Tutustu We Connect -palveluun
1
Tutustu We Connect -palveluun
1
Tutustu We Connect -palveluun
1

Pysy helposti yhdistettynä. We Connect -palveluiden avulla.

Tutustu We Connect -palveluun

Valmiina seuraavan sukupolven mobiilipalveluihin: suuri osa uusista Volkswagen-autoista on valmisteltu We Connect -palveluita varten alkaen mallisvuodesta 2021. Kiinteästi asennetun eSIM-kortin ansiosta Volkswagenisi on alusta lähtien verkossa. Voit myös yhdistää älypuhelimesi We Connect -sovelluksella Volkswageniisi, jolloin saat käyttöösi tiettyjä ajoneuvon toimintoja ja ajoneuvon tilan. Tutustu We Connect -sovelluksen liitettävyyspalveluihin.1

Kaikki We Connect -palvelut ja hinnat

Saavu kohteeseen rentoutuneena.

Hanki tietoa liikenteestä reaaliajassa ja kulje parasta reittiä. Älykkäiden avustimiemme avulla pääset rennommin kohteeseen.

Lue lisää

We Connect -palvelun aktivointi ja käyttö

We Connect -sovelluksen lataus
3
2.
Polttoaineenkulutus, l/100 km: yhdistetty 1,4 - 1,3; virrankulutus, kWh/100 km: yhdistetty 12,6 - 12,2; CO₂-päästöt yhdistettynä, g/km: 32 - 30; teholuokka: A+

We Connect -sovelluksen lataus

Koe kaikki We Connectin ja Car-Netin hyödyt yhdessä sovelluksessa. Lataa vain We Connect -sovellus älypuhelimeesi ja muodosta yhteys Volkswageniisi.

We Connect Start

We Connect Start - täysin sähkökäyttöinen, täysin verkotettu
3
4.
Virrankulutus, kWh/100 km: 15,4–13,5 (yhdistetty); CO₂‐päästöt, g/km: 0; teholuokka: A+

Täysin sähkökäyttöinen, täysin verkossa

Etsi latausasemia, käytä hyväksi ajantasaisia tietoja tai lämmitä sisätilat, kun istut aamiaispöydässä: We Connect Start5 yhdistää sinut ID. -malliisi ja tietojen maailmaan. Kotona, liikenteessä, kaikkialla Euroopassa.

In-Car Shop ja In-Car-sovellukset – näin se toimii

We Connect -asiakkaana voit hankkia ja ladata käytännöllisiä toimintoja ja palveluja suoraan Infotainment-järjestelmäsi In-Car Shopista. Samalla tavalla, kuin olet tottunut älypuhelimellasi tekemään. Voit jopa pidentää helposti ajoneuvosi We Connect Plus -lisenssiä In-Car Shopin kautta ja hyödyntää näin We Connect -palvelun mobiilipalveluiden koko tarjontaa vielä vuoden tai kaksi.

--:--

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua