Uusi ID.4 GTX

Uusi ID.4 GTX

Nelivetoinen täyssähköauto ID.4 GTX nyt koeajettavissa

 

Rakenna auto

Tutustu ID.4 GTX:n kohokohtiin

Varaa koeajo

Käyttövoima
täyssähkö
Toimintamatka
jopa 475km *
Vetotapa
neliveto

Järkevyys kohtaa ajonautinnon

ID.4 on Vuoden Auto maailmassa 2021. Nyt voittaja on entistä suorituskykyisempi. Uusi ID.4 GTX on täyssähköauto, joka yhdistää urheilullisen muotoilun ja nelivedon tehokkuuden.

Nollasta sataan 6,2 sekunnissa, täysin ilman CO2-paikallispäästöjä – uuden ID.4 GTX:n ansiosta sinun ei enää tarvitse tehdä kompromisseja voidaksesi ajaa kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Koe nyt ID.4:n nelivetoisen mallin urheilullinen suorituskyky yhdistettynä pitkään toimintamatkaan.

Uusi ID.4 GTX: urheilullinen kuin GTI, mukava kuin SUV ja kestävää kehitystä edustava kuten koko ID-mallisto.

--:--
VW ID.4 GTX in red from the front. View of radiator grille, headlights

Neliveto

Urheilullinen neliveto kaikkiin sääolosuhteisiin.

VW ID.4 GTX visible in red from the side. Standing on the side of the road in front of mountains, woman with snowboard walks towards it

Muotoilu

Kattavaan vakiovarustukseen kuuluvat 20-tuumaiset kevytmetallivanteet, kiiltävän mustat ilmanottoaukkojen ritilät, erottuva valokuvio keulamaskin Air Curtain -ilmakanavissa: näin urheilulliselta voi sähköinen liikkuminen näyttää.

VW ID.4 GTX in red from the front. Drives on country road in front of snow-capped mountains

Suorituskyky

ID.4 GTX:n kaksi moottoria kiihdyttävät sen noin 6,2 sekunnista nollasta sataan.

Valitse mallin varustelutaso ja rakenna auto

Valitse alta mieleisesi varustelutaso ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin varustelutason yhteydestä.

Tekniikka

Jokapyörävetoinen ajonautinto

Kaikki tiet vievät perille: ID.4 GTX:n urheilullinen neliveto vie sinut luotettavasti perille. Moottoreiden teho jaetaan tarpeen mukaan jokaiselle neljälle pyörälle. Hyvä pito ja parempi etenemiskyky saadaan aikaan myös soralla ja liukkaalla pinnalla, kun valitaan erityinen Traction-ajoprofiili.

Muotoilu

Erittäin urheilullinen

Uusi ID.4 GTX osoittaa, miten henkeä salpaavan kaunista sähköinen ajaminen voikaan olla: futuristiset 20-tuumaiset kevytmetallivanteet ainutlaatuisella GTX-muotoilulla, mustaksi maalattu katto sekä kattokaiteet ja kiitävän mustat ilmanottoaukkojen ritilät. Katon reunalista ja C-pilarit ovat väritykseltään erottuvaa antrasiittia. Yhtenä kohokohtana on ehdottomasti myös tyylikäs valonauha ajovalojen ja Volkswagen-logon välissä. GTX-teksti löytyy niin etulokasuojasta kuin takaluukustakin, jossa diffuusorin kiinnikkeiden Galvanic Grey -metalliväri korostaa omalta osaltaan ID.4:n atleettista ulkomuotoa. Kaikki tämä siis vakiovarusteena.