We Connect -palvelut – Viihde
1

Viihde. 
Viihteen ohituskaista.

Viihde. 
Viihteen ohituskaista.

Onko ajomatka lomalle tylsä? Hyödynnä mahdollisuutta käyttää kaikkia haluamiasi suoratoisto-, nettiradio- ja infotainment-palveluita. Lapsesi voivat WLAN-tukiaseman avulla surffata jopa kahdeksalla laitteella samaan aikaan, joten jokainen voi katsoa suosikkiohjelmaansa. Eikö kuulostakin hyvältä?

Median suoratoisto

Suoratoistopalvelut Apple Music ja Tidal ovat nyt käytettävissäsi myös suoraan ja helposti Volkswagenisi infotainment-järjestelmän kautta*. Kirjaudu helposti sisään olemassa olevilla tunnuksilla ja nauti parhaasta viihteestä ajon aikana.

* Palvelun käyttöön vaaditaan lisäksi datapaketti. Sen voi hankkia maksua vastaan suoraan ajoneuvossa ulkoiselta matkapuhelinoperaattorilta Cubic Telecom tai asiakkaan oman datayhteyden kautta (Smartphone-Tethering).

We Connect – Musiikin suoratoisto suoraan infotainment-järjestelmässä
We Connect – Rajatonta radioviihdettä autossa

Nettiradio

Hittiainesta – hyödynnä kaikki Internet-radion edut myös Volkswagen-ajoneuvossasi. Nettiradion* avulla live-lähettäjien ja podcastien etsiminen ja toistaminen on todella helppoa. 

* Edellyttää yksityistä datapakettia (Cubic Telecom tai Tethering omalla älypuhelimella).

WLAN-tukiasema

Integroitu WLAN-tukiasema* takaa sinulle ja matkustajillesi vakaan internetyhteyden ja mahdollistaa verkkosurffailun jopa kahdeksalla laitteella. Hankkimalla datapaketit käytännöllisesti infotainment-järjestelmän kautta pystyt hallitsemaan datankäyttöä.

* Edellyttää yksityistä datapakettia (