We Connect Start
1,2,3
2.
Virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 15,2–16,5; CO2-päästöt, g/km: yhdistetty 0. Autolle on ilmoitettu kulutus- ja päästöarvot vain WLTP-menettelyn eikä NEDC-menettelyn mukaan. Vaihteleviin kulutus- ja CO2-päästöarvoihin vaikuttavat autoon valitut varusteet.

Älykäs yhteys Volkswagen ID -ajoneuvoosi 

Ajatko ID.-tuoteperheeseen kuuluvalla autolla? Sitten voitkin liikkua täysin sähköisesti ollen samalla yhteydessä verkkoon: ID.-ohjelmistolla 3.0 varustettujen ID.-mallien We Connect Startin verkkopalvelut tarjoavat digitaalisia avustimia autoon toimittaen ajantasaista tietoa latauksen hallinnasta tai liikenteen kulusta sekä ohjaten valikoituja toimintoja We Connect ID. -sovelluksella.

Kun päivitys tehdään vähintään ID. -ohjelmistoversioon 3.0, voit laajentaa liitettävyystarjontaa valitsemalla ID.-malliisi We Connect -palveluja. Voit tarkistaa oman ID.-mallisi tukemat verkkopalvelut tekemällä yhteensopivuuden tarkastuksenOpens an external link.

Etusi yhdellä silmäyksellä:

  • verkossa ja online-kykyinen
  • pääsy moniin auton toimintoihin Volkswagen-sovelluksen kautta

Lähtövalmis silloin kun sinä olet

Haluatko tarkastaa ID.-mallisi jäljellä olevan toimintamatkan? Älypuhelimesi Volkswagen-sovelluksella näet aina akun lataustilan ja jäljellä olevan toimintamatkan, kun käytössä on verkkoyhteys, ja voit tarkastaa, onko latauskaapeli liitetty. Jos se on, voit käynnistää tai lopettaa latauksen kotisohvalta. Syötä tätä varten sovellukseen yksinkertaisesti kerran lähtöaikasi töihin, ja ID.-autosi odottaa sinua joka aamu ladattuna. 

We Charge

We Charge - Lataamisesta on tehty helppoa

We Charge -palvelun avulla lataat ID.-mallisi entistä rennommin. Kotona verkotetun kotilatauslaitteen kautta ja matkoilla julkisissa latauspisteissä, jotka ovat osa yhtä Euroopan laajinta ja nopeiten kasvavaa latausverkostoa. Erityisen käytän­nöllinen on suoraan ID.-mallisi infotainment-järjestelmään integroitu In-Car-sovellus. Sen avulla voidaan etsiä senhetkisen sijaintisi ympäristöstä saatavilla olevia latauspisteitä kartalta ja käynnistää navi­gointi niihin – tiedot sisältävät myös tiedon käytettävissä olevista pistoketyypeistä ja latausnopeuksista.

5.
Lataussopimukset, latauskortit ja ID. Charger -mallit ovat Volkswagen Group Charging GmbH:n tarjoamia palveluja (Elli, Julkaisutiedot & Oikeudellista asiaa).
Yhdistettävyys

Verkottuneena Volkswagen-sovelluksen kanssa

Yhdistettävyys

Verkottuneena Volkswagen-sovelluksen kanssa

Volkswagen-sovellus – ID.-autosi digitaalinen kumppani

Lataa ID.-tuoteperheen mukavuuspäivitys: Volkswagen-sovellus yhdistää sinut Volkswagen ID.-malliisi sekä kaikkeen sinulle tärkeään. Se muuttaa älypuhelimen kauko-ohjaimeksi, jolla voit ohjata lukuisia hyödyllisiä auton toimintoja. ID. on aina hallinnassa – vaikka et istuisikaan autossa.

Käytä laajoja verkkopalveluja ID.-malliisi sopivien VW Connect- tai We Connect -palvelujen avulla.

