ID.4 GTX

ID.4 GTX

Kahdella moottorilla varustettu nelivetoinen täyssähköauto ID.4 GTX

Urheilullinen kuin GTI, mukava kuin SUV ja kestävää kehitystä edustava kuten koko ID-mallisto.

Rakenna auto

Tutustu ID.4 GTX:n kohokohtiin

Varaa koeajo

  • Käyttövoimatäyssähkö
  • Toimintamatkajopa 494 km *
  • Vetotapaneliveto

  Järkevyys kohtaa ajonautinnon

  ID.4 on Vuoden Auto maailmassa 2021. Nyt voittaja on entistä suorituskykyisempi. Uusi ID.4 GTX on täyssähköauto, joka yhdistää urheilullisen muotoilun ja nelivedon tehokkuuden.

  Nollasta sataan 6,2 sekunnissa, täysin ilman CO2-paikallispäästöjä – uuden ID.4 GTX:n ansiosta sinun ei enää tarvitse tehdä kompromisseja voidaksesi ajaa kestävän kehityksen periaatteita noudattaen. Koe nyt ID.4:n nelivetoisen mallin urheilullinen suorituskyky yhdistettynä pitkään toimintamatkaan.

  Uusi ID.4 GTX: urheilullinen kuin GTI, mukava kuin SUV ja kestävää kehitystä edustava kuten koko ID-mallisto.

  --:--
  VW ID.4 GTX in red from the front. View of radiator grille, headlights

  Kahden sähkömoottorin siivittämä neliveto

  Urheilullisen ID.4 GTX:n innovatiivinen neliveto on toteutettu kahdella sähkömoottorilla, jotka sijaitsevat etu- ja taka-akseleilla. Toisin kuin perinteisessä nelivedossa, akseleiden välillä ei ole mekaanista yhteyttä. Hyvä pito ja parempi etenemiskyky saadaan aikaan myös soralla ja liukkaalla pinnalla, kun valitaan erityinen Traction-ajoprofiili.

  VW ID.4 GTX visible in red from the side. Standing on the side of the road in front of mountains, woman with snowboard walks towards it

  Muotoilu

  Kattavaan vakiovarustukseen kuuluvat 20-tuumaiset kevytmetallivanteet, kiiltävän mustat ilmanottoaukkojen ritilät, erottuva valokuvio keulamaskin Air Curtain -ilmakanavissa: näin urheilulliselta voi sähköinen liikkuminen näyttää.

  VW ID.4 GTX in red from the front. Drives on country road in front of snow-capped mountains

  Suorituskyky

  ID.4 GTX:n moottorit kiihdyttävät sinut 0-100 km/h 6,3 sekunnissa. Unohda vaihteenvaihdot ja ampaise liikkeelle täysin viiveettömästi.

  Valitse mallin varustelutaso ja rakenna auto

  Valitse alta mieleisesi varustelutaso ja rakenna auto. Voit valita värit, vanteet, sisustuksen ja lisävarusteet joilloin näet unelma-autosi kokonaishinnan ja ominaisuudet. Tarkemmat tekniset tiedot löytyvät myös kunkin varustelutason yhteydestä.

  Tekniikka

  Jokapyörävetoinen ajonautinto

  Kaikki tiet vievät perille: ID.4 GTX:n urheilullinen neliveto vie sinut luotettavasti perille. Moottoreiden teho jaetaan tarpeen mukaan jokaiselle neljälle pyörälle. Hyvä pito ja parempi etenemiskyky saadaan aikaan myös soralla ja liukkaalla pinnalla, kun valitaan erityinen Traction-ajoprofiili.

  Muotoilu

  Erittäin urheilullinen

  Uusi ID.4 GTX osoittaa, miten henkeä salpaavan kaunista sähköinen ajaminen voikaan olla: futuristiset 20-tuumaiset kevytmetallivanteet ainutlaatuisella GTX-muotoilulla, mustaksi maalattu katto sekä kattokaiteet ja kiitävän mustat ilmanottoaukkojen ritilät. Katon reunalista ja C-pilarit ovat väritykseltään erottuvaa antrasiittia. Yhtenä kohokohtana on ehdottomasti myös tyylikäs valonauha ajovalojen ja Volkswagen-logon välissä. GTX-teksti löytyy niin etulokasuojasta kuin takaluukustakin, jossa diffuusorin kiinnikkeiden Galvanic Grey -metalliväri korostaa omalta osaltaan ID.4:n atleettista ulkomuotoa. Kaikki tämä siis vakiovarusteena.

  Lataus ja toimintamatka

  Vie sinut pidemmälle

  Aamulla urheilemaan, sitten toimistolle, ja töiden jälkeen täydellä varustuksella viikonloppureissuun – ei mikään ongelma, kun autona on ID.4 GTX.  Käytössä on  netto-energiasisällöltään 77 kWh:n akku ja käytännön toimintamatka 340–475 km1

  1. Käytännön toimintamatka mallille ID.4 GTX, jossa on netto-energiasisällöltään 77 kWh:n akku ja neliveto. Todellinen toimintamatka vaihtelee riippuen ajotyylistä, nopeudesta, päällä olevista mukavuusvarusteista ja muista sähköä kuluttavista varusteista, ulkolämpötilasta, matkustajien ja tavaran määrästä ja tieprofiilista. Auton toimintamatkan arvioinnissa suuntaa antaa ilmoittamamme oletettu toimintamatkaväli eli vuosikeskiarvo, jonka 80 % asiakkaistamme saavuttaa. Alempi raja-arvo sisältää myös vähäistä ajamista moottoritienopeudessa sekä ajamista talven alhaisissa lämpötiloissa.