyttää nettiradio- ja hybridiradio- sekä WLAN-Hotspot-palveluita oman mobiililaitteen (esim. matkapuhelimen) kautta, jos siinä on ominaisuus, jonka avulla voi muodostaa mobiilin WLAN-tukiasemayhteyden. Tällöin vastaavat palvelut ovat käytettävissä vain voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta ja vain kyseisen matkapuhelinverkon kuuluvuusalueella. Tiedonsiirto internetin kautta saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä (esim. roaming-maksut). Maksuttoman We Connect ID. -sovelluksen käyttöön vaaditaan iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta.  Paketeissa kuvattujen yksittäisten palvelujen saatavuus saattaa vaihdella varustelu-, ajoneuvo- ja maakohtaisesti. Palvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia. Lisätietoja saat osoitteesta www.volkswagen-we.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Tietoa matkapuhelinpalvelujen hinnoittelusta saat matkapuhelinoperaattoriltasi.
3.
Edellytys puhekäytölle on 2- tai 3-ilmastointialuelaite. Online-puheohjaus on käytettävissä tällä hetkellä seuraavilla kielillä: saksa, englanti (GB ja US), ranska, italia, hollanti, puola, portugali, ruotsi, espanja ja tšekki.