We Connect Start
1,2
We Connect Start
1,2
We Connect Start
1,2

We Connect Start
Yhdistää, tukee, vie rentoutuneena kohteeseen

Älykäs yhteys ID. Volkswageniisi

Ajatko ID. -perheen mallilla? Silloin paitsi ajat täyssähköisesti, voit myös olla alusta lähtien verkossa We Connect Startilla. Automaattinen eCall-hätäpuhelujärjestelmä on alusta alkaen mukana. We Connectin verkkopalveluilla voit käyttää digitaalisia avustimia, saat ajankohtaisia tietoja latauksen hallinnasta tai liikenteestä ja kauko-ohjata valittuja toimintoja älypuhelimella.

  • Online-liikennetiedot
    Online-liikennetiedot

Ennakoi liikenne

  • Online-liikennetiedot
    Online-liikennetiedot

Liikenne ei tästä lähtien enää häiritse rauhaa, sillä ID- Volkswagenisi ajattelee kanssasi. Navigointijärjestelmä käyttää online-liikennetietojen lähes ajantasaisesti, tunnistaa onnettomuudet, tietyöt tai muut liikenteen häiriöt ja ehdottaa aina optimaalisen reitin. Aikaa ja hermoja säästyy-

Verkossa We Connect ID. -sovelluksella

Lataa ID. -perheen mukavuuspäivitys: We Connect ID. -yhdistää ID. Volkswageniin ja kaikkeen tärkeään. Se muuttaa älypuhelimen kaukosäätimeksi, jolla voit ohjata lukuisia hyödyllisiä ajoneuvon toimintoja. ID. on aina hallinnassa – vaikka et istuisi ajoneuvossa.

App Storeen

Play Storeen

We Connect ID., ID.:si sovellus.
3
3.
Kuvat voivat poiketa

Rekisteröi ja aloita

Selitämme tässä, kuinka aktivoit We Connect Startin helposti ja käytät digitaalisia palvelujamme ajoneuvossa ja älypuhelimessa.

--:--

Disclaimer by Volkswagen

1.
Tarvitset We Connect-palveluiden käyttöön Volkswagen ID -käyttäjätilin, ja sinun on kirjauduttava We Connect Start -palveluun käyttäjätunnuksella ja salasanalla. Lisäksi on solmittava erillinen We Connect Start -sopimus Volkswagen AG:n kanssa verkossa. We Connect Plus -palvelua varten sinulla on auton luovutuksen jälkeen 90 päivää aikaa rekisteröidä auto We Connect ID. -sovelluksella ja We Connect Start -palvelut, minkä jälkeen voit käyttää palveluita koko sovitun ensimmäisen ajan maksutta.
We Connect Start -mobiilipalveluiden käytön mahdollistaa integroitu Internet-yhteys. Volkswagen AG vastaa koituvista datakustannuksista Euroopan sisällä kuuluvuusalueen puitteissa.
Maksuttoman We Connect ID. -sovelluksen käyttöön vaaditaan soveltuvalla iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettu älypuhelin ja SIM-kortti, jossa on datamahdollisuus voimassa olevan tai erikseen sinun ja matkapuhelinoperaattorisi välille solmittavan matkaviestintäsopimuksen kautta. 
Paketeissa kuvattujen yksittäisten palvelujen saatavuus saattaa vaihdella maakohtaisesti. Palvelut ovat käytettävissä sopimuksen voimassaoloajan mukaan, ja niihin saattaa sopimusaikana tulla sisällöllisiä muutoksia tai ne voidaan lopettaa. Tarkempia tietoja saat osoitteesta www.volkswagen-we.com ja Volkswagen-jälleenmyyjältäsi. Tietoa matkapuhelinpalvelujen hinnoittelusta saat matkapuhelinoperaattoriltasi.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome