K-Auto Volkswagen 
-jälleenmyyjät

Verovapaamyynti ja Hansel

Meiltä hankit verovapaan Volkswagenin varmasti, luotettavasti ja edullisesti. K-Auton ammattilaiset tuntevat verovapaan auton hankintaan liittyvän lainsäädännön. Hoidamme puolestasi verovapaan auton hankintaan liittyvät asiat, kuten tullipaperit, vientirekisteröinnin ja vakuutushakemuksen. Henkilökuntamme neuvoo sinua mielellään jo suunnitellessasi muuttoa ulkomaille.

Verovapaamyynti

K-Auton Verovapaamyynnistä saat apua verovapaan auton hankintaan liittyviin asioihin, kuten tullipapereihin, vientirekisteröintiin ja vakuutushakemukseen. Henkilökuntamme neuvoo sinua mielellään jo suunnitellessasi muuttoa ulkomaille.

K-Auto Tax-free myynti
Mekaanikonkatu 10
00880 Helsinki

Puh. +358 10 5333 200
Ma–Pe 8.00–18.00

Hansel

Palvelemme kaikkia valtionhallintoon kuuluvien valtion virastojen ja laitosten, valtion liikelaitosten sekä valtion talousarvion ulkopuolisten rahastojen autonkäyttäjiä.

Hansel-yhteyshenkilönämme toimii:
Karl Salmelin
automyyjä
K-Auto Audi Helsinki
karl.salmelin@k-auto.fi
Puh. 010 533 3311
Gsm. 0400 899 593

Ajankohtaista juuri nyt

Huolto, korjaukset ja huolenpito

Huoltomme ja korjaamomme ovat aina ajan tasalla autosi huolto-ohjelmasta ja -tarpeista. Käytössämme on tuorein Volkswagen-mallistoa koskeva tekninen tieto sekä viimeisimmät työvälineet ja ohjelmistot autosi toimivuuden varmistamiseksi. Mekaanikkomme ovat erikoistuneet juuri Volkswagen-autojen huoltoihin ja korjauksiin.

Kaikissa toimenpiteissä käytämme vain tehtaan hyväksymiä alkuperäisiä osia ja tarvikkeita. Näin autosi pysyy luotettavana ja turvallisena. Ja mikä parasta, autosi jälleenmyyntiarvo säilyy hyvän huolenpidon ansiosta mahdollisimman korkeana

Osta Volkswagen

Kierrätämme vastuullisesti lähes 100 % jätteistä

Autoalalla syntyy paljon erilaista jätettä, kuten metallia, lasia, muovia, puuta, akkuja ja renkaita. Käytössämme on kierrätysjärjestelmä jokaiselle jätelajikkeelle. Esimerkiksi kaikki meillä kerätty vanha voiteluöljy kierrätetään kokonaan.

Jätteiden kuljetus on optimoitu ja kaikkien toimipisteidemme jätepuristimissa on etävalvonta. Laitteet tilaavat itse itselleen tyhjennyksen tarvittaessa, joten jätteiden kuljettamisesta syntyy päästöjä mahdollisimman vähän.

Pyrimme myös minimoimaan pakkausjätteen määrän. Varaosat ja tarvikkeet tulevat Suomeen yleensä kierrätettävissä laatikoissa tai häkeissä, jotka palautamme tyhjinä keskusvarastoon Ruotsiin.