Caddy California

Uusi Caddy California -retkeilyauto

California-perheen uusin jäsen on nyt ennakkomyynnissä.

California-perheen uusin jäsen on nyt ennakkomyynnissä.

Tervetuloa perheeseen: Uusi Caddy California

Löydä uudenlainen vapaus: Koe uuden Caddy Californian uusi, upea design ja ihastu lukuisiin innovaatioihin, tarkkaan harkittuun tilakonseptiin viidellä istuinpaikalla ja lukuisiin muihin uudistuksiin. Uusi Caddy California tarjoaa mukavan sängyn, pienen ulosvedettävän keittiön ja helposti varastoitavan taittopöydän tuoleineen. Volkswagen-lisävarusteena on saatavana suuri autoon kiinnitettävä teltta, jossa on tilaa jopa neljälle tai kuudelle henkilölle. Teltan voi tarvittaessa pystyttää myös erikseen – tämä tarjoaa erinomaisen monikäyttöisyyden. Matkustat mukavasti modernien kuljettajaa avustavien järjestelmien ansiosta. Saat nauttia laadukkaan digitaalisen mittariston tarjoamasta ainutlaatuisesta näkymästä ja kokea edistyksellisen Infotainmentin sekä mobiilipalvelut, joita on helppo käyttää kosketusnäytön kautta (Innovision Cockpit).

Rakenna auto

Valitse alta mieleisesi versio ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin version yhteydestä.
--:--

Leiriydy minne haluat

Parempia unia

Nukahda milloin haluat – hymy kasvoillasi: Patjan alla olevat lautasjouset takaavat optimaalisen nukkumismukavuuden vuoteen joka kohdassa. Kuljettajan ja etumatkustajan puolelle saatavat tuuletussäleiköt huolehtivat hyvästä tuuletuksesta. Vuode on tuettu koriin, joten sen avaaminen ja kokoaminen on erityisen helppoa. Se tuo myös lisää säilytystilaa vuoderungon alle. Uuden Caddy Californian tilava ja mukava takavuode on 1980 mm x 1070 mm kokoinen ja se tarjoaa reilun tilan nukkumiseen, rentoutumiseen ja hyvinvointiin. Lisävarusteena saatavan panoraamalasikaton kautta voit toivottaa tähdille hyvää yötä.

Muut kohokohdat

Mukavampaa himmennystä

Uudessa Caddy Californiassa saat nauttia viihtyisästä tunnelmasta välipysähdyksissä ja perillä kohteessa: Helposti asennettavat verhot suojaavat ulkopuolisilta katseilta, ja himmennettävät valot luovat sisälle mukavan tunnelman. Lämpimän valkoinen valaistus valaisee asuintilan kodikkaasti ja samalla tehokkaasti.

Käytännölliset istumapaikat

Ihanteellinen säilytys ja nopea pystytys. Uusi Caddy California tekee sen erityisen mukavaksi: Vuoteen alla olevasta säilytyslaukusta löytyy kaksi taittotuolia ja taittopöytä – sinulla on aina mukava istumapaikka, jossa pystyt nauttimaan vaikkapa juuri valmistamasi aterian. Käytön jälkeen ne pakataan turvallisesti säilytyslaukkuun ja matka voi jatkua.

Eteenpäin seuraavaan sukupolveen

Intuitiivinen käyttö

Caddy Californian sisustus on täysin uudistettu ja digitalisoitu. Minimatkailuautoon on saatavana nyt ensi kertaa lisävarusteeksi digitaalinen mittaristo. Mittaristo ja Infotainment muodostavat huippumodernin digitaalisen näyttöympäristön (Innovision Cockpit). Myös lukuisat muut hallintalaitteet on digitalisoitu: Niihin kuuluu mm. valo- ja näkyvyystoimintojen painikemoduuli monitoimiohjauspyörässä ja erilaisten valikkotoimintojen suoravalintapainikkeet. Caddy California tekee vaikutuksen myös aktiivisella matkustamotuuletuksella, mukavilla istuimilla ja uudella istuinkonseptilla: Toisen istuinrivin istuimet on helppo ja nopea irrottaa – saat käden käänteessä lisää säilytystilaa.

Oletko kiinnostunut?