Volkswagen Golf Variant

Golf Variant  - nyt myös kevythybridinä

Käyttövoima
bensiini, diesel, kaasu, kevythybridi
CO2-päästöt alk.
112g/km
Tavaratila
611 - 1 642 litraa
Kaikki tekniset tiedot näet
rakentamalla auton

Enemmän rakastettavaa

Enemmän pituutta, enemmän sähköä, enemmän rakastettavaa. Uusi Golf Variant on nyt entistä tilavampi – saatavissa myös kevythybridinä!

Valitse mallin varustelutaso

Näet varustelutasojen varusteluominaisuudet ja hinnat alla. Kun olet löytänyt mieleisen varustelutason, klikkaa “Rakenna auto” aloittaaksesi auton rakennuksen.

Hyödynnä ajankohtaiset tarjoukset

Nopea toimitus
Nyt uusi Volkswagen Golf Variant nopeaan toimitukseen
 
Nopean toimituksen autojen hakupalvelumme sisältää kattavan valikoiman jo maassa olevista uusista Volkswagen-malleista. Nämä saat ajoon jo ensi viikoksi. Valitse auto ja sinulle sopivin jälleenmyyjä.
 
 
Nopean toimituksen autot ovat saatavilla myös Volkswagen Yksityisleasingillä! Asiantuntevat jälleenmyyjämme auttavat joustavasti myös digitaalisten asiointikanavien kautta.

Ominaisuudet ja varustelu

Sisätilat

Avaa ovet. Ja mahdollisuudet.

Lisävarusteena saatavalla Easy Open -toiminnolla saat takaluukun auki, vaikka kätesi olisivat täynnä tavaraa. Pieni potkaiseva liike jalalla puskurin alla riittää avaamaan takaluukun. Käytössäsi on 611 litran tavaratila ja korkeussäädettavä, muuntuva tavaratilapohja. Saat ostokset lastattua helposti matalan lastausreunan ansiosta.

Digitaalinen mukavuus

Kaikki yhdellä silmäyksellä

Vakiovarustukseen kuuluva digitaalinen mittaristo näyttää 25,4 cm:n (10,25 tuuman) kokoisella teräväpiirtovärinäytöllä kaiken sinulle tärkeän. Voit valita siihen toivomasi sisällön, esimerkiksi käyntinopeusmittarin, nopeusmittarin ja matkamittarin. Halutessasi saat näytölle kuljettajaa avustavia järjestelmiä, navigointikartan ja medianäytön yhdistelmän. Näytössä on upeat grafiikat ja animaatiot!

Avustavat järjestelmät 1

Tunnistaa, mitä saattaa olla tulossa

Vakiovarustukseen kuuluu vaaravaroitin, joka avustaa tiedottamalla esim. tietyömaista ja erikoisajoneuvoista. Kommunikaatioon käytetään WLAN:n (pWLAN) avulla toimivaa Car2X-tekniikkaa.

Mukautuva vakionopeussäädin ACC ja Car2X-teknologia avustavat sinua lukuisilla hyödyllisilla tiedoillaan ja puuttuvat tarvittaessa tilanteeseen järjestelmärajoitusten puitteissa.

Yhdistettävyys 

Yhteydessä maailmaan.

Uusi Golf Variant tarjoaa käyttöösi lukuisia We Connect* -palveluja. Alkuaktivoinnin ja Volkswagen ID:llä kirjautumisen jälkeen käytössäsi on ilmaiseksi kätevät online-palvelut.

We Connect tekee arjestasi vaivattomampaa ja mukavampaa. Näet auton tärkeät tiedot, ja käytössäsi ovat myös vikapuhelu, online-varashälytys ja huollon ajanvaraus.

Älypuhelimen We Connect -sovelluksen kautta näet autosi tärkeimmät tiedot myös liikkeellä ollessasi. Pääset tarkistamaan vaikka jäljellä olevan toimintamatkan tai ovatko kaikki ovet ja ikkunat kiinni. Sovellus toimii myös mobiiliavaimena, jolla voit avata Golf Variantin ovet.**

 
* We Connect -palvelujen käyttöä varten tarvitset Volkswagen ID -käyttäjätilin ja sinun pitää kirjautua We Connectiin käyttäjänimelläsi ja salasanallasi. Sen lisäksi on solmittava erillinen We Connect / We Connect Plus -sopimus verkossa Volkswagen AG:n kanssa. Sinulla on auton luovutuksen jälkeen 90 päivää aikaa rekisteröidä auto osoitteessa www.portal.volkswagen-we.com, jotta saat We Connect Plus -palvelut käyttöönsä maksuttomaksi ajaksi.  Maksuttoman We Connect -sovelluksen käyttö edellyttää iOS- tai Android-käyttöjärjestelmällä varustettua älypuhelinta ja datasiirron sallivaa SIM-korttia. Tarvitset myös olemassa olevan tai erikseen hankittavan matkapuhelinliittymän.

**Saatavana vain Discover Pro -navigointijärjestelmän (lisävaruste) ja We Connect -sovelluksen yhteydessä. Saat toiminnon käyttöönoton jälkeen alussa käyttöösi viisi mobiiliavainta, jotka on lunastettava neljän vuoden kuluessa We Connect -sopimuksen solmimisesta. Mobiiliavaimen jakaminen edellyttää lähettäjän henkilöllisyyden tarkastusta Volkswagen Ident -menettelyllä. Kun mobiiliavain on asennettu yhteensopivaan älypuhelimeen, se on voimassa vuoden ajan.

Design

Enemmän Golf

Uusi Golf Variant on ulkomuodoltaan huoliteltu. Ikonisessa Golfissa on nyt enemmän pituutta ja enemmän tilaa. Ulkopuolta korostaa sulavalinjainen keula ja sivuille ulottuvat LED-ajovalot.

Navigaatio ja musiikki

Äänielämys tien päällä