K-Auto Volkswagen
Uudet ja käytetyt autot, huolto ja varaosat.

Toimipisteet

Huolto, korjaukset ja huolenpito

Huoltomme ja korjaamomme ovat aina ajan tasalla autosi huolto-ohjelmasta ja -tarpeista. Käytössämme on tuorein Volkswagen-mallistoa koskeva tekninen tieto sekä viimeisimmät työvälineet ja ohjelmistot autosi toimivuuden varmistamiseksi. Mekaanikkomme ovat erikoistuneet juuri Volkswagen-autojen huoltoihin ja korjauksiin.

Kaikissa toimenpiteissä käytämme vain tehtaan hyväksymiä alkuperäisiä osia ja tarvikkeita. Näin autosi pysyy luotettavana ja turvallisena. Ja mikä parasta, autosi jälleenmyyntiarvo säilyy hyvän huolenpidon ansiosta mahdollisimman korkeana

Renkaat K-Autosta
Neljä asiaa, jotka vaikuttavat autosi turvallisuuteen ja taloudellisuuteen: renkaat.

Osta Volkswagen

Verovapaamyynti ja Hansel

Meiltä hankit verovapaan Volkswagenin varmasti, luotettavasti ja edullisesti. K-Auton ammattilaiset tuntevat verovapaan auton hankintaan liittyvän lainsäädännön. Hoidamme puolestasi verovapaan auton hankintaan liittyvät asiat, kuten tullipaperit, vientirekisteröinnin ja vakuutushakemuksen. Henkilökuntamme neuvoo sinua mielellään jo suunnitellessasi muuttoa ulkomaille.

Verovapaamyynti

K-Auton Verovapaamyynnistä saat apua verovapaan auton hankintaan liittyviin asioihin, kuten tullipapereihin, vientirekisteröintiin ja vakuutushakemukseen. Henkilökuntamme neuvoo sinua mielellään jo suunnitellessasi muuttoa ulkomaille.

K-Auto Tax-free myynti
Mekaanikonkatu 10
00880 Helsinki

Puh. +358 10 5333 200
Ma–Pe 8.00–18.00

Hansel

Palvelemme kaikkia valtionhallintoon kuuluvien valtion virastojen ja laitosten, valtion liikelaitosten sekä valtion talousarvion ulkopuolisten rahastojen autonkäyttäjiä.

Hansel-yhteyshenkilönämme toimii:
Karl Salmelin
automyyjä
K-Auto Audi Helsinki
karl.salmelin@k-auto.fi
Puh. 010 533 3311
Gsm. 0400 899 593