Volkswagen Crafter

Volkswagen Crafter 
Pakettiauto isompaankin tarpeeseen. Myös nelivetona.

Volkswagen Crafter 30 Special
Special-malli.
Special-hinta.
Crafter 30 Special alkaen
48 985 €

Etuvetoinen ja manuaalivaihteinen Crafter 30 Special kattavilla varusteilla ja 5 vuoden takuulla erittäin käytännölliseen hintaan. Toimi heti!*

  • Vetokoukku, kiinteä
  • Polttoainekäyttöinen vesilämmitin ajastinkellolla ja kauko­säätimellä
  • LED-ajovalot
  • Peruutuskamera

Katso 30 Special -hinnastoOpens an external link
Ota yhteyttä ja osta

*Volkswagen Crafter 30 Special 2,0 TDI 103 kW. Teho 103 kW / 140 hv. Etuveto. 6-vaihteinen manuaalivaihteisto. CO₂-päästöt 220 g/km. Hinta alkaen 48 984,50 €. Hinta sisältää alv 24 % ja toimitus­kulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein.

Valmiina suuriin tehtäviin. Myös 4MOTION-neliveto.

Saatavilla: Volkswagen Crafter 4MOTION -neliveto.
Volkswagen Crafterille mikään ei ole liian paljon. Se on mitoiltaan ihanteellinen suurille eurolavoille ja korkeille rullakoille. Se helpottaa työtäsi luokkansa parhailla kuormausominaisuuksilla ja kuormankiinnitysvaihtoehdoilla. Vaikeampi maastokaan ei ole Crafterille haaste: saatavilla oleva tehokas 4MOTION -neliveto vie Crafteria eteenpäin myös vaikeammassa maastossa.

Takuu on nyt 5 vuotta / 200 000 km.
Volkswagen Crafter on luotettava ja monikäyttöinen paketti­auto, joka sopii erityisesti ammattikäyttöön, tarjoten monipuolisuutta kaikissa ajotilanteissa. Tutustu Volkswagen Crafteriin alapuolella, tai valitse haluamasi kokonaisuus jo tästä:

Osta Volkswagen Crafter

Volkswagen Crafter

Selaa jo varastosta löytyviä autoja, ota yhteys myyntiin lomakkeella tai löydä lähin Volkswagen-liikkeesi ja siirry kaupan puolelle!

Käytännöllinen, monipuolinen, luotettava valinta.

Crafterin suuri tavaratila mahdollistaa isompienkin tavaroiden kuljettamisen, ja sen tilava matkustamo takaa mukavat matkat kuljettajalle ja matkustajille. Crafter on myös erittäin turvallinen ajoneuvo, jossa on monia turvallisuusominaisuuksia, kuten vakio­nopeuden­säädin ja mäkilähtöavustin.

Crafterissa on myös monia innovatiivisia teknologioita, kuten älykäs Start-Stop-järjestelmä energian talteenotolla ja tavaratilan valaistus, jotka tekevät ajamisesta entistäkin helpompaa ja mukavampaa.

Erityisen vaikuttava

Ohjaamo, toimisto ja tauko­tila aina mukana

Oletko tien päällä suuren osan työpäivästäsi? Autosi on tällöin paljon muutakin kuin kuljetusväline. Se on paikka, jossa lajittelet papereita, sovit aikoja, lataat puhelintasi ja pidät ruokataukoja. Lukuisien säilytyslokerojen ja liitäntöjen, ergoComfort-joustoistuimen (lisävaruste) ja  nahkaverhoillun monitoimiohjauspyörän (lisävaruste) ansiosta Crafter-umpipakettiauto on valmiina tähän kaikkeen.

Huolella suunniteltu. Pienintä yksityiskohtaa myöten.

Lue lisää
VW pakettiautot

 
Volkswagen-pakettiautomallisto

Crafter on erittäin tilava ja moneen taipuva paketti­auto, mutta mitä muuta pakettiautomallistomme tarjoaa? Tutustu täyssähköiseen ID. Buzz Cargoon, klassiseen Transporteriin ja kompaktiin Caddy Cargoon.

Volkswagenin pakettiautoista löydät varmasti tarpeisiisi sopivan työkaverin.

Tutustu Volkswagen-pakettiautoihin