VW Connect tai We Connect ID.-malliisi laajentaa digitaalisia mahdollisuuksiasi alkaen ID. -ohjelmistosta 3.0 tarjoamalla arjen toimintoihin enemmän älykkäitä avustimia, jotka yhdistävät autosi moniin hyödyllisiin tietoihin.

VW Connect ja We Connect ID.-malliisi

Monipuolisten verkkopalvelujen avulla ID.-mallisi tarjoaa lisää mukavuutta, jotta tuntisit olevasi kuin kotonasi. Tästä voit tarkastella, mitä palveluja voit käyttää autossasi ID.-ohjelmistosta 3.0 lähtien.

ID. -ohjelmistopäivitykset

Ohjelmistopäivitykset pitävät ID.-mallisi ajan tasalla ja mahdollistavat aina uusien palvelujen käytön. Tällaisia ovat myös ID.-malliisi tarkoitetut We Connectin laajennetut verkkopalvelut, jotka ovat käytettävissäsi alkaen ID. ohjelmistosta 3.0.

Rekisteröi ja aloita

Selitämme tässä, kuinka aktivoit We Connect Startin helposti ja käytät digitaalisia palvelujamme ajoneuvossa ja älypuhelimessa.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Vastuuvapauslauseke / Volkswagen

1.
Tarvitset We Connect Start -palveluiden käyttöön Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava We Connect Start -palveluun käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Lisäksi on solmittava erillinen We Connect Start -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa. We Connect Start -palvelua varten sinulla on auton luovutuksen jälkeen 90 päivää aikaa rekisteröidä auto Volkswagen-sovelluksella (saatavilla App Storessa ja Google Play Storessa), minkä jälkeen voit käyttää palveluita koko sovitun voimassaoloajan maksutta. We Connect Start -mobiilipalveluiden käytön mahdollistaa integroitu internetyhteys. Volkswagen AG vastaa koituvista datakustannuksista Euroopan sisällä kuuluvuusalueen puitteissa nettiradiota ja WLAN-tukiasemaa lukuun ottamatta. Nettiradion ja WLAN-tukiaseman käyttöä varten voi hankkia maksullisia datapaketteja ulkopuoliselta Cubic Telecom -matkapuhelinyhteistyökumppanilta, ja niitä voi käyttää verkon kuuluvuusalueella lukuisten Euroopan maiden sisällä.Tiedot hinnoista ja tuetuista maista löydät osoitteesta https://vw.cubictelecom.com. Vaihtoehtoisesti on mahdollista käyttää Nettiradio- ja WLAN-tukiasema-palveluita oman mobiililaitteen (esim. matkapuhelimen) kautta, jos siinä on ominaisuus, jonka avulla voi muodostaa mobiilin WLAN-tukiasemayhteyden. Tällöin vastaavat palvelut ovat käytettävissä vain voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välillä tehtävän matkaviestintäsopimuksen perusteella ja vain kyseisen matkapuhelinverkon kuuluvuusalueella. Tiedonsiirto internetin kautta saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä (esim. roaming-maksut).  Maksuttoman Volkswagen-sovelluksen käyttöön vaaditaan soveltuvalla iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta.   Paketeissa kuvattujen yksittäisten palvelujen saatavuus saattaa vaihdella varustelu-, auto- ja maakohtaisesti. Palvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia. Lisätietoja saat osoitteesta https://connect.volkswagen.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Tietoa matkapuhelinpalvelujen hinnoittelusta saat matkapuhelinoperaattoriltasi.
3.

