We Connect -mukavuuspalvelut – Kuin sinulle tehty
1
We Connect -mukavuuspalvelut – Kuin sinulle tehty
1
We Connect -mukavuuspalvelut – Kuin sinulle tehty
1
We Connect -mukavuuspalvelut – Kuin sinulle tehty
1

Mukavuus.
Kuin sinulle tehty.

Mukavuus.
Kuin sinulle tehty.

Tarvitset autoa, mutta avain on kumppanillasi? Pyydä lähettämään se helposti älypuhelimen kautta. Personalisoinnin ansiosta henkilökohtaiset asetuksesi aktivoidaan kädenkäänteessä. Tunne olevasi kuin kotonasi – jopa matkalla toimistolle: Sano vain ”Aja minut töihin” ja Volkswagenisi aloittaa navigoinnin. Se nimittäin ymmärtää sinua paremmin kuin koskaan ennen. Tämä on tiimityötä.

Online-seisontalämmitys

Lämmitä auto kylminä päivinä sillä aikaa, kun itse syöt aamiaista. Online-seisontalämmityksen* avulla voit lisäksi määrittää We Connect -sovelluksen kautta lähtöajat, jotta löydät auton aina lämmitettynä ja sulatettuna.

* Edellyttää, että ajoneuvossa on lisävarusteena seisontalämmitys.

We Connect – Esilämmitä auto ennen ajoa älypuhelimen avulla
We Connect – Älypuhelimestasi tulee auton avain

Mobiiliavain

Hyvästit avaimien etsimiselle: mobiiliavaimena toimiva* älypuhelimesi avaa ja käynnistää Volkswagenisi kädenkäänteessä. Voit lähettää lisää digitaalisia avaimia ystävillesi ja perheenjäsenillesi, jolloin he voivat käyttää ajoneuvoasi helposti.

*Saatavilla vain lisävarusteena saatavan Discover Pro -navigointijärjestelmän ja We Connect -sovelluksen yhteydessä. Passatissa ja Arteonissa on aluksi käytettävissä viisi maksutonta ja Golfissa toiminnon hankinnan jälkeen samoin viisi mobiiliavainta. Mobiiliavaimet ovat käyttöönotettavissa ensimmäisten neljän vuoden sisällä We Connect -sopimuksen tekemisestä. Mobiiliavaimen luovuttamisen edellytyksenä on avaimen lähettäjän identiteetin tarkastus Volkswagen Ident -menetelmällä. Kun mobiiliavain on asennettu yhteensopivaan älypuhelimeen, se on voimassa päätelaitteeseen sidottuna yhden vuoden.

Personointi

Volkswagenisi tunnistaa sinut – ja aktivoi lukuisten järjestelmien omat asetuksesi (aina istuimesta valoihin, ilmastointiin, infotainment-järjestelmään ja navigointiin sekä kuljettajaa avustaviin järjestelmiin) täysin automaattisesti ja varustelusta riippumatta sen jälkeen, kun olet luonut VW-tilin ja kirjautunut ensimmäistä kertaa ajoneuvoon. Tämä takaa maksimaalisen mukavuuden eri ajoneuvoissa ja eri käyttäjille.

We Connect – Pidä henkilökohtaiset asetuksesi helposti mukana
We Connect – Online-puheohjaus

Online-puheohjaus

Lisävarusteena saatavan puheohjauksen* online-päivityksen avulla saat käyttöösi entistäkin paremman ohjauksen puheella. Voit valita verkosta lempimusiikkisi tai hakea haluamasi nettiradioaseman puheohjauksella ja hyödyntää intuitiivista kohdesyöttöä navigoitaessa. Uudessa Golfissa voit lisäksi sanella sekä luetuttaa sähköposteja tai käyttää In-Car-sovelluksiasi – täysin irrottamatta katsetta tiestä.

*(Online-)puheohjaus on käytettävissä tällä hetkellä seuraavilla kielillä: saksa, englanti (UK ja US), ranska, espanja, tšekki ja italia. 

Disclaimer by Volkswagen

1.
Tarvitset We Connect-palveluiden käyttöön Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava We Connect -palveluun käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Lisäksi on solmittava We Connect- tai We Connect Plus -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa. We Connect Plus -palvelua varten sinulla on auton luovutuksen jälkeen 90 päivää aikaa rekisteröidä auto osoitteessa www.portal.volkswagen-we.com, minkä jälkeen voit käyttää palveluita koko sovitun ajan maksutta.We Connect -mobiilipalveluiden käytön mahdollistaa integroitu Internet-yhteys. Volkswagen AG vastaa koituvista datakustannuksista Euroopan sisällä kuuluvuusalueen puitteissa Streaming & Internet -palveluja ja yksittäisiä In-Car-sovelluksia lukuun ottamatta. Streaming & Internet -palveluiden, yksittäisten In-Car-sovellusten sekä WLAN-tukiasemien käyttöön voi hankkia maksullisia datapaketteja ulkopuoliselta Cubic Telecom -matkapuhelinyhteistyökumppanilta, ja niitä voidaan käyttää verkon kuuluvuusalueella lukuisten Euroopan maiden sisällä. Tiedot hinnoista ja tuetuista maista löydät osoitteesta https://vw.cubictelecom.com. Vaihtoehtoisesti on mahdollista käyttää nettiradiota ja median suoratoistoa mobiilipäätelaitteella (esim. älypuhelimella), joka pystyy toimimaan WLAN-tukiasemana. Tällöin vastaavat palvelut ovat käytettävissä vain voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta ja vain kyseisen matkapuhelinverkon kuuluvuusalueella. Datapakettien vastaanottaminen internetistä saattaa aiheuttaa kulloistenkin matkapuhelinpalvelujen hinnoittelun mukaan ja erityisesti ulkomailla tapahtuvassa käytössä lisäkustannuksia (esim. roaming-maksut). Maksuttoman We Connect -sovelluksen käyttöön vaaditaan iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta.  Paketeissa kuvattujen yksittäisten We Connect- ja We Connect Plus -palvelujen saatavuus saattaa vaihdella maakohtaisesti ja riippuu sekä ajoneuvosta että varustelusta. Palvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia. Tarkempia tietoja saat osoitteesta www.portal.volkswagen-we.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Tietoa matkapuhelinpalvelujen hinnoittelusta saat matkapuhelinoperaattoriltasi.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome