We Connect Start
1
We Connect Start
1
We Connect Start
1

We Connect Start
Yhdistää, tukee, vie rentoutuneena kohteeseen

Älykäs yhteys ID. Volkswageniisi

Ajatko ID. -perheen mallilla? Silloin paitsi ajat täyssähköisesti, voit myös olla alusta lähtien verkossa We Connect Startilla. Automaattinen eCall-hätäpuhelujärjestelmä on alusta alkaen mukana. We Connectin verkkopalveluilla voit käyttää digitaalisia avustimia, saat ajankohtaisia tietoja latauksen hallinnasta tai liikenteestä ja kauko-ohjata valittuja toimintoja älypuhelimella.

Ennakoi liikenne

Liikenne ei tästä lähtien enää häiritse rauhaa, sillä ID- Volkswagenisi ajattelee kanssasi. Navigointijärjestelmä käyttää online-liikennetietojen lähes ajantasaisesti, tunnistaa onnettomuudet, tietyöt tai muut liikenteen häiriöt ja ehdottaa aina optimaalisen reitin. Aikaa ja hermoja säästyy-

Verkossa We Connect ID. -sovelluksella

Lataa ID. -perheen mukavuuspäivitys: We Connect ID. -yhdistää ID. Volkswageniin ja kaikkeen tärkeään. Se muuttaa älypuhelimen kaukosäätimeksi, jolla voit ohjata lukuisia hyödyllisiä ajoneuvon toimintoja. ID. on aina hallinnassa – vaikka et istuisi ajoneuvossa.

App Storeen

Play Storeen

We Connect ID., ID.:si sovellus.
3.
Kuvat voivat poiketa

Rekisteröi ja aloita

Selitämme tässä, kuinka aktivoit We Connect Startin helposti ja käytät digitaalisia palvelujamme ajoneuvossa ja älypuhelimessa.

--:--

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta.

 

Lataa ja asenna uusi selainohjelma.

Mozilla Firefox

Google Chrome