We Connect -mukavuuspalvelut – Kuin sinulle tehty
1

Mukavuus.
Kuin sinulle tehty.

Mukavuus.
Kuin sinulle tehty.

Tarvitset autoa, mutta avain on kumppanillasi? Pyydä lähettämään se helposti älypuhelimen kautta. Personalisoinnin ansiosta henkilökohtaiset asetuksesi aktivoidaan kädenkäänteessä. Tunne olevasi kuin kotonasi – jopa matkalla toimistolle: Sano vain ”Aja minut töihin” ja Volkswagenisi aloittaa navigoinnin. Se ymmärtää sinua paremmin kuin koskaan ennen. Tämä on tiimityötä.

Online-seisontalämmitys

Lämmitä auto kylminä päivinä sillä aikaa, kun itse syöt aamiaista. Online-seisontalämmityksen* avulla voit lisäksi määrittää We Connect -sovelluksen kautta lähtöajat, jotta löydät auton aina lämmitettynä ja sulatettuna.

* Edellyttää, että ajoneuvossa on lisävarusteena seisontalämmitys.

We Connect – Esilämmitä auto ennen ajoa älypuhelimen avulla
We Connect – Älypuhelimestasi tulee auton avain

Mobiiliavain

Hyvästit avaimien etsimiselle: mobiiliavaimena toimiva älypuhelimesi avaa ja käynnistää Volkswagenisi kädenkäänteessä. Voit lähettää lisää digitaalisia avaimia ystävillesi ja perheenjäsenillesi, jolloin he voivat käyttää ajoneuvoasi helposti. Ensimmäiset viisi mobiiliavainta ovat käytettävissäsi ilmaiseksi, muut mobiiliavaimet voidaan ostaa suoraan infotainment-järjestelmäsi In-Car-Shopista tai We Connect -verkkokaupastaOpens an external link

* Saatavilla vain lisävarusteena saatavana Discover Pro -navigointijärjestelmän (Passat, Arteon) kanssa ja We Connect -sovelluksen yhteydessä. Passatissa ja Arteonissa on aluksi käytettävissä viisi maksutonta. Mobiiliavaimet ovat otettavissa käyttöön ensimmäisten neljän vuoden sisällä We Connect -sopimuksen tekemisestä. Mobiiliavaimen luovuttamisen edellytyksenä on avaimen lähettäjän henkilöllisyyden tarkastus Volkswagen Ident -menetelmällä. Kun mobiiliavain on asennettu yhteensopivaan älypuhelimeenOpens an external link, se on voimassa päätelaitteeseen sidottuna yhden vuoden.

Personointi

Volkswagenisi tunnistaa sinut – ja aktivoi lukuisten järjestelmien omat asetuksesi (aina istuimesta valoihin, ilmastointiin, infotainment-järjestelmään ja navigointiin sekä kuljettajaa avustaviin järjestelmiin) täysin automaattisesti ja varustelusta riippumatta sen jälkeen, kun olet luonut VW-tilin ja kirjautunut ensimmäistä kertaa ajoneuvoon. Tämä takaa maksimaalisen mukavuuden eri ajoneuvoissa ja eri käyttäjille.

We Connect – Pidä henkilökohtaiset asetuksesi helposti mukana
We Connect – Online-puheohjaus

Online-puheohjaus

Lisävarusteena saatavan puheohjauksen* online-päivityksen avulla saat käyttöösi entistäkin paremman ohjauksen puheella. Voit valita verkosta lempimusiikkisi tai hakea haluamasi nettiradioaseman puheohjauksella ja hyödyntää intuitiivista kohdesyöttöä navigoitaessa. Uudessa Golfissa voit lisäksi sanella sekä luetuttaa sähköposteja tai käyttää In-Car-sovelluksiasi – täysin irrottamatta katsetta tiestä.

*(Online-)puheohjaus on käytettävissä tällä hetkellä seuraavilla kielillä: saksa, englanti (UK ja US), ranska, espanja, tšekki ja italia. 

Huollon ajanvaraus

Jotta voit keskittyä arjessa olennaiseen, Volkswagen huolehtii halutessasi huoltoajoista.  Kun huoltotoimenpiteen, esimerkiksi tarkastushuollon tai öljynvaihdon, ajankohta lähestyy, ajoneuvo toimittaa haluttaessa ja verkkoyhteyden ollessa käytettävissä kaikki tärkeät tiedot haluamallesi Volkswagen-huollolle, joka ottaa sinuun yhteyttä ja ilmoittaa ajanvarausehdotuksesta.* Volkswagen-huollon voi etsiä ja valita helposti yksilöllisesti myVolkswageninOpens an external link asiakasalueelta tai We Connect -sovelluksesta. Koska tiedot on välitetty etukäteen, huolto pystyy jopa antamaan arvion siitä, kunka paljon aikaa huoltoaikaa varten kannattaa varata. Huoltojen suunnittelu sujuu näin lähes kuin itsestään.

* Lisätietoja tietojenkäsittelystä löytyy tietosuojalausekkeesta seuraavasta linkistä:  www.myvolkswagen.net/weconnect-legal-mod123Opens an external link

Varaa We Connect -huoltoaika helposti

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua

Näin teet Volkswagenistasi We Connectin avulla verkkoon yhdistetyn auton.

Näin nautit viihteestä nonstopina. We Connectin verkkopalveluiden avulla.

Onko sinulla kysyttävää? Nopeita vastauksia tai henkilökohtaisia neuvoja digitaalisiin palveluihimme saat tästä.

Myös tämä saattaa kiinnostaa sinua