Ilmoitetut kulutus- ja päästöarvot on selvitetty laissa määrättyjen mittausmenetelmien avulla. 1. tammikuuta 2022 WLTP-menettely on täysin korvannut NEDC-menettelyn, joten tämän päivämäärän jälkeen tyyppihyväksytyille autoille ei enää ilmoiteta NEDC-arvoja. Arvot eivät koske yksittäisiä autoja vaan on tarkoitettu eri autotyyppien väliseen vertailuun. Lisävarusteet ja tarvikkeet (muut osat, renkaat jne.) saattavat muuttaa oleellisia parametreja, kuten painoa, vierintävastusta ja aerodynamiikkaa, ja vaikuttaa näin sää- ja liikenneolosuhteiden ja yksilöllisen ajotavan myötä myös polttoaineenkulutukseen, virrankulutukseen ja CO2-päästöihin sekä auton tehoarvoihin. Todenmukaisten testausolosuhteiden ansiosta WLTP-menetelmän mukaisesti mitattu polttoaineenkulutus ja CO2-päästöt ovat usein korkeammat kuin NEDC-menetelmän mukaisesti mitatut arvot. Täten ne voivat 1.9.2018 lähtien aiheuttaa muutoksia myös autoverotuksessa. Saat lisä­tietoja WLTP- ja NEDC-menettelyn välisistä eroista osoitteesta http://www.volkswagen.de/wltp.

Lisätietoa uusien henkilöautomallien virallisesta polttoaineenkulutuksesta ja CO2-päästöistä saa teoksesta ”Leitfaden über den Kraftstoffverbrauch, die CO₂-Emissionen und den Stromverbrauch neuer Personenkraftwagen”, joka on saatavilla ilmaiseksi kaikista Saksan myyntipisteistä ja osoitteesta DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern tai sivustolta www.dat.de/co2.

4.
Edellytys puhekäytölle on 2- tai 3-alueinen ilmastointi. Online-puhe­ohjaus on käytettävissä tällä hetkellä seuraavilla kielillä: saksa, tanska, englanti (GB ja US), ranska, italia, hollanti, norja, puola, portugali, ruotsi, espanja ja tšekki. Kieli, jolla voit olla vuorovaikutuksessa, määräytyy infotainment-järjestelmän valitun kielen mukaan.
7.
ID.-tuoteperheen VW Connect- ja VW Connect Plus -palvelujen tai We Connect- ja We Connect Plus -palvelujen käyttöön tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin ja sinun on kirjauduttava VW Connect- / VW Connect Plus -palveluun tai We Connect- / We Connect Plus -palveluun käyttäjänimellä ja salasanalla. Lisäksi on solmittava erillinen VW Connect- / VW Connect Plus -sopimus tai We Connect- / We Connect Plus -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa. VW Connect Plus- / We Connect Plus -palvelua varten sinulla on auton luovutuksen jälkeen 90 päivää aikaa rekisteröidä auto osoitteessa myvolkswagen.net tai Volkswagen-sovelluksella (saatavilla App Storessa ja Google Play Storessa), minkä jälkeen voit käyttää palveluita koko sovitun ensimmäisen ajan maksutta. Rekisteröidyttäessä myöhemmin alkuperäisen voimassaoloajan kesto lyhenee. Näet tarkan voimassaoloajan aktivoinnin yhteydessä tai aktivoinnin jälkeen osoitteessa myVolkswagen.net. VW Connect Plus- / We Connect Plus -palvelun alkuperäisen voimassaoloajan päätyttyä käyttöaikaa voi jatkaa maksua vastaan.    Joitakin VW Connect- / VW Connect Plus -mobiilipalveluja tai We Connect- / We Connect Plus -mobiilipalveluja voi käyttää vain Volkswagen-sovelluksen kautta. Maksuttoman sovelluksen käyttöön vaaditaan soveltuvalla iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta. Tiedonsiirto internetin kautta saattaa aiheuttaa lisäkustannuksia kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä (esim. roaming-maksut).   Mobiilipalvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia. VW Connect- ja VW Connect Plus -paketteihin tai We Connect- ja We Connect Plus -paketteihin sisältyvät palvelut saattavat vaihdella maan mukaan. Käytettävyys määräytyy automallin, varustelun ja asennetun ohjelmistoversion mukaan. Tämä koskee myös kolmannen osapuolen palveluja. Lisätietoja saat osoitteesta connect.volkswagen.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Huomioi myös ID.-tuoteperheen digitaalisten palvelujen kulloinkin voimassa olevat yleiset käyttöehdot.